Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick:Błaszczykowski 

Nick gracza/admina na którego jest Skarga/pochwała: Selfie 

SteamID(w przypadku skargi):

Treść: hahahahhahahahahahahahahahahaha :D chłopie nie miałeś sie czego uczepić to sie uczepiłeś to ze z piszemy sobie hhhh nawet jak jego nie ma xDDDDDDDDDDDD Jesteś załosnym opiekunem lizesz dupe każdej lasce na serwerze a nawet nie umiesz zapanowac nad tym jak ktos pisze na kogos zkarge tylko odrazu winić 2 osoby XDDDD Zal mi ciebie :) Popatrz sie typie ile mam godzin przegranych i gram cały czas adsmini sa i widza moje zachowanie XDDDDDD I zaden nie banuje bo nikogo nie obrazam od tamtego bana XDDDDDDDDDDDDDD Nawet admini mi kazali napisać skarge ze tak bedzie najlepiej i typ mnie banuje za napisanie skargi xDD

Dowody(w przypadku skargi):

Edytowane przez Błaszczykowski
https://1shot2kill.pl/topic/40694-skarga-na-selfiego/

Jak zwykle niewiniątko mów co chcesz, ale ban jak najbardziej słuszny. Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo wszystko opisałem w skardze na nicki.

@ Adrian. @ LemoN - chcecie coś jeszcze dodać? Polecam zapoznać się z tematem i wklejką.

https://1shot2kill.pl/topic/40694-skarga-na-selfiego/#findComment-298538

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale ty śmieszny jestes bartuś zrozum to nikogo nie obrazałem byli admini na serwerze i co "? Po drugie hhhhhh piszemy nawet jak go nie ma mozesz sprawdzić,ale co nie chce sie lepiej nic nie robić tylko odrazu po napisaniu na nia skargi wchodzisz na specta i siedzisz i czekasz xdddddd Gram normalnmie a ty beczysz o hhhhhhhhh XDDDDDD 

https://1shot2kill.pl/topic/40694-skarga-na-selfiego/#findComment-298539

Mimo iż nie gram na tym serwerze zbyt często to Ciebie kojarzę dzięki licznym skargom które lądowały na Ciebie ze względu na brak kultury.

Wiem również o tym że @ selfie, oraz @ Czarna. byli dla Ciebie bardzo łaskawi, lecz ty w dalszym ciągu wolałeś robić to co robiłeś zamiast opanować język podczas rozgrywki na serwerze. Przed resetem bansa miałeś w nim sporo banów i dalej się to utrzymuje więc nie dziwię się że nastał moment w którym opiekun stwierdził że nie będzie się już z tobą bawić.

Piszesz że uczepił się pisania "hhhhhh", lecz wyślę Ci kilka cytatów z Twoich wypowiedzi na serwerze.

Cytat

Błaszczykowski -14:37:41- 'say' "Utkac to mozesz w kiblu papier"

Błaszczykowski -14:39:27- 'say' "Ty stary tweoj idzie"

Błaszczykowski -14:39:29- 'say' "xDDDDD"

Błaszczykowski -14:42:35- 'say' "Mute to na porodowce dostałes"

Błaszczykowski -16:18:46- 'say' "Do paki rumunie sie rusz"

Jak widzisz problem leży głębiej, chociaż pisanie hhhhhh w celu prowokacji również nie będzie tolerowane o czym się przekonałeś.

23 minuty temu, Błaszczykowski napisał:

Jesteś załosnym opiekunem lizesz dupe każdej lasce na serwerze a nawet nie umiesz zapanowac nad tym jak ktos pisze na kogos zkarge tylko odrazu winić 2 osoby XDDDD Zal mi ciebie :) Popatrz sie typie ile mam godzin przegranych i gram cały czas adsmini sa i widza moje zachowanie XDDDDDD I zaden nie banuje bo nikogo nie obrazam od tamtego bana

Rzucasz tutaj pustymi słowami chyba że możesz pokazać nam jakieś dowody które pokazałyby nam że @ selfie faktycznie traktuje kobiety na serwerze ulgowo. Następnym razem prosiłbym abyś dawał jakieś sensowne argumenty. Tak samo pisanie "XDDDD" pokazuje nam że ciężko u Ciebie z napisaniem czegoś konkretnego. Twoje zachowanie widać w cytacie wyżej i teraz każdy może sobie przeczytać i stwierdzić czy faktycznie nikogo nie obrażasz.

Ban na Twoim koncie pozostanie, a skargę odrzucam ponieważ nawet nie postarałeś się o żadne dowody.

https://1shot2kill.pl/topic/40694-skarga-na-selfiego/#findComment-298549

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...