Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wszystkim!

Z tej strony słynna Wredzioszek- tak to ta sama co ma kreseczkę na forum. Ta sama, która była opiekunem i tak szybko jak go dostała, to straciła. Dużo osób pisało i pytało dlaczego mam bana na forum, ale to nie czas i miejsce, żeby tu o tym pisać. 

Nie daliście, a w sumie Krystian nie dałeś mi możliwości pożegnania. Dlaczego? No bo przecież wyrządziłam wielkie straty na cod modzie. Owszem zrobiłam, ale co z tego? Jak korpo miał opiekuna też odpierdzielał i co? Dopiero po "x" razach dostał bana, bo przecież jesteście kolegami. ;) Ale mniejsza z tym... xD

Założyłam to konto, by pożegnać się tutaj z ludźmi, którzy na to zasługują:

@Zimny o Tobie tylko chyba Roni wspomniał i mało kto wie ile tu zrobiłeś. Takiej cierpliwości jaką Ty wykazywałeś będąc head adminem to tylko można pozazdrościć. Kontakt z Tobą mimo wszystko mam i mam nadzieję, że wybierzemy się wreszcie do tego Mc Donalda. :p

@Adrian. AAAADUŚŚŚ <3 Ciebie to normalnie udusić można, a tak na serio złoty chłopak, z którym zawsze można pogadać o wszystkim i się pośmiać. Kontakt również mamy. ^^

@Czwarty minus jeden "Czyyyy to przeznaczenie meeee" albo "I wanna always be with you" i takie tam. Tyle co Ty mnie zabijałeś, tyle co my rozmawiamy, tyle co ja mogę na Ciebie liczyć i to, że wytrzymujesz moje kapryśne humorki to jest magia. <3 Dziękuję, że w związku z zaistniałą kreseczką na forum dla mej osoby nie zostawiłeś mnie samej i dalej jesteś ze mną mimo wszystko. <3

@Roni Chłopie, ile Ty musiałeś mieć do mnie cierpliwości. Tyle co ja Ci natrułam różnymi pierdołami, a Ty i tak mnie nie zbywałeś tylko wyciągałeś pomocną dłoń. Zrobiłeś mnóstwo na tej sieci i tak jak ostatnio Ci pisałam: nie dziwię się, że zrezygnowałeś, bo ciężko jest ogarnąć wszystko za wszystkich. 

@Czarny.  EJ Polej Polej :D Kacperek! Kontakt raz lepszy, a raz gorszy mamy. Kolejna osoba, która miała (i chyba dalej ma xD) do mnie mnóstwo cierpliwości. Tyle ile Ty mnie denerwowałeś na tsie razem z Adim, to masakra. Mam nadzieję, że jednak kontakt będziesz miał ze mną. 

@rioX cześć gamoniu :D Ja musiałam o Tobie wspomnieć, bo Ciebie pominąć to tragedyja ludzka. xD

Nie dziwię się, że napisałeś pożegnanie i dobrze o tym wiesz, bo rozmawialiśmy. Kontakt mamy mkmo wszystko, ale dziękuję za wspólną grę na 4mapsie i codzie oczywiście. ^^

@P00L @darken @TeTe-_- @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Was wymieniam tak razem, bo w sumie nie chcę się powtarzać z każdym tekstem. Jesteście naprawdę spoko chłopakami i nie spodziewałam się, że w sumie da się z Wami dogadać. @darken i @TeTe-_- jako ekipa ubt pokażcie, że coś jescze tu potraficie, bo wielu ludzi zwątpiło w owey ubteam już dawno. 

Ekipo coda 401 nie będę Was wszystkich wymieniać, bo od momentu, gdy pojawiłam się na sieci przewinęło się Was tylu, że nie chcę nikogo pominąć.

Róbcie dalej swoją robotę i pokażcie, że potraficie stworzyć zgrany team adminów, tak jak było to za starych czasów, że każdy za każdym stał murem. 

Przepraszam jeśli kogoś pominęłam, po prostu powinnam tyle osób tu wymienić, że z pewnością brakło by mi czasu na to. 

Dziękuję za wszystkie miłe słowa po zbanowaniu, za wsparcie, za śmiechy i wygłupy. 

Ps: Odpuśćcie sobie hejty tutaj. ;)

https://1shot2kill.pl/topic/28430-po%C5%BCegnanie/

Uwaga Attention Achtung!

Smutno się żegnać tam gdzię się poznało :( No ale coś się kończy drugie zaczyna ! Kontakt stały do odwołania haha :D Powodzenia Rudzielciu :* <3

https://1shot2kill.pl/topic/28430-po%C5%BCegnanie/#findComment-218234

@Wredzioszek Nie wiem nawet jak się pożegnać.. Mam nadzieję ze Kontakt Nam się nie urwie Ze jeszcze razem Się gdzieś spotkamy czy to tutaj czy na Innej sieci..  Ekipą adminów mam nadzieje Ze będziemy dobrą ale bez ciebie to nie to samo ... Powodzonka Na Innym serwerze albo Gdzie indziej <3

https://1shot2kill.pl/topic/28430-po%C5%BCegnanie/#findComment-218247

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...