Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i jednocześnie żegnam.Po tak długiej współpracy z wami wszystkimi chciałbym się oficjalnie pożegnać, nie na tydzień tak jak kiedyś lecz na sam nie wiem ile.Wpadne tu od czasu do czasu rozsiewac ferment ;)

@Krystek dzieki za danie mi szansy bycia Opiekunem ;) lecz by wypadało ogarnąć ten cały burdel.Pozdrawiam cieplutko

@aXenBiceps™ dzieki za lekcje matematyki mam nadzieję, że się nie denerwowales przy uczeniu mnie ;) bywaj zdrów

@Kub1nho mój przyjacielu byłeś mi naprawdę bliski...dziękuję Tobie również za to ze byłeś, za podpowiedzi i za to czego nie wiedziałeś :D pozdrawiam

@Thomas wiem, że Ty pracujesz ale pokazuj się częściej na forum itp bo wiele osób uznaje, że w ch**a walisz.Rowniez pozdrawiam

@Person przyjacielu po fachu, mam nadzieję że kiedyś będę również dobry w te klocki tak jak Ty. Trzymaj sie dobrze

@Sentence mam nadzieję, że kiedyś jeszcze pogadamy tak jak kiedyś

@Conte Ciebie nigdy nie lubiłem, ale szanuje...Trzymaj sie

@Aleksandra zaakceptuj w końcu to zapro na FB

@Zernixler będzie mi Ciebie brakować, bo z kim będę obgadywac innych

@$uper$eriaKa PAM PAM @P0v3R trzymajcie godnie tego BB

@Shawins parówo zacznij przeglądać to forum i grać na serwerze

@|Never |dzieki za wszystkie wskazówki, może kiedyś przesune ta ścianę :D

@TeTe-_- Kacperku przestan w końcu nazywać swój zespół pajacami xDDD

@don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ dzieki mordo za wszystko, wszystko zostaje między nami ;) Ty również bywaj zdrów

@d0naciak dzieki za wszelkie podpowiedzi, ponoć w sprawie serwera.

@Roni tego wszystkiego to nawet Ty czy Bog by nie naprawił ;) bywaj zdrów "sk******u" xD

@YourNightmare my się nie żegnamy, mamy kontakt na FB

@G Shock kiedy w końcu pójdziemy na tego zwierzynca?

@Freezy ツ ja pierwszy chce dostać nowa płytę

@Titania dzieki Monia za wystrzalowy wywiad

@IMPOWERED TO żeś się nabył modem :haha: bywaj Kamilu

@Radek87 będzie mi brakować tego "ch*j w dupe logice

@Wredzioszek my kontakt wciąż mamy

Chciałbym również bardzo podziękować wszystkim za wspólną grę na wszystkich serwerach (procz go bo tam nie gralem+ZM)  świetnie mi się z wami grało mimo, ze z jednymi grałem krócej z innymi dłużej  to i tak jesteście MEGA

Pozdrawiam tez wszystkich użytkowników z którymi miałem okazję porozmawiać, pośmiać się czy też powyzywac na forum czy też na ChatBoxie.Nie będę Was wymieniać ponieważ jest Was za dużo lub większość już na forum nie ma :D

Żegnam

Edytowane przez Sheriff
https://1shot2kill.pl/topic/28422-%C5%BCegnam/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...