JAPAPAPAPA Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Twój Nick: JAPAPAPA Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: byceps ,czarna godzina 0d 20.00 dnia 05.10.18 treść:dostałem niesłuszne bany od admina byceps nadużywającego swoich uprawnień a moją skargę rozpatrywał admin czarna którzy to admini co jest do sprawdzenia w zapisach głosowych serwera umawiali się na wieczorne spotkania co jest do sprawdzenia dowody(w przypadku skargi): zapisy serwera które prawo nakazuje przechowywać przez określony czas Każdy ma problemy Obrażąj mnie dalej chcesz numer do mojego lekarza?:) admin proponuje mi numer do swojego lekarza chyba nie pediatry sądząc z zachowania -czy donpatrizio dodający opinie był zaangażowany przed pół roku pod innym nickiem?? czy czarna pół roku temu był /ła adminem?? czy admin czarna i byceps byli adminami jak pół roku temu piętnowałem niedopuszczalne jak dla mnie zachowanie graczy i czy przeszkadzali mi w interwencji?? czy nick drzewko był waszym nickiem pół roku temu??że takie wasze zainteresowanie ?? tak/?? Edytowane 5 Października 2018 przez JAPAPAPAPA sweden movement i //////// 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 1 godzinę temu, JAPAPAPAPA napisał: umawiali się na wieczorne spotkania co jest do sprawdzenia chyba fantazja ponosi lub jak przypuszczam mylisz mnie z @czarna7005^^ Wciąż brak jakichkolwiek dowodów czy konkretów, ale jako że skarga po części na mnie @LemoN @Thomas @d0naciak zapraszam panów. ~~GANO$zCZ.AK~~ , //////// i czarna7005^^ 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239178 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAPAPAPAPA Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 sprawdź jeszcze raz czy admin czarna i byceps byli adminami pół roku temu jak mnie wyrzucano z serwera za obronę dziecka?przez podobną jak teraz grupę adminów?? czy to jest pokłosie tamtej sytuacji?? umawiali się na wieczorne spotkania co jest do sprawdzenia chyba fantazja ponosi lub jak przypuszczam mylisz mnie z @czarna7005^^ czyli znasz zachowanie admina byceps na serwerze??? i mu pomagasz??? czy ty i twoi koledzy którzy regularnie atakują mnie na forum w tym temacie podobnie reagowaliście pół roku temu?? pod innymi nickami?? czy don patrizzio mówi coś nick małe drzewko że tak się zaangażował?? Jaki nick pół roku temu miał admin labeo?? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
//////// Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Godzinę temu, JAPAPAPAPA napisał: Twój Nick: JAPAPAPA Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: byceps ,czarna godzina 0d 20.00 dnia 05.10.18 treść:dostałem niesłuszne bany od admina byceps nadużywającego swoich uprawnień a moją skargę rozpatrywał admin czarna którzy to admini co jest do sprawdzenia w zapisach głosowych serwera umawiali się na wieczorne spotkania co jest do sprawdzenia dowody(w przypadku skargi): zapisy serwera które prawo nakazuje przechowywać przez określony czas Każdy ma problemy Obrażąj mnie dalej chcesz numer do mojego lekarza?:) admin proponuje mi numer do swojego lekarza chyba nie pediatry sądząc z zachowania -czy donpatrizio dodający opinie był zaangażowany przed pół roku pod innym nickiem?? czy czarna pół roku temu był /ła adminem?? czy admin czarna i byceps byli adminami jak pół roku temu piętnowałem niedopuszczalne jak dla mnie zachowanie graczy i czy przeszkadzali mi w interwencji?? czy nick drzewko był waszym nickiem pół roku temu??że takie wasze zainteresowanie ?? tak/?? Dostałeś bana bo ciągle nadużywasz mikrofonu.... Ja nadużywam Admina?... wbiłeś po banie i co zrobiłeś? drwiąc i obrażajac nic nie załatwisz:). Słuchaj chłoptasiu piszac ze jestem psychiczmy to jest normalne?śmiesz wyśmiewać osoby chore? to jest dorosłe zachowanie? Czy ja kogos obrażam na serwerze???? weź swoja fantazje przygaś bo aż w oczy szczypi... A co kogo interesuje co było pół roku temu ?? ty dziecko broniłes? ze sowim ilorazem iteligencji?. Dostałeś słusznego bana za naduzywanie mikrofonu na 30 min wbilesi co robiłes... jak w ogóle smiesz jakieś skargi pisać.. 33 minuty temu, JAPAPAPAPA napisał: sprawdź jeszcze raz czy admin czarna i byceps byli adminami pół roku temu jak mnie wyrzucano z serwera za obronę dziecka?przez podobną jak teraz grupę adminów?? czy to jest pokłosie tamtej sytuacji?? umawiali się na wieczorne spotkania co jest do sprawdzenia chyba fantazja ponosi lub jak przypuszczam mylisz mnie z @czarna7005^^ czyli znasz zachowanie admina byceps na serwerze??? i mu pomagasz??? czy ty i twoi koledzy którzy regularnie atakują mnie na forum w tym temacie podobnie reagowaliście pół roku temu?? pod innymi nickami?? czy don patrizzio mówi coś nick małe drzewko że tak się zaangażował?? Jaki nick pół roku temu miał admin labeo?? Dziecko, dzieckiem"gdy broniłeś dziecka szacunek dla ciebie". Ale ty nie musisz opisywać co było pół roku temu... Ban sie tyczy Twojego notorycznego lametu przez mikrofon/wyzywania.. Nie potrafisz przegrywać? nie graj. Edytowane 5 Października 2018 przez BAJCEPS Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239182 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAPAPAPAPA Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Admin CS 1.6 [Only DD2 #2] Reputacja: 19 Posty:20 odpowiedzi Język:Polish PC:Windows 8 Pro Mobile:Android 8.1 Steam:BAJCEPS Czas online: 20h 16m 10s Zgłoś Napisano 1 minutę temu Godzinę temu, JAPAPAPAPA napisał: Twój Nick: JAPAPAPA Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: byceps ,czarna godzina 0d 20.00 dnia 05.10.18 treść:dostałem niesłuszne bany od admina byceps nadużywającego swoich uprawnień a moją skargę rozpatrywał admin czarna którzy to admini co jest do sprawdzenia w zapisach głosowych serwera umawiali się na wieczorne spotkania co jest do sprawdzenia dowody(w przypadku skargi): zapisy serwera które prawo nakazuje przechowywać przez określony czas Każdy ma problemy Obrażąj mnie dalej chcesz numer do mojego lekarza?:) admin proponuje mi numer do swojego lekarza chyba nie pediatry sądząc z zachowania -czy donpatrizio dodający opinie był zaangażowany przed pół roku pod innym nickiem?? czy czarna pół roku temu był /ła adminem?? czy admin czarna i byceps byli adminami jak pół roku temu piętnowałem niedopuszczalne jak dla mnie zachowanie graczy i czy przeszkadzali mi w interwencji?? czy nick drzewko był waszym nickiem pół roku temu??że takie wasze zainteresowanie ?? tak/?? Dostałeś bana bo ciągle nadużywasz mikrofonu.... Ja nadużywam Admina?... wbiłeś po banie i co zrobiłeś? drwiąc i obrażajac nic nie załatwisz:). Słuchaj chłoptasiu piszac ze jestem psychiczmy to jest normalne?śmiesz wyśmiewać osoby chore? to jest dorosłe zachowanie? Czy ja kogos obrażam na serwerze???? weź swoja fantazje przygaś bo aż w oczy szczypi... A co kogo interesuje co było pół roku temu ?? ty dziecko broniłes? ze sowim ilorazem iteligencji?. Dostałeś słusznego bana za naduzywanie mikrofonu na 30 min wbilesi co robiłes... jak w ogóle smiesz jakieś skargi pisać.. nic nie chcę załatwiać nazywający mnie chłoptasiem adminie.Nie napisałem też że jesteś psychiczny -zapytałem czy masz predyspozycje do bycia adminem -To ty nadużywasz mikrofonu a nazywając mnie chłoptasiem ewidentnie mnie obrażasz .Co do inteligencji to z inteligentem nie pogadam jesteś mądry natomiast stwierdzenie przez admina na forum że moje iq jest za małe żeby przed bandytami bronic dziecko jest za małe jest kolejnym obraźliwym określeniem.I śmiem pisać skargi na admina co w tym samym poście obraża mnie w ohydny sposób co najmniej 3 razy a na serwerze zachowuje się jak dno dna co można zawsze i wszędzie odsłuchać Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239185 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 14 minut temu, BAJCEPS napisał: Dostałeś bana bo ciągle nadużywasz mikrofonu.... Ja nadużywam Admina?... wbiłeś po banie i co zrobiłeś? drwiąc i obrażajac nic nie załatwisz:). Słuchaj chłoptasiu piszac ze jestem psychiczmy to jest normalne?śmiesz wyśmiewać osoby chore? to jest dorosłe zachowanie? Czy ja kogos obrażam na serwerze???? weź swoja fantazje przygaś bo aż w oczy szczypi... A co kogo interesuje co było pół roku temu ?? ty dziecko broniłes? ze sowim ilorazem iteligencji?. Dostałeś słusznego bana za naduzywanie mikrofonu na 30 min wbilesi co robiłes... jak w ogóle smiesz jakieś skargi pisać.. Dziecko, dzieckiem"gdy broniłeś dziecka szacunek dla ciebie". Ale ty nie musisz opisywać co było pół roku temu... Ban sie tyczy Twojego notorycznego lametu przez mikrofon/wyzywania.. Nie potrafisz przegrywać? nie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Zamykam, bo znów zaczyna się niepotrzebny spam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239187 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAPAPAPAPA Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 nie doczytałem postu jeżeli jak piszesz jesteś chory i czujesz że się z ciebie śmieję to przepraszam - oczywiście osoby chore mogą być adminami na tym serwerze i podporządkuję się ich decyzjom -ale niektóre choroby mogą troszkę przeszkadzać w administrowaniu serwera dlatego jestem teraz pod wrażeniem twojej postawy.Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 @JAPAPAPAPA - powiem krótko, jeśli masz zamiar pisać skargę na adminów, to zalecam rozpisać demko z danej mapy bądź przedstawić jakieś ssy. Nie przedstawiłeś żadnych dowodów, więc skargę odrzucam Zapmiętaj, chcesz pisać skargę? Miej zawsze jakieś dowody w postaci demka bądz ssów jak wspomniałem inaczej skarga od razu zostaje rozpatrzona negatywnie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239410 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dostałeś nie słuszne bany to pokaż te nie słuszne bany udowodnij że nie powinny paść te bany. Nic w tej skardze nie ma dosłownie nic. Jeżeli chcesz napisać skargę to daj jakieś dowody lub kiedy ktoś Cię obrażał to dajesz dokładną godzinę i dzień a my z logów to wyciągniemy, ale pamiętaj logi mamy tylko z czatu. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/31467-byceps-i-czarna/#findComment-239422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi