Shelhabiron Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Skarga na administracje Chciałbym zapytać dlaczego @NeverGoAway.♡♡ ma admina?2 Tygodnie bez forum to już chyba degrad?Pomińmy fakt obecności, chciałbym zapytać w imieniu nie swoim bo ja mam wyjebane, lecz w imieniu wszystkich adminów dlaczego ta jedna osoba nie jest podliczana a osoba, która ma 350 minut dostaje minusy ewentualnie degrady za brak obecności? @K!N!A@Nie Jestem Normalny@PhotoKris@dolbo@Dranzer @hant@Labeo@Olli Beste 87@PAWLO@SUPERBOHATERKA!@cziter@dev`@Ekola (1908)@kasiaa@Kompot@Mamcia.?@portowiecq@Ross Pierre Dolevas@TygryS@ven1@KILL^ALL*[email protected].@@KuLiCzAnY bRb@Noope.@SeebiX | ^.^@Spizgany Wloczykij@Tuskafka.@CheaTeRR@Join[T]@Marlen@Scheeroy@ukashek@Blady@SepiX@zdziebel25@ .KaZix.@ 50cent@ AndrzejWazon@ Jack.@ JestemTwoimGuru@ Silverek@ SPiDIgonzalez@ tadzik@ Teedyy@ Djabeu@ iTreazik@ JacK2@ sevej@ Agata.@ DrunK@ Johny7168@ Nomak@ Afrixx@ Baked@ Bambos24@ Bot Borys@ Coach@ filip3k@ Majek@ Mikki@ Nefretete uwu@ xoxo?@ Dycha@ Lujuuu@ NormaN004@ Śruta19 GDZIE TA SPRAWIEDLIWOSC WZGLĘDEM INNYCH ADMINÓW Edited November 2, 2019 by Anatolij Diatłow Nomak , Afrix , ven1 and 10 others 2 8 1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43830-faworka/ Share on other sites More sharing options...
Guest 50cent Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Na siłę szukasz zaczepki, skoro dalej ma admina to albo ktoś wie o jego nieobecności, albo po prostu opiekun go przeoczył. Takimi rzeczami jak obecności zajmuje się opiekun serwera lub moderator. Poza tym wypowiadasz się w imieniu adminów, bez ich wiedzy. Ja się pod czymś takim nie podpisuję, może go nawet rok nie być - nic mi do tego. Zachowanie typu "byle by ktoś miał gorzej ode mnie". Nie wiem czy pozdrawiam. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43830-faworka/#findComment-317672 Share on other sites More sharing options...
Roni Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Żeby już nie fatygować pozostałej administracji sieci, bo ich to akurat mało interesuje... W paru punktach, żeby myślący admini zrozumieli: 1. Napisałeś posta o godz. 00:07, o jak bardzo musiałeś czekać, żeby się czegoś przyczepić... To teraz patrz: 2. Od podliczania i sprawdzania adminów jest opiekun, nie jakiś no-name bez rangi. 3. Temat źle dodany, bo powinien znaleźć się w dziale serwera 3maps, gdzie będzie w tym momencie przeniesiony (dotyczy konkretnego admina/opiekuna). 4. Temat należy nazwać zgodnie z określonymi zasadami (Wpis "Faworka" nie jest nazwaniem tematu skargi - brak odpowiedniej nazwy). 5. Brak wypełnionego wzoru. 6. Nie masz dowodów na takie coś, bo nie masz dostępu do działu administracji... Jeśli natomiast coś takiego tam jest, to złamałeś zasadę, że z działu administracji NIE WYNOSI SIĘ informacji, więc kolejna wtopa. 7. Jeśli ktoś przekazał Ci takie informacje, dorwę go i osobiście wywalę z grona adminów na zbity pysk za takie postępowanie (wynoszenie infa z działu). 8. 28 minut temu, Anatolij Diatłow napisał: chciałbym zapytać w imieniu nie swoim bo ja mam wyjebane, lecz w imieniu wszystkich adminów Skoro masz "wyjebane" jak to określiłeś, to czego się wtrącasz? Jak będzie admin jakiś chciał, to się spyta sam, marnych adwokatów tu nie trzeba. 9. Spam - trzeba było oznaczyć tylko opiekuna, a nie marnować czas reszty adminów w nocy z soboty na niedzielę, kiedy ludzie, którzy nie pracują mają prawo odpocząć... Takich spraw się uzbierało, dlatego w bonusie dostajesz warna kolejnego, za wielokrotne złamanie regulaminu. I tym razem ranga premium nie uratuje. @ Nunko, @ #Legendary RaXeN, zajmijcie się flagami i rangą na forum, bo to o 3mapsa chodzi. Nefretete uwu , iNvincible 7 3 3 1 =) , Emerytowany and 12 others 7 2 6 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43830-faworka/#findComment-317677 Share on other sites More sharing options...
Roni Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/43830-faworka/#findComment-317678 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts