Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak juz pewnie kazdy(nikt xd) zauwazyl od jakiegos czasu w ogóle nie ma mnie na steam czy na forum i jakos nie mam na razie zamiaru wracac. Jest to spowodowane duzym natlokiem spraw jakie ostatnio mi sie przytrafily badz ktore mam jeszcze do zatwienia. Mozliwe ze od czasu wbije czy to na forum, DD2#2 czy na JB no ale tak jak mowie nie obiecuje ze szybko wrócę. Z osob ktorym chcialbym podziekowac za wspolna gre badz po prostu posiedzeniem na ts zeby sobie pogadac to:

Zaczne moze od tych ktorych niestety z nami nie ma @Zborek @z a j c u w e r ; - ) @kuchy @M4A1 no i DyLu tylko nwm jak na forum sie zwal XD. Minutka ciszy dla tych osob [*]

Z pozostalych to @Poli @Kub1nho ツ @futuba. @Wiki @Sandra @BDJQP @Maykelou @P00L @beti @Lamcia. @hant @~~GANO$zCZ.AK~~ @Czarna. @Czwarty minus jeden @Sentence (jak dasz to pozegnanie do kosza to udusze XD) @Wredzioszek @Dranzer @Krakowska Maczeta @Veushei @Kubusiek @Chandler Bing @Lightness @czarna7005^^ @d0naciak @dolbo @AMI @Tomczoog (za tego bana bede Cie dalej meczyl XD) @G Shock @palcewnatalce i tam pewnie jeszcze duzo osob tylko nicki zmieniaja na forum i nie nadazam XD

Az w koncu najwazniejsze wyroznienie

@Mysiak - nie bede sie tutaj za bardzo rozpisywal bo juz napisales wszystko co trzeba w swoim pozegnaniu. Ja od siebie moge dodac tylko tyle zebys wpadal w Sierpniu na ta flache XD

Takze to tyle ode mnie. Trzymajcie sie. Jeszcze wroce tylko nie wiem kiedy :D

https://1shot2kill.pl/topic/27370-oficjalne-pozegnanie-wargi/

Siemanko mordo i mam nadzieje że szybko wrócisz

Edytowane przez ~~GANO$zCZ.AK~~
https://1shot2kill.pl/topic/27370-oficjalne-pozegnanie-wargi/#findComment-210543

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...