WarninG !? Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Co do wargiego mam swoje zdanie i myśle co myślę nawet jest kilka osób które myślą tak samo w stosunku do niego . Powiem ci coś ode prywatnie jeżeli , z mojego jak i kilku osob pola widzenia jailbreak na 1shot2kill wygląda następująco: Admini którzy są na serwerze dłużej są nie tykalni ze względu na posade kub1nho . Nowe osoby zaś nie mają nic do gadania w stosunku do starszej administracji i dobrze o tym wiemy . Finalnie odpowiem ci prywatnie poza serwerem i siecią zachowanie na jailu jest kompletnie nie sprawiedliwe gdyż pod przykład wezmę swoją osobę miałem na pieńku z Wargim to odrazu u większości jestem skreślony. W skrócie to co sie dzieje na jailu jest komedią . Z tą wypowiedzią możesz zrobić co ci się żywnie podoba, nie interesuje mnie to ponieważ jest to moje zdanie na temat zaistniałej sytuacji . Wiem że to wyląduje wyżej także Pozdrawiam Czytających Ha Mogę dać sobie rękę uciąć , gdybym siedział z administracja na ts i nie mial spiny z wargim to wszystko na tak :-) Cala prawda o serwerze JAILBREAK wasz drogi JuniorAdmin a takze opiekun serwera JailBreak lize dupe adminom i robi to co chca a na ich zachowanie ma wyjebane juz wam tlumacze dlaczego ( ja zostałem zdegradowany za to ze na adminvoice powiedzialem ze a powiem ze prowokowal to mu oddam i "niby" za to ze nie ogarniam admina natomiast Admin Wargi klnie na okraglo wczoraj po moim degradzie powiedzial na adminvoice jeden smiec polecial zostal 2 ( chodzilo mu o @Harley Quinn :) http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1805091947-jail_2014.dem.zip interadminvoice) i on nigdy nie dostanie degrada a czemu? bo jest dlugo administratorem i kubinho slucha sie go jak je***y piesek, wiekszosc sie cieszyla ze polej przyszedl ale niestety on zostal dla mnie cos nie tak polej cos sie serwerem interesuje wchodzi gra itp kubinho nic pisalem do niego nie raz ze skiny wywalilo albo cos on nic sie nie przejal jedynie jak do donaciaka napisalem zajal sie tym ) Naprawde prosze o ogarniecie tego serwera bo to jest spoko serwer ale spada na psy przez niego. Slucha sie wargiego i tych co dluzej sa w administracji a dlaczego? bo sam nie wie co sie dzieje na serwerze prosze kogos z wyzszej administracji o rozwiazanie tego problemu Przepraszam za slownictwo ale zdenerwowany jestem jego zachowaniem i tym ze dostalem degrada za takie cos co bardzo dobrze ogarniam JB @Krystek @d0naciak @LemoN @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Maykie , Blade. , Wargi i 4 innych 1 5 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/24576-skarga-na-kubinho/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade. Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Powiem tak ja mam takie zdanie ,że Polej jest bardzo dobrym opiekunem jailbreaka pomaga,Kubinho nie poznałem tak dobrze ale też myślę ,że ogarnia. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/24576-skarga-na-kubinho/#findComment-188112 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harley Quinn Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) oJestem mocno zgodny co do tematu założonego przez @Wyindywidualizowany Gość ogółem lekturka bardzo dobra polecam ją sobie przeczytać, dodam również że to co przytoczył o @Wargi to również prawda widać kolega nie potrafi pogodzić się z tym że skład administracji będzie się zmieniał co jakiś czas bo jest to poprostu normalne. Jeszcze jedno co do osoby Wargi'ego nie wiem czy ostatnio pisałeś podanie na TS3 dla żartu czy naprawde ale przynajmniej troszkę rozbawiłeś czytelników . (Piszę podanie na admina TS3 a jedyne co potrafi to poke'owac z clickerem nawet kanału założyć nie umie haha) Po godzinie 15 dorzucę kilka demek na osobe wymienioną przeze mnie wyżej Enjoy ;3 Co do Polej'a : Naprawdę spoko osoba da się z nią pograć posmieszkowac jak i porozmawiać poważnie. Od kiedy pojawił się Polej na serwerze atmosfera się w dobrym znaczeniu rozwinęła. Popieram takie osoby ! Edytowane 10 Maja 2018 przez 3palcewkacprze Wargi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/24576-skarga-na-kubinho/#findComment-188113 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Mimo, że od dzisiaj mam urlop i zaraz wyjeżdżam to postanowiłem się jeszcze na szybko wypowiedzieć. 1 godzinę temu, Wyindywidualizowany Gość napisał: Cala prawda o serwerze JAILBREAK wasz drogi JuniorAdmin a takze opiekun serwera JailBreak lize dupe adminom 1 godzinę temu, Wyindywidualizowany Gość napisał: kubinho slucha sie go jak je***y piesek Za te słowa już powinieneś wylecieć z sieci z wielkim hukiem, bo nie pozwolę sobie na takie traktowanie mojej osoby z Twojej strony. 1 godzinę temu, Wyindywidualizowany Gość napisał: natomiast Admin Wargi klnie na okraglo wczoraj po moim degradzie powiedzial na adminvoice jeden smiec polecial zostal 2 ( chodzilo mu o @Harley Quinn :) http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1805091947-jail_2014.dem.zip interadminvoice) i on nigdy nie dostanie degrada a czemu? bo jest dlugo administratorem Zapraszam do działu skarg. 1 godzinę temu, Wyindywidualizowany Gość napisał: n zostal dla mnie cos nie tak polej cos sie serwerem interesuje wchodzi gra itp kubinho nic No tak, bo dla Ciebie interesowanie się serwerem to tylko gra na nim. Gratuluję płytkiego myślenia. 1 godzinę temu, Wyindywidualizowany Gość napisał: Naprawde prosze o ogarniecie tego serwera bo to jest spoko serwer ale spada na psy przez niego. Slucha sie wargiego i tych co dluzej sa w administracji a dlaczego? bo sam nie wie co sie dzieje na serwerze prosze kogos z wyzszej administracji o rozwiazanie tego problemu Masz rację, serwer spada na psy, ale nie przeze mnie, ale takich ludzi jak Ty. Ludzi, którzy posiadając admina uważają, że są tutaj nie wiadomo kim i wszystko mogą. Tak jak sytuacja z Tobą, gdzie śmiałeś się na interadminvoice, że powiesz jakiemuś nowemu graczowi, że Cię sprowokował (mimo, że tego nie robił) i będziesz mógł go uderzyć (chciałeś zabić, ale już mniejsza). Dostałeś szansę jako admin - nie wykorzystałeś. Myślisz, że nie wchodzę czasami na serwer na nsie i nie widzę, co się dzieje? Przy większej ilości osób na serwerze totalnie nie ogarniasz, zajmujesz się tylko i wyłącznie swoją osobą, a gdy wchodzi jakiś inny admin to uciekasz. Temat zamykam, bo został wyczerpany i obie strony napisały to, co chciały. @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ czyń honory. Wargi i Maykie 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/24576-skarga-na-kubinho/#findComment-188127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Tak więc: 1. @Kub1nho ツ robi dobrą pracę na forum jak i na serwerze, tam też wykonuje działania, które wy nie doceniacie, mówiąc, że mało robi- gówno prawda i słaby tok myślenia. 2. Mówmy o normalnym zachowaniu ludzi, lecz tak ciężko dostrzec samego siebie... "Wyindywidualizowany l 1s2k.pl: jesteas? Wyindywidualizowany l 1s2k.pl: zjebie Wyindywidualizowany l 1s2k.pl: sory za zjebie" 3. Zauważyłem, że za wszelką cenę chciałeś pozbyć się kilku administratorów na JB- czemu? Rozumiem wszystko, ale niezgoda i nienawiść do drugiej osoby to najgorsze cechy, szczególnie gdy gracie do jednej bramki. 4. Dałeś nam demko z całej mapy, rozpisz moment w którym czasie zostały wypowiedziane te słowa, złóż skargę na ów administratora w odpowiednim dziale. 5. Jeszcze raz zobaczę naganne zachowanie od twojej osoby u nas, a nie ręczę za siebie- tym razem warny, a byłoby gorzej. Miej szczęście, że nie było mnie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/24576-skarga-na-kubinho/#findComment-188130 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/24576-skarga-na-kubinho/#findComment-188131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi