Guest Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) Twój nick: trzeci Nick gracza, na którego jest skarga: opiekun vv Dokładny czas zdarzenia: dzisiaj 19:12 IP / STEAM_ID (cała linijka z amx_ip): - Opis: Praktycznie nic nie gram, a mam premium to pomyslalem se ze pogram ze kilka mapek zeby sie nie marnowala klasa. Pogralem z 20 minut kolo 17:30 i wlasnie przed ta 19 dwie mapki mianowicie fy_snow i de_kabul. Po kabulu dostalem bana za kulture na 5 godzin. Troche sie tym zdziwilem i nie chcialem pisac skargi wiec wbilem na ts poprosic opka banujacego o logi, bo cos mi sie nie widzi ban za kulture na 5 godzin za nic. Nie dostalem odpowiedzi oczywiscie, rozumiem nie musi mi tego udostepniac wiec wszedlem sobie do 1.6, odpalilem demko, przewinalem cale od poczatku na 4x zeby bylo wszystko w konsoli i skopiowalem do notatnika. Ctrl + f i przekopiowalem wszysciutko co napisalem, prosze: [VIP] *DEAD* trzeci : ez [VIP] *DEAD* trzeci : kiedy ten resert [VIP] *DEAD* trzeci : i tak nie wbije ten rak 201 [VIP] *DEAD* trzeci : dziwisz sie [VIP] *DEAD* trzeci : jak ludzi nie ma [VIP] *DEAD* trzeci : bo 150+ polowa ma ,P [VIP] *DEAD* trzeci : vicek [VIP] *DEAD* trzeci : ty nie wiesz nic o resetach? [VIP] *DEAD* trzeci : 3mac jezyka za zebami nie potrafi to dostaje bany Ban jest za kulture zaznaczam, nie uzylem ani jednego wulgaryzmu. Dostalem bana prawdopodobnie za kwestie "[VIP] *DEAD* trzeci : i tak nie wbije ten rak 201". Nie odnosze sie tu do nikogo, nie obrazam nikogo, rak to obraza? Badzmy dorosli, prosze, ban za czyjes domysly? Dalej nie widze tutaj braku kultury naprawde. Przez mikrofon tez nic nie powiedzialem bo stoi daleko obok takze no.. Rozumiem ze pewne kwasy sie tam u was dzieja ale chyba ktos sie tu kompetencja za bardzo bawi i pewne osoby sa pepkiem swiata calego. Juz nie mozna napisac jednej rzeczy myslalem ze zyje w wolnym kraju nawet niedawno swieto bylo i najsmieszniejsze jest to ze nie dostalem zadnego ostrzezenia, czy cos po prostu dostalem bana. Nie jestem jakims mega toksycznym graczem nic do nikogo nie mam i nikomu nie zycze zle ale wiadomo jaki jestem i czasem potrafie w emocjach przesadzic za co dostaje nieraz sluszne bany, ale nie dam sie banowac za nic. Zreszta od niedawna musze sie pilnowac bo chyba posiadam range na forum wysoka dosc wiec powinienem zachowywac cien kultury. Oczywiscie od osoby ktora edytuje regulaminy dopisuje nowe punkty do niego dowiedzialem sie ze prawo nie dziala wstecz tak jak w polskim prawie, takze chce wyciagniecie moich logow z dzisiaj z serwera 201 a nie wyjmowanie logow sprzed miesiaca jak tam kogos wyzywalem. Jesli przedstawicie mi dowody to przyznam racje, jesli takich nie bedzie nie chce przeprosin od nikogo, chce rownego traktowania. Nie dam sobie dmuchac w kasze, zwlaszcza ze nigdy nie bylem banowany na 201 za kulture, pozdro. Dowody: - Edited November 13, 2019 by Guest Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44078-skarga-vv/ Share on other sites More sharing options...
[V]ice[V]ersa Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Witam. Zaczynając od słów "prawo nie dziala wstecz" Oczywiście, zgodzę się z Tobą że nie działa, ale niestety w momencie wymierzenia kary czekałem na odpowiedzi osób wyższych rangą ode mnie, a jak wiadomo każdy jest człowiekiem a nie maszyną i trochę zajmuje uzyskanie odpowiedzi. Wracając, bana miałeś dostać na owej mapie de_kabul32. Niestety na moją niekorzyść, akurat zmieniła się mapa a czekałem na odpowiedź osób wyżej ode mnie. Co jak co, ale chyba każdy wie że u mnie z kulturą to nie ma żartów. Czasami się zdarza że osoby się znają i robią sobie "jaja" z siebie to przymykam na to oko. Dostałeś bana na 5h gdzie dostałem informację żeby dać Ci na 6h. Dla mnie jesteś dość charakterystyczną osobą odnośnie kultury. Amx bans jest resetowany zazwyczaj 1 czerwca z okazji "Dnia Dziecka". Piszą tutaj "Nie dam sobie dmuchac w kasze, zwlaszcza ze nigdy nie bylem banowany na 201 za kulture, pozdro." dam sobie rękę uciąć, że ode mnie kiedy byłem adminem dostałeś nie raz bana za kulturę. Skąd to wiem, bo jak widzę Cię na serwerze to wiem że lubisz powiedzieć czasami o jedno słowo za dużo. "[VIP] *DEAD* trzeci : i tak nie wbije ten rak 201" pisząc coś takiego, mnie nie obchodzi do kogo to pisałeś, naprawdę. Spoiler Jak możesz zauważyć, w świecie internetu, słowo "rak" jest uznawane "że ktoś lub coś jest głupie". Poza tym, samo słowo "Rak" dla nikogo nie jest miłe (dla mnie to już wogóle, gdyż, ta choroba czyli "Nowotwór" zabrał mi moją Śp. Mamę). Czyli już masz odpowiedź że jest to słowo obraźliwe... "Rozumiem ze pewne kwasy sie tam u was dzieja ale chyba ktos sie tu kompetencja za bardzo bawi i pewne osoby sa pepkiem swiata calego." tutaj chyba nie muszę mówić kto robi, jak to nazwałeś "Kwasy" na tym serwerze (Dobrze wiesz o kogo chodzi i te osoby też wiedzą ), a kompetencja nic tutaj nie daje, gdyż jak napisałem wyżej "niestety w momencie wymierzenia kary czekałem na odpowiedzi osób wyższych rangą ode mnie". "Juz nie mozna napisac jednej rzeczy myslalem ze zyje w wolnym kraju nawet niedawno swieto bylo i najsmieszniejsze jest to ze nie dostalem zadnego ostrzezenia, czy cos po prostu dostalem bana" - życie w wolnym kraju nie oznacza brak zasad, wchodzą na serwer akceptujesz je (Jak członek UBT, pewnie znasz regulamin ). Przyznam Ci rację, ostrzeżenia na "say@@" nie było, gdyż są takie sytuacja jak ta że dostaje się bana od razu. Czasami ktoś najeżdża na kogoś rodzinę i co? Mam dać ostrzeżenie, śmiem wątpić. Pisałem wyżej i się wrócę że słowo "Rak" nie jest w internecie neutralnym słowem tylko obraźliwym. Spoiler trzeci -18:59:54- 'say' "kiedy ten resert" trzeci -19:00:00- 'say' "i tak nie wbije ten rak 201" trzeci -19:04:15- 'say' "jak ludzi nie ma" trzeci -19:04:22- 'say' "bo 150+ polowa ma ,P" trzeci -19:05:38- 'say' "vicek" trzeci -19:05:41- 'say' "ty nie wiesz nic o resetach?" trzeci -19:08:24- 'say' "tta" trzeci -19:08:27- 'say' "dostanie bana na zawsze" trzeci -19:08:29- 'say' "za napisanie 1 slowa" trzeci -19:08:30- 'say' ":p" trzeci -19:09:04- 'say' "3mac jezyka za zebami nie potrafi to dostaje bany" Wycinki z logów, jak już na forum o to pytasz Odniosę się jeszcze do jednej Twojej wypowiedzi i kończę. "trzeci -19:04:22- 'say' "bo 150+ polowa ma ,P" hmm? Patrząc na obraz z serwera " /toplvl ", tylko jedna osoba ma 150 poziom +. Patrząc na to, nawet ślepy by się domyślił że Twoje (pozwolę sobie jeszcze raz to przytoczyć) "[VIP] *DEAD* trzeci : i tak nie wbije ten rak 201" tyczy się stricte osoby z Top 1 poziomem na serwerze (przewagę ma jakiś 2 dni expienia na osobą na drugiej pozycji) czyli do gracza. Osoby z którymi się kontaktowałem: @ d0naciak i @ selfie w sprawie bana. Nie wiem kto rozpatrzy ową skargę, ale życzę miłej lektury. I jeszcze jedno, jak kultura to kultura a nie "opiekun vv" Pozdrawiam VV. Join[T] , Marlen , .Lasik and 1 other 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44078-skarga-vv/#findComment-319427 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) Dobra kumam, opisałeś ogólnikowo, że banujecie po prostu za swoje domysły i już. Zawarłeś w swoim poście argumentacje w 70% opartą na bezsensie internetowym i problemami i historiami z życia. Napisana jest w tamtej "definicji" słowa rak też druga opcja czyli opisanie czegoś co mi się nie podoba. Zaprzeczyłeś sobie teraz sam. Co z tego, że napisałem połowa ma 150+ to oznacza że w cholerę ludzi ma klasę zawodową bądź blisko zawodowej tego już nie potrafisz przełożyć na swoje domysły. Dlaczego jako opiekun musisz pytać się osób wyżej o opinię na temat bana, bałeś się że napiszę skargę? Jestem graczem jak inni w żadnym stopniu nie jestem lepszy i gorszy. Pisząc zdanie o raku nie napisałem o kogo chodzi nie miałem na myśli pierwszego gracza wśród poziomów, jest wiele ludzi których mógłbym tak nazwać, każdy gracz mógłby to być ale to już nie jest ważne. Ważne jest to że zareagowałeś w ten sposób bo według ciebie chodziło właśnie o tego gracza co jest w top1lvl, zwykłemu graczowi jak bym tak napisał miał byś w totalnym poważaniu. Wiesz lepiej co siedzi w mojej głowie i moje słowa skierowane były do pierwszego gracza w tabeli, niech będzie po twojemu. Dobrze wiem kto robi kwasy na serwerze i nawet napisałem coś o tym na serwerze właśnie przed banem. Skoro jestem tak super za********e wyjątkowy i dostaje za napisanie słowa rak bana na 5 godzin i czujesz się tak bardzo zobowiązany żeby musieć pisać do czerwonych to chcę żeby wszyscy stali gracze dostawali taką samą karę za napisanie JEDNEGO GŁUPIEGO SŁOWA i o każdego będziesz się pytać czerwonych. Na to wychodzi bo regulamin jest dla każdego taki sam prawda? Jestem jaki jestem sam zaznaczyłeś, że reset jest na dzień dziecka czyli od tego momentu minęło pare dobrych miesięcy i z serwera 201 widnieje tam tylko twój ban za tamto jedno słowo. Nie łamię regulaminu na serwerze 201 bo lubię go bardziej niż wszystkie inne ale jak mam mieć zaszczyt otrzymywania długości kary od czerwonych za jedno słowo to nie będę tam grał. Wiedziałem, że skarga skończy się tak, że jeszcze ja będę tym najgorszym i pewnie jeszcze ban zostanie przedłużony za cwaniactwo. Fajnie by było jak koledzy z tsa i wszyscy inni byliby traktowani tak jak ja - jak jakiś zwyrodnialec obrażających ludzi od chorób nowotworowych chociaż nie to miałem na myśli ale ty i jakieś definicje z internetu wiecie lepiej xD Dla przykładu koledzy szakaloz i zizi banów już za głupie odzywki po tym jak ich zabije jakoś nie dostali nigdy na moich oczach bez ostrzeżenia. To co się dzieje na tym serwerze to nie jest przestrzeganie regulaminu tylko interpretacja wszystkiego co powiedzą osoby których twoja ekipa nie lubi w potężne łamanie regulaminu. Nie chcę już żadnego werdyktu temat jest do zamknięcia bo jak widać sprawa zawsze kończy się w ten sam sposób. Dostałem bana za kulturę którą zachowywałem, o tym już nikt nie wspomniał. Przyznaję błąd żeby było na wasze ale kara 5 godzinna i pisanie do czerwonych dla osoby ktora pierwszy raz od dawna napisała jedno słowo w dodatku do nikogo to i tak o jakieś 500 absurdów za dużo. Do zobaczenia na serwerze misie;) Edited November 13, 2019 by Guest Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44078-skarga-vv/#findComment-319435 Share on other sites More sharing options...
[V]ice[V]ersa Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Czyli w tym momencie chcesz zamknąć skargę, okej rozumiem. Ale nie rozumiem jednego, czegoś się uczepił tego TS? Zaprosiłeś kiedy mnie na przykład do siebie do pogadania? Nie, dlaczego? Z nestee raz chciałem pogadać to pokazał co potrafi i dostał karę od Administratora TeamSpeak. To też moje widzimisie? Jeżeli używamy słów to bierzmy pod uwagę ich znaczenia. Ja nie będę się domyślał czy chciałeś kogoś urazić czy nie. Dla mnie to słowo jak i dla większości osób które znam (i nie mówię o TS tylko społeczności innych gier czytaj graczy). To pozwolę sobie tylko przytoczyć jednego loga z dzisiejszego dnia trzeci -18:25:23- 'say' "cele rob" trzeci -18:25:25- 'say' "laku". To chyba też coś w rodzaju obrazy, ale nie wiem, ja się przecież nie znam na tym. Mogę dostać warna za tą odpowiedź, nawet degradacje ze stanowiska, naprawdę. Zaczęliście robić "kwas" na serwerze, tak WY! Ty i Twoja "ekipa". Nie jeden z Twoich kolegów dostał karę na którą długo pracowali i nie życzę Ci żebyś do nich dołączył. Możemy tak rozmawiać całą noc, spoko. Jeżeli uważasz że źle robię czy też źle wykonuje swoje obowiązki to napisz w odpowiedzi co robie źle od A do Z. Bo dla mnie najważniejsze jest dobro serwera, jeżeli uważasz że wpływam źle na serwer to to napisz i się usunę ze stołka, nie ma problemu bo ja z Wami walczyć nie mam zamiaru Akceptuję wymiar kary za tego posta i przyjmuję na klatę. .Lasik , CYNIU , Marlen and 1 other 1 1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44078-skarga-vv/#findComment-319438 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 2 minuty temu, [V]ice[V]ersa napisał: Czyli w tym momencie chcesz zamknąć skargę, okej rozumiem. Ale nie rozumiem jednego, czegoś się uczepił tego TS? Zaprosiłeś kiedy mnie na przykład do siebie do pogadania? Nie, dlaczego? Z nestee raz chciałem pogadać to pokazał co potrafi i dostał karę od Administratora TeamSpeak. To też moje widzimisie? Jeżeli używamy słów to bierzmy pod uwagę ich znaczenia. Ja nie będę się domyślał czy chciałeś kogoś urazić czy nie. Dla mnie to słowo jak i dla większości osób które znam (i nie mówię o TS tylko społeczności innych gier czytaj graczy). To pozwolę sobie tylko przytoczyć jednego loga z dzisiejszego dnia trzeci -18:25:23- 'say' "cele rob" trzeci -18:25:25- 'say' "laku". To chyba też coś w rodzaju obrazy, ale nie wiem, ja się przecież nie znam na tym. Mogę dostać warna za tą odpowiedź, nawet degradacje ze stanowiska, naprawdę. Zaczęliście robić "kwas" na serwerze, tak WY! Ty i Twoja "ekipa". Nie jeden z Twoich kolegów dostał karę na którą długo pracowali i nie życzę Ci żebyś do nich dołączył. Możemy tak rozmawiać całą noc, spoko. Jeżeli uważasz że źle robię czy też źle wykonuje swoje obowiązki to napisz w odpowiedzi co robie źle od A do Z. Bo dla mnie najważniejsze jest dobro serwera, jeżeli uważasz że wpływam źle na serwer to to napisz i się usunę ze stołka, nie ma problemu bo ja z Wami walczyć nie mam zamiaru Akceptuję wymiar kary za tego posta i przyjmuję na klatę. Nic do ciebie nie mam i od poczatku pisze. CHCE ROWNEGO TRAKTOWANIA A TEGO NIE MA DO CHOLERY. W rozmowie opartej argumentami odbija sie pileczki tego nie ma tutaj wiec sie nie dogadamy nigdy w zyciu. Jedyne o co wnosze to o rowne traktowanie wszystkich, jak tak nie bedzie bede pisal na adminow skarge za skarga bo ja moge dostac bana za jakiegos smiesznego raka na 5 godzin a inni za obrazanie mnie i mojej gry non stop nic. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44078-skarga-vv/#findComment-319442 Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Więc tak: Równo traktowanie jest i zawsze będzie jedni dostają +1 drudzy bany i to się nigdy nie zmieni! Każde zgłoszenia jak i skargę nawet rozpatrzoną przez czerwonych sprawdzam czy ktoś na tym nie ucierpiał. Z rok temu miałem dosłownie podobną sytuację jak zbanowałem osobę za słowa "utop się" jak i "rak". Jako że żyjemy XXI wieku nikomu nie trzeba chyba tłumaczyć że zwrot "rak" jest obrazą. @ [V]ice[V]ersa Dał nawet wyjaśnienie tego słowa jak odbiera internet, więc nawet nie rozumiem dalszej dyskusji i tych kłótni. Nie po to jesteśmy tu żeby się kłócić i do gardeł sobie skakać tylko żeby miło spędzić czas i odstresować się od świata rzeczywistego. Uważam skargę za nie słuszną a ban jest na 5h tylko dla tego że nie jesteś nowym graczem, lecz jak sam napisałeś jesteś na pewnym miejscu i kultury od Ciebie się wymaga. Pazula , Marlen , Nunko and 9 others 4 2 1 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44078-skarga-vv/#findComment-319443 Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Marlen and CYNIU 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/44078-skarga-vv/#findComment-319444 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts