Jump to content

Goodbye

futuba
 Share

Recommended Posts

Hej

Na poczatku chcialbym przeprosic za kazde moje zachowanie, ktore moglo Wam sprawic przykrosc, zepsucie homuru itd...

Ostatnio sie dowiedzialem ze cierpie na dosc powazna chorobe i glownie wtedy gdy mialem slabszy stan lubilem sie na kims wyzyc. Nikt nigdy krzywdy mi na tym forum nie zrobil i kazdego uzytkownika szanuje i doceniam za to co robi dla tej sieci. Zamiast krzywdy spotkalo mnie wsparcie i wielka pomoc od wielu osob z ktorymi w niedlugim czasie chcialbym sie koniecznie spotkac.

Nie bede tutaj pisal o moich problemach, co mi dolega i jak z tego wyjsc, bo to raczej mija sie z celem.

Chcialbym sie z Wami pozegnac raz na zawsze, pomimo tego ze blisko rok temu bylo moje pozegnanie, to jednak z ukrycia obserwowalem wszystko co sie dzialo na sieci.

Milo ze jest czesc osob ktora mnie bedzie pamietac i dobrze wspominac.

Zegnajcie, trzymajcie sie.

Powodzenia w wiekszym rozwoju sieci i w rozwoju wlasnym, bo wlasnie ten jest najwazniejszy.

Dla sprostowania: choruje na chAD

Edited by futuba.

Żegnaj to za mocne słowo. Domyślam się że spodziewasz się najgorszego i cięzki może być Twój przypadek, jednak w Twojej intencji pomodlę się o zdrowie dla Ciebie :) nie każda choroba nawet skreślająca człowieka jest ostatecznym wyrokiem, ja i osby które Cie lepiej znają na pewno wierzą, że uda Ci sie wygrać z chorobą :) zamiast pożegniana (razem z wieloma osobami z serwera- taką mam nadzieję) bierzemy Twoje wypociny jako chwilowy urlop :) wracaj do zdrowia i graj z nami dalej!! 

UWIERZ W SWOJĄ SIŁĘ!! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.