Aris Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Nick: Wredny Czas: 17:33 Powód: Niekompetencja adminów (Zouk, Karolcia, Divine Paul). Dowody (ss/demo): Niepotrzebne. Opiszę sytuację. Po crash'u serwera na mapie de_officesiege gracz V1n00x czy jak mu tam wszedł na serwer i padały od wszystkich pytania: "Gdzie tu rush?". Odpowiedzi brzmiały, że nie ma. Były powtarzane przez 2 rundy. Gracz po polsku nie rozumiał, więc mu odpowiedziałem przez mikrofon, że nie ma na tej mapie. Tuż po Tym jak mu odpowiedziałem znowu o to zapytał, więc podniesionym głosem powiedziałem mu, że "Nie ma, po polsku nie rozumiesz?". Zaczął się do mnie rzucać i padło z jego mikrofonu "Idź się schowaj do budy i ochłoń". Skwitowałem to kolejnym "Jak po polsku nie rozumiesz to po prostu nie pytaj. Nie ma mapy w strefach rushu na forum, więc go nie ma". Chwilę potem zabił mnie mówiąc "Leżeć". Dostał bana na 5 MINUT z powodem OBRAZA. Przedłużyłem mu bana w bansie do 3h z powodem http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans_new/ban_list.php?bid=15997 ""Leżeć" po śmierci. Prowokacje tytułami "Do budy idź się schowaj"". Ban był wtedy (przy edycji bana) aktywny jeszcze przez 3 minuty, więc powinien się przedłużyć. Wbił na aktywnym banie, co zostało od razu zgłoszone. Ban widniał praktycznie do końca mapy, ale żaden z adminów obecnych (Zouk^^, który był obecny przy całej sytuacji, Karolcia;***, która wbiła już jak był na aktywnym i Divine Paul, który wbił pod koniec mapy). Poinformowałem ich, że bana nie mogą dać, jeśli w bansie jest aktywny, więc go ODBANOWAŁEM i poprosiłem o zbanowanie go na TYDZIEŃ za AKTYWNEGO. Mapa się zmieniła, na u@ pisane było, przez mikrofon mówione. Na y@ tylko poleciało od jakiegoś admina, który nie umie czytać, że "Nie ma aktywnego bana, uspokój się" czy coś. Poinformowałem PONOWNIE, że dałem mu UB, aby mogli go zbanować i sam oto wylądowałem z banem.http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans_new/ban_list.php?bid=16007 Świadkowie byli na ts'ie @♛ NEQU ♛ @Jestem Misio @Pere, na serwerze także @zdziebel25 i inni. Podałem tylko wiarygodnych. Będą trzepane kolejne skargi, bo domagają się pisania na u@, a jednak często i gęsto jest to zmywane, albo "ALE O CO CHODZI". Polecam także przejrzeć logi z ostatnich 4 dni, jak admini lubią sobie na y@, y@@ pisać "Siema" "Witam wszystkich" albo jakieś głupoty odpowiadające nie na zgłoszenia, a na jakieś głupoty, bo jak to było powiedziane "NIE MUSIMY ODPOWIADAĆ NA MIKROFON", więc spamujmy grającym na środku bądź boku ekranu.@Kow@l @^ Orange ^ Kaxoli 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divine Paul Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 ja ci dałem bana po to żeby była cisza i jest cisza to po pierwsze po drugie nie krzycz tak bo za to dostałeś bana o to dowod jeden że cie ponosi http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1809051715-de_officesiege.dem.zip o to dowod drugi http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1809051733-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Teraz, Divine Paul napisał: ja ci dałem bana po to żeby była cisza i jest cisza to po pierwsze po drugie nie krzycz tak bo za to dostałeś bana o to dowod jeden że cie ponosi http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1809051715-de_officesiege.dem.zip o to dowod drugi http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1809051733-de_dust2.dem.zip "Ponosi mnie", bo tłumaczę z osobna każdemu co i jak, a Wy to zlewacie ciepłym moczem. Nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja z Waszym udziałem tylko nie jesteście tego świadomi. Skarga jest napisana w całości jak to leciało, a nie wyrwana z kontekstu, bo mnie PONOSI, bo tłumaczę przez 15 minut OBECNYM WTEDY ADMINOM, a Wy dalej swoje. Twój argument jest inwalidą, tak samo jak ten ban. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231804 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEEQU Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Spokoju nie ma od kiedy ludzie z 501 dostali uprawnienia. Ja kogoś obażę/zrashuje dostaje insta bana 30min-1h. Gość z 501 obraża ludzi przez 15 minut dostaje 5 minut bana a i tak trzeba o tego bana walczyć z adminami. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divine Paul Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 ja się trzymam równo z regulaminem mam go na tel odpalonego wrazie co jak bym zapomniał jakiegoś punktu i traktuje wszystkich równo ja nigdy jako admin nie będę lubiany wiem o tym bo jestem jak to się mówi katem dla innych bo daje dużo banów i na max czasu tak jak regulamin pozwala oczywiście ... Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231806 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zouk004 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 To tak zacznijmy może od tego. "do budy idź się schowaj" nie widziałem, nikt nie napisał na U@. Powiedział Leżeć to slyszałem, powiedział tyle i zamilkł. Gdy wrócił na aktywnym, poszedłem sprawdzić na amx, po czym wywaliło mi internet więc nie mialem jak mu dać tego bana na następnej mapie mnie nie było z wymienionego wcześniej powodu "braku internetu". Kiedy jest to zmywane, wymień chociaż 3 sytuacje kiedy ja,Karolcia albo Divine zamazaliśmy sytuację? Po drugie. To wy macie cały czas do nas problemy. Damy komuś bana z waszej "bandy" to reszta zaczyna się kłócić " za co ten ban" albo "czemu na tyle a nie na więcej/mniej". Ja nie widzę sensu tej skargi *przynajmniej na mnie* nie wiem jak na innych. Akurat jak sprawdzałem w bansie czy na prawdę mu przedłużyłeś wywalilo mi internet i nie miałem nawet jak zareagować na tą sytuację. Jeżeli my mamy dostać upomnienie, to dlaczego wy nie macie dostać. Dałem gościowi bana na 5 minut bo zwyzywał, i zamilkł, to z 5 osób cały czas pisało czemu nie na dłużej, wbił on ponownie zaczął znowu wyzywać, dałem mu bana na godzine, ale nadal się kłociliśmy że nie znam regulaminu etc. Wy nie macie podważać decyzji admina, a po za tym jak uważacie się mądrzejsi od adminów to czemu sami podania nie złożycie? A po trzecie od samego początku, naszego przyjścia na serwer 401 *adminów 501* od razu się zaczęło że dlaczego oni tu przyszli, co oni tu robią i tym podobne, nie widzę jakoś innych adminów 501 oprócz dwóch. 1 hp 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231807 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEEQU Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 14 minut temu, Divine Paul napisał: ja się trzymam równo z regulaminem mam go na tel odpalonego wrazie co jak bym zapomniał jakiegoś punktu i traktuje wszystkich równo ja nigdy jako admin nie będę lubiany wiem o tym bo jestem jak to się mówi katem dla innych bo daje dużo banów i na max czasu tak jak regulamin pozwala oczywiście ... Lepszy taki admin, niż taki który jednym daje 5 minut bana, a innym za 1 słowo insta 30 lub 1h. 13 minut temu, zouk004 napisał: To tak zacznijmy może od tego. "do budy idź się schowaj" nie widziałem, nikt nie napisał na U@. Powiedział Leżeć to slyszałem, powiedział tyle i zamilkł. Gdy wrócił na aktywnym, poszedłem sprawdzić na amx, po czym wywaliło mi internet więc nie mialem jak mu dać tego bana na następnej mapie mnie nie było z wymienionego wcześniej powodu "braku internetu". Kiedy jest to zmywane, wymień chociaż 3 sytuacje kiedy ja,Karolcia albo Divine zamazaliśmy sytuację? Po drugie. To wy macie cały czas do nas problemy. Damy komuś bana z waszej "bandy" to reszta zaczyna się kłócić " za co ten ban" albo "czemu na tyle a nie na więcej/mniej". Ja nie widzę sensu tej skargi *przynajmniej na mnie* nie wiem jak na innych. Akurat jak sprawdzałem w bansie czy na prawdę mu przedłużyłeś wywalilo mi internet i nie miałem nawet jak zareagować na tą sytuację. Jeżeli my mamy dostać upomnienie, to dlaczego wy nie macie dostać. Dałem gościowi bana na 5 minut bo zwyzywał, i zamilkł, to z 5 osób cały czas pisało czemu nie na dłużej, wbił on ponownie zaczął znowu wyzywać, dałem mu bana na godzine, ale nadal się kłociliśmy że nie znam regulaminu etc. Wy nie macie podważać decyzji admina, a po za tym jak uważacie się mądrzejsi od adminów to czemu sami podania nie złożycie? A po trzecie od samego początku, naszego przyjścia na serwer 401 *adminów 501* od razu się zaczęło że dlaczego oni tu przyszli, co oni tu robią i tym podobne, nie widzę jakoś innych adminów 501 oprócz dwóch. Tak to świetnie że dostał bana na 5 minut, tylko dlaczego gdy mnie ktoś obraża a ja mu napisze przykładowo "ssij jaja" dostaje bana na 30 insta? Do tego przez 2 dni trzymałem się stref i nie rashowałem, raz przypadkowo wyskoczyłem na dach bo się zagadałem na ts i dostałem insta 30 kolejny raz. Albo wszyscy dostają równe bany albo rezygnacje piszcie i wgl nie banujcie. //Edit na prośbę autora. Idąc twoim tokiem myślenia, gdzie ja po 2 dniach bez bana dostaje od razu dłuższego bana niż 5 minut, przy kolejnej akcji za 2-3 dni V1n00x po 1 słowie też dostanie dłuższego bana z automatu? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231808 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zouk004 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 1 minutę temu, ♛ NEQU ♛ napisał: Lepszy taki admin, niż taki który jednym daje 5 minut bana, a innym za 1 słowo insta 30 lub 1h. Nequ, wypraszam sobie, ja wszystkich traktuje równo, nie ma czegoś takiego że jak kogoś lubie to daje mu mniej a jak nie lubię to więcej. Pierwszy gość dostał bana na 5 minut, przyszedł znowu zaczął wyzywać dostał na godzine, drugi powiedział "leżeć" dostał na 5 minut, jakby przyszedł i znowu zaczął wyzywać dostał by na więcej. Staram się nie dawać gościowi bana na 1dzień za slowo "lezec" czy jakieś inne. Jakby zwyzywał, wrócił i znowu zaczął wyzywać to dostałby tego bana na dlużej. Nie rozumiem waszego toku myślenia 4 minuty temu, ♛ NEQU ♛ napisał: Lepszy taki admin, niż taki który jednym daje 5 minut bana, a innym za 1 słowo insta 30 lub 1h. Tak to świetnie że dostał bana na 5 minut, tylko dlaczego gdy mnie ktoś obraża a ja mu napisze przykładowo "ssij jaja" dostaje bana na 30 insta? Do tego przez 2 dni trzymałem się stref i nie rashowałem, raz przypadkowo wyskoczyłem na dach bo się zagadałem na ts i dostałem insta 30 kolejny raz. Albo wszyscy dostają równe bany albo rezygnacje piszcie i wgl nie banujcie. Nequ, nie ja banowałem go za "ssij jaja", a skąd ja mam wiedzieć że przez 2 dni trzymałeś się stref rushu? