flOw. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 @flOw. Przed jebacem odsłonie wam jaki jest naprawdę człowiek o nicku SuperSeriaKa. Opiekun serwera BaseBuilder Na początku streszczę wam dlaczego jest dla mnie to tak ważne, że pisze to na głównym forum, a później załączę screeny. Głównie o to chodzi, że SeriaKa to nie ogar i twierdzę, że ma upośledzenie umysłowe (tak jak ci głupi ludzie). Przyjmuje takich adminów na serwer, że wytwarza średnią wieku - 14. Generalnie odkąd go znam to nigdy go nie lubiłem. Tolerowałem, ale zawsze czułem nienawiść do niego z powodu tego, że jest po prostu jakiś dziwny i nie ogarnia życia. Dlatego też znalazł sobie wymówkę żeby dać mi perma. Na serwerze jest nagroda co 5 godzin no i ja sobie wchodzilem na serwer i robiłem bindy (+forward -forward +back -back) wszystko naprzemiennie, tak zeby mnie nie wywalilo z serwera. Dodałem sobie to na autoclicker ( co jest normalnym programem ) i nabijalem sobie godziny do nagrody. Generalnie w regulaminie jest zakaz nabijania godzin, ale.. 1. Nie dostałem upomienia, że tak nie można 2. Nie dostałem bana czasowego, tylko od razu perm Dlaczego? A to dlatego ze nasz opiekunek nie radzi sobie z emocjami i znalazł sobie wymówkę do perma. Dodam jeszcze, że sam kiedyś używał skryptów, o czym będzie mowa w późniejszych ssach Kilka dni wczesniej: Moim zdaniem powinien zostać zdegradowany ze stanowiska i niech @Jestem Misiu dobierze sobie nowego opiekuna, bardziej dojrzałego emocjonalnie i co więcej ogarnia. Bo człowiek który otwiera ludziom cd romy, wpisuje rozne komendy.. Faworyzuje innych to nie jest materiał na opiekuna. Serwer powoli umiera przez niego Na dole macie wszystkie większe jego przewinienia które napisałem pod jego żałosnym tematem. Nie wytrzymał prawdy i usunął, zgodnie z moim przewidzeniem. On wszystko robi pod siebie, chce mieć idolów i w ogóle, a jest zerem 24 letnim który skarży się bratu, pracuje w macu i nie ma prawka. Do tego wszystkiego ma mózg przeprany tą trawą. Jak będziecie się wypowiadać to proszę to robić z głową a nie emocjami czy będąc stronniczym. Bo to co się dzieje według mnie na serwerze to czysta parodia. Już tak głosiłem dużo wcześniej. XD rykurzwo DarCixaa , SuperSeriaKa PAM PAM i bum w cheda 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSeriaKa PAM PAM Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Hahhah Wchodzi gościu na cheatach co robisz? Demka poniżej wstawię. Pozdrawiam $uper$eriaka G!rlś 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-266857 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flOw. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Mi człowieku nie chodzi o tego bana, tylko ująłem to dlaczego jest taka sytuacja, że mogę w końcu ocenić twoją pracę. Do nic innego się nie odniosłeś bo wiesz że mam rację i nie potrafisz się wybronić tylko teraz będziesz mi nawijał o tym banie. I poza tym autoclicker i 4 bindy to nie cheat. To że ja to wykorzystałem w taki sposób a nie inny to znaczy że jestem pomysłowym człowiekiem, a nie cheaterem. Rozgryzłem Cie już dawno. A te usunięcie lvl po banie było bez sensu, ale dlaczego to zrobiłeś? Bo chciałeś pokazać jaki to ty nie jesteś fifa rafa, ogólnie masz się za jakiegoś Boga i jak ktoś nie uznaje twoich poglądów to jest twoim wrogiem. PS. Dlaczego mi edytujesz post? Ja wszystko screenuje pamietaj, wiem jaką szują jesteś A tutaj przykład jak jest faworyzowany były opiekun BaseBuildera który ma bana na forum oraz serwerze: A tutaj brak reakcji na multi konto: Zasady ogólne regulaminu: 1.5 Każdy użytkownik na forum może posiadać tylko jedno konto. W przypadku wykrycia Multikonta, banowane są wszystkie konta które zostały założone przez użytkownika. Skoro tak żetelnie wykonujesz swoje obowiazki to gdzie reakcja na to? Edytowane 18 Stycznia 2019 przez flOw. DarCixaa 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-266882 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSeriaKa PAM PAM Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ty masz jeszcze u mnie dług za 5 bbcoins (waluta serwera) masz czas na spłatę do 20.01.2019 mam scriny @flOw. Inaczej ban na forum za oszustwa Spokojnie graczu, nic nie musze się przed tobą tłumaczyć sprawę twojego zasmiecania forum przekierwalem wyżej. Miło się grało. Konto wyzerowalem żebyś nie mógł go oddać komus lub sprzedać. @R3v0P ma Ban. O co ci chodzi? Za multi konto. A zresztą od tego jest moderator ja nie mam opcji banowana kont.. Ty jesteś naprawdę głupi. @flOw. To już jest obraża i spam z twojej strony. Jak dotej chwili to myślałem żeś tylko śmieszek a ty nPrawde nie masz życia poza cs dlatego życzę Ci wylogowania się z gry. A i czy ty widzisz u mnie teraz jakies emocje??bo ja jakoś spokojny. A napisane jest w regulaminie tak Zakaz używania wszelkich wspomagaczy. Dostałeś 2x kicka od admina na afk. Ty myślisz że jak mnie nie ma to nie wiem co się dzieje na serwerze?? A to nie @Kazi59 przypadkiem cię kickował? I dalszą rozmowa nie dotyczyła tego? SORRY TO @Śmieszek Dał ci ostrzeżenie . Tak więc typku. Tam ss jak siedzisz sobie o 2 w nocy i nabiasz godziny, mogłeś jeszcze poexpix hahaha kody powpisywac, już mnie zaczynasz bawic haha życia nie ma tylko po nochac siedzi i kody wpisuje Hahah wez to przeczytaj @Roni Nie umiem otwierać cd - Roma to jest najlepsze xd Mój brat jest młodszy odemnie hah Lagi były bo shawins robił coś w hostingu. Chcesz skrina z rozmowy? Panie policjancie. Hasło mi nie dzialalo dalej nie wiem dlaczego. Dałem Ci flagę na 5 sekund bo serwer wyłączyłem i musiałem sobie z tym jakoś poradzić, na czym ty skorzystałeś dostałeś 5bbcoinsow (waluta serwera). Power powiedział że dostał pozwolenie na granie na serwerze, grał, całe 10 min później wyszedł i tyle go widziałem. A monety już dawno ma zabrane. A xD mam 23 lata polecam poczytać Wywiad z @daav Flow następnym razem się zastanów zanim kogoś obrazisz i przemysł najpierw swoją głupotę i kto tu nie wytrzymał i płacze teraz na forum?? Ja ci powiem ty xD Skoro to takie legalne twoim zdaniem, to dlaczego uciekłeś przedemną ? XD SKRINKI NIŻEJ *tam widać jak uciekłeś jeszcze tylko demko ci nagram A tu widać że nie tylko sobie ustawiłeś W D A S jeszcze /nagroda /los gz głupoty @d0naciak o nim rozmawialiśmy ostatnio pw Pozdrawiam $uper$eriaka http://d1.hltv.org.pl/srv40395/HLTV-1901150836-bb_abcd.dem.zip G!rlś i Vac ToJa 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-266925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!rlś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nawet darłeś tą morde przez mikro ciągle ludzie cie upominali a ty nic SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-266954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszek Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) @SuperSeriaKa PAM PAM Szczerze mówiąc zbyt srogo ukarałeś gracza @flOw. Może i w regulaminie jest zakaz robienia takich rzeczy, lecz Lepszą karą byłoby wyzerowanie mu godzin przegranych na serwerze. @flOw. jak i @SuperSeriaKa PAM PAM Nie zbyt się lubią więc z pewnością dlatego widzimy jak sobie skaczą do gardeł poprzez wpisy na forum w tym temacie. Obaj gracze zachowali się niestosownie. Nie trzymam tutaj nikogo strony, ale żeby od razu dawać perma no bez przesady według mnie @flOw. powinien dostać drugą szansę, ponieważ dał na serwer trochę pieniędzy nie wiem dokładnie ile ale napewno nie aż tak mało. I teraz to jest tak jakby wyrzucił te pieniądze do śmietnika od tak. Więc SuperSeriaka i flow powinniście dać sobie drugą szansę nieważne co kiedyś się wydarzyło chociaż spróbujcie. Mam nadzieje, że odczytacie to obaj i coś się zmieni. Jak weszłem na serwer bb pierwszy raz no atmosfera była naprawdę super jeżeli potrzebowałem pomocy otrzymywałem ją Bez żadnych spin każdy grał dla fanu. ,,Gry łączą a nie dzielą" Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Śmieszek Pozdrawiam Śmieszek DarCixaa i SuperSeriaKa PAM PAM 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-266957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Z tego, co wyczytałem, to skarga ta kwalifikuje się pod dział skarg z serwera. Basebuilder jest autonomicznym serwerem, który ma swojego właściciela i w tym przypadku nie jest to @d0naciak, lecz @Jestem Misiu i to on musi zadecydować, co w tej sprawie zrobić. @SuperSeriaKa PAM PAM, żeby przypadkiem nie przyszło Ci na myśl rozwiązywać tej skargi. Dotyczy ona Twojej osoby, więc nie masz takiego prawa. Temat przenoszę do odpowiedniego działu, zamykam aby uniknąć spamu. Czekajcie na decyzję @Jestem Misiu. SuperSeriaKa PAM PAM , DarCixaa , virek i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-266958 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Misiu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Podsumowując. Piszesz że nie chodzi o bana a nic ciekawego nie przedstawiłeś na tego oto opiekuna. Monety u P0v3Ra - zawsze tyle miał, sam se dodał jak miał OP. Multikonto - nie jego sprawa. Typowe cheaty to nie są ale w pewnym stopniu oszustwo. Dostajesz UB i usuwam trochę xp z twojego konta. Oby taka sytuacja nigdy się nie powtórzyła. GroobY , SuperSeriaKa PAM PAM i Śmieszek 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-267719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Misiu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35614-gdy-nie-wytrzymujesz-krytyki-i-prawda-cie-boli-basebuilder/#findComment-267720 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi