Jump to content

Czas na Strikera <3

BDJQP
 Share

Recommended Posts

Czołem, przyszła kryska na matyska, a tak na serio to chciał bym się pożegnać z graczami jak i administracją tak pięknej sieci, więc po kolei:

@Kub1nho Spoko z Ciebie gość, więc gratulacje awansu jak i dalej sukcesów (Wal mniej w weekendy :*)

@Tomczoog , @Maykelou Wam również życzę gratulacje awansu i dopilnujcie, aby JB nie zszedł na PSY :)

@d0naciak Nie znam bardziej ogarniętej osoby w FTP  itp od Ciebie, szkoda, że zrezygnowałeś ze swojego stanowiska bo odwaliłeś kawał dobrej roboty. Powodzonka w życiu prywatnym.

@Czarny. Szkoda, że tak szybko zrezygnowałeś ze swojego stanowiska mam nadzieję, że jeszcze wrócisz (Ps. Liczę, że się odezwiesz jak będziesz w okolicy!).

I pozostałe maloty:

@Wargi , @G Shock , @Czarnaa ^^ , @Mysiak , @H3DZIK , @AMI , @Paulinka , @Holister , @Sheriff Miło było się z wami jak i z was pośmiać, więc pilnować tam na JB nieroby jedne, a @Wargi , @G Shock , @Mysiak wracać do administracji!...  Padła kolej i na mnie, może i nie jedne osoby się ucieszą bo te propozycje poleciały od nich <3 (Te osoby wiedzą o kim mowa ;* ). Dziękuję jeszcze raz za mile spędzone chwile na Jailu, ale było i się skończyło. Przepraszam jeżeli o kimś zapomniałem, więc proszę sie upominać i sapać pod postem:) POWODZONKA chłopcy i dalszych sukcesów (całuję BDJQP).

Edited by BDJQP

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.