Aidan Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 (edited) Twój nick na serwerze: Aidan Wiek: 22 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Aidan/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Spora liczba ludzi, adminów troszeczkę brakuje. Ludzie często nie przestrzegają regulaminu, kampią na respie, są afk, albo blokuja miejsce na spect. Jeśli chodzi o moją kulturę, myślę, że od ostatniego podania nie ma żadnych zastrzeżeń. Jak mam czas również gram w nocy, co pomagałoby w ograniczeniu cheaterów, których późnymi nocami jest jednak najwięcej. Składam zwykłe podanie, nie szybkie, bo chciałbym, aby ludzie się mogli wypowiedzieć obecnie na mój temat. Pozdawiam. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198196897581/ Steam ID: STEAM_0:1:118315926 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak @besty Dopiero po moim odpisaniu, napisałeś, że to żart i dalej nie ciągnąłem tematu. Na początku napisałeś i wyglądało to na "serio", więc nie wiem jak "zerowe" kompetencje mają się do Twoich nietrafionych żartów. Nie ma dalej sensu ciągnąć, sprowokowałeś, a teraz jeszcze atakujesz Pozdrawiam. Edited August 18, 2020 by Aidan besty and ven1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beti Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 + zdecydowana poprawa kulturki, nie mam zastrzeżeń + konsekwencja i upór + znasz się na csie + gt grasz regularnie Dałeś się poznać z dobrej strony, jestem zdania, że warto dać Ci szanse, chociażby na próbę Na TAK! Aidan and ven1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
besty Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 (edited) Na nie, jedyne do czego ma komptencje to flagi do banowania czitów i to nie jestem pewien "Posiadasz działający mikrofon: Tak" mam 170 godzin na serwie, słowa z siebie nie wydusił, zapytasz się go w TT gdzie rashujemy nigdy ci nie odpowie sytuacja sprzed dwóch czy trzech dni, wszedł na serw mowi cos mało ludzi, mowie może uciekli, bo grasz zawsze o tych porach, sekundy pozniej dodalem, że w sensie że wysoki skill, od razu się zaczął burzyć, że ja w ogole na serwie nie gram (jestem top 5 na serwerze pod względem godzin) i jak to ja śmiem coś do jaśnie pana się odezwać. Jak dla mnie typ zadufany w sobie i zero panowania nad sobą. EDIT // jeżeli żart w dobrych intencjach to dla ciebie obraza, to tym bardziej potwierdziłeś że komptenecje masz zerowe Edit 2 // Nikogo na serwie nigdy nie prowokowałem, pozytywny żart to jest maks co u mnie zobaczysz, tak samo było w twoim przypadku. Od razu jak wbiłem na serwa po negatywnej opinii, 5 min się prułeś że teraz to nic się nie odzywam (co tylko potwierdza wcześniejsze twoje logi, że jesteś niestabilny emocjonalnie) mimo, że cały czas info daje i generalnie pół rundy gadam, więc nie bardzo wiem jakie pretensje do mnie masz że się rzekomo nic nie odzywam, więc potwierdzam że mikrofon masz, mimo że przez 170 godzin mojej gry nigdy się wcześniej nie odezwałeś, więc można było przypuszczać, że nie. Jak masz i nie korzystasz, to też tutaj na duży minus. Edited August 18, 2020 by besty Aidan , ven1 , beti and 1 other 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
150fps. Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 W dalszym ciągu jestem na Nie z przyczyn widocznych chociażby tutaj ktoś jest na nie a ty dajesz haha nie umiesz przyjąć konstruktywnej krytyki. Więc już widzę te bany zresztą @ selfiezamykając twoje ostatnie podanie wklejając zapis że już byś banował no nie bardzo z twojej strony. Owszem widać poprawę jestem graczem top1 w godzinach więc wiem co się dzieje. Poczekaj jeszcze miesiąc udowodnij że zasługujesz. besty and Aidan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven1 Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Dopiero zaczynam swoja przygode z adminowaniem u was ale wypowiem sie w owym podaniu Na + : + gt poprawione + nie zauwaylem problemow z jego strony tak wiec poprawa + nie poddajesz sie Na - : - napisales ze masz micro ale szzcerze mowiac nie slyszalem cie nigdy Ogolnie podsumowujac owe podanie moim zdaniem Chlopak zasluguje na admina na okres probny Jestem na T A K P A T I and Aidan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Jestem na Nie Po twoich prowokacjach i zbędnych komentarzach do mojego adminowania, póki co nie wyobrażam sobie z Tobą współpracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Na Nie. Przeważnie głosuje chociaż za daniem szansy ale w tym przypadku niestety nie mogę. Nie dlatego, że Cie nie lubie czy coś mam do Ciebie, poprostu wydaje mi się, że tak będzie lepiej - głównie dla Ciebie, ale i dla serwera i dla graczy. o ile + gt masz imponujące i często i gęsto bywasz na serwie + podziwiamiam determinacje to czy warto być adminem i strzec pustego serwera bo: - sporo graczy na Ciebie narzeka - może to tylko ich domysły, że czitujesz, że jakichś skryptów używasz, że wspomagasz się czymś itp mniejsza o większość ale żyjesz z wieloma graczami jak pies z kotem, co za pewne im jak i Tobie psuje radość z gry, a jednak ludzie grają tu z własnej woli nie z przymusu bo cenią sobie fajną grę i spoko atmosferę. Jak będziesz "MUSIAŁ" siedzieć i adminować będzie to dla CIebie pewna forma presji i ucisku mentalnego co może się przełożyć na "ucisk" graczy. Gracze będą zniechęceni by tu wchodzić i zmienią serwer albo sieć. Do tego zarzucają CI, że zgrywasz fafarafe i patrzysz na innych z wyższością oraz, że przejawiasz szereg innych problematycznych wad/cech. - graczy, którzy Cie oskarżają o używanie wspomagaczy na pewno podburzy fakt, że dostałeś admina i będą masowo rezygnować z serwera i wylewać pomyje na opiekunów i właściciela sieci. - o ile Beti wyraziła swoją aprobatę razem z Ven1, który nota bene jest "świeżym" adminem to wydaje mi się, że Fafki wypowiedz jest tu kluczowa. Beti gra stosunkowo mniej od Fafki. Rozumiem, że można się nie zgadzać z kimś i kogoś nie lubić ale powinno się drugą osobe szanować zwłaszcza że kandydujesz na admina i chcesz dołaczyć do paczki do której Fafka od niepamiętnych czasów należy, a prowokowanie i zbędne komentarze oceniające jego prace to mocno niedojrzałe zachowanie i raczej robione były publicznie niż napisanie mu w prywatnej wiadomości z szacunkiem i zwrócenie mu uwagi co Ci w nim nie pasuje. - no i też tego majka u Ciebie nigdy nie słyszałem Takie moje zdanie może słuszne może nie, ale póki co na Twoim miejscu bym odpuścił bo jeszcze chyba nie Twój czas na to stanowisko Desuu7 , P A T I , PlejsyBabciJadzi and 5 others 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmora Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 (edited) Jestem na NIE Mimo że spełniasz wymagania to " - przez mikro sie nie odzywasz - może i zgłaszasz na u@ ale często tez piszesz "CELE" "DO PAKI" gdy szybko zginiesz i widać ze nie jestes osobą cierpliwą gdzie ta cecha przydaje sie adminowi - moze troche poprawiłeś zachowanie ale nadal krytykujesz decyzje adminów - ogolnie wedlug mnie masz o sobie zbyt duze mniemanie i brakuje CI pokory nie chciałbym być z toba w ekipie Edit: W tym momencie pokazałeś że nie powineieneś mieć admina. NIe umiesz przyjąc krytyki. Realne powody ? Jaki to realny powód ? Tak jak napisałem wymagania spełniasz, ale żeby być adminem nie można spełniać tylko wymagań regulaminowych. Tworzymy tutaj jakby taką ekipe która ma sie wspierać i sobie pomagać i tak jak napisałem "nie widze CIe wśród nas" Jesteś zbyt duzą indywidualnościa co pokazujesz na każdym kroku. Dla mnie to jest realny powód. Edited August 20, 2020 by Zmora Aidan , P A T I , besty and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidan Posted August 20, 2020 Author Report Share Posted August 20, 2020 @ Zmora Niestety nie moge edytować postu, a chyba powinienem się wypowiedzieć bo kłamiesz. - może i zgłaszasz na u@ ale często tez piszesz "CELE" "DO PAKI" gdy szybko zginiesz i widać ze nie jestes osobą cierpliwą gdzie ta cecha przydaje sie adminowi Do paki napisałem może kilka razy w życiu i to w 2019 jak grałem. Teraz nigdy tego nie zrobiłem. Byłoby miło gdyby Czarna sprawdziła logi i dała Ci ostrzeżenie za po prostu fałszywe argumenty. Gdzie krytykuje decyzje adminów? Tam gdzie w podaniu Fafkę przeprosiłem publicznie? Wtedy się nie odezwał, a teraz jak nic nie napisałem o nim to był na nie (wspominając o decyzji sprzed 2 miesięcy) xD! Szczerze? Trochę żałosne, bo fajnie byłoby gdybyście byli na nie z realnych powodów, a nie jeden z drugim piszecie to co inni wyżej, albo jeszcze wymyślone argumenty. @ Czarna. Temat do zamknięcia z odrzuceniem podania proszę. Desuu7 and besty 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Aidan and besty 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts