GROUND ZERO Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Cześć, Chciałbym aby podjęto jakiekolwiek działania odnośnie użytkownika @ Roni Wykazuje się w jego stylu skrajnym nieprofesjonalizmem. Każecie warnami adminów za niepoprawne powody banów - okej, zrozumiałe. Ale nie rozumiem jak "czerwony" który powinien dawać przykład zachowuje się tak nierzetelnie. Przykład poniżej: Przepraszam do cholery jasnej! Co ma znaczyć ten powód ? Gracz który dostał bana jak ma go rozumieć ? Nie gra dla dzieci ? Powiedz - ile lat miałeś jak zacząłeś grać w cs'a ? Chyba, że zawsze byłeś dorosły Kolejny temat - czy wtrącanie się na serwer FFA gdzie jest dwóch opiekunów w dodatku Junior Administratorzy jest poprawne ? Okej - wyciągasz wnioski z demek, nic do tego nie mam. Ale nie znasz tego serwera i ludzi którzy tam grają. Nie będę nawet wspominał jak o Tobie mówią na serwerze, bo Ciebie to chyba kręci.. Kończąc już, odpowiem od razu na pytania które pewnie by padły: Dlaczego mnie to obchodzi skoro nie jestem adminem ? Bo byłem i angażowałem się w pełni bez zarzutu w dodatku jestem w stałym kontakcie z adminami i działam.. "nieformalnie". Dlaczego skarga tak późno skoro Twoje przewinienie było 2 tygodnie temu ? Bo dokładasz stopniowo oliwy do ognia wtrącając się na serwer FFA. (a jeśli to nie satysfakcjonuje to powiedzmy... zgubiłem screen i teraz dopiero znalazłem). Mam małą prośbę - macie w zwyczaju bardzo szybko zamykać/blokować tematy aby nie dać móc się wypowiadać - powiecie swoje i tak ma być - zachowajcie się jak trzeba i dajcie się wypowiedzieć osobom zainteresowanym w tym temacie.. Liczę, że zostaną podjęte jakieś kroki, wiadomo... mandatu Ci nikt nie wlepi, ale chociaż zachowajcie się fair i zdejmijcie warny adminom którzy w okresie 04.05.19 do dziś otrzymali ostrzeżenia. Prośba jeszcze do osób komentujących - zachowajcie kulturę i sens wypowiedzi, aby nie rozpętać tutaj niepotrzebnej "gównoburzy". Pozdrawiam Edytowane 21 Maja 2019 przez H22 Ori , Nethiri , Mateo69 i 6 innych 3 2 2 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanton Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) popieram h22 tak niemoże być a do tego czerwony daje takie bany mi daliscie warna po tym jak dałem bana na 30min za ping gracz wracał po kicku więc dostał bana i poleciał na forum i tak wyszło że to moja wina za długi ban.Przychodzi roni na serwer nie zna połowy ludzi i banuje stałych graczy na tydzień i niema problemu za takie powody banów powinien warna dostać!!! Dał bana klimatowi na tydzień i nawet nie wiadomo za co gracz który gra regularnie i niema z nim problemów!!! I macie tutaj cyk bany roniego Nick KL!M4T SteamID STEAM_0:1:224503718 SteamCommunity ID 76561198409273165 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Obrażanie notoryczne Wykonano 21 maj 2019 - 14:04:45 Wygasa 28 maj 2019 - 19:24:45 (1 Tydzień 2 Godzin(y) 18 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez Roni Zbanowany na Strona Wszystkie wygasłe bany 26 Szczegóły bana Nick CZARNY anakonden[t] SteamID STEAM_1:0:528423172 SteamCommunity ID 76561199017112072 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Notoryczne obrazanie i brak kultury Wykonano 21 maj 2019 - 13:51:10 Wygasa 28 maj 2019 - 19:11:10 (1 Tydzień 2 Godzin(y) 5 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez Roni Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [FFA] 1shot2kill.pl ~CLASSIC~ (cs_italy) Wszystkie wygasłe bany 8 on ma jakiś problem z kulturą często zartujemy na serwerze i gadamy głupoty a roni za rzadko bywa na serwerze a jak już bywa to widać co się dzieje Edytowane 21 Maja 2019 przez Stanton czarnyy 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291290 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 zgadzam się z H22 ma rację, że jeszcze temat nie jest dobrze przeczytany jak zamykacie bo jest rozwiązany, a nie jest bo nikt się nie zdążył wypowiedzieć. tematy które są poruszane powinny co najmniej tydzień siedzieć a nie po 1 dniu gdzie nie każdy gracz wejdzie na forum zamykać według własnego uznania eXzoK i GROUND ZERO 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiQ94 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Witam, dodam swoje 3 grosze do tematu. Nie gram tyle tutaj co klusek, michal, h22 itd ale na tyle dlugo aby poznac ludzi i serwer. Odnosnie bana wobec klimata jestem lekko w szoku, nigdy nie bylo z nim problemow, wrecz przeciwnie, tworzy mila atmosfere. Doswiadczenie w adminowaniu mam, najwyrazniej tutaj ma sie go dla popisu a nie po to zeby wykonywac obowiazki rzetelnie , odnoszac sie do tematu i ronniego ktorego prawie nigdy nie widzialem u nas. Edytowane 21 Maja 2019 przez AdiQ94 poprawa tresci czarnyy , נєяяуѕłαω вℓєη∂ i GROUND ZERO 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291304 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
נєяяуѕłαω вℓєη∂ Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 tez juz troche gram na ffa i jestem swiadkiem jak roni mozna powiedziec od tak sobie zaczal rzucac banami za slowo "kurwa" GROUND ZERO 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmerytBC Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 nie wiem czy mozna sie wypowiedziec pozniej dostane warny ktorych nie chce ale spojrzmy na 2 strony medalu :) oczywiscie tez mi sie nie podoba ze gracz ktory gra 10 godzin dziennie 300 dni w roku {reszta to bany :P } dostaje znowu bana na 7dni za kulture ok recydywa czy jak to tam ale dojdzmy do senda dlaczego go dostal a wiec nie bylo zadnego admina od x czasu a gracz deidra denerwowal osoby grajace irytowal wrecz do czasu az niektorym bo zapewne nie byl to sam klimat i czarny puscily nerwy i go zwyzywali pozniet temat sie zawiazal i trwal by pewnie do rana gdyby ktos z flagami nie zareagowal ja bym drodzy czerwoni doszukal sie bardziej dlaczego nie ma adminow na servie i dlaczego nikt go nie pilnuje a nie karal graczy za wybryki innych . tak regulamin mowi nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania totez roni wykonal czynnosci karajace za obrazy tak ktos musial to zrobic nie ma opiekuna do ch...ja musi ktos ogarnac server bo faktycznie sa godziny gdzie ma nikogo rekrutacja zamknieta a niby 11 jest a wyglada jak by bylo 3 ktorzy ogarniaja :) bez obrazy dla nikogo podniescie wytyczne dla adminow nie przegrane godziny tylko to jak ogarniaja i co potrafia zrobic i czy wgl znaja sami regulaminy bo wydaje sie ze niektorzy maja go tylko dla slota i vipa to co napisalem to tylko moje mysli nikomu nic nie sugeruje nie wymuszam wlascicielami sa czerwoni i oni decyduja mozemy jedynie prosic by postarali sie zainteresowac serverem GROUND ZERO , czarnyy , (ง︡'-'︠)ง кʟ☤мαт ◣◢)┌∩┐ i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291309 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaCa ksywa po tacie Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 KUR++ MAC!! sorry za slownictwo ale tylko to przychodzi na mysl To są jakies jaja!! Tak nie moze byc ze jakis czlowieczek deidura wchodzi na serwer i ro********a nam gre caly czas kampiac z paka na respie badz ja wyrzucajac i jeszcze prowokujac ludzi jest niekaralny a za to ze klimatowi puscily nerwy to dostaje bana na 7 dni? gdzie tu jest kur.. sens????? toz ten serwer tworza ludzie ktorzy tu graja,ktorzy robia atmosfere ze pomimo zapierdalania caly dzien w robocie przychodzisz i wiesz ze milo spedzisz czas grajac sobie na tym serwerze bo ci ludzie tam sa, zbanujcie wszystkich zostawcie deindury i reszte i powodzenia. Jedyne co o tym serwerze dobrego powiedziec to to ze sa tu tacy ludzie pokroju klimata!! nie bede wymienial kazdy wie o kogo chodzi i ci ludzie sa tylko ludzmi wiec jak ktos kogos zdenerwuje to czlowiek wybucha proste tylko dlaczego klimat nie ma nic do innych nigdy? bez powodu tego nie robi a to ze przeklina itp to mnie i wiekszosci to nie rusza nie mamy po 10 lat i nasze dzieci ktore maja 5 lat tu nie graja. Na tym serwie mam ping pokroju 50-60 , laguje mnie 3 razy na mape na 20 sekund i banuje na 2 minuty, ale pomimo to dalej tu gram! a dlaczego? bo 10x powtarzam ludzie tu grajacy nie pozwalaja mojemu sumieniu zmienic ten serwer!! a wy ich banujecie???? zajmijcie sie tymi co przeszkadzaja grac a nie tymi co nerwy ludziom psuja bo z czego widze caly czas to jest brak reakcji na tych co nie wykonywuja celow mapy(tylko pisanie przez adminow resp do 1;30 i terrorysta sie cyka bo paka nie pika a zero reakcji i ludzie maja to w du**e i dalej to samo robia). Wiedzialem zeby zglosic tego deidure bo wkoncu ktos przez niego poleci bo nie wytrzyma ale nie mialem czasu bo czlowiek pracuje ale admin jak bierze taka odpowiedzialnosc na siebie za pilnowanie ludzi na serwerze to on powinien reagowac nie ja bo admini widzieli zachowanie tego deidury #FREEKLIMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GROUND ZERO , EmerytBC , נєяяуѕłαω вℓєη∂ i 2 innych 1 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ori Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Też sie wypowiem pod tym tematem z świadomością ze słynny @ Kow@l da mi jak zwykle ostrzeżenie bo mu tak się podoba ale to co wyprawiają tu co niektórzy to jakieś nieporozumienie. To ze macie wyższe rangi od nas nie znaczy ze jesteście jakimiś Bogami czy królami. @ Roni z tymi banami dla klimata i czarnego przesadził, ponieważ nie zna sytuacji. Taki Deaidiara czy jak on tam dostał bana na 3 dni , a tamci na tydzien. To jak już oni na tydzien dostali bana to zbanuj jeszcze wieksze pół serwera bo też go wyzywali i wtedy bedzie juz bardziej sprawiedliwe chodz na moje to gruba przesada zeby za takie cos bana na tydzien dać. EmerytBC , czarnyy i GROUND ZERO 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291323 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deidara. Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Moim skromnym zdaniem @ Roni odwala świetną robotę za przykład, wezmę choćby to, że w końcu wziął się za szkodników na FFA i postanowił wymierzyć sprawiedliwość takim ludziom jak Klimat czy też Czarny, którzy bez wątpienia zasłużyli sobie na to, co ich spotkało mam jednak nadzieje, że @ Roni będzie mógł, kontynuować swoją pracę jako administrator, ponieważ takich właśnie ludzie jak @ Roni ta serwerownia potrzebuje i to bardzo. NeverGoAway.♡♡ , Legendarny Michal , Ori i 3 innych 1 3 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291340 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmerytBC Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) * za szkodnikow hahahah niestety Ciebie pominal i nie dal perma przeciez to przez ciebie ludzie dostaja bany bo ich prowokujesz i niszczysz jak kret od srodka server najwiekszy szkodnik to ty/... te twoje 2 konta na serverze tez ktos przejrzy demka jak po scianach latales Edytowane 21 Maja 2019 przez EmerytBC Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0naciak Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 5 godzin temu, H22 napisał: Kolejny temat - czy wtrącanie się na serwer FFA gdzie jest dwóch opiekunów w dodatku Junior Administratorzy jest poprawne ? Roni chce tylko pomóc serwerowi i nic więcej. Znam go na tyle by wiedzieć jak rozwiązuje sprawy, był idealną osobą by postawić serwer do pionu. Zaczęły się masowe skargi jakich nie doznawał nawet serwer JB gdzie średnia wieku to około 13-14 lat, więc stanowczość i skuteczność Roniego jak wspomniałem wyżej była tutaj po prostu potrzebna. 5 godzin temu, H22 napisał: Przepraszam do cholery jasnej! Co ma znaczyć ten powód ? Gracz który dostał bana jak ma go rozumieć ? Co do powodów akurat ten ban był po 2 mapach upominania gracza, także nie wyciągaj pochopnych wniosków, kiedy Wy za to potraficie banować za ping na 30 minut, serio? Przecież sam gracz nie decyduje o pingu, on też chciałby mieć niskie opóźnienie, specjalnie po to dodaliśmy m. in. krótkie bany za ping. 5 godzin temu, H22 napisał: Prośba jeszcze do osób komentujących - zachowajcie kulturę i sens wypowiedzi, aby nie rozpętać tutaj niepotrzebnej "gównoburzy". 5 godzin temu, H22 napisał: Nie będę nawet wspominał jak o Tobie mówią na serwerze, bo Ciebie to chyba kręci Po kiego te dziecinne zaczepki? Zdecyduj się, czy chcesz dojść do porozumienia, czy wylać swoje żale, trochę dojrzalej. Roni zrobił dla sieci tyle, że należy się szacunek. Widać, że go po prostu nie znasz. 5 godzin temu, Stanton napisał: popieram h22 tak niemoże być a do tego czerwony daje takie bany mi daliscie warna po tym jak dałem bana na 30min za ping gracz wracał po kicku więc dostał bana i poleciał na forum i tak wyszło że to moja wina za długi ban.Przychodzi roni na serwer nie zna połowy ludzi i banuje stałych graczy na tydzień i niema problemu za takie powody banów powinien warna dostać!!! Dał bana klimatowi na tydzień i nawet nie wiadomo za co gracz który gra regularnie i niema z nim problemów!!! I macie tutaj cyk bany roniego O banie za ping wypowiedziałem się wyżej. Jeżeli masz jakieś ale co do długości banów Roniego, no to wybacz ale wszystko jest na demkach, w logach, itd. My nie jesteśmy w stanie na życzenie tłumaczyć każdego jednego bana, pada ich pewnie ponad 100 dziennie, jest to logicznie niemożliwe. 4 godziny temu, AdiQ94 napisał: Witam, dodam swoje 3 grosze do tematu. Nie gram tyle tutaj co klusek, michal, h22 itd ale na tyle dlugo aby poznac ludzi i serwer. Odnosnie bana wobec klimata jestem lekko w szoku, nigdy nie bylo z nim problemow, wrecz przeciwnie, tworzy mila atmosfere. Doswiadczenie w adminowaniu mam, najwyrazniej tutaj ma sie go dla popisu a nie po to zeby wykonywac obowiazki rzetelnie , odnoszac sie do tematu i ronniego ktorego prawie nigdy nie widzialem u nas. Nic nie wiesz a głupio pieprzysz za przeproszeniem. "Admina ma się dla popisu" - serio? Obczaj sobie chociaż ten profil Roniego, to wtedy możemy zacząć jakąkolwiek dyskusję. 4 godziny temu, EmerytBC napisał: nie wiem czy mozna sie wypowiedziec pozniej dostane warny ktorych nie chce ale spojrzmy na 2 strony medalu oczywiscie tez mi sie nie podoba ze gracz ktory gra 10 godzin dziennie 300 dni w roku {reszta to bany } dostaje znowu bana na 7dni za kulture ok recydywa czy jak to tam ale dojdzmy do senda dlaczego go dostal a wiec nie bylo zadnego admina od x czasu a gracz deidra denerwowal osoby grajace irytowal wrecz do czasu az niektorym bo zapewne nie byl to sam klimat i czarny puscily nerwy i go zwyzywali pozniet temat sie zawiazal i trwal by pewnie do rana gdyby ktos z flagami nie zareagowal ja bym drodzy czerwoni doszukal sie bardziej dlaczego nie ma adminow na servie i dlaczego nikt go nie pilnuje a nie karal graczy za wybryki innych . tak regulamin mowi nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania totez roni wykonal czynnosci karajace za obrazy tak ktos musial to zrobic nie ma opiekuna do ch...ja musi ktos ogarnac server bo faktycznie sa godziny gdzie ma nikogo rekrutacja zamknieta a niby 11 jest a wyglada jak by bylo 3 ktorzy ogarniaja bez obrazy dla nikogo podniescie wytyczne dla adminow nie przegrane godziny tylko to jak ogarniaja i co potrafia zrobic i czy wgl znaja sami regulaminy bo wydaje sie ze niektorzy maja go tylko dla slota i vipa to co napisalem to tylko moje mysli nikomu nic nie sugeruje nie wymuszam wlascicielami sa czerwoni i oni decyduja mozemy jedynie prosic by postarali sie zainteresowac serverem Rozumiem że nie podoba Ci się przede wszystkim to, że jakiś tam gracz jest bardziej dokuczliwy a został łagodniej ukarany. Jedyne co wystarczy to napisać odpowiedni temat w odpowiednim dziale. Każdy jest traktowany równo, a Wy usprawiedliwiacie swoje czyny tym (w tym przypadku klimata konkretnie) "bo on dostał bana na krócej" - słabo. No to jak należy mu się na dłużej, to dajcie jakiś dowód a na pewno się tym zajmiemy, i jeżeli gracz ewidentnie pogrywa na nerwach to zostanie sprawiedliwie ukarany. Być może nie widzieliśmy jak gracz broi na serwerze w pełnej okazałości, a zobaczyliśmy tylko połowę wykroczeń, stąd dostał bana na krócej. Nie rozumiecie, że my, administracja, chcemy dla serwera dobrze. Wy za to jedyne co to się szybko denerwujecie i zarzucacie Nam coś przez pryzmat emocji. To, że coś może Wam się nie podoba i wg. Was nie działa jak trzeba nie znaczy, że my na siłę chcemy zepsuć serwer, chcemy dla serwera tylko dobrze, a że zaczęła się tam robić dziecinada to niestety, bo tak to z przykrością muszę nazwać. Co do lagów na serwerze, niestety ale jesteśmy uzależnieni od hostingu, i żaden opiekun tutaj nie pomoże. Próbowałem wielu sposobów na zmniejszenie obciążenia serwera, tylko o tym nie pisałem bo jak widać nie przyniosło to efektu, a przyznajcie ilu z Was zarzuciło już mi czy opiekunom że lecimy w kulki mhmm? Czekamy na reakcję wyżej, myślę że nie potrwa to długo a serwer znowu będzie płynnie pracował. Reszta zarzutów się powtarza i nie mam ochoty sam tego robić. Mam do Roniego pełne zaufanie, powtórzę po raz kolejny, że chcemy tylko by serwer stał jak należy a nie, żeby panowała tam samowolka do której niestety doszło. Nunko , Roni , raynie i 8 innych 5 1 1 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Ja tylko dodam od siebie coś... Macie zarzuty co do mojej osoby - możecie sobie je mieć, ale nie po to mimo mojego zajętego dnia i miesiąca (bo maj mam przerąbany i to czasami dosłownie), siedziałem i przeglądałem logi i dema. Nie mam zamiary krzywdzić serwera, dlatego poszły konsekwencje takie, jakie wyłapałem konkretnych czynów. Jak chcecie, to zapraszam, jest dział skarg na serwerze, można złożyć konkretną skargę z dowodem i delikwent dostanie słuszną karę ile się należy. W tym wypadku widziałem przegięcie konkretnych osób i macie konkretne konsekwencje... Ale w działach skarg pusto, tylko na serwerze potraficie kląć i wyzywać... Co do tego co powiedział @ d0naciak... To On tu rządzi i gdyby chciał, to ja bym stąd zniknął, ale widocznie są sprawy, gdzie moja ręka jest potrzebna, a wtedy niezbyt macie miejsce do dyskusji, bo to On tu jest Właścicielem. Co do banów z mojej strony - jednego przytoczyliście (z 4mapsa jeszcze...), ale nikt nie obejrzał dema, nie zobaczył konkretnego zachowania z kilku map, ani logów - poszła przeginka, poszedł ban... Nawet jak wbiłem na FFA, to pomimo, w moim odczuciu, syfu, nie wywalałem nikogo za pojedyncze bluzgi. Mogę Wam nawet poszperać w logach, jeśli znajdę na to oczywiście czas. Ale nikt z Was nie wie, ile czasu włożyłem tu w sieć (jest nieliczna grupa, która WIE), a ile czasu wkładam mimo tego, że oficjalnie jestem tylko na prośbę d0nia tutaj, inaczej nigdy bym do Administracji nie wracał po moim odejściu z Sieci. Macie ten problem, że nagle ktoś zaczął wymagać "kultury w chlewie", tak w tej chwili to wygląda z mojej perspektywy. Sieć po to sygnuje serwery swoim forum i znakiem, żeby na nich panowały pewne zasady, a tego chyba nie zauważyliście.... Tak myślę, że chyba właśnie powinniście mieć świadomość większej bezstronności z mojej strony... Bo skoro nie gram na niektórych serwerach, to mam gdzieś znajomości (nie mam ich, bo nie gram), tylko oceniam według popełnionych czynów. Gdyby padł taki zarzut na 4mapsie ("bo on ma 3 dni, a inni więcej..."), to bym pewnie pomyślał, bo tam ludzi znam od dawien dawna i mogę być trochę podatny na sugestie... A tak, to każę myśleć Wam.... Wbijam na jakikolwiek serwer naszej sieci, oglądam i oczekuję kilku rzeczy: - czystej gry - a oglądam bardzo dokładnie i nie ma litości - cheater mi bardzo rzadko ucieknie - kultury - a tu już gorzej na FFA, bo o o ile na reszcie serwerów jest pilnowana kultura, to tu mam wrażenie zalęgniętej dziczy mieszanej z barbarzyńcami - szacunku - i nie chodzi o mnie, bo wiem, jakie są reakcje jak wpadam na porządkowanie FFA, ale i na inne serwery - a ten się KAŻDEMU GRACZOWI NALEŻY. Macie problem z tym? To Wy, a nie ja... Ja dam bana i mam po problemie na jakiś czas, bo ktoś się nie dostosuje... A, że na serwerach, które były na full zanim tu trafiło FFA, byłem osobiście opiekunem, to inna kwestia. Macie problem, bo ktoś łamie regulamin? Jest dział skarg na forum - za to są kary bardziej dotkliwe niż na serwerze Macie problem, bo się Wam wydaje, że bany są za długie? Pokażę Wam logi i dema - na innych sieciach już byście polecieli z banami na serwerach i forach za "Toksyczne działanie na szkodę sieci/serwera" bez opcji unbana. Macie problem, że człowiek z większymi prawami niż j@/h@ wchodzi w dział? Idźcie do @ d0naciak, on jak w poście wyżej sytuację wyjaśni... Jeśli macie w du***h regulamin i opiekuna, to pora na moje interwencje... A ja się bawić NIE MAM ZAMIARU. Macie problem, bo mnie różnie nazywają? Dla części społeczności (pomimo odejścia z funkcji i zostawienia CS'a) dalej jestem "Szefem", cześć woli mnie zwać "sk*******m"... A tak serio, to wisi mi jak mnie zwą na FFA, mogę być nawet najgorszym - ale mam zadanie, które padło między Administratorami, które po prostu WYKONAM i nic nie macie w tej kwestii do gadania. Jeśli na serwerze ma nie być 32/32, ale będzie kultura i NORMALNE granie, to jestem w stanie ilość graczy poświęcić - nie mam żadnego oporu, ale swój cel mogę osiągnąć. PS. Ktoś się wypowiada o mojej "niekompetencji", a jednak widzę, że nie potraficie pewnych spraw rozsądzić, bo jesteście po prostu stronniczy... Znajomy, kolega, admin z serwera... Jakoś mi to wisi - własnego admina potrafiłem nagrać i zbanować, bo według mnie był odpalony, co potwierdziło mi UBT. Jakbym przepuścił zachowania wspominanego Klimata, to bym wyszedł stronniczo... Puściły nerwy? Cieszcie się, że zostawiłem @ d0naciak rozwiązanie tej skargi i nie wyciągam konsekwencji za głupoty tu pisane, bo by się dla części słabo skończyło. Moje uznanie to moje uznanie. Daliście słabe dowody, albo nie daliście ich wcale (bo to, że ktoś z Was "powie", to mnie nie interesuje), to macie badziewne (wg Was) rozwiązanie. Z mojego punktu widzenia, to jedyna słuszna opcja i tego się będę trzymał.. Boli bezstronność i wywalanie za konsekwencje czynów? Przestań olewać regulamin, to będziesz mógł grać... Tyle ode mnie... Chyba, że mi się przypomni, to napiszę kilka cierpkich słów Specyfika serwera? Od kiedy 1s2k na promować dzicz i chamstwo? Do tego nie dopuszczę, żebyście to sobie zapamiętali. PS 2. 8 godzin temu, H22 napisał: Nie będę nawet wspominał jak o Tobie mówią na serwerze, bo Ciebie to chyba kręci.. GUZIK mnie obchodzi jak mówią. Dla jednych jestem Szefem, dla drugich sk*******m. To od człowieka zależy jak zostanie potraktowany, a mi to wisi i powiewa jak mówią - mam inne rzeczy na głowie, pierdołami się nie będę zajmował. Husky , [Soul]jaboy , NeverGoAway.♡♡ i 12 innych 8 1 1 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Dlaczego żaden z was nie podał żadnego dowodu na winę Roniego? Dlaczego piszecie i wypowiadacie się w skardze w której nie ma ŻADNEGO dowodu gdzie Roni banuje za jeden bluzg? Skarga polega na dostarczeniu dowodu i udowodnieniu osobie, że robi źle, a nie na zebraniu elity z serwera i przytakiwaniu sobie nawzajem racji. Nauczcie się pisać skargi oraz nie odpowiadać chamstwem na chamstwo. Skoro w regulaminie pisze, że jest zakaz kampienia, to lecisz ze skargą na forum, zamiast rzucać wyzwiskami na serwerze. Wystarczyło napisać skargę na gracza i go nie obrażać, a banów by nie było. Według regulaminu to właśnie obrażanie jest bardziej karane niż kampienie, a więc dlaczego osoba kampiąca miałaby dostać bana dłuższego od kogoś kto notorycznie wyzywa? Nie wiem jak wy, ale ja nie mam ochoty siedzieć i grać z osobami którzy co chwila wyzywają oraz wywyższają się nad innymi. Bawi was to, że przychodzi Klimat na serwer i wyzywa każdego? Mnie osobiście to nie bawi, bo nie ma prawa obrażać nikogo, a jeśli wchodzi na serwer, to wypadałoby kulturę zachować. Przeklinać wam nikt nie zabrania, ale pora odróżnić bluzgi od wyzywania innych graczy. @(ง︡'-'︠)ง кʟ☤мαт ◣◢)┌∩┐ - dostajesz ode mnie ostatnie ostrzeżenie jeśli wrócisz na serwer po banie i zaczniesz się zachowywać tak jak teraz, to wylecisz z perma banem za kulturę. Chciałbym też dodać, że klimat posiada na swoim koncie , aż 26 banów z czego 23 za kulturę + miał kiedyś admina na FFA :o Skargę uważam za niesłuszną. Roni , (ง︡'-'︠)ง кʟ☤мαт ◣◢)┌∩┐ , .Lasik i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi