piter. Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Witam Cię bardzo serdecznie @ M4A1 Pomimo tego, że nie jestem redaktorem to cieszę się, że zgodziłaś się na udzielenie mi wywiadu. To jest wspaniała okazja, aby nasi czytelnicy dowiedzieli się nieco więcej o Tobie. Na początek może delikatny standardzik - opisz siebie i swoje cechy charakteru. Dziękuje Ci również, że to ze mną chciałeś przeprowadzić swój pierwszy wywiad. A kiedyś musi być ten pierwszy raz, więc czuje się zaszczycona. Z opisaniem siebie nie ukrywam, że może być ciężko. Ale spróbuje sprostać wyzwaniu i zacznę od przedstawienia się. Nazywam się Kinga, mam 20 lat i mieszkam w Białymstoku. Co do cech charakteru, hmm. Mam cholernie ciężki charakter, zawsze mówię gdy coś mi nie odpowiada. Nie dam sobie wejść na głowę i czasem ludzie postrzegają mnie jako osobę wredną, takie jest pierwsze wrażenie. Jednak gdy mnie bliżej poznają, mogą mieć pewność, że jestem osobą ze sporym poczuciem humoru i dystansem do siebie. Lubię także bardzo pomagać innym. Dodam również, że gdy komuś zaufam to przywiązuje się jak pies, ale teraz nie wiadomo komu można powierzyć to zaufanie. To fakt w tych czasach z przyjaźniami bywa różnie. W tym roku jesień zawitała z zaskoczenia i niespodziewanie szybko. Jak Ci się podoba pogoda szalejąca za oknem, wiatr, deszcz i niska temperatura? Jestem typową jesieniarą. Uwielbiam tą aurę i krajobraz polskiej złotej jesieni. Widoki naprawdę potrafią powalić na kolana. Oprócz zachwycających widoków w końcu jest sezon na ciepłe swetry, kakałko i ulubiona książkę. Oprócz jesieni jeszcze bardziej kocham klimat świąteczny, który zbliża się wielkimi krokami. Ale fakt faktem pogoda potrafi płatać figle i czasami jest odrażająca. Ma to w końcu swoje plusy i minusy, jak każda pora roku, prawda? Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Wspomniałaś o czytaniu książek, czy mogłabyś powiedzieć nam trochę więcej o książkach, czy masz swoją ulubioną do, której często wracasz? Jestem typowym molem książkowym. Nie wyobrażam sobie dnia bez przeczytania choćby skrawka rozdziału. Uwielbiam czytanie chyba bardziej niż oglądanie filmów. Co do ulubionej książki, ciężko mi wybrać jedną, więc może podam Ci parę tytułów. Może Ty lub nasi czytelnicy zdecydują się na którąś powieść. Zdecydowanie na wyróżnienie zasługuje „Tatuażysta z Auschwitz” i druga część tej książki - „Podróż Cilki”, następnie „Anioł i Skrzypce” a na miano trzeciej pozycji zasługuje niedawno odkryta książka, która nosi tytuł „Pieśń o Achillesie”, mogę śmiało rzec , że dla fanów mitologii ta książka będzie pasować idealnie. Zapomniałam również wcześniej wspomnieć, że ja głównie sięgam po książki o tematyce obozów koncentracyjnych, mitologii lub powieści, które opowiadają o islamie z naciskiem na terrorystów. Czytając tyle książek musisz mieć wiele czasu wolnego. Jak to się dzieję, że udaje Ci się łączyć pracę z codziennymi hobby? Miałam luźną pracę, więc tego czasu naprawdę miałam sporo. Choć powiem Ci szczerze, że jak coś zaplanuje lub postanowię to się tego trzymam. Czytanie książki i robienie kroków to już taki nawyk, który sobie wyrobiłam i towarzyszy mi od lat. Każdy ma jakieś nawyki tak mi się wydaje. Tak, to prawda każdy z nas posiada pewne nawyki i zasady, których stara się przestrzegać. Wiele razy wspominałaś o prowadzeniu zdrowego stylu życia. Podzielisz się z nam jak to wygląda podczas normalnego tygodnia a może nawet jak zrzucić kilka niepotrzebnych kilogramów? Na te tematy mogłabym się rozpisać szczegółowo, ale nie chcę nikogo zanudzić, więc postaram się to streścić jak tylko mogę. Tak to prawda. Od paru lat prowadzę zdrowy styl życia, dbam o to co jem, liczę kalorie, ćwiczę i nabijam kroki. Nie wyobrażam sobie dnia bez tego, zazwyczaj jest tak, że nie pójdę spać gdy nie osiągnę wyznaczonego celu. Czy to pozostałość po zaburzeniach odżywiania? Nawrót? Szczerze, nie wiem. Jak to wygląda w skali tygodnia? Już Ci odpowiadam. Każdy mój dzień wygląda tak samo, więc mamy tutaj odpowiedź - każdy tydzień jest taki sam. Mój schemat dnia opiera się głównie na aktywności i jedzeniu czyli: Spacer -> praca -> trening -> jedzenie -> spacer. Dodatkowo oczywiście czas na forum i serwery, tego nie może zabraknąć. Bym powiedziała, że to też mój taki konik. Dla niektórych moje nawyki mogą być dziwne, ale poważnie mówiąc to nie wiem czy od paru lat był taki dzień w którym nie zważałam na to czy danego dnia zrobiłam odpowiednią ilość kroków i zrobiłam dobry trening. Nie było także dnia w którym nie liczyłam tego, co zjadłam. Taki nawyk. Co do samego schudnięcia i porad. Na pewno nie chce, aby ktoś brał ze mnie przykład. Nigdy nie mówię ile kalorii zjadam, bo naprawdę są to skrajnie małe ilości, ale jeżeli rozpisuję komuś dietę zważam na to, aby redukcja była przeprowadzona odpowiednio czyli z głową i rozsądkiem. Z odpowiednią podażą kalorii dopasowaną do trybu życia danej osoby. Zdrowie ponad wszystko tym się kieruje. Należy pamiętać, że głównym czynnikiem redukcji jest odpowiedni deficyt kaloryczny. Bez deficytu nie schudniemy, dlatego ważne jest, aby przez jakiś czas liczyć kalorie lub skorzystać z pomocy dietetyka, który za nas rozpisze dietę i dobrze nas poprowadzi. Warto wybrać zaufaną osobę, która zna się na rzeczy i nie wyrządzi krzywdy nam i naszemu organizmowi. Liczenie kalorii, ograniczanie się w jedzeniu to na pewno nie coś dla mnie. Nie dałbym rady codziennie zdrowo się odżywiać i liczyć kalorie. Odbiegając nieco od tematu, co sądzisz o pandemii Koronawirusa, jesteś zwolenniczką nauki stacjonarnej czy może jednak zdalnej? Na główną metę liczenie kalorii i trzymanie michy bywa nieco uciążliwe, ale mam dość silną wolę. Co sądzę o pandemii? Nic. Kompletnie nic, dla mnie jest to śmieszne, a zwłaszcza te całe szczepionki. Próbują chyba z nas zrobić królików doświadczalnych, ale ja żadnych szczepień się nie podejmę. Co do samej nauki, bardziej podeszły mi zdalne, ale może dlatego, że nauczyciele wysyłali nam materiały z egzaminami, które mieliśmy odesłać w przeciągu dwóch tygodni. Dodam tyle, że moja nauka jest w trybie zaocznym, więc wiadomo iż mam bardziej luźne zajęcia. Nie narzekałam też na stacjonarne, choć nie ukrywam bardzo nie chciało mi się dojeżdżać. Tak czy siak jest mi to obojętne. Zgadzam się z Tobą, że nauka zdalna dawała nam więcej wolnego czasu i mniej obowiązków. Zechciałabyś nam opowiedzieć parę informacji o Twojej rodzinnej miejscowości. Powiedz nam skąd pochodzisz i co mogłabyś nam ciekawego o swoim mieście powiedzieć? Jak już na samym początku wspomniałam pochodzę z Białegostoku. Do tej pory nie wiem czy jest w nim coś na tyle ciekawego, aby bardziej się zagłębiać. Miasto jak miasto, nie jest jakieś bardzo turystyczne. Jedyne dwa miejsca, które zasługują na uwagę to Pałac Branickich i jego ogrody. Przepiękne miejsce i bardzo urokliwe zarówno w środku jak i na zewnątrz oraz Ogrody Opery i Filharmonii Podlaskiej. To, co jest szczególnie ciekawe w tym miejscu, to zielone rośliny, które otaczają z każdej strony budynek. Pałac Branickich brzmi na prawdę ciekawię, kiedyś będzie trzeba się tam wybrać. Od dłuższego czasu w dziale pokaż swojego zwierzaka, można zauważyć, że masz psa. Opowiesz nam jak to się zaczęło i skąd narodził Ci się taki pomysł by przygarnąć małego szczeniaka? Zapraszam. Z chęcią Cię oprowadzę. Zgadza się. Od dwóch lat jestem szczęśliwą posiadaczką psa i jak się okazało jest owczarkiem niemieckim. Hades, bo tak się wabi jest moim oczkiem w głowie, przyjacielem i bardzo go kocham. Iskierka zatliła się już wtedy, gdy po raz pierwszy go ujrzałam. Małe, wygłodniałe i bezbronne stworzenie pośród ciemnego gąszczu krzaków i zarośli. Jego ciche skomlenie łamało mi serce. Jak się możesz domyślić z moich słów Hadesa znalazłam w lesie, prawdopodobnie ktoś go wyrzucił i miał zaledwie miesiąc. Nie mogłam go tak zostawić, więc zabrałam go ze sobą prosto do weterynarza. Szybka reakcja, wstępne badania, leki i kroplówki pozwoliły mu dojść do siebie i zostać przy życiu. Od tamtej pory jest mieszkańcem nie tylko mojego domu, ale także mojego serca. Jest na prawdę przeuroczy i miałaś ogromne szczęście, że w tamtym dniu natrafiłaś się na niego w lesie, nie wiadomo jak potoczyłyby się jego dalsze losy gdyby nie twoja pomoc. (bardzo mi się podoba to zdjęcie jak wącha kwiatki ) Jak to się stało, że pewnego razu trafiłaś na naszą sieć i tak niesamowicie się na niej osiedliłaś? Ja także jestem szczęśliwa, że go mam. To mój taki mały skarb. Co do pytania związanego z siecią. Jestem na niej bardzo długo, bo pierwszy raz zawitałam tu w 2016 roku i właśnie tutaj zdobywałam swoje pierwsze doświadczenia na poszczególnych rangach funkcyjnych. Począwszy od administratora serwera, aż po redaktora. Jednak przyszedł taki dzień, że chciałam jakiejś zmiany i postanowiłam odejść na inną sieć serwerów. To był największy błąd, który popełniłam i szkoda, że czasu już nie cofnę, choć wtedy nie poznałabym @ czekoladka i @ Maruda. , więc w każdej sytuacji dostrzegam jakiś plus. Pewnie zapytasz mnie dlaczego przejście na inną sieć było błędem. Otóż tam podcięto mi skrzydła. Nie miałam szansy się dalej rozwijać Byłam traktowana jak taki typowy pachołek i nie mogłam mieć swojego zdania. Zobaczyłam, że stary kumpel za dawnych czasów - @ Erwin. ma swoją sieć, a na niej sporo znajomych mordeczek, postanowiłam, że wrócę do starej gwardii. Gdy przyszedł czas na powiedzenie „dość” i rozstanie się w zgodzie zostałam zwyzywana od najgorszych. Myślałam jednak, że na tym się zakończy i tyle, ale niestety myliłam się i padłam ofiarą prześladowania przez samego właściciela sieci. Kto wie ten wie. Cieszę się, że ten etap mam za sobą i jestem tu gdzie jestem. To właśnie tutaj mogę stale się rozwijać i nie jestem traktowana jak popychadło. Jest wręcz tutaj cudowna atmosfera, mogę śmiało powiedzieć, że @ Erwin. @ salvatore @ Kacper @ DIESEL @ Paweł. @ clixxu. @ Nethiri i @ MLK. to osoby, które jako pierwsze zawsze wyciągały do mnie pomocną dłoń. Wiem, że mogę im zaufać i są warci tego zaufania. Tak po prostu, jak rodzina. Więc tu był mój początek i tu będzie mój koniec. Nie sądziłem, że Twoja historia z naszą siecią jest aż tak powikłana. Czy masz takie miejsce na naszej planecie, które chciałabyś odwiedzić a może i nawet zostać tam na stałe? Oczywiście, że tak. Mam dwa takie miejsca s są nimi Japonia i Szwecja. W Szwecji miałam okazję być dwa razy na dłużej i skradła moje serce. Wyspy skandynawskie są naprawdę piękne a mieszkańcy bardzo kulturalni i przyjaźni. Dodatkowo Szwecja bez wątpienia ma najlepsze cynamonki W Japonii nigdy nie byłam, ale chciałabym tam polecieć na wakacje z tego względu, że bardzo interesuje się kulturą Japonii jak i jej tradycjami. Masz rację, Szwecja to piękny naturalny kraj zarówno jak Japonia, która ma niezwykłą kulturę tworzoną od kilkuset lat. Posiadasz może film/serial, który utknął Ci w pamięci i często do niego wracasz? Hmm na chwilę obecną pierwsze co przychodzi mi do głowy to film „Zielona Mila”. Stary piękny i każdemu dobrze znany klasyk. Jest wręcz perfekcyjny i żaden (jak do tej pory) film mnie tak nie poruszył. Przyznam się, że seriale oglądam rzadko, ponieważ częściej sięgam po anime. Jeżeli jednak miałabym wybrać jeden, dobry serial to mój strzał padłby na „Dom z papieru”. Muszę się z Tobą zgodzić, że serial "Dom z papieru" jest na prawdę niezwykły, obejrzałem całość w bardzo szybkim czasie i nie mogę się doczekać II części 5 sezonu. Wspomniałaś iż uczysz się zaocznie, powiesz nam co to za kierunek i co Tobą kierowało podejmując taką a nie inną decyzję? Przez to, że nie wyszło mi ze szkołą mundurową i posypało się parę spraw prywatnych mam rok nauki w plecy. Musiałam w dość młodym wieku podjąć się pracy, ale chciałam też się uczyć, więc padł wybór na najzwyklejsze liceum zaoczne. Moim priorytetem jest zdanie matury i dostanie się na studia archeologiczne lub dietetyczne. Kiedyś marzyłam o wojsku, mundurze i kontynuowaniu nauki na Akademii Wojsk Lądowych we Wrocławiu. Niestety zdrowie nie pozwoliło mi na przyszłość związaną ze służbami mundurowymi stąd ostateczny wybór padł na dwa wspomniane wcześniej kierunki na uczelni, która znajduje się również w samym sercu Wrocławia. Wrocław to przepiękne miasto, co Cię w nim urzekło, dlaczego akurat on? Właśnie znasz już jedną część odpowiedzi: „piękne miasto” i to mnie urzekło, że jest po prostu piękny sam w sobie. Miałam okazje pojechać do Wrocławia i ujrzeć go na własne oczy, a nie tylko na zdjęciach. Jestem oczarowana jego klimatem, atrakcjami jak i cudownymi widokami. Bardzo bym chciała poczuć prawdziwy świąteczny klimat na jarmarku bożonarodzeniowym, który odbywa się tam co roku. Krótko mówiąc. Coś mnie po prostu tam ciągnie i sama nie wiem co to takiego. To prawda, jarmark bożonarodzeniowy we Wrocławiu jest przepiękny, co roku jeżdżę na niego razem z całą rodziną. Wrocławskie ZOO też jest niczego sobie. Podczas poznawania się z nową osobą, masz coś takiego co Cię zniechęca a wręcz odrzuca od owej osoby? To prawda. Miałam okazje odwiedzić Wrocławskie Zoo i warto było czekać w ponad godzinnej kolejce. Co do poznawania nowych osób, czy jest coś co mnie odrzuca. Odpowiedź brzmi, tak. Są sytuacje, które przekreślają dalsze rozwijanie znajomości. Jest to w szczególności poniżanie innych ludzi, fałszywość, dwulicowość, brak poczucia humoru, ciągłe użalanie się nad sobą jak i nadmierne podlizywanie się. Wszystkie te działania, które tworzą razem całość strasznie działa mi na nerwy i nie widzę sensu do dalszego rozwijania znajomości, bo po co? Masz rację, takie postępowania są żenujące i nie na miejscu. Jaka była twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa? Moją ulubioną zabawą w dzieciństwie były podchody. Pamiętam, że jako dzieci wszyscy zbieraliśmy się na jednym podwórku i bawiliśmy się w podchody korzystając z terenu całej wioski. To dopiero była zabawa. To prawda, podchody to świetna zabawa i sam wiele razy w nią grałem. Skoro jesteśmy już przy temacie dzieciństwa, to czy miałaś w podstawówce jakieś przedmioty szkolne, z których byłaś wybitna a może takie, które sprawiały Ci problemy? O kurczę, podstawówka kiedy to było? Dobre 10 lat temu. Wybitnie dobra nie byłam, ale szczególny nacisk kładłam na język polski i język angielski, zaś przedmiotem, który sprawiał mi kłopoty i sprawia w dalszym ciągu jest matematyka. To prawda, matematyka nie jest najłatwiejszym przedmiotem. Na tym akcencie zakończymy nasz wywiad, czy chcesz na sam koniec kogoś pozdrowić i dodać coś od siebie? Na samym początku chciałabym Ci raz jeszcze podziękować za wywiad. Doceniam za chęci i przygotowanie, które jest godne podziwu. Chciałabym pozdrowić wszystkich użytkowników i w szczególności @ Kacper @ DIESEL @ Paweł. @ MLK. @ clixxu. @ ChrZ4n1K. @ enderman @ KeveS @ Nethiri @ voıɔe @ el_jefe @ nikusia @ Azur. @ Erwin. @ Destiny௪ @ Brina @ DaNiLoX i wszystkich pozostałych UBT, wykonujecie świetną robotę oraz @ .Lasik żeby mu było miło i wszystkich adminów GO:MOD, graczy oraz Ciebie. Ja również dziękuję za poświęcony czas. D3STINY , MagdalenaGS , iTreaz i 23 innych 24 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nethiri Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dziękuje bardzo kochana za „wyróżnienie”, zawsze możesz liczyć na moją pomoc Co do wywiadu to później przeczytam, ale zapewne większość informacji już wiem piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149427 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIHU Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nice to meet U... tylko bardziej M4A1 i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLK. Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 @ M4A1 @ piter świetna praca, czekam na podanie! M4A1 i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Oprócz tego, że w wywiadzie jest kilka błędów, spacje przed przecinkiem, 2-3 spacje przed wyrazem, to wywiad ciekawy i przyjemnie się go czyta. Pasowałaby też na samym początku mała legenda, który kolor odpowiada danemu uczestnikowi. Ogólnie to dobra robota i czekamy na podanie piter. , gudelajka , enderman i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clixxu. Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dobry wywiad młody, widać, że się starasz i to się najbardziej ceni, oby tak dalej. @ M4A1 M4A1 i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149431 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyzar. Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 (edytowane) Zgodzę się z Kacprem, jest kilka błędów Interpunkcyjnych. Do tego czepiłbym się tego, że strasznie przeskakujesz między tematyką pytań, przykładowo jest pytanie o miasto Wrocław, a tu nagle "z du*y" pytanie o to, czego dana osoba nie lubi w drugim człowieku. Do podszlifowania.  Dzięki Kinga za pozdrowienia. Edytowane 23 Października 2021 przez Azur. gudelajka i M4A1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNiLoX Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Jak na pierwszy wywiad świetnie mi się czytało. Błędy szybko poprawisz więc się nie martw. @ M4A1 @ piter Czekamy na podanie M4A1 i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149444 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enderman Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nie spodziewałem się, że przeprowadzisz wywiad z taką fajną osóbką, ale tak jak wspomniał Kacper to pomimo kilku błędów widać w Tobie potencjał, dobrze pokazuje to również ostatni artykuł. Dziękuję za wyróżnienie @ M4A1 piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149445 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brina Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Świetna robota, dziękuję @ M4A1 również ciepło pozdrawiam kochana ❤️ M4A1 i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149451 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0u Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Jak na pierwszy wywiad nie jest źle choć jest parę błędów interpunkcyjnych, ale to już szczegół. Na przyszłość staraj się nie przeskakiwać tak między tematyką pytań tak jak wspomniał @ Azur. Ogólnie to wywiad na plus. M4A1 , gudelajka i piter. 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio97 Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Super wywiad @piter Zawsze wiedziałem że @ M4A1 jest super osobą. piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lasik Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 10 godzin temu, piter napisał: oraz @ .Lasik żeby mu było miło Było miło. @ M4A1 piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Jak na początek to całkiem dobry wywiad, zapewne z każdym kolejnym wywiadem będzie tych błędów mniej. Dużym plusem jest to, że z wywiadu można się dowiedzieć mnóstwo ciekawych informacji. Także super robota! @ M4A1 Dziękuje za wyróżnienie. piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUCHACZKA Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Wywiad jest napisany bardzo poprawnie można doczepić się ortografii i interpunkcji , ale kto nie popełnia błędów. Masz talent i trzymaj tak dalej. @ M4A1 pozytywnie zakręcona piter. i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149579 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Wywiad pod względem treści jest bardzo dobry i wyczerpujący. Mankament przecinków, spacji wyjaśnił Ci już Kacper, że musisz jako obecny redaktor zwracać na to bardziej uwagę. Według mnie powinieneś popracować nad ogólnym wyglądem wywiadu. Jest on czytelny, ale zwyczajny i prosty. Zdjęcia powinny być dużo mniejszych rozmiarów i dobierane kolorystyczne pod wywiad. Legenda mogłaby być, ale jest wiele innych sposobów na rozwiązanie tego problemu. Dziękuje za wyróżnienie i również pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9149587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strafelegit Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Bardzo dobry i czytelny wywiad piter. 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9151126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegam na Shifcie Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Bardzo ciekawy wywiad! Nie nudzi, pytania proste i do rzeczy, odpowiedzi też długie ale nie za długie. Super Ci z tym idzie piter. 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110610-93-wywiad-m4a1/#findComment-9151143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi