Kennysss Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ selfie Żawsze można liczyć na jego pomoć 2. Najlepszy Moderator sieci:@ Evi.Aktywny ,pracowity 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;*** zawsze robi gazetkę na temat i do sedna 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go @ BinaR Szybko reaguję żeby zbanować cziterów 5. Specjalista poprawnej pisowni: @ foriv zawsze kiedy napiszę coś źle poprawia 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ NeQ. Pomocny szybko pomoże miły 7. Najlepszy właściciel serwera: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Nie ma co mówic serwery ma na 1 miejscu 8. Najlepszy Serwer:Deatrun 9. Najlepszy Admin serwera: @ Tominter Najbardziej aktywna osoba 10. Największa ciamajda na serwerze: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Dobry właściciel ale strzelać to muszi się nauczyć bo strzela jak Silver 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @ salvatore ♰ ♚ zawsze gdy widzę ze jest na serwerze to wita się z nim każdy i zabawny 12. Najbardziej oziębły charakter: @ DareDevil Zawsze gdy jest na serwerze boję się mówić 13. Miss: @ Karolcia ;*** 14. Mister:@ Tugeza don_PYTA , selfie , Tominter i 3 innych 4 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-291108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matim55 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ Adaś ツ 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Evi. Pracowity człowiek. 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;*** Zawsze robi informację na temat. 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go @ BinaRZawsze wie co robić i angażuje się w swoją prace. 5. Specjalista poprawnej pisowni: @ NeQ. 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ NeQ. Angażuje się w swoją pracę i jest stanowczy. 7. Najlepszy właściciel serwera: @ salvatore ♰ ♚ Pogodny i zabawny człowiek, ogarnia serwer w 100% 8. Najlepszy Serwer: Only Mirage #2 9. Najlepszy Admin serwera: @ DareDevilDareDevil Zbyt zadumany w sobie xD, ale bez niego fajnej atmosferki na serwerze by nie było. 10. Największa ciamajda na serwerze: @ BinaR 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @ CABAN 12. Najbardziej oziębły charakter: @ Tominter 13. Miss: @ Karolcia ;*** 14. Mister: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ don_PYTA , Nie wiem , Tominter i 2 innych 2 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-291203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shōto Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ Adrian.- dobry chłopak, na dobry miejscu 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Evi.- robi kawał dobrej roboty 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;*** - Gdyby nie ona to redakcja dnoo 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go : @ TeTe-_- - Najlepszy ubt jakiego poznałem no wiadomo 5. Specjalista poprawnej pisowni: @ Shock- Mistrz zawsze musi tu być 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ Czarna. - Dobra kobita, dobra opiekunka do dzieciaków na serwerze amen 7. Najlepszy właściciel serwera: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ - Chłopak naprawdę chce dla swoich serwerów jak najlepiej 8. Najlepszy Serwer: ZOMBIE+ XP 9. Najlepszy Admin serwera: @ Maciasgitt- Stablinie pilnuje porządku na serwerze 10. Największa ciamajda na serwerze: @ Tugeza- bo to jest taka ciapa co innego mam powiedzieć 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: Ja ale niech będzie @ M4A1- ma dobry fejm. 12. Najbardziej oziębły charakter: 13. Miss:--- 14. Mister:---- Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-291219 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ selfieBo go lubię 2. Najlepszy Moderator sieci:? @ Evi.. Wszędzie jej pełno ;v (A tak serio bo masz dużego farfocla) 3. Najlepszy Redaktor Sieci: ? @ Karolcia ;*** A bo fajne foto ostatnio dałaś xDDD 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go --- Nie dostaje banów to nie wiem 5. Specjalista poprawnej pisown??i: @ Shock "Laha byla ojebana" "lep" 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ Evil Bo ma Djabła za admina xD 7. Najlepszy właściciel serwera: @ -Gamer-Prawie zawsze pełna arena 8. Najlepszy Serwer: Dałbym arene ale te skiny są denerwujące ;v Mirage#2 9. Najlepszy Admin serwera: @ Reivil"Musze zobaczyć na playsTv bo kurwa nie jestem pewny" Czy coś w tym stylu 10. Największa ciamajda na serwerze: @ selfie Zawsze płacze jak na arenie dostaje po du**e 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @Ewwcia. Bo świnki które mają 4.5 latka to każdy lubi! 12. Najbardziej oziębły charakter: 13. Miss: @ M4A1 Tak o bo mogę 14. Mister: - selfie , Evi. , Eff. i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-291846 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ selfie Kawał dobrej roboty, mocno zaangażowany w rozwój forum, zawsze chętnie pomoże, a i pogadać można. 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Evi. Pomocna w każdym dziale na forum, a jako moderator wypełnia swoje obowiązki bez żadnych zastrzeżeń. 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;*** 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go: Żadne zaskoczenie @ Holister Najczęściej widuję go w dziale z odwołaniami. Zawsze reaguje szybko i skutecznie. 5. Specjalista poprawnej pisowni: @Ewwcia. Poprawia mnie cały czas więc to miejsce jest dla niej zarezerwowane. 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ Polej Ty sam wiesz dlaczego wybór padł na Ciebie 7. Najlepszy właściciel serwera: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Dba o swoje serwery i widać że zależy mu na nich. 8. Najlepszy Serwer: COD 401 9. Najlepszy Admin serwera: @ CientyXD:D Pozytywny wariat, a swoje obowiązki wypełnia prawidłowo. 10. Największa ciamajda na serwerze: @ Kow@l i te jego piękne staty na każdej mapie 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @ Kow@l Uzasadnienie jest takie że go lubię więc go wstawiam, proste. 12. Najbardziej oziębły charakter: @ Lasik Oko za oko i coś tam dalej. 13. Miss: @ Weronika Pamiętam że gdzieś widziałem temat z Twoimi zdjęciami więc przynajmniej mam pewność że głos będzie zaliczony. 14. Mister: @Azur. ładny chłopczyk. selfie , raynie , Eff. i 6 innych 7 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-291993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkness. Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) 1. Najlepszy Administrator: @ Adaś ツBo jest bardzo spoko człowiekiem. 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Bombels 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;***Bo jest bardzo długo na tym stanowisku i jest dotychczas najlepsza. 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go: @ BinaR 5. Specjalista poprawnej pisowni: @ NeQ. 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ NeQ. Dba o serwery, angażuję się w swoją prace. 7. Najlepszy właściciel serwera: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ 8. Najlepszy Serwer: ONLY MIRAGE#2 Grałem dotychczas i bardzo mi się spodobał ten serwer była tam bardzo dobra Administracja. 9. Najlepszy Admin serwera: @ thebestkangur 10. Największa ciamajda na serwerze: @ BinaR Ponieważ, jest on bardzo dobrym graczem na serwerze ONLY MIRAGE#2 XD 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @ selfie 12. Najbardziej oziębły charakter: @platyna1992 13. Miss: @Nati. 14. Mister: @BotsoN Edytowane 26 Maja 2019 przez Sudden Darkness ❤ Bombels , Kaxoli , selfie i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-292006 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eff. Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) 1. Najlepszy Administrator: @ selfie - wykonuje swoją robotę prawidłowo. 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Evi. - dobry moderator, stara się wywiązywać ze swoich obowiązków + dodatkowo pomaga innym.3. Najlepszy Redaktor sieci: @ Karolcia ;*** - starasz się, wszyscy to widzą. 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go: @ TeTe-_- - odpowiedzialna osoba na tym stanowisku. 5. Specjalista poprawnej pisowni: (ja) 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ Adrian. - wcale niefaworyzowany nigdzie. XD 7. Najlepszy Właściciel serwera: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ - dba o swoje serwery, poprawia, zmienia (na serwer wchodzi się dobre kilka minut XD).8. Najlepszy serwer: najwięcej czasu spędziłam na COD 401, więc postawię na niego. 9. Najlepszy Admin serwera: @ Krakowska Maczeta - czemu nie ma żadnej skargi na Ciebie? :> 10. Największa ciamajda na serwerze: @ Zborek ツ - śmiesznie się denerwujesz (tak naprawdę Adrian jest jeszcze gorszy, ale Tobie się należy tytuł).11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @ Reivil - fajny jesteś, dużo ludzi Cię lubi, młodziaku. 12. Najbardziej oziębły charakter: @ Sheriff ╚══════╝ nie zaprzeczaj, jesteś. 13. Miss: @ Adaa. ładniutka. 14. Mister: Hedo. - spadaj, @ selfie, wiem, że głos nieważny przez jakieś tam zasady. XD Edytowane 26 Maja 2019 przez Ewwcia. Evi. , Zborek , Adaa. i 3 innych 4 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-292117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ Adrian. jak dla mnie to ogromny kocur, robota, którą wykonuje jest bardzo, bardzo dobra 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Titania stara się, pełno jej. Oby tak dalej! 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;***- Szefowa, która trzyma i wykonuje wprost idealnie pracę. 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go: @ Holister jak dla mnie jest najbardziej wyróżniającą się osobą w tym zestawieniu. 5. Specjalista poprawnej pisowni: @Nati.! 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ NeQ. praca z Tobą to sama przyjemność, nie spodziewałem się, że podczas mojej dużo mniejszej aktywności tak sobie idealnie poradzisz 7. Najlepszy właściciel serwera: @ salvatore ♰ ♚- współpracuję i wiem jak wygląda jego robota. Idealny współwłaściciel. 8. Najlepszy Serwer: Only Mirage #2 9. Najlepszy Admin serwera: @ BinaR 10. Największa ciamajda na serwerze: @ DareDevil xD 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: Myślę, że @Ewwcia. bez dwóch zdań. 12. Najbardziej oziębły charakter: Ciężko, ale hmm mój głos wędruje do @ Evil 13. Miss: @ M4A1 14. Mister: @ Polej masz ciapaku Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-292208 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evi. Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ selfie Co tu dużo mówić, najbardziej to właśnie go widać, ogarnia wszystko i wszystkich. Good job. 2. Najlepszy Moderator sieci: - 3. Najlepszy Redaktor Sieci: - 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go: @ Holister Zdecydowanie najwięcej tu robi, sumiennie wykonuje swoje obowiązki w roli UBT. 5. Specjalista poprawnej pisowni: @Ewwcia. Zawsze mi pomoże. 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ Czarna. Myślę że sporo osób się tutaj ze mną zgodzi. Mimo że w 1.6 rzadko kiedy gram, to po forum oraz administracji stwierdzam że lepszej niebieskiej na tym forum po prostu ni ma. 7. Najlepszy Właściciel serwera: @ -Gamer- Zawsze pomocny oraz widać, że o te Arenki porządnie dba. 8. Najlepszy Serwer: Arena 1vs1 9. Najlepszy Admin serwera: @ Reivil Sumiennie wykonuje swoje obowiązki oraz bardzo często zgłasza mi jakieś błędy bądź daje propozycje. 10. Największa ciamajda na serwerze: @ Zborek ツ Zawsze wymyśla wymówki gdy mu nie idzie. 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @ Adrian. Potrafi się ze wszystkimi dogadać, no i ma słodki głosik. 12. Najbardziej oziębły charakter: - 13. Miss: @ Weronika No po prostu pinkna 14. Mister: @Azur. Zaufam @ Adrian. że ładny chłopak. Zborek , Eyzar. , Nethiri i 5 innych 5 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-292244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ aXenBiceps™ dzięki za usunięcie formatowania tekstów 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Evi. chętna zawsze do pomocy, ale ostatnio coś leniwa 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;*** 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go: @ TeTe-_- 5. Specjalista poprawnej pisowni: @Ewwcia. 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ Czarna. pozwoliła mi skiny wybierać nowe (chyba) 7. Najlepszy Właściciel serwera: @ -Gamer- 8. Najlepszy Serwer: DD2 #2 CS 1.6 9. Najlepszy Admin serwera: @ Krakowska Maczeta imponujesz mi ostatnio xd 10. Największa ciamajda na serwerze: @ Zborek ツ Ty ku@#@&#A jedna 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @ Evi. no wiadomo 12. Najbardziej oziębły charakter: @platyna1992 13. Miss: - 14. Mister: - Czarna. , Evi. , Eff. i 3 innych 2 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-292270 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ selfieZawsze odpiszę i pomoże 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Titania wszędzie jej pełno 3. Najlepszy Redaktor Sieci: @ Karolcia ;*** 4. Najlepszy członek UB Team cs 1.6/CS:Go @ TeTe-_- 5. Specjalista poprawnej pisowni: @Oleczka. Wiecznie mnie poprawia 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ Czarna. za całokształt 7. Najlepszy właściciel serwera: @ d0naciak 8. Najlepszy Serwer: Dd2#2 9. Najlepszy Admin serwera: @ beti żona hltv XD 10. Największa ciamajda na serwerze: @ Natalia. Taki tam boteq 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: 12. Najbardziej oziębły charakter: @ Roni kogoś musiałem 13. Miss: @ M4A1 Oczy 14. Mister: Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-292312 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raynie Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 1. Najlepszy Administrator: @ Adrian. - za każdym razem, kiedy potrzebuję pomocy to z chęcią mi pomaga. 2. Najlepszy Moderator sieci: @ Titania- bardzo dobrze sprawuje się na tym stanowisku. 3. Najlepszy Redaktor Sieci: - 4. Najlepszy członek UB Team CS 1.6/CS:GO: @ BinaR - stara się, jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki. 5. Specjalista poprawnej pisowni: @ Czarna. 6. Najlepszy Opiekun serwera: @ NeQ. - bardzo dobrze opiekuje się serwerem. Nie spodziewałem się tego po nim . 7. Najlepszy Właściciel serwera: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ - nie ma co dużo pisać, pełen profesjonalizm. 8. Najlepszy Serwer: Only Mirage #2. 9. Najlepszy Admin serwera: @ Kenon 10. Największa ciamajda na serwerze: @Nati. 11. Najbardziej lubiana osoba na sieci: @Oleczka. 12. Najbardziej oziębły charakter: @Kubusiek 13. Miss: @ Weronika 14. Mister: @ don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Kenon , Czarna. , Adrian. i 3 innych 3 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39535-maj-elita-sieci/page/2/#findComment-292369 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi