mieczu123 Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 WZÓR 1. Nick: mieczu 2. Wiek:18 3. GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015):http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015/top_players/?query=mieczu 4. Mutacja:tak 5. Znajomość amxx 6 6. Dlaczego ty?:myśle że każda pomoc sie przyda ,ile razy gram i nie ma żadnego admina i nikt nie wykonuje celow mapy , admina mialem juz na innych serwerowniach takich jak cs-one.eu i mysle ze warto sprobowac 7.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: kolega mi polecił waszą serwerownie 8.Czy posiadasz działający mikrofon?:tak 9. Platforma (STEAM/NON STEAM): steam 10. Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%: tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Dam tak, jeśli pokażesz mi warunki, z którymi się zapoznałeś i które spełniasz w 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Jestem na NIE! -konto zalozone pod podanie -w puntcie 6 jest reklama innej sieci XD - + gt Pograj jeszcze sobie, pokaz siebie zglaszajac na [email protected] i wtedy bedzie moje TAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeFeDrooN Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 A ja jestem na Tak +Micro/mutacja +aktywnosc na serverze, widze go codziennie Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Djabel. Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Jestem na tak, szczególnie jeśli chodzi o aktywność. Doświadczenie jakieś jest, amxx na plus, lipa że konto na forum pod podanie. Troszeczkę za cichy, ale wydaje się ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 @Zimny @Roni Link to comment Share on other sites More sharing options...
~r3'M!ks Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Na tak -Wiek -Doswiadczenie -steam -mutacja -mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 GT do nadrobienia a to podstawa + Forum Na NIE I TO GRUBE !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts