Jump to content

Recommended Posts

Nick z CS:  HideHaru

Admin banujący: Dranzer

Serwer: DD2 2

Data zdarzenia: Teraz

Opis sytuacji: Dostalem bana na 3 H za co? Owszem napisalem pare slow prawdy i to wszystko... Gram od prawie 4 lat tutaj, i nigdy bana za kulture nie dostalem....

https://d0naciak.pl/amxbans/ban_list.php

https://1shot2kill.pl/topic/53196-odrzucona-skarga-dranzer/

Aidan zabolalo CIe to co napisalem czy jak? Ja wiem, ze to tylko gra, ale przynajmniej znasz moje zdanie na TWOYJ temat... 

Wciaz piszesz Aidan Krol.....

To Ci odpisalem Aidan ch*j...

Ej to nie jest skarga!!! Dranzer dobra morda! Chce tylko UB ;)

Edited by HideHaru

@HideHaru właśnie dlatego, że jesteś starym/stałym graczem i masz trochę lat na karku to Tobie nie wypada tak się zachowywać na serwerze. Dziś upominałem na Y@@, żebyście nie prowokowali i zostawili dla siebie te kąśliwe zaczepki do @Aidan'a, które nic pozytywnego nie wnoszą do gry.  Mimo tego dalej mu pisałeś, żeby się popłakał i napisał skargę na forum, oraz nazwałeś go "ch*jem". Rozumiem, że część osób go po prostu nie lubi, ma do niego żal, że ich zgłosił i napisał na nich skargę/skargi za łamanie regulaminu - przez to stał się w pewnych kręgach persona non grata, ale to nie powód by ciągle mu robić jakieś złośliwości. Wielokrotnie przymykałem oko na Twoje i paru innych osób docinki do niego i tylko upominałem. Jednak, że trafia to do Was jak grochem o ścianę to postanowiłem surowiej i przykładaniej ukarać Twoje zachowanie, na którym się zawiodłem.
Od razu mówię, że Aidan nie jest jakimś tam moim pupilkiem czy coś, nie wiem jak inni admini czy opiekunowie ale ja go traktuję jak każdego innego gracza. Jak macie coś do siebie to napiszcie sobie na pw, wyjaśnijcie co macie wyjaśnić, wyrzućcie swoje żale, spotkajcie się w realu dajcie w przysłowiowy "ryj" czy coś bo serwer nie jest miejscem do tego. Na serwerze po pierwsze ma być kultura. Jest miejscem do rozrywki, miłego spędzenia czasu oraz rozładowania złych emocji i agresji a nie by je tam tworzyć czy je wnosić. Serio Panowie jesteście dojrzali przemyślcie swoje zachowanie i nie ciągnijcie/nie twórzcie dalej tej bezsensownej "spirali nienawiści" bo jedyne co to szkodę robicie sami sobie.
@ Czarna., @ selfie wszystko jest w logach 
Jak dla mnie ban słuszny i mam nadzieję, że wyciągniesz z niego lekcję :) 

Wszystko ładnie Dranzer.... Tylko piszesz, ze upominales mnie, jak innych... Brzmi to tak jak od kilku dni bym wyzywal tego goscia.... Dzisiaj pierwszy raz napisalem cos na niego... Nigdy nikogo nie obrazalem, ale ten Aidan to....Tak jak piszesz wszystko w logach... Pierwszy raz i ban na 3H

Znajdzcie logi kiedy kogos obrazilem? Nie ma!!!!!

Edited by HideHaru
5 minut temu, HideHaru napisał:

Nigdy nikogo nie obrazalem, ale ten Aidan to.... Tak jak piszesz wszystko w logach... Pierwszy raz i ban na 3H

Masz więc nauczkę, że lepiej wychodzisz na ładnym zachowaniu :P. Ban zostaje - w pełni zasłużony licznymi prowokacjami oraz obrazą.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...