Jump to content

Recommended Posts

Dobry. Na starcie zrobię to: @d0naciak

Klikam sobie coś na tym go:modku. Zachęcił mnie do tego reset - wiadomo reset to ulepszenia i nowości - taki ch*j.

Klany to dalej tylko ułatwienie dla upośledzonych dzieci. Jestem za tym, żeby dodać jeszcze +50killi w topce za zabicie headshotem i tak są super unbalanced :). Nie wiem z jakiej wersji cs:go jest to wzięte xD. Klany są jak najbardziej okej, ale ułatwienia do kupienia nie :). Zmień to na coś innego. Proponuje dodać skiny, które można zdobyć tylko z misji klanowych. Ogólnie jakieś smaczki do gry a nie ułatwienia dla 10latków z zaburzeniami. 

Rynek dalej ma błędy i nie przelewa euro za sprzedanie. ( @P00L coś może powiedzieć na ten temat ;)).

Handel/Rynek - zrób to po staremu proszę Cię. Pamiętaj za każdy dobry uczynek rodzi się jeden mały jednorożec. Narzucanie cen jest bez sensu. Kto normalny da 7e za skrzynkę? Rynek to rynek powinien rządzić się swoimi prawami. To gracze powinni ustalać cene. Wiesz lepiej od ogółu jaki skin jest ładny a jaki nie? (Pomijając to, że większość jest paskudnych ups..) 

To co zachęciło mnie najbardziej do pogrania to nowy system wbijania rang. Po przeczytaniu samego opisu byłem zachwycony takim rozwiązaniem.

Niestety mój zachwyt minął po pograniu 1 dzień. Okazało się, że na spokojnie botek, który wcześniej nie mógł wyjść z golda wbije na spokojnie le-lem'a.

Rozumiem, że dobrych graczy jest coraz mniej, ale szanujmy się. Ktoś z kd 1.9 raczej nie może chwalić się wbiciem wysokiej rangi. (rak oczu alert).

System jest dobry, ale do dopracowania. Wbicie GE zajełoby mi jakieś 2 tygodnie gdybym grał więcej niż 4 mapy na 3 dni :). (A jestem teraz gównem w tą grę).

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/

Jak frozen pisał dziś zrzucaliśmy się na klan wystawiłem skrzynkę za 25 euro wyszedłem z gry wysłać ss'a chłopakom co mają kupować po chwili wchodzę, @#Legendary Devil122 zakupił moją skrzynię ta prawidło znikła lecz 25ojro jak nie było tak niema.Serwer strasznie zrobiony dla "dzieci",graczy słabszych sam vip/svip są bardzo mocne,dodajmy do tego klany no i mamy rushowanie na inferno którego nie idzie ogarnąć :),dodam jeszcze od siebie,że ten rush jest chory i proponuję dodanie w regulaminie,że rushować można od X czasu.Serwer nadal nie wymusza rate'a i interpu(czasami podczas connect;a ustawi 0.1pozdro.) zapieracie się,że to działa lecz taki uj... latam swobodnie na 25k. rate gdzie wymuszanie w teorii powinno być na 50k(jeśli 25k,to chwilami odpalam sobie 100k jak latam z awpem :) ).Na nuke nadal tt może bezkarnie kampić na dachu co jest komiczne,granaty maja zbyt duży range i dmg ale o tym pisałem wielokrotnie zresztą nie tylko ja.

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247471

Za wszelkie błędy techniczne odpowiedzialny jestem tylko i wyłącznie ja, jednak nie wymagajcie ode mnie abym był odpowiedzialny za gameplay na prawie 20 serwerach. 

Rynek - błąd wyniknął ze względu na dodanie nowego systemu rankingowego, wieczorem myślę że to poprawię. 

Skiny za misje? Więcej skinów, a potem graczy mało. I tak jest już ich za dużo, potem problem że brakuje nowych graczy bo nie chcą wchodzić po prostu.

Co do narzuconych cen, chłopaki mieli się tego pozbyć, no niestety ale umknęło im to. 

System rankingowy to wiadomo że do poprawki, nikt nie byłby w stanie od początku ustawić go idealnie, nie oszukujmy się.

Co do reszty - zapraszam pierw do wypowiedzi opiekunów

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247514

Wiec zacznijmy od tego ze nie kazdemu moze sie podobac co robimy bo nikomu nie dogodzisz ze wszystkim kazdy ma zawsze cos do dodania ....Kazdy chce zmian np mapy bo mu nie odpowiada ,zawsze cos .....Kolejna sprawa skiny sa zrobione perfekcyjnie i jesli sie komus nie podoba jego problem osoby ktore go robily włozyły w to wiele pracy i czasu wiec jesli nie masz sensownych argumentow tylko napiszesz ups to nic nie znaczy .....Najlepiej ocenic z gory zze cos zle ...Kolejna sprawa  punkty ELo to jest cos innego jak bylo wiec to ze jest troszke latwiej to dobrze bo gracz ktory za pszeproszeniem gra jak bot raptownie wbija jakis dobry level to sie cieszy ze gra mi zaczyna isc i zostaje u nas a wam sie wydaje ze odrazu kd tylko dla najlepszych a o innych graczach ktorzy slabiej graja to juz was nie obchodzi ani nic ....Liczycie sie tylko ze swoimi umiejętnościami a w nosie macie innych ....Pomyslcie troche racjionalnie zanim piszecie cos ....Tak samo wiele rzeczy jest do poprawek ale na to jest potrzebny czas ,ciekawe czy wam udało sie stworzyc cos idealnie w 100% watpie .Wiec prosze takie sugestie i inne smieszki zostawic dla siebie a nie oceniac ....Co do Rashowania to był temat ale zostaje jak jest chyba ze postanowimy inaczej ,

Na nuke nadal tt może bezkarnie kampić na dachu co jest komiczne,granaty maja zbyt duży range i dmg ale o tym pisałem wielokrotnie zresztą nie tylko ja. ????

Jesli mozesz przeczytaj regulamin kampienie zostalo zdjete juz dawno wiec nie wiem o co Ci chodzi ?? Bany sa za resp a nie dach

Co do dmg bedziemy rozwazac temat .

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247521

Dorzucę od siebie parę groszy, bo sam posiadałem pod opieką Go:Mod'a, ale od resetu jeszcze gorszego wypalania odbytu nikt mi zaserwować nie mógł.

1. Wiecie co się dzieję, gdy ktoś posiada SVipa i wygrał pierwszą rundę z 3-5 fragami na koncie? Może zakupić AWP w drugiej rundzie albo 2x AK. 
2. Vip/SVip + Klan + zwykłe obrażenia z granatów = Śmiech na sali. Zbieram jako zwykły gracz bez niczego na broń, kamizelkę, kask, zestaw granatów i dodatkowo deagle'a. Wiecie co się dzieje jak dostane chociażby jednego nade'a od osoby z samym SVip'em? Nie mówiąc już o obrażeniach klanu?

3. Rush - temat tabu na serwerze tak mi się wydaje. Po co są mapy DE_ skoro głównym założeniem jest plant paki przez TT, a bronienie BS'a przez CT (nawiązywał będę do pkt. 2) skoro w 15 sekund od startu rundy - zakładamy mapę inferno atm - z banana i mida na rampę leci plus minusów 10 HE, a w Tym czasie jeszcze po 6 do 8 fleszy i są tak naprawdę głęboko na rampie, a jedyny sposób na wyjście albo normalny wyjazd to drugi środek na pełnej bądź kampienie przed rampą z nadzieją, że jakiś NS nie ma WH (większość serwera to NS'y przypominam) albo celownik mu spierdzieli. Teraz Nuke. Wchodzisz na gniazdo jako CT, rzucasz nade'a głęboko w kurnik i wlatuje najczęściej w ciemnie - pod ścianę - a teksturki na tych mapach pozwalają na "SKANOWANIE" granatem. Też chory dps wchodzi, ale tak samo jak na inferno. Na kwadracie jest się w 10-15 sekund, TT kampi na dachu, przed wejściem na kwadrat, przy skrzynkach obok skałki, bo nie mają po prostu szans wyjścia. Dynamika gry wtedy sp*****a, bo to Terro ma cele na wszystkich 4 mapach granych, jednakże...
4. Nowy system ELO. Pierwsze co 2 dni temu to zapytałem @P00L'a "Gdzie jest KD i co to za śmieciowy system?". Śmieciowy, bo jak chcecie sobie wbijać punkty ELO to pograjcie w Lige Legend, a nie zmieniacie podstawe w grze, na jakiś shit z dolnej półki. Dzięki Tym punktom ELO jest jeszcze większy rush niż przed resetem, jak sobie czasami zagrywałem dla towarzystwa. 
5. Skiny. Widzieliście chociażby M9BayonetArmagedon? Dlaczego te skiny są słabo wykonane graficznie, osobiście płacze jak to widzę, a modele wielu skinów, które są zrobione jak w CS:GO... Są mocno wysunięte, zajmują dużą część ekranu przed Tobą i nie są zbyt genialnie wykonane, jak już wspomniałem. Na dole dam próbkę 3 skinów, które były na moim Go:Modzie i mam je do dnia dzisiejszego jako Custom Skiny, bo są za********e wykonane (jeśli chodzi o animacje noża, nie ma lepszej imo).
6. Interp, raty. Raz mam 0.01, drugi 0.1, raz 50k, drugi 25k. Wymuście stałą wartość, bo pomimo tego, że sam mam wymuszanie 0.01/25k to serwer mi pieprzy raty (nawet bez wymuszania wartość jest przechodzona).

Tutaj te customy, które posiadałem na Go:Mod'zie u siebie, a z sentymentu są u mnie, bo były najlepsze i każdy się z nich cieszył (są po prostu dobre).
E9l4tZC.jpg

XDd9bt6.jpg

ooSn6WT.jpg

8x1g7Zv.jpg

giphy.gifgiphy.gif

giphy.gif

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247560

@d0naciak to ze skinami to tylko jakas tam propozycja wymyslona podczas pisania. Mozna to zastapic oczywiscie czyms innym. Wystarczy miec pomysl.

@Nunko dobrze. Te skiny sa slabe "perfekcyjne", ponieważ: robione są w większości przez nalozenie jednej tekstury na cala broń i to jeszcze bez starannosci. Rozpixelowane - czasem nie da sie tego ominac na podstawowym modelu wiem wiem :), ale mozna to zmiejszyc do minimum. Przyklad skina 1shot2kill - tekstura z painta z najprostrzym napisem. To razi w oczy :). Z szacunkiem do tworcy, ale musi sie podszkolic troszke. System rankingu. Wiesz co to jest? System rankingowy odroznia dobrych graczy od slabych. Mysl logicznie przyjacielu :)

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247585

1 godzinę temu, Nunko napisał:

Na nuke nadal tt może bezkarnie kampić na dachu co jest komiczne,granaty maja zbyt duży range i dmg ale o tym pisałem wielokrotnie zresztą nie tylko ja. ????

Jesli mozesz przeczytaj regulamin kampienie zostalo zdjete juz dawno wiec nie wiem o co Ci chodzi ?? Bany sa za resp a nie dach

Co do dmg bedziemy rozwazac temat .

Zacznijmy od tego,że zaprzeczasz sam sobie,system rankingowy polega na tym aby osoba lepsza była nad osobą słabszą nieprawda ? Kampienie na dachu=brak celi mapy także za to powinny być bany,tak powinny,Kd'a było ukazaniem realnych umiejętności gracze słabsi mogli zobaczyć jaka "przepaść" ich dzieli od graczy lepszych (bądź tych którzy mają klan i svipa heh...)

Nie róbmy serwera gdzie nie da się grać,gdzie nejdy biją po 80 (oh shiet wait...),zacznijcie coś robić( @d0naciak wiem ile masz pacy,wiem ile masz serwerów oraz obowiązków nie wspominając o życiu realnym,lecz posiadasz opiekunów którzy grają aktywnie na serwerze i mogli by Cię naprowadzić(jeśli chodzi gameplay na serwerze) )

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247587

17 minut temu, Unearned >.< napisał:

@d0naciak to ze skinami to tylko jakas tam propozycja wymyslona podczas pisania. Mozna to zastapic oczywiscie czyms innym. Wystarczy miec pomysl.

@Nunko dobrze. Te skiny sa slabe "perfekcyjne", ponieważ: robione są w większości przez nalozenie jednej tekstury na cala broń i to jeszcze bez starannosci. Rozpixelowane - czasem nie da sie tego ominac na podstawowym modelu wiem wiem :), ale mozna to zmiejszyc do minimum. Przyklad skina 1shot2kill - tekstura z painta z najprostrzym napisem. To razi w oczy :). Z szacunkiem do tworcy, ale musi sie podszkolic troszke. System rankingu. Wiesz co to jest? System rankingowy odroznia dobrych graczy od slabych. Mysl logicznie przyjacielu :)

Jak mi ktoś pokaże ja robić te skiny to chętnie bym się podjął zrobienia ich.

To jest model 3d czy po prostu tekstura, która jest na modelu i można ją zrobić jakkolwiek?

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247588

Gdzie byliscie przed resetem? Gdzie bylo tyle propozycji i uwag? Mieliscie to w du**e (sory). A teraz wypowiadacie sie.
1. Jezeli chodzi o rynek, co ci sie nie podoba? Ze sa jakies ograniczenia? Ceny za skrzynki i broni, ustawialem osobiscie, bo ceny ktore byly przed resetem, byly kosmiczne, ale waszych wypowiedzi nie bylo, gdzie byliscie? Skiny byly niektore od 150-300 euro, teraz wiecej niz za 50 skinow nie ma. Pamietam stary system, keidy na poczatku m4 kosztuje na rynku 20-50 euro, po 2-3 tygodniach ta sama m4 koztuje 5 euro, bo co? Bo kazdy ja ma.  skrzynka za 7 euro to duzo? Sa ograniczenia min. i max. nic wiecej, nie ma cos takiego ze tyle i tyle kosztuje, kazdy sam decyduje ale z tymi ograniczeniami. Skrzynka ma kosztowac 1 eu? Kazdy bedzie mial "tysiac skinow".
2. Co do skinow, kazdy jest madry, kazdy moze powiedziec ze chu***e, wez zrob jeden/dwa skiny wlasnorecznie, zobaczymy co u was wyjdzie. W tym resecie, wiekszasc skinow sa pobrane z neta, niektore robione wlasnorecznie, i to zajmuje kupe czasu, na robienie jednego skina, a zobacz ile ich jest. Mamy dodawac skiny ktore waza po 4-5 mb? Padnie serwer jezeli tak bedzie. Macie moze 1000 skinow gdzies w skrzynce na reset? Pewnie ze nie, staramy sie nie dodawac te same skiny, zeby byly nowosci, moge pozbierac wszystkie najlepsze skiny z swiata i dodac, ale co z tego bedzie? Nie zmieniac ich? Niech zmiana skinow bedzie co pol roku, bedzie latwiej. Sa ograniczenia, ilosc i waga skina. Wiec najlepszych dodac sie nie da, sporo skinow przez wage zostaly skasowane z resetu.
3. Co do rankingu, ludzi sie ciesza ze moga cos osiagnac, nawet te "boty". Chcesz zeby na serwie zostalo 5 graczy? To przycioga ludzi, jest online, jest gra. Prosze pamietac, to jest ZWYKLY PUBLIC, gdzie moze grac kazdy, dobry gracz i gorszy, ale kazdy chce cos miec (skiny, range i t.d.)
4. System ELO, to jest nowosc, wiec ustawic sie nie da za pierwszym razem zeby dobrze funkcjonowal w 100%. Ale z czegos trzeba zaczynac.
5. Rushowanie - jezeli piszecie o rushowaniu na ZWYKLYM PUBLIC, to jestescie dziecmi. Kazdy gra jak chce, jak moze, jak umie. Sa ograniczenia, sa zasady, jest regulamin, ale wprowadzac takich glupot nie bedziemy. 

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247595

@Rossa Voorhees co do punktu 2. To tak mam jakies 6gb skinow wlasnorecznie zrobionych. Wiekszosc skinow, ktore byly na serwerach 4maps dd2, kiedy bylem op byly moja robota. Z tego co pamietam to @Thomas tez czasem ladnie zapytal czy moze pozyczyc :). Nikt nigdy nie narzekal na moje prace i dobieranie paczek bo robilem to wedlug ustalonego przez siebie schematu :)

To teraz pierwszy punkt. A to nie jak w csgo? Nowe skiny sa droższe i z czasem ich cena spada ze względu na zwiekszona ilosc. Co w tym dziwnego?

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247599

6 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

Gdzie byliscie przed resetem? Gdzie bylo tyle propozycji i uwag? Mieliscie to w du**e (sory). A teraz wypowiadacie sie.

Nie grywałem tutaj, ze względu na dość słabe oceny innych STAŁYCH GRACZY tego serwera. Gram tutaj od niedawna, dosłownie parę dni, więc o co pruta?

7 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

1. Jezeli chodzi o rynek, co ci sie nie podoba? Ze sa jakies ograniczenia? Ceny za skrzynki i broni, ustawialem osobiscie, bo ceny ktore byly przed resetem, byly kosmiczne, ale waszych wypowiedzi nie bylo, gdzie byliscie? Skiny byly niektore od 150-300 euro, teraz wiecej niz za 50 skinow nie ma. Pamietam stary system, keidy na poczatku m4 kosztuje na rynku 20-50 euro, po 2-3 tygodniach ta sama m4 koztuje 5 euro, bo co? Bo kazdy ja ma.  skrzynka za 7 euro to duzo? Sa ograniczenia min. i max. nic wiecej, nie ma cos takiego ze tyle i tyle kosztuje, kazdy sam decyduje ale z tymi ograniczeniami. Skrzynka ma kosztowac 1 eu? Kazdy bedzie mial "tysiac skinow".

Nie wypowiadam się, bo tutaj P00L chyba wszystko wyjaśnił.

7 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

2. Co do skinow, kazdy jest madry, kazdy moze powiedziec ze chu***e, wez zrob jeden/dwa skiny wlasnorecznie, zobaczymy co u was wyjdzie. W tym resecie, wiekszasc skinow sa pobrane z neta, niektore robione wlasnorecznie, i to zajmuje kupe czasu, na robienie jednego skina, a zobacz ile ich jest. Mamy dodawac skiny ktore waza po 4-5 mb? Padnie serwer jezeli tak bedzie. Macie moze 1000 skinow gdzies w skrzynce na reset? Pewnie ze nie, staramy sie nie dodawac te same skiny, zeby byly nowosci, moge pozbierac wszystkie najlepsze skiny z swiata i dodac, ale co z tego bedzie? Nie zmieniac ich? Niech zmiana skinow bedzie co pol roku, bedzie latwiej. Sa ograniczenia, ilosc i waga skina. Wiec najlepszych dodac sie nie da, sporo skinow przez wage zostaly skasowane z resetu.

Bo są ch****e, wiesz dlaczego? Mówisz o wielkości skina. Kosa, którą przedstawiłem na jpg i gifach waży 1,3MB. AK 0,5MB, M4 w podobie. Są zrobione za********e, nie wyglądają jak typowe "gó**o". Porównaj sobie M9BayonetArmagedon i ten, który dałem (waży 1,4/5 MB). Jest różnica w wadze i jakości? Tak samo nazwa. Byliście aż tak leniwi, żeby chociaż spacji nie zrobić i poprawnie napisać? [M9 Bayonet | Armagedon] <- Znalazłbym naprawdę dobre skiny, gdybym tylko przysiadł i chciał to zrobić, ale dopiero zaczynam na serwerze i nie spodziewałem się, że może być tak źle. Robienie własnoręcznych wymaga umiejętności, które posiada @Unearned >.< Frozen i z tego co wiem, jak był OP'em, to robił. A Ty Rossa? Chociaż poświęciłeś trochę czasu, żeby znaleźć dobre skiny czy brałeś jak leci? Wydaję mi się, że druga opcja. W skinach można wybierać, naprawdę. Jest tyle takich samych i inaczej wykonanych. 50% i tak z tego co wiem czy tam 30 jest na to, żeby nic w niej nie było. Zmniejszyć możliwość dropów na Vipach i SVipach. Jak dla mnie to nie ułatwienie, a totalny gamebreaker, jeśli mowa o balansie.
Imo. Lepsze skiny > ich ilość w gównianych.

14 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

3. Co do rankingu, ludzi sie ciesza ze moga cos osiagnac, nawet te "boty". Chcesz zeby na serwie zostalo 5 graczy? To przycioga ludzi, jest online, jest gra. Prosze pamietac, to jest ZWYKLY PUBLIC, gdzie moze grac kazdy, dobry gracz i gorszy, ale kazdy chce cos miec (skiny, range i t.d.)

17 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

4. System ELO, to jest nowosc, wiec ustawic sie nie da za pierwszym razem zeby dobrze funkcjonowal w 100%. Ale z czegos trzeba zaczynac.

Nie zauważyłem, żeby była jakaś zmiana. Jest tyle praktycznie samo osób co przy KDA, a to był tylko dodatek, który mógł porównywać "co można poprawić" i jaka przepaść ich dzieli. Teraz jest to tylko i wyłącznie uzależnione od PE, czyli nawet BOT może nie dać rady wbić wysokiej rangi. :>
ZWYKŁY PUBLIC powiadasz? Mówisz, że na zwykłym publicu granaty biją po ponad 80 i kupując vipa masz dwa takie granaciki?

17 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

5. Rushowanie - jezeli piszecie o rushowaniu na ZWYKLYM PUBLIC, to jestescie dziecmi. Kazdy gra jak chce, jak moze, jak umie. Sa ograniczenia, sa zasady, jest regulamin, ale wprowadzac takich glupot nie bedziemy. 

Ponownie powtórzę. NA ZWYKŁYM PUBLICU nie jesteś po 10/15 sekundach na czyimś respie będąc w TT. Na DD2#2 strefa rushu się świetnie spisuje i jest naprawdę duży balans między drużynami. Wejdź na inferno. Nie podejdziesz na rampe w TT, bo szybkość w Vipachh i SVipach po 10 sekundach jesteś bombardowany. Nie mówiąc już o hajsach etc.

Jak na ten moment, to Ty pokazujesz poziom dziecka, któremu wytyka się błędy. 30 sierpień temat P00L'a o niektórych rzeczach, a mamy 11 listopada. 
GDZIE BYŁEŚ JAK BYŁO TO PISANE? Bo tam się nawet nie wypowiedziałeś. :)

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247602

38 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

xD
Ok. Ja z wami klucic sie nie bede, ten kto powinien wiedziec ile zrobilem, ile czasu to zajelo - ten wie. Tlumaczyc sie nie bede.

To na kiego wyskakujesz na nas z ryjem, "GDZIE BYLIŚMY" jak Cię wypunktowałem i jedyny pseudoargument jaki posiadasz to "Nie będę się tłumaczył XD"?

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247614

Lepiej nie wypowiadaj sie. Ja nie musze Ci podawac argumenty :)
Nie chce bawic sie jak dzieciak w gre kto ma wieksze jaja xd
Powiedz mi kim ty jestes? Co to za hero przychodzi na serwer, gra pare dni i pisze swoje domyslenia, co ja zrobilem dla serwa i ile czasu poswiecilem?!
Czemu TY nie jestes opiekunem? Bo nie nadajesz sie? Nie? To co? Masz wyje***** na to wszystko.  
BAAAAARDZO bym chcial, zobaczyc wasze zaje****te skiny, ktore waszym zdaniem mozna dodac na serwer.
Kazdy moze kretykowac, ale nie kazdy moze cos dobrego zrobic. Wez zdejmij korone, juz pisalem o tym.

Zamykam ten burdel.
@d0naciak @Zimny @Roni Mozecie cos dodac, jak macie cos do dodania :) (wiem ze macie)

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247623

Część waszych postulatów jak najbardziej rozumiem.

1. Jeśli chodzi o skiny, system rynku itd. to nie gram i nie będę się wypowiadać.

2. System ELO.

2.a. Ktoś napisał o LOL'u, no głupota jak nie wiem, bo w CS:GO ranga czy to z MM czy to na faceit w żadnym stopniu nie jest uzależniona jedynie od KD tylko od ogółu gry, fragi, asysty, PSG, średni damage zadawany na rundę, dorzucane flesze i masa innych rzeczy.

2.b. Co do jakiś argumentów o tym, że ranga jest w tej chwili wbijana za łatwo. Proszę wziąć poprawkę na to, że ten system jest świeżo wprowadzony i przeliczniki były robione wręcz maksymalnie "na czuja". Opiekuni patrzą jak to wygląda w praktyce i będą naniesione poprawki w przyszłości. Tutaj nawołuje do wyrozumiałości i cierpliwości.

3. Co do stricte gameplayu.

3.a. Osobiście to bym wywalił punkty regulaminu o rashowaniu, kampieniu TT na respie, celach mapy itd. bo dla mnie są te punkty bez najmniejszego sensu. I dopiero w tedy byście pokazywali skilla? nie potrafiąc zabić rashująych CT. No w huj skillowi jesteście... PŁACZ, bo nie umiem zabijać rashujących CT. HAHAHAHHAHAHAAHA. Dziękuje bardzo, wasze KD byłoby w tedy na minusie z tego co tu mówicie. Oczywiście punkty owe pozostaną, nie bójcie się.

3.b. z Granatami się zgodzę, jeśli nie dokładnie rzucany HE daje po 80 obrażeń to jest nie halo. 80 obrażeń zadaje nade wrzucony praktycznie pod nogi, aczkolwiek na 1.6 zawsze to było dziwnie pobugowane (wina gry, nie serwera).

4. VIPY/SVIPY Proszę aby opiekunowie przejrzeli i zbalansowali te usługi jeśli dają zbyt dużą przewagę, bo nie od dziś widzę jak gracze narzekają na HE, bodajże na podwójne HE u SVIPA która ma chyba dodatkowy DMG z niego.

5. W klanach także nie wiem co się dokładnie znajduje i jak dokładnie działa, więc tę sprawę także przemilczę.

https://1shot2kill.pl/topic/32878-zmiany-na-gomod/#findComment-247644

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...