Jump to content

Recommended Posts

No dzień dobry. Przechodzę od razu do konkretów. Wchodzę na forum w temat, który został założony 13 min temu, w złym dziale. Jako, że chcę pomóc to podaję szybko linka do odpowiedniego działu
by gracz mógł założyć temat w odpowiednim dziale, nie sprawdzając wcześniej czy już to zrobił ponieważ była to kwestia 13 minut kiedy założył ten temat, więc byłem pewien,że jeszcze tego nie zrobił.
Po 2 minutach od odpowiedzi dostaję od razu warna, (od @Kub1nho) żadnej notatki, żadnego upomienia od razu warn za tak błachy błąd, niedopatrzenie.
Nie obraziłem nikogo, nie wyzywałem po prostu nie spodziewałem się, że tak szybko temat założył w odpowiednim dziale. Czy według was to słuszny warn? 
Czy według was mam go odrabiać, by nie stracic admina? Dlaczego dostałem warna za nic?
Dodam na marginesie, że gram od początku istnienia tej sieci, dostałem przez okres ponad 2 lat tylko 2-3 warny. 
Jestem najbardziej aktywnym użytkownikiem jeżeli chodzi o dział coda 201, najwięcej błędów zgłosiłem ja, bo zależało mi na tym serwerze.
Jako admin mam najwięcej godzin przegranych na serwerze, byłem najbardziej aktywnym adminem, przegrywając w ciągu tygodnia 2-3 tysiące minut.
Byłem na każde wezwanie graczy, którzy mnie wołali na steamie, bo ktoś łamał regulamin. Wcześniejsze dwa warny odrobiłem, ale tego warna nie mam zamiaru odrabiać, bo według mnie nie jest słuszny.
Chcę tylko się dowiedzieć czy według tych wyżej warn jest słuszny, jeżeli tak to ja nie mam więcej pytań i sam złożę rezygnację.

PS: Nie chodzi mi o smieszne pare złotych smsem, a o rzecz i zwrócenie uwagi na niesłuszne rozdawanie warnów, bo myślę, że nie tylko ja takiego dostałem. 

Edit:  Zorientowałem się dopiero, że w tym samym czasie (pierw temat widnial w dziale skarg coda 201)  w którym pisałem podając link do odpowiedniego działu to temat został przeniesiony w odpowiedni dział. 

Edited by Saszko Weblin.
https://1shot2kill.pl/topic/34413-nies%C5%82uszny-warn/

Wtrącam się do tematu (zapewne znów się popiszecie i dacie bana) 2 razy napisałem dosłownie 2-3 słowa w poście i dostałem bana na 9 dni ? Normalne no chyba nie bardzo.... Patrzcie komu dajcie mody. Bo się chłopaczki za bardzo popisują , wysoko głowę noszą. Powinni niektórzy się ostro puknąć w główki i pomyśleć chwile...

Dziękuję dobranoc 

Oguem nie wszscy sq spaniali.

https://1shot2kill.pl/topic/34413-nies%C5%82uszny-warn/#findComment-258376

@d0naciak . Byłem " Świadkiem" tego zajścia.. Thomas wypowiedział się w temacie " Wzór ? I tak wgl @aXenBiceps™ nie gra na serwerze. " A więc...

1 . Wymaga wzoru ?? Widząc taką skargę powinien daną osobę poinformować że skarga nie jest napisana jak należy ( każdy ma prawo nie wiedzieć jaki dział i jaki wzór dokładnie należy wypełnić) Więc powinien podać wzór aby dana osoba  się dostosowała do tego.. A nie pisze w formie zapytania " Wzór ?" Dlatego @Saszko Weblin. Zrobił to za Thomasa zwracając mu przy tym uwagę jako kolega a nie wróg.. tak jak wyżej to opisałem i to było w formie "pomocy" a nie jakiegoś wytykania błędu.

2. Skarga złożona przez speeda na osobę która dała mu bana na forum za niby obrazę i dlatego odznaczył tą osobę ale i też przypiął fragment czego tyczyły się jego poprzednie posty które były zamykane od tak.. co mu spieniło krew w żyłach i za te posty dostał bana na forum

3. Speed odniósł się do ludzi związanych z serwerem( opiekun) że nie mają pojęcia co się dzieje a zamykają tematy jakby wszystko wiedzieli i nie potrzebowali opinii innych ludzi... A tacy ciągle żyją w błędzie.. hmmm narcyzy tak mają ;) I Thomas tak interpretuje posty że wynika z tego ze dana osoba ze skargi speeda też jest w to wmieszana ( wcześniejsze posty)

4. Dokładnie widać że speed nie wtrąca axnea w nasz serwer " Serwer siada, piszę temat po raz 3 i nic, nie wchodzicie na serwer i nie wiecie co się tam dzieje, olewka totalna, a na forum tak jak widać, koledzy się wspierają. Żałosne. " na moje oko to speed ma na myśli to że koledzy którzy mają modka czy też Administratora forum po prostu kryją swoich żeby nikt nie pokazywał ich błędów.

A więc właścicielu tego forum które jest na prawdę na wysokim poziomie.. weź co nie których w obroty bo na prawdę myślą że mogą wszystko od tak gdzie nie są w temacie ani w naszych sytuacjach gdzie zalezy nam na serwie.... nam którzy spędzili wiec czasu na serwie niż za******y przypisany opiekun  przez ostatni rok :)  Moim zdaniem Saszko chciał dobrze dla speeda żeby jego uwaga trafiła w odpowiedni dział i wzór o którym speed

ma prawo nie widzieć... A Thomasowi po prostu też pomógł wyręczając go tak jak wyżej to opisałem.. Więc jak Saszko dostał warna za pomoc której Thomas nie okazał osobie składającej skargę to czemu nikt nie sięgnie po sprawiedliwość wobec Thomasowi który nie jasno daje wskazówki ???  

https://1shot2kill.pl/topic/34413-nies%C5%82uszny-warn/#findComment-258425

@CarloMiszcz - Przejrzałem Twoje warny i nadal twierdzisz, że są niesłuszne? Wypowiedź w ubt, x2 offtopic gdzie piszesz coś typu "przemyślimy to :D :biggrin:". Warny jak najbardziej słuszne, liczba ostrzeżeń Twoja wzrosta to i blokada na forum staje dłuższa. Lepiej się zastanów dwa razy za nim coś napiszesz, bo możesz wylecieć z kreską za głupotę.

@Janusz z 201 - Thomasowi chodziło pewnie o to, że zamiast kolega napisać skargę w odpowiednim dziale, to napisał w dziale serwera gdzie axen nie gra i nie zastosował wzoru. Przyszedł do mnie na TS'a z tą sprawą więc przeniosłem go do właściwego działu. Skoro axen został już oznaczony, to nie widziałem sensu aby drugi raz go oznaczać i nabijać sobie posta. Druga sprawa jeśli macie jakieś aluzję do pracy Thomasa jako opiekuna, to dlaczego żaden z was nie napisał jakiekolwiek skargi popierając ją mocnymi dowodami? Zakładając głupie tematy i pisanie bez żadnych dowodów jest bezsensu. 

@Saszko Weblin. - hmm, z jednej strony chciałeś dobrze, ale z drugiej strony nie zauważyłeś, że temat został przeniesiony więc moderator uznał, to za offtopic. Gdy przenosiłem temat, to tylko Thomas się wypowiedział nikt inny. Więc nie dziwię się, że dostałeś ostrzeżenie. Oczywiście zdejmę Ci ostrzeżenie, ale następnym razem spójrz co najmniej 3 razy czy temat nie został przypadkiem przeniesiony, bo możesz za swoją nieuwagę dostać warna. Niech to będzie dla Ciebie nauczką na przyszłość ;-)

https://1shot2kill.pl/topic/34413-nies%C5%82uszny-warn/#findComment-258442

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...