Gość Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Twój nick: trzeci Nick gracza, na którego jest skarga: Laraz, Vice Versa reszta administracji obecna przy sytuacjach Dokładny czas zdarzenia: dzisiaj mapy od 18:13 do 18:53 i 3 dni temu reszta w opisie(syt. nr 1) IP / STEAM_ID (cała linijka z amx_ip): - Opis: Niżej;) Dowody: Witam dzisiaj przyszedłem do was z czymś bardzo ciekawym. Opiszę krótko schemat działania administracji na serwerze i pokażę też te ŻELAZNE działanie regulaminu, nieugiętość i BEZSTRONNOŚĆ. Najpierw zarys.. Jestem graczem tej sieci od 2014 roku i znają mnie wszyscy, wiedzą, że jestem jedną z osób robiących dobrą atmosferę na serwerach przy czym też niestety dużo przeklinając. Trudno, taki jestem nie kryję się z tym. Administracji nigdy to nie przeszkadzało, czasem dostawałem może jakiegoś bana jak mówiłem za dużo(za uszami też mam i dostaje kary kiedy trzeba), ale raczej większość lubiała słuchać tego jak gadam razem z kilkoma innymi głupolami podobnymi do mnie przez mikro. Serio, aż czasami się chce bardziej siedzieć i gadać niż grać. No niestety czasy się zmieniają i doczekałem się tego, że nawet na moim ulubionym serwerze atmosfera zrobiła się do kitu i stałem się obiektem obraz i drwin. Administracja, która chyba za mną już nie przepada, po każdym przekleństwie, paru przekleństwach spami na y@@ czerwonym kolorem, żebym zachował kulturę(co moim zdaniem jest już nadużywaniem praw, bo niektórzy grają na małych rozdziałkach i im to bardzo przeszkadza gdy np się strzelają i 3/4 ekranu zasłania jakiś czerwony napis). To jest zarys teraz dowody. Sytuacja numer 1.(na względzie, że hltv nie zawsze nagrywa dźwięk i to co ludzie piszą). Gracz o nicku "Smiler" przez dobre 3 mapy obrażał mnie od największych śmieci, kurw, nawet do mojej mamy miał problem. Zgłosiłem to z 3 razy, nawet przez mikrofon mówiłem i nic. Po drugiej mapie wchodzi Marlen, znowu piszę, że gość mnie po prostu jedzie jak szmatę i nic za to nie dostaje. To dostałem wiadomość zwrotną (znów spamem na y@@) "napisz skargę z dowodami". Czaicie? Admini na serwerze są, gość od 3 map po mnie jedzie i po mojej mamie nawet przy admince, a ta odsyła mnie na forum. Gość się w końcu doigrał, oczywiście z bardzo długim banem jak widać http://d0naciak.pl/amxbans/ban_list.php?bid=37951 (data jest w linku który podałem, więc można poszukać i obejrzeć mapę jeśli mi nie wierzycie). Tego samego dnia na serwer wszedł gracz "Ee Bon" i napisał na czacie "marlen kurwa, siema thomas" po czym dostał bana instant od tego samego admina na uwaga, 1 dzień (XD). http://d0naciak.pl/amxbans/ban_list.php?bid=37997(sytuacja podobna data jest w linku). Ja rozumiem, że admin jest wyżej w hierarchii od zwykłego gracza, ale to nie zmienia faktu, że mnie można obrażać od najgorszych kurw i mojej mamy również przez poand 3 mapy, ale szanownej pani adminki już nie można nawet tknąć i trzeba do*********ć gościowi bana na 1 dzień po paru sekundach. Śmieszne jest, że jeszcze Thomas prześmiewczo mówił, że już miał na tydzień banować, ale jemu dam spokój w sumie bo nic nie wiedział. Także tego admin to chyba też gracz i człowiek z uczuciami, ale gracz trzeci już człowiekiem nie jest i można go traktować jak zwierze Sytuacja numer 2. Wszyscy wiemy, że szanowna administracja serwera 201 potrafi się świetnie wszystkiego domyślać i banować gracza który posiada wiele argumentów na zbyt długiego bana po 1 słowie skierowanym do nikogo na 5 godzin. Tutaj przykład Spoiler Wszystkie argumenty zostały odrzucone jakimiś bzdetami i zakrywaniem się rodzinną sytuacją i zostałem odesłany z banem dobrze, że nie przedłużonym. Zauważyłem, że kłótnia nie ma sensu i zrezygnowałem, teraz przychodzę z samymi dowodami. Kończąc tamten wątek jedynym argumentem na tego bana jest to, że "mam rangę i jestem stałym graczem więc należy mi się ban i już" Oczywiście nikt tego wtedy nie zgłosił, opiekun vv sam wziął sprawy w swoje ręce bo przecież obraziłem (podtekstem jego administratora) chociaż nie przyznaję się do tego. A no i też słyszałem, że regulamin jest równy dla każdego więc coś pokażę, żeby przełamać te bujdy na resorach. Gracz trzeci otrzymuje bana na 5 godzin za skierowanie słowa rak do nikogo. http://d0naciak.pl/amxbans/ban_list.php?bid=37363 . Przypominam tylko nie dostałem od resetu bansa żadnego bana za kulturę, zostałem po prostu zbanowany bez ostrzeżenia, tak jak mówiłem nie zrobiłby nic gdyby nie to, że ubzdurał sobie, że akurat ja obrażam jego adminów(gdyby był to zwykły gracz to bez bana by się obyło). Na to dowody niżej spokojnie nie rzucam słów na wiatr. Gracz Maloj (stały gracz od kilku miesięcy, nie wierzysz, sprawdź gt). nie otrzymuje nic za napisanie uwaga, dokładnie tego samego, nawet gorzej bo kierował to do kogoś i to niejeden raz.. 1. 2. Dracula też wyzywał i dostał bana na 5 minut, bez kitu równe traktowanie co nie ? To nie koniec moi mili, administracja obecna na serwerze w tamtym momencie: Czy gracz dostał bana? Oczywiście, że nie. Ja dostałem bana na 5h bo słowa były PODOBNO skierowane do administratora, kolegi opiekuna VV. Ironia losu co? Sytuacja numer 3 czyt. wisienka na torcie;) Dzisiaj jak mnie nie było na serwerze kolega Laraz, czyli pan administrator król domysłów który banował, użytkowników Grafi, Neste, Rusek za to, że pisali "kino", "+1" itd. napisał dokładnie to samo za co inni byli banowani na kilka tygodni No proszę czyli według mistrzowskiego domyślania się, uważasz, że trzeci jest przyjebany. Nie pouczasz gracza jak mnie, nie banujesz go jak innych, tylko przyznajesz mu rację tak? Świetnie po prostu się tam dzieje Sam opiekun Thomas przyznał, że za pisanie +1 przy obrażaniu kogoś to prowokacja i też obraza, także przytoczę pewne słowa. "JESTEŚ STAŁYM GRACZEM I POWINIENEŚ ZNAĆ KULTURĘ NA SERWERZE". Sytuacja jest patowa bo jesteś administratorem tym co tępi mnie gdy przeklinam, a sam jedziesz mnie w jak najlepsze i przyznajesz rację tyrającym mnie zamiast ich banować. Doszły mnie też słuchy, że podpowiadacie sobie na timspiku i pomagacie sobie w misjach, to już załatwimy inaczej oglądając wszystkie demka i rozpisując je w końcu to oszustwo i muszę jako UBT się temu przyjrzeć. To tylko luźne słowa nikogo nie oskarżam bo nie mam dowodów. Na koniec chcę dodać, że żądam, żeby @ Roni to sprawdził nikt inny. Bo to jedyna bezstronna osoba aktualnie w którą wierzę, nawet selfiemu już nie ufam. @ Roni zapraszam do lektury, mam nadzieję, że wyciągniesz odpowiednie wnioski, bo mam dosyć okropnej atmosfery na serwerze. Myślę, że wrócę do tego działu jeszcze nieraz. Pozdrawiam misie, widzimy się na serwerku, kocham Was. Edytowane 19 Listopada 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/44223-skarga-oparta-dowodami/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Czy Wy na serio musicie MNIE do takich rzeczy wołać? Chyba wychodzi, dlaczego jeszcze mnie tu @ d0naciaktrzyma na sieci z rangą i wszystkim co trzeba, nawet jeśli @ Zimny wrócił na rangę dziada (Weteran ) No dobra... Będzie ciężko, zostawiam po sobie serię trupów: Sytuacja nr 1 @ Jimmy, szkoda, że nie nagrałeś dema - byłby perfekcyjny dowód, bo hltv przerywa, ale dało się co nieco usłyszeć... Rzeczywiście, obrazy były, na westwoodzie i rats_office nawet hltv to wyłapało parę razy... A admini obecni w tym czasie? L 11/16/2019 - 17:58:56: [amxbans_core.amxx] Login: "Karam Boty (Ok, zrozumiem, jeden nie ogarnie wszystkiego, jeszcze zgłoszenia nie ma...) Zmiana mapy na ratsa i mamy bandę adminów: L 11/16/2019 - 18:19:29: [amxbans_core.amxx] Login: "Karam Boty L 11/16/2019 - 18:19:29: [amxbans_core.amxx] Login: "Marlen L 11/16/2019 - 18:19:29: [amxbans_core.amxx] Login: "ukashek L 11/16/2019 - 18:19:29: [amxbans_core.amxx] Login: "Scheeroy Czyli mamy 4 osoby.... L 11/16/2019 - 18:26:45: [adminchat.amxx] Chat: "trzeci<1331><STEAM_xxxxxxxx><>" chat " moze dostanie ten smiler bana za prowokacje i obrazy" L 11/16/2019 - 18:27:00: [adminchat.amxx] Chat: "trzeci<1331><STEAM_xxxxxxxx><>" chat " ja dosatje bana za raka na 5 godzin a typ od 2 map ludzi wyzywa i nic" L 11/16/2019 - 18:27:02: [adminchat.amxx] Chat: "Marlen<1327><STEAM_xxxxxxxx><>" tsay "idz na forum i napisz skarge, chyba ze masz dowody to podeslij" (loguje kolejny admin) L 11/16/2019 - 18:27:11: [amxbans_core.amxx] Login: "Dr.Bonio`LaRaz<1342> L 11/16/2019 - 18:27:38: [adminchat.amxx] Chat: "trzeci<1331><STEAM_xxxxxxxx><>" chat " smiler obrazy prowokacje" L 11/16/2019 - 18:27:50: [adminchat.amxx] Chat: "Marlen<1327><STEAM_xxxxxxxx><>" tsay "czlowieku, nie spam na u@ to raz a dwa daj dowody" L 11/16/2019 - 18:28:23: [adminchat.amxx] Chat: "Marlen<1327><STEAM_xxxxxxxx><>" tsay "nie zapomnij ze jest tu kilku adminow" L 11/16/2019 - 18:28:54: [adminchat.amxx] Chat: "Scheeroy<1304><STEAM_xxxxxxxx><>" chat " ocb bo nie wiem:P" L 11/16/2019 - 18:29:09: [adminchat.amxx] Chat: "Marlen<1327><STEAM_xxxxxxxx><>" tsay " NA SERWERZE PRZESTRZEGAMY KULTURY!" L 11/16/2019 - 18:30:01: [adminchat.amxx] Chat: "Pazula<1280><STEAM_xxxxxxxx><>" chat " ogarnijcie go!" L 11/16/2019 - 18:30:09: [adminchat.amxx] Chat: "Marlen<1327><STEAM_xxxxxxxx><>" tsay "nie spamowac prosze na u@" L 11/16/2019 - 18:30:16: [adminchat.amxx] Chat: "trzeci<1331><STEAM_xxxxxxxx><>" chat " smiler obraza z 5x" Brawo admin, jednak ktoś nie ma u@ w du**e... L 11/16/2019 - 18:30:22: [amxbans_main.amxx] Dr.Bonio`LaRaz<1342><STEAM_xxxxxxxx><SPECTATOR> zostal zbanowany Smiler<STEAM_xxxxxxxx> na 30 minut (30 Minut/y). Powod: obraza. L 11/16/2019 - 18:30:26: [adminchat.amxx] Chat: "trzeci<1331><STEAM_xxxxxxxx><>" chat " dziekuje" Dodam tylko, że Karam Boty i Marlen są w 1 teamie z gościem, więc go po prostu słyszą i mają gdzieś... A nawet jeśli, to przy zgłoszeniu na u@, to ZASRANY OBOWIĄZEK zejść na spect przy zgłoszeniu na u@, a nie wysyłasz @Marlen gościa na forum, jak siedzisz du**ą na serwerze. Tu 3 osoby: @Karam Boty, @ukashek, @Scheeroy dostają po +1 do tabeli ostrzeżeń za olanie obowiązku, @Marlen +2, za lenistwo i olanie zgłoszenia na u@, jednocześnie przy odesłaniu człowieka na forum skoro BYŁAŚ ONLINE i w teamie z winowajcą zdarzenia... +1 do pochwał dla @Join[T], za reakcję w ogóle... Smiler natomiast dostał ode mnie bana na 3 dni za tamte akcje... Sytuacja nr 2 @ Jimmy wyrwał bana za nazwanie kogoś rakiem, nie wiem kogo, @ [V]ice[V]ersa zdecydował, 5h... Skoro tak to, czemu @ [V]ice[V]ersa nie dałeś po 1 dniu za : paker pro:D -19:33:51- 'say' "mam 40 lvl ku**y xDDDDDD" lTyczkal PoTobie -20:24:02- 'say' "jaka kurwa pala kampi" A to są z logów po tym jak dałeś bana trzeciemu... Siedziałeś na serwerze, jak padały te teksty... Już bym wolał być "rakiem" niż "ku***ą", więc za niekonsekwencję w zachowaniach i nierówne traktowanie graczy odpowiesz jak za siebie. Dla pokazu, dostaniesz ode mnie w bonusie +1 do tabeli Opiekunów, bo ja litościwy nie jestem. A co do Maloja... Maloj -13:14:01- 'say' "seba gnoju" Maloj -13:14:01- 'say' "xd" Maloj -13:14:08- 'say' "ajakkkk" Maloj -13:14:10- 'say' "" Maloj -13:46:00- 'say' "leci taki po**b z nozem XDD" Maloj -19:32:45- 'say' "ale maciora" Maloj -19:32:54- 'say' "XD" Maloj -21:09:12- 'say' "parowa z niego xd" Maloj -21:42:18- 'say' "no jaki" Maloj -21:42:21- 'say' "malpiszon XD" Maloj -21:42:32- 'say' "siurdalu" Maloj -21:43:35- 'say' "w kur we" A to jest jeden dzień jego odzywek na say'u - oczywiście bez banicji... Faworyzacja? Siedzieli admini na serwerze kolejni - tylko Was wymienię: @ Thomas, @Scheeroy, @CheaTeRR, @Join[T], @ [V]ice[V]ersa, @Marlen, widzieliście takie odzywki do graczy i reakcji brak... To jeden dzień i jeden gracz... Boję się bawić dalej, ale Maloj sobie dzień odpocznie (banned). Co do adminów, @ Thomas, masz ich przyuczyć jak się mają chyba zachowywać i się módl, żebym ja tego nie musiał robić... Sytuacja nr 3. No to coś z logów... Syijamar -18:18:05- 'say' "ten trzeci jest przyjebanyt" Dr.Bonio`LaRaz -18:18:15- 'say' "+1" Syijamar -18:18:22- 'say' "kurwa mac" Syijamar -18:18:28- 'say' "nie trawie tego typa" KerZ!L. -18:18:40- 'say' "bonio se napisze +1 a trzeci ban na 5h" Syijamar -18:18:41- 'say' "jak go widze to jzu mam cisnienie 300" KerZ!L. -18:18:42- 'say' "XDDDDDD" L 11/19/2019 - 18:18:45: [amxbans_main.amxx] Dr.Bonio`LaRaz<8072><STEAM_0:1:50043166><CT> zostal zbanowany Syijamar<VALVE_0:4:395898707> na 5 minut (5 Minut/y). Powod: kultura . Dziwi mnie traktowanie ludzi w sposób BARDZO NIERÓWNY... Jeden za słowo dostaje bana na 5h, inni na 5 minut za wiązanki albo wcale... Ktoś tu powinien za to beknąć... @ Thomas, znowu Ty, opiekun, do roboty się weź. Syijamar ma dostać przedłużenie bana, sam zdecydujesz o ile. Oczywiście, żeby nie było, bo jestem - jak powiedział @ Jimmy - bezstronny... On sam napisał: 4 godziny temu, Jimmy napisał: Przypominam tylko nie dostałem od resetu bansa żadnego bana za kulturę , ale... Święty to nie jesteś, więc się ogarnij... Za kulturę nie, ale za obrażanie to co innego... Nieładnie tak kłamać - jak coś chcesz palnąć, to wpierw rusz mózgiem, czy ja czegoś nie wyszperam... Następna taka wtopa będzie przeze mnie osobiście ukarana. A tu mały bonus, który wypłynął: http://498657.node15.pukawka.pl/hltv-1911191833-de_cs16-1574184780-1574185980.zip akcja od 13:20... 13:32 @Join[T] zostaje sam 13:36, @ [V]ice[V]ersa kładzie pakę, zaraz potem ginie 13:48 @Join[T] zamiast dobić @szakal odpuszcza strzelanie 13:50 @szakal zamiast zabić @Join[T], a ma ku temu idealną okazję, bo przeskoczył przez ścianę, sobie spokojnie czeka, aż ten defnie pakę (ginie ostatecznie od @ UCZICZIIZ) I najlepsze... Gdzie w tym czasie siedziała ekipa? Nie obchodzi mnie, czy to pomoc w misji czy podpowiadanie na TS jakiekolwiek. Ta akcja to dla mnie podstawa do wlepienia 3 dni bana dla tej dwójki z powodem podkładania w misji... @ Thomas, bany dodałem, resztą się zajmiesz. Masz tu trochę syfu do ogarnięcia. Tak to jest, jak ktoś mnie zawoła w takiej sprawie... Zmarnowaliście mi oglądanie meczu i picie piwa z kumplami (bo mi @ Nunko spamował na msg, żebym "wlazł, bo tu skargi i Ciebie wołają"...), kawałek nocki (bo rozwiązywałem ten syf), zmęczyłem oczy (oglądanie demek i logów jest czasami irytujące), a i tak się oberwało prawie każdemu, w tym składającemu skargę... Następnym razem się trzy razy zastanówcie, zanim mnie ktokolwiek zawoła do rozpatrywania takich skarg. Zamykam, płaczcie w rękaw i mnie więcej nie denerwujcie, bo się zacznę tu na serio pojawiać, a wtedy to nawet @ d0naciak Was nie uratuje... sKeT , Zimny , Join[T] i 21 innych 12 1 1 4 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/44223-skarga-oparta-dowodami/#findComment-320246 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. nixon , Nunko , Pazula i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/44223-skarga-oparta-dowodami/#findComment-320247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi