Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: trzeci

Czas: ok 18:45 

Powód: podejrzenie o używanie skryptów

Dowody (ss/demo): http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1809121834-de_c4.dem.zip

Z racji tego, że sporo osób ostatnio wspominało, że niektórzy gracze grają na tzw skryptach postanowiłem sprawdzić o co w tym wszystkim chodzi i na pewnym forum trafiłem na coś takiego:

Obrót o 180(znaczek stopnia) - Jak sama nazwa wskazuje, po wciśnięciu guzika robimy wixy, czary mary i feel like a sowa i jesteśmy obróceni o 180(znaczek stopnia) 

Kod:
;alias Rhox.230 "cl_yawspeed 4000" 
;alias Rhox.231 "Rhox.232; wait; wait; wait; wait; wait; Rhox.233" 
;alias Rhox.232 "+right" 
;alias Rhox.233 "-right" 
;alias Rhox.234 "Rhox.230; Rhox.231" 
bind "c" "Rhox.234"

Proszę zobaczyć demko od 11:05 i moment natychmiastowego obrócenia się Trzeciego w celu zabicia gracza 0_skilla. Według mnie wygląda to strasznie 'nienaturalnie' i tak jakoś skojarzyło mi się z tym. Zostawiam do analizy ;)

@Roni @selfie @Zimny

https://1shot2kill.pl/topic/30667-skrypty/

Wtrącę, jako UBT.

Nie widziałeś najwidoczniej nigdy skryptu 180.
Na 401 innej sieci u kolegi właściciela możesz zaobserwować ten skrypt, każdy kto tam grał zna go doskonale.

See ya.

@EDIT: Zapomniałbym.

To wcale nie tak, że na 401 robimy czary mary celownikami, bo goście biegają na 1k kondy i trafienie takiego jest znikome.
Niektóre obroty są nienaturalne nawet w grze czy samych demkach, w których czuć te lagi.
Często i gęsto można machnąć myszką, zrobić 360 i strzelić głowe one tap'em, bo mało tego.

@EDIT2: A Ty @^ Orange ^ zacznij działać konsekwentnie. Kowala za to co robi szanuje, mimo tego, że nie widziałem go w roli Opiekuna.
My widzimy co lickujesz, komu i dlaczego. Wiemy też - każdy kto powinien - jak o kim mówisz i kiedy.
Zastanów się 5 razy czy chcesz z kimś wojować, bo zaczniemy wyciągać potajemnie, a nie na public, żeby gawiedź miała zabawę i fun.
Kowal jest przykładem Opiekuna, Ty się do tego nie nadajesz.

@EDIT3: I widzisz @^ Orange ^ nie rozróżniasz pewnych kwestii takich jak OPINIA, a nie DECYZJA.
To moja subiektywna, napisałem ją wyżej.
Prawo nie działa wstecz.
Ja tutaj przyszedłem dla graczy i żeby poogarniać burdel na 401.
Od kiedy była fuzja są ciągłe skargi i nie bez powodu.
Ona nigdy nie powinna nastąpić.
Tyle ode mnie. Rozpatruj skargi 5 dni, bo konkurs. :D

Edytowane przez Aris.
https://1shot2kill.pl/topic/30667-skrypty/#findComment-234025

Nie żeby coś, ale takie rzeczy jak ta nie działają już na steamie od daaaawna. Proponuję sprawdzić co wrzucasz nim napiszesz skargę geniuszu.

;alias Rhox.230 "cl_yawspeed 4000" 
;alias Rhox.231 "Rhox.232; wait; wait; wait; wait; wait; Rhox.233" 
;alias Rhox.232 "+right" 
;alias Rhox.233 "-right" 
;alias Rhox.234 "Rhox.230; Rhox.231" 
bind "c" "Rhox.234"

Kliknij sobie to C jakies 500 razy przy 700fps to może zrobi te 180 stopni, przy 1fps trzeba kliknąc około 4 razy Polecam dobry skrypt!

Swoją drogą, jak to tam @^ Orange ^ mówiłeś na serwerze? próbowałeś i nie da się tak szybko obrotu zrobić mimo dobrej podkładki? to kup lepszą myszke..

Podkładka nic do tego nie ma, równie dobrze można jej nie używać tyle że ślizgacze szybciej się wycierają.

fQRg53E.png

Gram na 2k DPI + sensitivity 3.1 w cs od dawna i nie mam problemu z takim obrotem, a nawet więcej - potrzebuje do tego 1/1000 pola podkładki.

Edytowane przez Misiowa renka
https://1shot2kill.pl/topic/30667-skrypty/#findComment-234035

@Aris. czy mi się wydaje? Czy ty mi grozisz ? człowieku mam być konsekwetny ? To już bys wyleciał z bycia Administratorem za te bany i za ub które nadałeś na serwerze jako Administrator bo w regulaminie jestes postrzegany jako "Administrator" a nie jako "UBT", więc pisz co chcesz, ale na moje już powinieneś wylecieć na zbity pysk... gdzie w dodatku jesteś na okresie próbnym i ty śmiesz uważać, że jestem jednostronny ? Twoi koledzy czyli "Nequ" i "Trzeci" powinni mieć o 50% więcej banów bo nie raz słyszałem jak graczy obrażaliście, ale przymykałem oko i widzę, że to był mój błąd, ale spoko to się zmieni i będę bardzo konsekwętny i mało tego dorzucę coś od siebie tak na prawdę nie powinieneś otrzymać flag na 401 za to co robiłeś przed twoim podaniem bo doszły mnie dowody co odwalałeś na serwerze i potwierdzi to wiele osób jak i demka, a także inne rzeczy które można podciągnąć pod dowody, więc nie wal tu tych obłudnych i zakłamanych słów bo nie wiesz jaki jestem dla was, a jaki jestem dla innych, bo każdego traktuje równo i to ja staram się coś zmienić w raz z kowalem na tym serwerze poprzez rozmowy z donaciakiem. Zawsze znajdzie sie ktoś jak wy "ty" "Nequ" "Trzeci" na moje już dawno powinniście wylecieć z tego serwera z banem , no może nie ty, ale nequ i trzeci, i to co piszesz w tym momencie jest żałosne, a także śmieszne i ty nie jesteś od tego aby decydować czy się nadaje na Opiekuna czy też nie, bo są od tego osoby wyższe i kolejna sprawa nie raz nie dwa podważaliście moje decyzje jak was banowałem i banowałem graczy z waszej paczki, że skarge dostanę, że wylecę itd jeżeli macie do mnie taki problem to proszę bardzo piszcie skargi tak jak robicie to ciągle, bo ja nie widzę w tym problemu .

Czy ty myślisz, że my nie wiemy po co na Adma startowałeś ? Robisz z nas debili ? każdy dobrze o tym wie, że poszedłeś na adma bronic twopich kolego Trzeciego i Neqa, a nawet Nequ się przyznał jak złożyłeś podania, że przyda im się ktoś od was do ogarniania tego aby było wszystko na waszą stronę nikt głupi nie jest i nie wiem co ty chcesz osiągnąć ? wtrącając mnie w skarge która mnie nie obejmuje, a co do twojego wielce rozpatrywania skargi po 5 dniach to też jestem człowiekiem i też pracuję i chodzę do szkoły i wracam o 22-23 do domu przez parę dni i chyba mam prawo mieć chwilę zastanowienia się nad tym .

@Jestem Misio ty w tym momencie jestes śmieszny tym, że niby przyznajesz się do błedu ty mnie na kolanach błagałeś o bana na 24h i wyzywałeś krystka, że jest nikim za to, że chce dac ci bana na 3 dni, hahaha brak słów jedno co powiem co do twojego komentarza xd to ja płakałem mi na ts abym dal ci bana na 24 a nie na 3 dni bo zostaniesz wywalony z konkursu to teraz powiem @Krystek zostałeś obrażany na ts przez trzeciego, że ty jako wielce Właściciel próbujesz go uj****ć i wypowiedziałeś się o bana na 3 dni dla nich to na ts cię wyzywał i płakął abym tą skargę szybko rozwiązał i dał bana tylko na 24h jeżeli trzeci chcesz prawdy to właśnie to napisałem kolego :)

Dobra @Roni @Zimny @selfie rozpatrzcie to bo to już opadają ręce .

https://1shot2kill.pl/topic/30667-skrypty/#findComment-234036

36 minut temu, ^ Orange ^ napisał:

@Aris. czy mi się wydaje? Czy ty mi grozisz ? człowieku mam być konsekwetny ? To już bys wyleciał z bycia Administratorem za te bany i za ub które nadałeś na serwerze jako Administrator bo w regulaminie jestes postrzegany jako "Administrator" a nie jako "UBT", więc pisz co chcesz, ale na moje już powinieneś wylecieć na zbity pysk... gdzie w dodatku jesteś na okresie próbnym i ty śmiesz uważać, że jestem jednostronny ? Twoi koledzy czyli "Nequ" i "Trzeci" powinni mieć o 50% więcej banów bo nie raz słyszałem jak graczy obrażaliście, ale przymykałem oko i widzę, że to był mój błąd, ale spoko to się zmieni i będę bardzo konsekwętny i mało tego dorzucę coś od siebie tak na prawdę nie powinieneś otrzymać flag na 401 za to co robiłeś przed twoim podaniem bo doszły mnie dowody co odwalałeś na serwerze i potwierdzi to wiele osób jak i demka, a także inne rzeczy które można podciągnąć pod dowody, więc nie wal tu tych obłudnych i zakłamanych słów bo nie wiesz jaki jestem dla was, a jaki jestem dla innych, bo każdego traktuje równo i to ja staram się coś zmienić w raz z kowalem na tym serwerze poprzez rozmowy z donaciakiem. Zawsze znajdzie sie ktoś jak wy "ty" "Nequ" "Trzeci" na moje już dawno powinniście wylecieć z tego serwera z banem , no może nie ty, ale nequ i trzeci, i to co piszesz w tym momencie jest żałosne, a także śmieszne i ty nie jesteś od tego aby decydować czy się nadaje na Opiekuna czy też nie, bo są od tego osoby wyższe i kolejna sprawa nie raz nie dwa podważaliście moje decyzje jak was banowałem i banowałem graczy z waszej paczki, że skarge dostanę, że wylecę itd jeżeli macie do mnie taki problem to proszę bardzo piszcie skargi tak jak robicie to ciągle, bo ja nie widzę w tym problemu .

Chłopie czy ty myślisz w ogóle co ty piszesz? Ja z permem, nequ z permem? Przychodzisz jako pomocniczy opiekun na serwer 401 i chcesz usunąć dwóch stałych graczy tak o bo ci się nie podobają? Nikt Cię nie prosił o to, żebyś nam nie dodawał banów. Została napisana skarga to otrzymałem słuszną karę, przyznaję się do błędu. Ty w tym momencie sobie wszystko koloryzujesz, bo sobie najzwyczajniej nie radzisz... Ja wyzywam, obrażam? Prawda jest taka, że odkąd wróciłem i kupiłem poziom, na tym serwerze jest na mnie lincz. Jestem tylko człowiekiem. W dodatku młodym. Ludzie w moim wieku mają tendencję na odpowiadanie na zaczepki, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Odpowiadałem tylko na zaczepki ze strony innych i doskonale o tym wiesz, więc dlaczego nie dostawałem bana? Zapytam jeszcze raz, prosiłem Cię o taryfę ulgową? Jedyne co mam sobie do zarzucenia w tym momencie to wyzywanie klasy mistrz i jej granatów. Za to mógłbym dostać bana nawet na 1 dzień, nie będę się wypierał. Czasem sypnąłem jakimś przekleństwem, albo mówiłem, że boty mnie biją, ale to koniec, finito. Za te akcje również mogłem dostawać bany, ale takowych nie dostałem. W tym momencie zrozumiałem, że rozmowa z wami wszystkimi nie ma sensu, więc nawet już nie piszę nic na czacie i rzadko coś powiem przez mikrofon. A no i jeszcze sprawa TS. Skoro uważasz, że dajemy sobie info, to nas nagraj i wrzuć do weryfikacji w dziale ac, a nie pleciesz głupoty na serwerze i niszczysz moją reputację. Za czasów Xereviego i Wrednej też byłem jednym z najlepszych graczy tego serwera(żeby nie pisać, że jestem najlepszy) i zabijałem jeszcze więcej niż teraz, a i tak dało się rozmawiać, żartować, grać w spokoju. Odkąd serwer został połączony na ustach wszystkich graczy jest nick "trzeci". Dlaczego? Kupiłem poziom na reset, kupiło go też kilka innych osób, ale tylko JA jestem linczowany. Oprócz tego poziomu posiadam umiejętność zwaną skillem. Ty pisząc mi, że mam jakieś skrypty na latanie czy jakieś absurdalne dla mnie swoją drogą auto obroty o 180 stopni i potem plujesz mi tym prosto w twarz na serwerze udowadniasz, że nie nadajesz się na stanowisko opiekuna serwera. Jest  dokładnie tak samo jak z twoim UBT. Śmiesznie czytać i wysłuchiwać na serwerze o cheatach gdy przegrałem w tą grę na steamie (łącząc wszystkie konta) około 10000 godzin, trenowałem na dr'ach, cod modach itd. Tak samo było na zombie modzie gdy latałem na spadochronie. Jakoś przez prawie rok nie dostałem tego bana więc to o czymś świadczy co nie? Nie pomyślałeś o takiej możliwości, że chłopak ma umiejętności +500fps, dobrą podkładkę i mysz? Co do samej śmiesznej dla mnie skargi. Powinni rzucić okiem na to ubt, a nie Ty, doskonale wiesz z jakich powodów i w ogóle temat powinien zostać przeniesiony do ac.. Nie komentuję już więcej tego bajzlu. 

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/30667-skrypty/#findComment-234048

Ja tu zaraz po ustanawiam nowe punkty regulaminu na COD 401 i jeden  tych punktów będzie dotyczyć jakichkolwiek wątów dotyczących kupowania poziomu i uwierzcie mi, że admini dostaną ode mnie zezwolenie na banowanie osób które rzucają tekstami typu "kupił poziom i kozak", bo te teksty są po każdym resecie i wk*******ą jak cholera.

Co do tych obrotów 180 stopni, jeśli w ogóle taki skrypt na 1.6 istnieje (bo na GO istnieje, i jest on dozwolony nawet w oficjalnych TURNIEJOWYCH rozgrywkach typu MAJOR, stosuje go np. JW o ile dobrze pamiętam)

Taki skrypt nie jest w żadnym stopniu zakazany, ponieważ tę czynność można bez problemu zrobić przy pomocy własnych rąk i myszki, po prostu pewne osoby (np. ja) grają na małej czułości, jak ktoś chce niech sobie wrzuci mój sens myszki (400 DPI, 1,65 sens in game, 6/10 in windows, acceleration OFF)  i w tedy zobaczy o co właściwie chodzi właśnie ze skryptem 180 stopni kiedy przeturla myszkę po 3/4 podkładki i tych 180 stopni nie zrobi. (zależy jak duża podkładka).

Odpowiadając na jakieś zabłąkane pytanie, "a czym to się różnie od skrypu na BH, to tez można zrobić samemu". Zrobienie BH jest dużo trudniejsze i potrzeba nie lada wprawy aby takie BH zrobić, w przypadku obrotu 180 stopni, wystarczy przeciągnąć myszkę po podkładce, a do tego już wprawy nie potrzeba.

Co do dalszej gó**o burzy. Wejdźcie sobie ludzie na TSA WSZYSCY i kulturalnie przedyskutujcie wasze problemy względem siebie, bo robicie taką gówniarzerie, że mam wrażenie, że wy wszyscy macie maksymalnie 13 latek. Jeśli nie potraficie sami sobie z tym poradzić, może ogarnijcie sobie jakiegoś mediatora, żeby wam pomógł dojść do konsensusu?

PS: W przeciwnym razie zaangażuję w to wszystko naszego sieciowego sk******a @Roni i w tedy uwierzcie, że nie będzie się pytał o jakiekolwiek zgody i nie będzie was nakłaniać do rozmów, po prostu wywali bany na serwerach i forum i będzie z wami święty spokój.

https://1shot2kill.pl/topic/30667-skrypty/#findComment-234145

I ja dodam Swoje trzy grosze. Przy czytaniu tego tematu uśmiałem się. 

Ogarnijcie się wszyscy bo jak nie zmienicie zachowania to bede dawał najdłuższe bany i wtedy otworzycie oczy i będzie prosić na pw o skrócenie.

A co do samej skargi to nawet nie wpadł bym na pomysł że ktoś zgłosi taka rzecz. Jeżeli nie potraficie tego teraz zrobić to polecam sensa zwiększyć i czułość lub większą podkładke

https://1shot2kill.pl/topic/30667-skrypty/#findComment-234420

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...