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Orange ^ Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Dobra koniec spamu ! Bo zaraz warny poleca ! Zapraszam do wypowiedzi @Aris. Dobra wyjaśniło się, ale jak składasz skargę to w nick: wpisujesz osobe na którą składasz skargę a nie swój xdd . Druga sprawa "na 100% wbił na aktywnym ?" Tutaj Aris się też wypowiedź no pewnie do bansa zagladales, a z tego co wczoraj widziałem bans się bugowal, więc proszę o informację czy wbił na aktywnym czy nie . @Karolcia ;*** też w tym uczestniczyła, więc także się wypowie, a ja po sprawdzeniu całej skargi i tej sytuacji dziś wyciągnę wnioski. Ps. Wypowiedź innych osób oprócz @Karolcia ;*** i @Aris. Będzie nagradzane warnem ! CzosnekS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231811 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kow@l Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Od dziś koniec poblazania od kiedy przyszli do nas admini z 501 zaczęły się skargi, zamiast ich przyjąć normalnie i z szacunkiem to szukacie tylko jak ich uwalic za najmniejsze ich przewinienie leci skarga, dajcie im się oswoić z naszymi graczami niech poznają ludzi bo zaraz znów się zrobi 3 lub 4 adminow na serwerze którzy sami nie dadzą rady tego ogarnąć. Więc od dziś każda słuszna skarga jest od razu traktowana ostrzeżeniem do tabeli a każdy gracz który w najmniejszy sposób złamie regulamin i nie ważne czy to Rush czy prowokacje jest traktowany banem z najwyższej półki przewidzianej za przewinienie także radzę się każdemu mieć na baczności bo będą się sypaly bany. Skargę do końca ogarnie @^ Orange ^ który też się w tym temacie wypowie. 0_Skilla_Sam_Fart , NEEQU i ^ Orange ^ 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaxoli Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Specjalnie poszłam zobaczyć na to amx bo widziałam zero reakcji więc jak każdy admin ma taki obowiązek i prawo do zaglądniecia na AMX czy faktycznie ma tego bana aktywnego I tak zrobiłam to cytując "Na y@ tylko poleciało od jakiegoś admina, który nie umie czytać, że "Nie ma aktywnego bana, uspokój się" czy coś." przyznając się bez bicia tak ja to napisałam Tak... pisałeś na u@ ban na tydzień i to było z kilka razy.. a czy wspomniałeś o sytuacji że dałeś mu "UB" ja jakoś tego nie widziałam MOŻLIWE ŻE WTEDY WYSZŁAM ALBO COŚ INNEGO ale nie pamiętam tej sytuacji, ale są inni admini PYTANIE DO NICH: Widzieliście czy pisał o UB? Może na wcześniejszej mapie pisałeś gdzie mnie w ogóle nie było i wbiłam na ostatnią minutę gry. Weszłam w trakcie tego wszystkiego co się tam działo pisałam na y@ pisząc "pisz na u@"!! Bo każdy przez mikro gada "gra na aktywnym" "daj mu bana" czy coś podobnego i zaczęła się kłótnia. Ale jakoś było zero reakcji! Bo było szkoda chyba klawiaturki na napisanie jego nicku tylko woleliście gadać Wspominasz mnie w skardze, gdzie nie wiem o co w tym wszystkim chodziło BRAWO! ZAMIAST Z NAMI GADAĆ, PRZYJĄĆ TO SKARGI JEB JEB I TYLE! BRONICIE TYLKO SWOJEGO TYŁKA BO TAKA PRAWDA POŁOWA SIĘ BOI PRZYZNAĆ DO BYLE JAKIEGO BŁĘDU! ZAMIAST Z NAMI NA SPOKOJNIE POGADAĆ NAPISAĆ PRZEPRASZAM ZA SŁOWO TO je***e PROSTE ZDANIE I WSZYSTKO W NIM WYJAŚNIĆ TO TRUDNO? MASZ TEN KONTAKT NA FORUM DO OPIEKUNÓW DO MNIE I INNYCH ADMINÓW TO CZEMU TAM NIE NAPISAŁEŚ? CHOCIAŻ DO MNIE? JAK DOBRZE WIESZ ŻE JESTEM WIECZOREM! JAK NIKT NIE ODPOWIADA! ZGŁASZASZ SIĘ DO MNIE - OPIEKUNA I SIĘ SPRAWĘ ROZWIĄZUJE PROSTE! ALE MYŚLENIE CHYBA BOLI PS. PROWOKUJECIE SIĘ NA WZAJEMNIE TYLKO, A JEŚLI JEST JAKAŚ OSOBA Z 501 TO OD RAZU Z GÓRY NA DÓŁ SKARGI! BO NAJLEPIEJ TAK ZROBIĆ TYLKO uj****ć! POMYŚLCIE TROCHĘ, "JESTEŚMY TYLKO LUDZI" KAŻDY POPEŁNIA BŁĘDY!! LUDZIE SZANUJCIE SIĘ I NIE PODKŁADAJCIE SOBIE DURNYCH RZECZY POD NOGI! Edytowane 5 Września 2018 przez Karolcia ;*** Gronoss 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231828 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 30 minut temu, ^ Orange ^ napisał: Dobra koniec spamu ! Bo zaraz warny poleca ! Zapraszam do wypowiedzi @Aris. Który złożył skargę bo jest coś nie jasne, na kogo to skarga jest ? Wrednego czy V!n00x'a ? Bo z tego co czytam opisujesz vinoxa a podałeś nick wredny . Druga sprawa "na 100% wbił na aktywnym ?" Tutaj Aris się też wypowiedź no pewnie do bansa zagladales, a z tego co wczoraj widziałem bans się bugowal, więc proszę o informację czy wbił na aktywnym czy nie . @Karolcia ;*** też w tym uczestniczyła, więc także się wypowie, a ja po sprawdzeniu całej skargi i tej sytuacji dziś wyciągnę wnioski. Ps. Wypowiedź innych osób oprócz @Karolcia ;*** i @Aris. Będzie nagradzane warnem ! Mój nick na serwerze to WREDNY. Teraz rozumiesz? We wzorze podajesz SWÓJ nick. W Powodzie napisałem na jakich adminów i za co. Druga sprawa. Wbił na aktywnym, bo miał jeszcze 3 minuty bana, kiedy go edytowałem. Byłem wtedy w bansie i ban był aktywny, więc najprawdopodobniej nie mogli go zbanować, więc DAŁEM MU UB. 2 minuty temu, Karolcia ;*** napisał: Specjalnie poszłam zobaczyć na to amx bo widziałam zero reakcji więc jak każdy admin ma taki obowiązek i prawo do zaglądniecia na AMX czy faktycznie ma tego bana aktywnego I tak zrobiłam to cytując "Na y@ tylko poleciało od jakiegoś admina, który nie umie czytać, że "Nie ma aktywnego bana, uspokój się" czy coś." przyznając się bez bicia tak ja to napisałam Tak... pisałeś na u@ ban na tydzień i to było z kilka razy.. a czy wspomniałeś o sytuacji że dałeś mu "UB" ja jakoś tego nie widziałam MOŻLIWE ŻE WTEDY WYSZŁAM ALBO COŚ INNEGO ale nie pamiętam tej sytuacji, ale są inni admini PYTANIE DO NICH: Widzieliście czy pisał o UB? Może na wcześniejszej mapie pisałeś gdzie mnie w ogóle nie było i wbiłam na ostatnią minutę gry. Weszłam w trakcie tego wszystkiego co się tam działo pisałam na y@ pisząc "pisz na u@"!! Bo każdy przez mikro gada "gra na aktywnym" "daj mu bana" czy coś podobnego i zaczęła się kłótnia. Ale jakoś było zero reakcji! Bo było szkoda chyba klawiaturki na napisanie jego nicku tylko woleliście gadać Wspominasz mnie w skardze, gdzie nie wiem o co w tym wszystkim chodziło BRAWO! ZAMIAST Z NAMI GADAĆ, PRZYJĄĆ TO SKARGI JEB JEB I TYLE! BRONICIE TYLKO SWOJEGO TYŁKA BO TAKA PRAWDA POŁOWA SIĘ BOI PRZYZNAĆ DO BYLE JAKIEGO BŁĘDU! ZAMIAST Z NAMI NA SPOKOJNIE POGADAĆ NAPISAĆ PRZEPRASZAM ZA SŁOWO TO je***e PROSTE ZDANIE I WSZYSTKO W NIM WYJAŚNIĆ TO TRUDNO? MASZ TEN KONTAKT NA FORUM DO OPIEKUNÓW DO MNIE I INNYCH ADMINÓW TO CZEMU TAM NIE NAPISAŁEŚ? CHOCIAŻ DO MNIE? JAK DOBRZE WIESZ ŻE JESTEM WIECZOREM! ALE MYŚLENIE CHYBA BOLI PS. PROWOKUJECIE SIĘ NA WZAJEMNIE TYLKO, A JEŚLI JEST JAKAŚ OSOBA Z 501 TO OD RAZU Z GÓRY NA DÓŁ SKARGI! BO NAJLEPIEJ TAK ZROBIĆ TYLKO uj****ć! POMYŚLCIE TROCHĘ, "JESTEŚMY TYLKO LUDZI" KAŻDY POPEŁNIA BŁĘDY!! LUDZIE SZANUJCIE SIĘ I NIE PODKŁADAJCIE SOBIE DURNYCH RZECZY POD NOGI! Nie musisz sprawdzać bansa, jeśli ja od tego jestem. Skoro sam edytowałem tego bana i mówiłem to niejednokrotnie (na demku słychać, są świadokowie, jak i samemu wbijającemu na AB to mówiłem i sam krzyczał "Dlaczego on mi może przedłużyć bana" było jasne jak słońce. Tak, wspominałem o Tym, że dałem mu ub. Na poprzedniej mapie, na początku Dusta również, więc nie rozumiem o co ha? To jak przyjmujesz zgłoszenie ode mnie, że ban był, ale dałem ub, to siedzisz do wyjaśnienia sprawy, albo prosisz o ponowne wyjaśnienie sprawy - zrobiłbym to nawet ten 30-sty raz. Jak napisałaś "pisz na u@" napisałem, że aktywny v1n0x czy coś w ten deseń, nawet dopowiedziałem mikrofonem, jakbyś nie przeczytała, bo za szybko by czat poleciał. Wszystko jest w logach/na demku. Tłumaczyłem to tryliard kwadrylion razy Zoukowi, potem Tobie i jeszcze Paulowi, który najprawodpodobniej nie ogarnąłem i musiał zajeść skipką chlyba. Nie napisałem do tej pory żadnej skargi na admina, ale Wy po prostu nie potraficie adminować. Tyle lat adminuje i takiego cyrku dawno nie widziałem. Jeśli jestem na serwerze i przez 15 minut tłukę jednemu, potem drugiemu, a na sam koniec trzeciemu i dalej jest jak jest no to klękajcie narody. Rozumiem jeden nie zrozumiał, ale trzech? Lekka przesada. Z Paulem pogadałem i dowiedziałem się różnych rzeczy oraz wyjaśniłem sprawe bana. Nie umiecie adminować, tyle w temacie. Kaxoli i ZoSia 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231832 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Orange ^ Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 @Aris. Po pierwsze "Nick:" podajesz nick gracza na którego składasz skargę, a nie swój bo z nieba nie wytrzepie na kogo jest skarga . Dobra ja zamykam temat i jak będę miał czas i wszystko na spokojnie przeanalizuje to wtedy wydam werdykt dotyczący sprawy tego bana i tej skargi, więc na ten moment zamykam i proszę czekać cierpliwie. ZoSia 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-231844 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Orange ^ Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dobra, @Aris. z racji tego, że wgl tutaj jest wszystko podmatwane i nie dałeś ani demka ani nic i nie mam jak dokładnie tego sprawdzic, a na słowo wierzył nie będę, bo stwierdza inni gracze, że jest to faworyzacja, więc prosiłbym cię abys: + Demko (rozpiska czasu gdzie widnieją obrazy, a także ban który nie wygasł, a on wbił na aktywnym prosiłbym o uchwycenie tego momentu) + Do tego wrzuć mi dowód wydłużenia bana, czyli jeżeli go wydluzyles to powinien on być w amx, bo z tego co rozumiem to dałeś bana i dałeś UB i dałeś bana trochę dziwne, mogłes nie kombinować i wgl czemu jak wbił na aktywnym to od razu nie dałeś mu permanentnego na serwerze ?? Jesteś z Ubt, a popełniłeś taki dziwny błąd, rozumiem że jesteś z Ubt i możesz dawać UB i banowac i do tego masz administratora na serwerze, ale jak masz administratora na serwerze to powinieneś się stosować do tego, że nie dajesz UB tylko zgłaszasz to mi albo kowalowi lub wyższej osobie bo właśnie wychodzą z tego takie problemy jak teraz, gdy robicie coś na własną rękę ... W dniu 5.09.2018 o 17:50, Aris. napisał: Ban był wtedy (przy edycji bana) aktywny jeszcze przez 3 minuty, więc powinien się przedłużyć. Wbił na aktywnym banie, co zostało od razu zgłoszone. Więc powinien się przedłużyć ? To dałeś tego bana czy nie dales, sam nie jesteś pewien czy tak naprawdę dałeś tego bana po drugie w tamtych dniach było coś z bansem bo nawet sam pisałem selfiemu o tym że gościowi wydluzylem bana i nic w bansie nie odnotowało i sam selfie się pofatygował aby także nałożyć bana na 1h a nałożyło tylko na 30 minut, więc pewnie liczyło mu bana tylko 5 minutowego i wbił pewnie normalnie po banie bo twojego na 3h nie zaliczyło i do tego bans się na 100% zbugował i nie mogliście nadać bana bo pewnie 5 minutowy ban nie wygasł i stąd był ten problem, ale masz szansę wrzucić dokładne dowody mówiące o jego aktywnym banie: - daj dowód z bansa o nałożeniu bana na te 3h i wbicie przez niego na aktywnym - demko z tej mapy rozpisane z czasem w którym dajesz mu bana i jak on wbija na aktywnym . Czekamy na konkretne dowody, bo wycinki z konsoli i słowa ludzi nie bierzemy pod uwage, mogłeś nie dawać mu UB i poczekać aż ban wygaśnie i nałożyć mu perma za aktywnego, bo jak mogłeś przedłużyć mu bana na 3h to czemu jako Ubt nie wlepiles mu od razu perma za ab tylko nagle składasz skargę. Ps. Masz na to 24h ZoSia 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-233569 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 TRZYMAJCIE MNIE LUDZIE, BO OCZADZIEJE. To co piszesz jest tjwiojriotwtormgoermgioer. To tak jakbym uciął w stole nóżki i kazał rodzinie jeść na podłodze. Fartygowałeś się, żeby ogarnąć sprawę 4 czy 5 dni. Opis całej sytuacji masz, więc powinieneś wywnioskować, KIEDY to się dzieje. Skargę nałożyłem na ADMINISTRATORÓW AKTUALNIE BĘDĄCYCH, a nie na SAMEGO VIN0XA. Ponadto: W dniu 5.09.2018 o 17:50, Aris. napisał: http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans_new/ban_list.php?bid=15997 Widzisz to? Tu masz link do bansa. Widzisz to x2? Wykonano 05.09.2018 - 17:19:55 Dokładny czas znajduję się w linku, w pierwszym poście tworzącym temat. Widzisz to x3? de_officesiege 17:15 - 17:32 http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1809051715-de_officesiege.dem.zip Ciężko było, nie? Przez 5 dni ciężko było znaleźć coś, co znalazłem w minute. Jako UBT NIE POSIADAM PRAW ADMINISTRATORKSKICH NA SERWERACH. Prosiłem, mówiłem, pisałem. Potem krzyczałem. Nikt się nie pofatygował. Co do edycji samego bana, nie mogę dać takich logów, bo w Tym bansie mamy zabraną tą funkcję. Myślę, że temat zakończony. Dajcie mu grać na serwerze dalej, niech prowokuje, czuje się wolny i ma swoich obrońców. NoHardFeelings. (Przyczyna edycji: f - to przedłużenie) (Przyczyna edycji: UnBan - wiadomix). Rozpatruj dalej. Jeszcze dopowiem: Edytowałem, nie nałożyłem kolejnego bana tylko PROSIŁEM O NAŁOŻENIE ADMINÓW. Kek, Meh, Pech. NEEQU , ZoSia , v1n00x to bot i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-233584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Ta cała skarga jest tak bezsensowna, że aż szkoda czasu na czytanie. i rozwiąże ją szybciej niż opiekuni którzy nie widzą oczywistych faktów. @Aris ostrzeżenie jako UBT. Jako UBT interesuje Cię jedynie TWÓJ dział na forum, dsotał bana na 5 minut to po co tam wykorzystujesz przywileje i przedłużasz, dajesz UB itd.? Trzeba było poczekać 5 minut i następnie zgłosić go kolejny raz. Potem sam namieszałeś, prawdopodobnie ban się nie przedłużył koleś nie wszedł na aktywnym, a teraz robisz wielką gó**o burzę, bo w bansie wywaliło jakiś błąd z tym twoim przedłużeniem. Podsumowując Skoro ban został nadany na 5 minut za obrazę, to inni admini nie muszą już reagować, bo ban został nadany, skoro potem sam sobie kombinujesz na własną rękę wykorzystując przywileje UBT to przestań się dziwić, że ludzie nie wiedzą o co Ci chodzi. Skargę odrzucam i przestańcie się zachowywać jak banda rozwydrzonych dzieci. DeadGuy , Gozdan , ^ Orange ^ i 3 innych 2 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-233624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/30360-skarga-admini-501-na-401/#findComment-233625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi