Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Powitanie sprzed kilku dni wylądowało w nicości przez komplikacje z naszym UB na forum, więc witam się ponownie :).

Siemanko. Wracam po "masowym UB", które ufundował @d0naciak. Znany byłem pod nickiem "Papa FrozeN".

Jeżeli mnie nie znasz to przedstawię się krótko. Na imię mi Patryk. Obecnie mam 21 lat i mieszkam w woj. war-maz. (dalsza część podchodzi pod chwalenie się statami lolz)

Na forum pełniłem wiele funkcji i zwany byłem też "choineczką" ze względu na ilość posiadanych rang jednocześnie a miałem ich aż 8  - do tej pory jest to rekordem sieci.

Z ważniejszych funkcji byłem szefem UBT oraz opiekunem 2 go:modów (R.I.P dd2 go:mod [*]). W 2k17 byłem też misterem sieci ^^.

Razem z ekipą graliśmy pod barwą 1s2k.pl sparingi międzysieciowe z wynikiem 13 wygranych 0 przegranych - możliwe, że nastąpi reaktywacja teamu 1s2k, jeżeli skład może być znów kompletny.

Dla sieci robiłem też skiny i mój skin c4 dalej gdzieś śmiga po serwerach. 

Czy będę udzielał się aktywnie na forum? - Tego jeszcze nie wiem.

Czy zrobię Ci skina? - Nie. Mam ważniejsze rzeczy na głowię niż twój skin. (Jakieś drobne skiny dla sieci mogę wykonać w wolnej chwili).

Postaram się udzielać troszkę w tematach, gdzie ktoś będzie potrzebował pomocy. To już chyba wszystko. Do zobaczenia na forum/serwerach.

https://1shot2kill.pl/topic/31056-witam-was-ponownie-d/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...