futuba Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 (edited) Czesc! Z tej strony wesoly Szymon z wesolo smutnym pozegnaniem. Wiele osob oczekiwalo na moja rezygnacje, wiele osob oczekiwalo na moj awans, jednak awansu nie dostalem, a rezygnacjie napisalem. Mija juz prawie 2 tygodnie, a ja sie dopiero za to zabieram, co prawda mialem caly tekst napisany 2 tygodnie przed moja planowana rezygnacja, jednak poszedl na spacer razem z formatem. Na poczatku chcialbym podziekowac Krystianowi za to ze dal mi tyle mozliwosci na pomoc w rozwijaniu sieci i w sumie rozwijaniu samego siebie, wiele sie nauczylem przez ten rok, a szczegolnie od Czerwca, gdzie daliscie mi szanse na bycie moderatorem. Pamietam dalej Twoj pierwszy wywiad ze mna i spalona rozpiske na mnie przez Luzika, wtedy wygrales XD Ci co mnie znaja od poczatku mojego pierwszego zawitania na naszej s.p sieci Andrzeja, wiedza jaka zmiane przeszedlem przez ten czas az do teraz. Zaczynajac od uposledzonego dzieciaka ktory gral na JB po 2k minut zeby dostac admina i tego nie spierdolic, bo jak kazdy wie Pro `Pozycja mial swoje debilne wymagania i kontakty, do jednej z wyzszych funkcji na forum. Siec pochlonela moje zycie w maksymalnym stopniu, zamiast spedzac czas ze znajomymi, spotykac sie z ludzmi i uczyc sie do szkoly, poswiecalem swoj caly czas na przegladaniu forum i granie z kumplami z internetu na serwerach. @INTHEFRONT i Bartus za bardzo mnie wciagneli w ta siec, razem z CRUNHER'em(pdk), pomimo ich rozwodow ja tutaj zostalem. Nie ma opcji zeby ktos mnie nie kojarzyl, wpierdalalem sie w kazdy dzial robiac po 200/300 postow tygodniowo, wygrywajac kilkukrotnie w elicie stanowisko nolife sieci i najwiekszego spamera. @LemoN od poczatku zawitania trulem Ci dupe ze mi usluga nie dziala, zebys mi sciagnal warna i o inne pierdoly. W koncu sie zakolegowalismy(CHYBA) cenilem Cie do samego konca, i w sumie dalej cenie bo pelnisz funkcje na tej sieci przeszlo 4 lata, ze Ci sie nie znudzilo. Ciagle sie zastanawiam dlaczego pisales do mnie jak byles w stanie upojenia alkoholowego te dziwne rzeczy... Tutaj masz ode mnie na pamiatke @Roni - juz po tygodniu naszej znajomosci zostales awansowany na mojego forumowego ojca, ktory prowadzil mnie za raczke i krzyczal przy kazdej mozliwej okazji gdzie cos przeskrobalem. O dziwo to Ty jestes jedna z niewielu osob ktore mnie tutaj lubia i szanuja. Chwala Ci za to, Bog wynagrodzi w dzieciach(tego aspektu nie moglo tutaj zabraknac) Zawsze mialem nadzieje ze na powstanie pierwszego gomoda ja zostane OP, a mi sie wpidoliles Podczas moich ostatnich miesiecy, chcialbym podziekowac za obecnosc @pat0 @Lelouch@Thomas @Avalanche. @Wargi @Wiki @P00L @Titania @Matt. @Laila<3 @Czarna. @Polej @Tugeza Serdecznie dziekuje za milo spedzone (prawie) 3 lata z tak wspanialymi ludzmi, chociaz nie zawsze sie ukladalo i nie kazdy mnie lubil. Wiekszosc widziala tylko jedna strone: Futuba ma j@ o ch*j co tu sie odpierdala, wyjebac to gowno z forum, siec sie ro********a, dal mi ostrzezenie slowne trzeba spierdalac z sieci. Natomiast 2 widziala aktywnosc, starania i checi ktorymi sie wykazywalem. Odwieczne pytanie ktorym mi tak truliscie PW, dlaczego odchodze? Tak jak wczesniej pisalem, to forum dziala jak narkotyk, czas isc na rehab i dac sie rozwijac innym. Po trochu moje zycie wraca do normy, juz nie siedze po 12h dbajac o forum, tylko robie bardziej ambitniejsze rzeczy. Tak wiec jeszcze raz serdecznie dziekuje ludziom ktorzy poswiecili na mnie swoj cenny czas, aby wytlumaczyc i pomoc w wielu sprawach, tak samo ja mam nadzieje ze bylem w paru pomocny i ze jakos na tym ta siec zyskala, a nie stracila. Ciezko jest sie rozstac z rzecza ktora sprawiala tyle radosci i tyle bolu przez taki okres czasu. @don Erwin powodzenia byku, mam nadzieje ze nie czujesz do mnie urazy po ostatnich zdarzeniach. Zycze samych sukcesow, aby siec utrzymywala sie przez dlugi czas w TOP1, a dbajacy o siec wlasciciel nie pisal wiecej takich postow w Sprawach Sieci, ktore pozniej musialem usuwac xD Dziekuje. Edited December 5, 2017 by abutuf. o Erwinie nie napisalem kurde. Kub1nho , Roni , MAMA and 10 others 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 :'( idź drifuj mordo kontakt jest :),powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Nie znałem Cię niestety - może jeszcze będę miał okazję. Trzymaj się i do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
arenik Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Nie ładnie tak usuwać ze znajomych na Steam , ale trudno. 3maj się i powodzenia w przyszłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician Roni Posted December 5, 2017 Technician Report Share Posted December 5, 2017 No co ja Ci mogę człowieku tutaj napisać. Wiele serducha włożyłeś w granie na sieci i troszczyłeś się ze wszystkich sił. Co do funkcji, jeszcze się przecież taki nie narodził, co by każdemu dogodził, więc się nie ma co przejmować - pracowałeś długo na to, żeby dostać swoją szansę i się samemu rozwinąć W wielu rzeczach udało mi się być szybszym od Ciebie, ale jednego nie przegonię. Tych 200-300 postów na tydzień, to nie norma dla mnie GO:MODy to jakby moje "dzieci" więc nie mogłeś mnie wyprzedzić xD Życie prywatne jest ważniejsze niż to co mamy tutaj, rozumiem to doskonale, dlatego też nie ma sensu nikogo zatrzymywać. My ciągle w kontakcie, więc się tak serio nie żegnamy - miałeś przyjechać do mnie i dalej czekam... Inna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptaku Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Narka Futuba Dobrym byłeś człowiekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stary na plecach Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 siema kumalski o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZICZKA Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 powodzenia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Szkoda, że odchodzisz.. Dobry chłop z ciebie ! Powodzonka w życiu. Trzymaj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Cytat Wiele osob oczekiwalo na moja rezygnacje, wiele osob oczekiwalo na moj awans, jednak awansu nie dostalem, a rezygnacjie napisalem. Moim zdaniem to nie jest żadna praca żeby oczekiwać awansu. Jest to coś co tworzymy razem i razem robimy wszystko by to coś było coraz lepsze. I Moim skromnym zdaniem nie są to rangi czy kolorki. Każdy jest dobry w czym innym tylko że wszyscy jesteśmy ludźmi... jedni bardziej inni mniej pierdolnięci. Przeczytałem połowie a reszty nawet nie czytam bo nie rozumiem z jakiego powodu masz odchodzić. Każdy popełnia błędy a po to one są żeby na przyszłość nie zrobić tego samego. Jesteś spoko i zawsze robiłeś wszystko dobrze a może nawet i lepiej (tak Mi się wydaje Moim nieprofesjonalnym okiem) tak jak mówisz wszędzie Cię było pełno w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pozdro `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat0 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Ja się nie żegnam xd jeszcze się harnolda napijemy - wierzę pozdrów tam Natana łajzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerytowany Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 jeszcze ty futuba co sie teraz dzieje to ja nie wiem .. powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
impowered Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 elo fudupa niech Rias będzie z tobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Trzymaj się Szymon. My jako taki kontakt mamy, więc się nie żegnamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 jf, nie wspomniałeś o mnie, nie pogramy w osu więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Siema Szymek będę płakał za tobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Powodzenia. Trzymaj się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freekill^^ Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 3maj się mój imienniku Dzięki, że ratowałeś mi tyłek w niektórych sytuacjach, no i za grę, bo byłeś godnym freekill'a przeciwnikiem Powodzenia w życiu i do następnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 55 minut temu, abutuf. napisał: @don Erwin powodzenia byku, mam nadzieje ze nie czujesz do mnie urazy po ostatnich zdarzeniach. Urazy nie czuję, czemu mam ją czuć? No szkoda, że kontakt się urwał, ale tak niekiedy jest... Tobie też życzę powodzenia miedzy innymi w życiu prywatnym, wracaj też prędko do nas bo zrobiłeś tutaj kawał dobrej roboty- tego się nie zapomni Do usłyszenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnaa ^^ Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Ja również nie miałam okazji się z Tobą poznać,ale powodzenia w realizacji swoich planów i Trzymaj się ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts