Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, 

Chciałbym aby podjęto jakiekolwiek działania odnośnie użytkownika @ Roni  

Wykazuje się w jego stylu skrajnym nieprofesjonalizmem. 

Każecie warnami adminów za niepoprawne powody banów - okej, zrozumiałe. 

Ale nie rozumiem jak "czerwony" który powinien dawać przykład zachowuje się tak nierzetelnie. 

Przykład poniżej: 

spacer.png

Przepraszam do cholery jasnej! Co ma znaczyć ten powód ? Gracz który dostał bana jak ma go rozumieć ? 

Nie gra dla dzieci ? Powiedz - ile lat miałeś jak zacząłeś grać w cs'a ? Chyba, że zawsze byłeś dorosły :rofl:

Kolejny temat - czy wtrącanie się na serwer FFA gdzie jest dwóch opiekunów w dodatku Junior Administratorzy jest poprawne ? 

Okej - wyciągasz wnioski z demek, nic do tego nie mam. Ale nie znasz tego serwera i ludzi którzy tam grają. 

Nie będę nawet wspominał jak o Tobie mówią na serwerze, bo Ciebie to chyba kręci.. :dirol: 

Kończąc już, odpowiem od razu na pytania które pewnie by padły: 

Dlaczego mnie to obchodzi skoro nie jestem adminem ? Bo byłem i angażowałem się w pełni bez zarzutu w dodatku jestem w stałym kontakcie z adminami i działam.. "nieformalnie". 

Dlaczego skarga tak późno skoro Twoje przewinienie było 2 tygodnie temu ? Bo dokładasz stopniowo oliwy do ognia wtrącając się na serwer FFA. (a jeśli to nie satysfakcjonuje to powiedzmy... zgubiłem screen i teraz dopiero znalazłem). 

Mam małą prośbę - macie w zwyczaju bardzo szybko zamykać/blokować tematy aby nie dać móc się wypowiadać - powiecie swoje i tak ma być - zachowajcie się jak trzeba i dajcie się wypowiedzieć osobom zainteresowanym w tym temacie.. 

Liczę, że zostaną podjęte jakieś kroki, wiadomo... mandatu Ci nikt nie wlepi, ale chociaż zachowajcie się fair i zdejmijcie warny adminom którzy w okresie 04.05.19 do dziś otrzymali ostrzeżenia. 

Prośba jeszcze do osób komentujących - zachowajcie kulturę i sens wypowiedzi, aby nie rozpętać tutaj niepotrzebnej "gównoburzy". 

Pozdrawiam 

Edytowane przez H22
https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/

popieram h22 tak niemoże być a do tego czerwony daje takie bany mi daliscie warna po tym jak dałem bana na 30min za ping gracz wracał po kicku więc dostał bana i poleciał na forum i tak wyszło że to moja wina za długi ban.Przychodzi roni na serwer nie zna połowy ludzi i banuje stałych graczy na tydzień i niema problemu za takie powody banów powinien warna dostać!!!

Dał bana klimatowi na tydzień i nawet nie wiadomo za co gracz który gra regularnie i niema z nim problemów!!! I macie tutaj cyk bany roniego 

Nick KL!M4T
SteamID STEAM_0:1:224503718
SteamCommunity ID 76561198409273165
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Obrażanie notoryczne
Wykonano 21 maj 2019 - 14:04:45
Wygasa 28 maj 2019 - 19:24:45 (1 Tydzień 2 Godzin(y) 18 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez Roni
Zbanowany na Strona
Wszystkie wygasłe bany 26

Szczegóły bana  
Nick CZARNY anakonden[t]
SteamID STEAM_1:0:528423172
SteamCommunity ID 76561199017112072
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Notoryczne obrazanie i brak kultury
Wykonano 21 maj 2019 - 13:51:10
Wygasa 28 maj 2019 - 19:11:10 (1 Tydzień 2 Godzin(y) 5 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez Roni
Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [FFA] 1shot2kill.pl ~CLASSIC~ (cs_italy)
Wszystkie wygasłe bany 8

on ma jakiś problem z kulturą często zartujemy na serwerze i gadamy głupoty a roni za rzadko bywa na serwerze a jak już bywa to widać co się dzieje 

Edytowane przez Stanton
https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291290

zgadzam się z H22 ma rację, że jeszcze temat nie jest dobrze przeczytany jak zamykacie bo jest rozwiązany, a nie jest bo nikt się nie zdążył wypowiedzieć. tematy które są poruszane powinny co najmniej tydzień siedzieć  a nie po 1 dniu gdzie nie każdy gracz wejdzie na forum zamykać według własnego uznania

https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291294

Witam, dodam swoje 3 grosze do tematu. Nie gram tyle tutaj co klusek, michal, h22 itd ale na tyle dlugo aby poznac ludzi i serwer. Odnosnie bana wobec klimata jestem lekko w szoku, nigdy nie bylo z nim problemow, wrecz  przeciwnie, tworzy mila atmosfere. Doswiadczenie w adminowaniu mam, najwyrazniej tutaj ma sie go dla popisu  a nie po to zeby wykonywac obowiazki rzetelnie , odnoszac sie do tematu i ronniego ktorego prawie nigdy nie widzialem u nas. 

Edytowane przez AdiQ94
poprawa tresci
https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291304

nie wiem czy mozna sie wypowiedziec pozniej dostane warny ktorych nie chce ale  spojrzmy na 2 strony medalu :) 

oczywiscie tez mi sie nie podoba ze gracz ktory gra 10 godzin dziennie 300 dni w roku {reszta to bany :P } dostaje znowu bana na 7dni za kulture

ok recydywa czy jak to tam ale dojdzmy do senda dlaczego go dostal a wiec nie bylo zadnego admina od x czasu a gracz deidra denerwowal osoby

grajace irytowal wrecz do czasu az niektorym bo zapewne nie byl to sam klimat i czarny puscily nerwy i go zwyzywali pozniet temat sie zawiazal i trwal by pewnie do rana gdyby ktos z flagami nie zareagowal ja bym drodzy czerwoni doszukal sie bardziej dlaczego nie ma adminow na servie i dlaczego nikt go nie pilnuje a nie karal graczy za wybryki innych .

tak regulamin mowi nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania totez roni wykonal czynnosci karajace za obrazy tak ktos musial to zrobic nie ma opiekuna do ch...ja    musi ktos ogarnac server bo faktycznie sa godziny gdzie ma nikogo rekrutacja zamknieta a niby 11 jest a wyglada jak by bylo 3  ktorzy ogarniaja :) bez obrazy dla nikogo podniescie wytyczne dla adminow nie przegrane godziny tylko to jak ogarniaja i co potrafia zrobic i czy wgl znaja sami regulaminy bo wydaje sie ze niektorzy maja go tylko dla slota i vipa 

to co napisalem to tylko moje mysli nikomu nic nie sugeruje nie wymuszam wlascicielami sa czerwoni i oni decyduja mozemy jedynie prosic by postarali sie zainteresowac serverem 

https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291309

KUR++ MAC!! sorry za slownictwo ale tylko to przychodzi na mysl

To są jakies jaja!! Tak nie moze byc ze jakis czlowieczek deidura wchodzi na serwer i ro********a nam gre caly czas kampiac z paka na respie badz ja wyrzucajac i jeszcze prowokujac ludzi jest niekaralny a za to ze klimatowi puscily nerwy to dostaje bana na 7 dni? gdzie tu jest kur.. sens????? toz ten serwer tworza ludzie ktorzy tu graja,ktorzy robia atmosfere ze pomimo zapierdalania caly dzien  w robocie przychodzisz i wiesz ze milo spedzisz czas grajac sobie na tym serwerze bo ci ludzie tam sa, zbanujcie wszystkich zostawcie deindury i reszte i powodzenia. Jedyne co o tym serwerze dobrego powiedziec to to ze sa tu tacy ludzie pokroju klimata!! nie bede wymienial kazdy wie o kogo chodzi i ci ludzie sa tylko ludzmi wiec jak ktos kogos zdenerwuje to czlowiek wybucha proste tylko dlaczego klimat nie ma nic do innych nigdy? bez powodu tego nie robi a to ze przeklina itp to mnie i wiekszosci to nie rusza nie mamy po 10 lat i nasze dzieci ktore maja 5 lat tu nie graja. Na tym serwie mam ping pokroju 50-60 , laguje mnie 3 razy na mape na 20 sekund i banuje na 2 minuty, ale pomimo to dalej tu gram! a dlaczego? bo 10x powtarzam ludzie tu grajacy nie pozwalaja mojemu sumieniu zmienic ten serwer!! a wy ich banujecie???? zajmijcie sie tymi co przeszkadzaja grac a nie tymi co nerwy ludziom psuja bo z czego widze caly czas to jest brak reakcji na tych co nie wykonywuja celow mapy(tylko pisanie przez adminow resp do 1;30 i terrorysta sie cyka bo paka nie pika a zero reakcji i ludzie maja to w du**e i dalej to samo robia). Wiedzialem zeby zglosic tego deidure bo wkoncu ktos przez niego poleci bo nie wytrzyma ale nie mialem czasu bo czlowiek pracuje ale admin jak bierze taka odpowiedzialnosc na siebie za pilnowanie ludzi na serwerze to on powinien reagowac nie ja bo admini widzieli zachowanie tego deidury

#FREEKLIMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291321

Też sie wypowiem pod tym tematem z świadomością ze słynny @ Kow@l da mi jak zwykle ostrzeżenie bo mu tak się podoba ale to co wyprawiają tu co niektórzy to jakieś nieporozumienie. To ze macie wyższe rangi od nas nie znaczy ze jesteście jakimiś Bogami czy królami. @ Roni z tymi banami dla klimata i czarnego przesadził, ponieważ nie zna sytuacji. Taki Deaidiara czy jak on tam dostał bana na 3 dni , a tamci na tydzien.  To jak już oni na tydzien dostali bana to zbanuj jeszcze wieksze pół serwera bo też go wyzywali i  wtedy bedzie juz bardziej sprawiedliwe chodz na moje to gruba przesada zeby za takie cos bana na tydzien dać.

https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291323

Moim skromnym zdaniem @ Roni odwala świetną robotę za przykład, wezmę choćby to, że w końcu wziął się za szkodników na FFA i postanowił wymierzyć sprawiedliwość takim ludziom jak Klimat czy też Czarny, którzy bez wątpienia zasłużyli sobie na to, co ich spotkało mam jednak nadzieje, że @ Roni będzie mógł, kontynuować swoją pracę jako administrator, ponieważ takich właśnie ludzie jak @ Roni ta serwerownia potrzebuje i to bardzo. 

https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291340

* za szkodnikow hahahah niestety Ciebie pominal i nie dal perma przeciez to przez ciebie ludzie dostaja bany bo ich prowokujesz  i niszczysz jak kret od srodka server najwiekszy szkodnik to ty/... te twoje 2 konta na serverze tez ktos przejrzy demka jak po scianach latales

Edytowane przez EmerytBC
https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291341

Dlaczego żaden z was nie podał żadnego dowodu na winę Roniego? Dlaczego piszecie i wypowiadacie się w skardze w której nie ma ŻADNEGO dowodu gdzie Roni banuje za jeden bluzg? Skarga polega na dostarczeniu dowodu i udowodnieniu osobie, że robi źle, a nie na zebraniu elity z serwera i przytakiwaniu sobie nawzajem racji. Nauczcie się pisać skargi oraz nie odpowiadać chamstwem na chamstwo. Skoro w regulaminie pisze, że jest zakaz kampienia, to lecisz ze skargą na forum, zamiast rzucać wyzwiskami na serwerze. Wystarczyło napisać skargę na gracza i go nie obrażać, a banów by nie było. Według regulaminu to właśnie obrażanie jest bardziej karane niż kampienie, a więc dlaczego osoba kampiąca miałaby dostać bana dłuższego od kogoś kto notorycznie wyzywa? Nie wiem jak wy, ale ja nie mam ochoty siedzieć i grać z osobami którzy co chwila wyzywają oraz wywyższają się nad innymi. Bawi was to, że przychodzi Klimat na serwer i wyzywa każdego? Mnie osobiście to nie bawi, bo nie ma prawa obrażać nikogo, a jeśli wchodzi na serwer, to wypadałoby kulturę zachować. Przeklinać wam nikt nie zabrania, ale pora odróżnić bluzgi od wyzywania innych graczy.

@(ง︡'-'︠)ง кʟ☤мαт ◣◢)┌∩┐ - dostajesz ode mnie ostatnie ostrzeżenie jeśli wrócisz na serwer po banie i zaczniesz się zachowywać tak jak teraz, to wylecisz z perma banem za kulturę.

Chciałbym też dodać, że klimat posiada na swoim koncie , aż 26 banów z czego 23 za kulturę + miał kiedyś admina na FFA :o Skargę uważam za niesłuszną.

SzU9L8T.png

https://1shot2kill.pl/topic/39610-niekompetentny-roni/#findComment-291495

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...