Titania Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Kolejną osobą w naszym Q&A jest @Aris.. Zapraszamy do pytań dotyczących tej osoby. Przed zadawaniem pytań proszę zapoznać się z tematem: https://1shot2kill.pl/topic/3230-wyt%C5%82umaczenie/ Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Titania Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisolwir Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1. Ile masz lat? 2. Skąd pomysł na taki nick? 3. Masz rodzeństwo? 4. Kogo najbardziej nie lubisz na sieci? 5. Kim jesteś z zawodu? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 11 minut temu, Alergon ZM napisał: 1. Ile masz lat? 2. Skąd pomysł na taki nick? 3. Masz rodzeństwo? 4. Kogo najbardziej nie lubisz na sieci? 5. Kim jesteś z zawodu? 1. Aktualnie JESZCZE 19. Na Jesień 20. 2. Nick wziął się od mojego dobrego ziomka z pewnej sieci, która już nie istnieje (Fifka), gdzie graliśmy razem na BF2 z odznakami. Miałem wtedy plus minus 10, prawie 11 lat, a on był wtedy w moim aktualnym wieku (20). Mówił, że musi skończyć grę i wziąć się za siebie i powiedział "Ten Twój nick AlpejczyK jest ch**owy, zmień go, oddaje Ci swój". Nie ukrywam, że podobał mi się, dlatego go przyjąłem. :> 3. Mam, starszą siostrę. 4. Ekipy Słabego Pier***nięcia czyt. tych, co próbują mnie wyśledzić. Najbardziej jednak takiego jednego *** (słowo na trzy litery, zaczynające na P, a kończące na A), byłego H@, z don w nicku. 5. Handlowcem. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224388 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futuba Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1. Gdzie mieszkasz? 2. Ile papierosow spalasz w ciagu dnia? 3. Ile juz pracujesz w sklepie? 4. Dlaczego akurat tam? 5. Jaki alkohol najbardziej preferujesz? 6. Czy byles kiedys polamany? Jak to jaka czesc? 7. Kim jest Twoja starsza siostra? Ile ma lat? 8. Dlaczego zaczales ogladac anime, i co Cie do tego naklonilo? 9. Ulubiona chinska bajka? Ulubiona koreanska postac z ogolnego anjime? 10. Chcialbys kiedys poleciec do Japonii? 11. Ogladasz jakichs youtuberow? 12. Gdybys mial wybor mieszkania w Polsce, lub za granica - to jaki kraj bys wybral? 13. Z czym kojarzy Ci sie liczba 13? 14. Lubisz selfiego? 15. Smiejsz sie z jakichs adminow? 16. Masz jakies zwierze?( jak nie, to jakie bys chcial miec) 17. Uprawiasz jakis sport? 18. Jakie nosisz buty? 19. Ulubiony sklep odziezowy? 20. Ile najdluzej siedziales przy kompie? 21. pilotow 22. Jakiej muzyki sluchasz? 23. Jak juz masz isc na jakis koncert, to wolisz zeby to bylo ogromne przedstawienie, czy raczej zorganizowane w okol mniejszej ilosci ludzi? 24. Ulubione jedzenie? 25. Pamietasz co Ci sie ostatnio snilo? 26. Jakie masz zdanie o ludziach odcietych od spoleczenstwa? 27. Gdybys mial udzielic wywiadu na 3 pytania ktore sam bys mial wybrac, to jakie to by byly pyt. i odp? 28. Dlaczego nie lubisz Erwina? 29. Czy widziales twarz Erwina? 30. Wiesz gdzie mieszka Erwin? 31. Czy jakbys go spotkal, to powiedzialbys mu co o nim myslisz i zrobil co nalezy? 32. Typ dziewczyn? 33. Czy sa wedlug Ciebie jakies ladne Panie na sieci? 34. Masz dziewczyne? 35. Masz jakas crush? 36. Co sadzisz o graniu na 32' telewizorze? 37. Jaka szkole skonczyles? 38. Praca jaka chcialbys na prawde wykonywac? Chyba ze aktualna Ci pasuje 39. Gdzie chcialbys mieszkac na starosc? 40. W jakim wieku chcesz zalozyc rodzine? 41. Twoje zdanie na temat roznicy pomiedzy kultura w USA, a Polsce? 42. W jakim wieku zdobyles swojego 1 admina? 43. Jaki masz telefon? 44. Gdybysmial mozliwosc wybrania sobie jednej rzeczy( obojetnie jakiej) za darmo, co bys wybral? 45. Razer czy SteelSeries? 46. Masz prawko? Jakim autem jezdzisz? Jezeli nie, to jakim byś chciał? 47. Masz jakies swoje specjalne umiejetnosci, takie, ktorych nikt prawie nie ma? 48. Dlaczego przyszedles na ta siec? 49. W jaka range celujesz? Wystarcza Ci to co jest teraz? 50. Ile razy dales UB po znajomosci? 51. Dostales kiedys pieniadze za zrobienie jakiejs glupoty? 52. Zjadles kiedys muche? - specjalnie 53. Dlaczego zmieniales nicki pomiedzy Aris, a Madara 54. Mialem kiedys kumpla w CSGO o nicku Aris, podchodzil z Rumunii, czy to Ty? 55. Ile dni z rzedu bylbys w stanie wytrzymac z osoba ktora najbardziej nienawidzisz? 56. Ile dni z rzedu bylbys w stanie wytrzymac z osoba ktora jest Ci bliska?( dni, lat itd) 57. Ulubiona gra z dziecinstwa? 58. Posiadasz konsole? 59. Czekasz na cos specjalnego w 2018 roku? 60. Dostajesz prezenty pod choinke? 61. Ile monsterow dziennie pijesz i od kiedy? 62. Jestes patyk, czy ulaniec? 63. Cwiczysz na silowni w wolnych chwilach? 64. Wolisz spedzanie czasu w domu, czy ze znajomymi? 65. Co sadzisz o Polskim rapie? 66. Gdybys mogl ozywic jedna osobe ktora nie zyje, kto by to byl? 67. Myslisz ze siec upadnie? 68. Na ilu byles sieciach? 69. Ulubiona bajka z dziecinstwa? 70. Ogladasz jakies seriale?( nie liczac anime) 71. Ulubiony film? 72. Ulubiony aktor? 73. Ulubiona marka odziezowa, ktora moglbys nosic do konca zycia 74. Jezeli dostalbys propozycje wytatuowania sobie jakiegos loga, w zamian za darmowy produkt tej firmy, zrobilbys to? 75. Android czy iOS? 76. Grales kiedys rage? 77. Czy dotrwasz do 100 pytania? 78. Czy jak juz Twoje zycie sie kompletnie ustabilizuje, dalej bedziesz spedzal czas na forum? 79. Przegladanie forum, czy pisanie na shout boxie? 80. Czy zmienilbys kolor swojej rangi? 81. Uwazasz ze serwery JB to dziecinada? 82. Najglupsza rzecz za ktora dostales warna? 83. Co masz na tapecie telefonu i komputera? 84. Jaki masz kolor oczu? Tylko nie pisz ze czerwony i 3 lezki 85. Wolisz krotkie skarpetki, czy dlugie? 86. W jakich chodzisz butach? 87. Gdybys mial sluchac tylko jednego albumu do konca zycia, jaki by to byl album? 88. Chodzisz do kosciola? 89. Wstydzisz sie mowic o sobie otwarcie? 90. Najgorsze przezycie z dziecinstwa? 91. W jakim wieku zaczales grac w cs'a? 92. Masz kolegow mlodszych o kilka lat / starszych o kilka lat? 93. Chcialbys mieszkac sam? 94. Masz balkon? 95. Ile godzin spisz? 96. Kogo bys zdegradowal? 97. Kogo dalbys na stanowisko j@/h@? 98. Chcialbys zostac szefem ubt? 99. Co sadzisz o obecnej rekrutacji na ubt? Ktos sie nada? 100. Kiedy napiszesz pozegnanie? Lisolwir , Aris i `NN. 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224410 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effect. Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 @futuba jestes nie normalny. 1. Jak dużo alkocholu potrafisz wypić? 2. Czy kiedyś ktos ci złamał serce? 3. Czy umarła ci kiedyś ważna osoba? 4. Czy wierzysz w życie po śmierciu ? 5. Czy wierzysz w paranormalne rzeczy? // @Aris. - Moje i Karolci olałeś ;-; ` Aris 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) No dobra, lecimy: 1. Jesteś niepełnosprawnym umysło człowiekiem czy tylko udajesz? 2. Już od małego byłeś atencjuszem czy tylko próbujesz zaistnieć na na 1s2k? 3. Jak to jest kryć kolegów PANIE UBT? 4. Skąd ta zmiana po wypowiedzi Roniego? Demko spalone - wypowiedź Roniego - zmieniam decyzję! HA CZYSTE! 5. Wyszedłeś kiedyś na dwór? Czy uważasz, że środowisko to TS, a twoja praca to admin? 6. Jak mało prestiżowe muszą być twoje studia, skoro przyjmują osobę o dużo niższym zasobie inteliencji? 7. Dlaczego zmieniłeś zdanie przy demku Virusa? Skoro było spalone, ale nagle przypominasz sobie, że to ziomek i dajesz czysto? Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaxoli Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1. Co robisz w wolnych chwilach..? 2. Pracujesz..? 3. Jakie masz zainteresowania..? 4. Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia..? 4. Jakiej muzyki słuchasz najczęściej..? 6. Czego się bałeś jak byłeś dzieckiem..? 7. Lubisz czytać książki..? 8. Masz jakieś zwierzę..? 9. Trenujesz coś..? 10. Lubisz podróżować..? 11. Chcesz gdzieś wyjechać..? 12. Masz jakieś przezwisko..? 13. Kim chciałeś zostać w dzieciństwie..? 14. Co Cię najbardziej denerwuję..? 15. Zdarza Ci się przeklinać czy się powstrzymujesz od tego..? 16. Co motywuje Cię w życiu..? 17. Co lubisz oglądać filmy/seriale..? 18. Jak masz na imię..? 19. Jest coś co Ci się nie podoba na naszej sieci..? 20. Grasz czasem na naszych serwerach..? Aris 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, futuba napisał: 1. Gdzie mieszkasz? 2. Ile papierosow spalasz w ciagu dnia? 3. Ile juz pracujesz w sklepie? 4. Dlaczego akurat tam? 5. Jaki alkohol najbardziej preferujesz? 6. Czy byles kiedys polamany? Jak to jaka czesc? 7. Kim jest Twoja starsza siostra? Ile ma lat? 8. Dlaczego zaczales ogladac anime, i co Cie do tego naklonilo? 9. Ulubiona chinska bajka? Ulubiona koreanska postac z ogolnego anjime? 10. Chcialbys kiedys poleciec do Japonii? 11. Ogladasz jakichs youtuberow? 12. Gdybys mial wybor mieszkania w Polsce, lub za granica - to jaki kraj bys wybral? 13. Z czym kojarzy Ci sie liczba 13? 14. Lubisz selfiego? 15. Smiejsz sie z jakichs adminow? 16. Masz jakies zwierze?( jak nie, to jakie bys chcial miec) 17. Uprawiasz jakis sport? 18. Jakie nosisz buty? 19. Ulubiony sklep odziezowy? 20. Ile najdluzej siedziales przy kompie? 21. pilotow 22. Jakiej muzyki sluchasz? 23. Jak juz masz isc na jakis koncert, to wolisz zeby to bylo ogromne przedstawienie, czy raczej zorganizowane w okol mniejszej ilosci ludzi? 24. Ulubione jedzenie? 25. Pamietasz co Ci sie ostatnio snilo? 26. Jakie masz zdanie o ludziach odcietych od spoleczenstwa? 27. Gdybys mial udzielic wywiadu na 3 pytania ktore sam bys mial wybrac, to jakie to by byly pyt. i odp? 28. Dlaczego nie lubisz Erwina? 29. Czy widziales twarz Erwina? 30. Wiesz gdzie mieszka Erwin? 31. Czy jakbys go spotkal, to powiedzialbys mu co o nim myslisz i zrobil co nalezy? 32. Typ dziewczyn? 33. Czy sa wedlug Ciebie jakies ladne Panie na sieci? 34. Masz dziewczyne? 35. Masz jakas crush? 36. Co sadzisz o graniu na 32' telewizorze? 37. Jaka szkole skonczyles? 38. Praca jaka chcialbys na prawde wykonywac? Chyba ze aktualna Ci pasuje 39. Gdzie chcialbys mieszkac na starosc? 40. W jakim wieku chcesz zalozyc rodzine? 41. Twoje zdanie na temat roznicy pomiedzy kultura w USA, a Polsce? 42. W jakim wieku zdobyles swojego 1 admina? 43. Jaki masz telefon? 44. Gdybysmial mozliwosc wybrania sobie jednej rzeczy( obojetnie jakiej) za darmo, co bys wybral? 45. Razer czy SteelSeries? 46. Masz prawko? Jakim autem jezdzisz? Jezeli nie, to jakim byś chciał? 47. Masz jakies swoje specjalne umiejetnosci, takie, ktorych nikt prawie nie ma? 48. Dlaczego przyszedles na ta siec? 49. W jaka range celujesz? Wystarcza Ci to co jest teraz? 50. Ile razy dales UB po znajomosci? 51. Dostales kiedys pieniadze za zrobienie jakiejs glupoty? 52. Zjadles kiedys muche? - specjalnie 53. Dlaczego zmieniales nicki pomiedzy Aris, a Madara 54. Mialem kiedys kumpla w CSGO o nicku Aris, podchodzil z Rumunii, czy to Ty? 55. Ile dni z rzedu bylbys w stanie wytrzymac z osoba ktora najbardziej nienawidzisz? 56. Ile dni z rzedu bylbys w stanie wytrzymac z osoba ktora jest Ci bliska?( dni, lat itd) 57. Ulubiona gra z dziecinstwa? 58. Posiadasz konsole? 59. Czekasz na cos specjalnego w 2018 roku? 60. Dostajesz prezenty pod choinke? 61. Ile monsterow dziennie pijesz i od kiedy? 62. Jestes patyk, czy ulaniec? 63. Cwiczysz na silowni w wolnych chwilach? 64. Wolisz spedzanie czasu w domu, czy ze znajomymi? 65. Co sadzisz o Polskim rapie? 66. Gdybys mogl ozywic jedna osobe ktora nie zyje, kto by to byl? 67. Myslisz ze siec upadnie? 68. Na ilu byles sieciach? 69. Ulubiona bajka z dziecinstwa? 70. Ogladasz jakies seriale?( nie liczac anime) 71. Ulubiony film? 72. Ulubiony aktor? 73. Ulubiona marka odziezowa, ktora moglbys nosic do konca zycia 74. Jezeli dostalbys propozycje wytatuowania sobie jakiegos loga, w zamian za darmowy produkt tej firmy, zrobilbys to? 75. Android czy iOS? 76. Grales kiedys rage? 77. Czy dotrwasz do 100 pytania? 78. Czy jak juz Twoje zycie sie kompletnie ustabilizuje, dalej bedziesz spedzal czas na forum? 79. Przegladanie forum, czy pisanie na shout boxie? 80. Czy zmienilbys kolor swojej rangi? 81. Uwazasz ze serwery JB to dziecinada? 82. Najglupsza rzecz za ktora dostales warna? 83. Co masz na tapecie telefonu i komputera? 84. Jaki masz kolor oczu? Tylko nie pisz ze czerwony i 3 lezki 85. Wolisz krotkie skarpetki, czy dlugie? 86. W jakich chodzisz butach? 87. Gdybys mial sluchac tylko jednego albumu do konca zycia, jaki by to byl album? 88. Chodzisz do kosciola? 89. Wstydzisz sie mowic o sobie otwarcie? 90. Najgorsze przezycie z dziecinstwa? 91. W jakim wieku zaczales grac w cs'a? 92. Masz kolegow mlodszych o kilka lat / starszych o kilka lat? 93. Chcialbys mieszkac sam? 94. Masz balkon? 95. Ile godzin spisz? 96. Kogo bys zdegradowal? 97. Kogo dalbys na stanowisko j@/h@? 98. Chcialbys zostac szefem ubt? 99. Co sadzisz o obecnej rekrutacji na ubt? Ktos sie nada? 100. Kiedy napiszesz pozegnanie? 1. W Polsce. 2. Zależy. Przeważnie paczkę, zdarza się 1,5. 3. Ogólnie będzie z pół roku. 4. Nie wiem, szczerze to nie mam pojęcia. 5. Whisky/Wódka. 6. Raz w życiu "złamałem" sobie palec podczas bójki. Zapadła mi się piąta kość śródręcza w prawej ręce (tzw. "złamanie bokserskie"). 7. Jest kobitą, 26. 8. Kiedyś na starym YT natknąłem się na ocenzurowane krwawe anime, ale wtedy nie zdawałem sobie z tego sprawy. Właśnie od tamtego momentu. 9. Elfen Lied. Nie posiadam. 10. Tak. 11. Rzadko kiedy, ale jak juz to Epic Cheat Meal i z sentymentu Gimpera. 12. Ameryka/Japonia. 13. Ze szczęściem. 14. Nie. 15. Tak. 16. Miałem, ale już nie posiadam. Od dawna chce i będę miał psa rasy Husky. 17. Atm (At This Moment) nie. 18. Neo Adasie czarno-białe za kostkę. 19. Nie posiadam. 20. Prawie 3 dni ciągłego siedzenia (nie licząc toalety, wyjścia po fajki, jedzenie, nawodnienie organizmu [co i tak zazwyczaj jeść/pić odbywało się przy kompie). 21. Nie rozumiem. XD 22. Tak naprawdę to, co wpadnie w ucho, ale przeważnie Rock/Rap/Metal. 23. Zależy od nastroju, ekipy, koncertu. Przeważnie wole coś mniejszego. 24. Polskie. 25. Jak Jan Rodzyn upadł i sobie głupi ryj rozwalił. 26. To ich decyzja, nie wpieprzam się w to. 27. Nie odpowiem, bo nie mam na to pomyslu. 28. Bierze zbyt poważnie wszystko z otoczenia. Takie dziecko z gimnazjum, co jak mu podasz papierosa to spali 3 - dwa w obu dziurkach od nosa i jednego normalnie w ustach. Nie dorósł jeszcze. 29. Tak. 30. Nie. 31. Yup. 32. Przeważnie charakterna, coś ala tsundere. Długie włosy. Byle nie wysoka. Na pewno nie czarnoskóra. 33. Nie przyglądałem się, ale @anja całkiem spoczi. Wydoroślała, od kiedy ją ostatni raz widziałem. xD 34. Nie. 35. Nie. 36. Jest całkiem w porządku. Na początku jest strasznie źle, ale do gier typu Warframe jest idealny, gdzie możesz rozłożyć się na wyrze i podłączyć pada od Xboxa z wirelessem. 37. - 38. Nie mam takiej. Żadna nie hańbi, ale swoją aktualną lubię. Odpowiada mi. 39. Wieś. 40. W młodym. 41. Nie myślałem nad Tym. 42. 8 lat, po "znajomości" od byłego chłopaka mojej siostry. Sam zdobyty admin w wieku 10/11. 43. Szajsung Galaxy J3 2k16. 44. Samochód. Najprawdopodobniej Mitsubishi Evo Lancer 10. 45. SS. 46. Nie mam jeszcze prawka. Została mi praktyka do zrobienia. Jak wyżej, Mitsubishi EL10. 47. Zmysł przewidywania zagrożenia. 48. Szkoda gadać. 49. Wystarcza. 50. Ani razu. 51. Nie. 52. Nie. 53. Miałem sobie nadać nick Aris, ale dowiedziałem się, że jakiś Kisiel go ma, bo sobie zmienił w Prima Aprilis, więc był Wredny, potem Madara. Skoro Mogłem mieć Madara z kropką, to Aris z kropką przestało mi przeszkadzać. Praktycznie od zawsze go używam (Na ts'ie też pojawiłem się od razu pod nickiem Aris). 54. Nie. XD 55. Czułbym się nieswojo, ale wytrzymałbym tyle, ile ona ze mną. 56. Jak najdłużej, do śmierci. 57. Mortyr. 58. Atm nie. 59. Nie. 60. Tak. 61. Średnio 2. Od kiedy wyszły. 62. Ani to, ani to. 63. Nie. 64. Wole spędzać w domu, ale wyjść sobie lubię. 65. Stary był lepszy. 66. Moja przyjaciółka, Lena. 67. Nie wiem. :v 68. Na pewno przez tyle lat na ponad 10. 69. Yu-Gi-Oh! 70. Oglądałem, atm nie. 71. Efekt Motyla. 72. Nie posiadam. 73. Nie posiadam. 74. Nie. 75. Android. 76. Nie. 77. Tak. 78. Atm jest ustabilizowane, więc jestem. 79. Przeglądanie forum. 80. Nie myślałem nad Tym. Raczej nie. 81. Grywałem na JB'kach, chociażby Zakładu Karnego, gdzie nie było żadnych udziwnień, nie było zakazów jak teraz typu "nie można mówić "Totalny bezruch do mojego odwołania"". Grali tam sami dorośli praktycznie, rzadko kiedy zdarzało się usłyszeć dziecko, jak ja (w tamtym okresie). Wtedy to był jeden z najlepszych modów. Teraz? Tak, uważam, że to dziecinada. 82. Głupota. 83. Tapeta komputera z Elfen Lied. Tapeta telefonu Kaneki i Touka z TG. 84. Błękitny. 85. Nie mam zdania. Jakbym mógł to bym chodził nawet w takich, gdzie dosięgałyby mi do pachwiny, a także takich, które da się ledwo na piętę włożyć. 86. Pytanie już padło. 87. Master of Puppets. 88. Nie. 89. Nie. 90. Sen, w którym widziałem jak sam siebie rozcinam kawałek po kawałeczku. 91. 7 lat. 92. W młodszym i w starszym. 93. Można powiedzieć, ze mieszkam. 94. Nie. 95. Przeważnie 6h. 96. Szczerze, to nie zastanawiałem się nad Tym. 97. @Conte. 98. Atm nie. 99. Szczerze, to większość mnie nie przekonuje, a w szczególności ludzie, którzy żegnają się, albo nie ma ich praktycznie na forum, dopóki coś się nie stanie (np. open rekru na UBT w Tym wypadku). 100. Idk (I don't know - Nie wiem). Godzinę temu, don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ napisał: No dobra, lecimy: 1. Jesteś niepełnosprawnym umysło człowiekiem czy tylko udajesz? 2. Już od małego byłeś atencjuszem czy tylko próbujesz zaistnieć na na 1s2k? 3. Jak to jest kryć kolegów PANIE UBT? 4. Skąd ta zmiana po wypowiedzi Roniego? Demko spalone - wypowiedź Roniego - zmieniam decyzję! HA CZYSTE! 5. Wyszedłeś kiedyś na dwór? Czy uważasz, że środowisko to TS, a twoja praca to admin? 6. Jak mało prestiżowe muszą być twoje studia, skoro przyjmują osobę o dużo niższym zasobie inteliencji? 7. Dlaczego zmieniłeś zdanie przy demku Virusa? Skoro było spalone, ale nagle przypominasz sobie, że to ziomek i dajesz czysto? 1. Nie wiem, odpowiedz mi PRAWIE dorosły człowieku na to samo pytanie, ale najpierw zapoznaj się: Dałbym więcej, ale dobrze wiesz, że dostane warna za rozmowy prywatne ze Steam'a, więc zainteresowani mogą się zgłosić. 2. Już od małego miałeś w sobie duszę atencjuszki z Twitch'a, czy po prostu się z Tym urodziłeś? 3. Świetnie, w szczególności, że nie mam kolegów. XD 4. Nieważne jakbym odpowiedział i tak by dostał bana, bo tak już było, że decyduje większa część ekipy. Każdy ma prawo się pomylić, a ja dosadnie nic na ten temat nie mówiłem, tak samo jak w dziale UBT dodałem tylko swoją rozpiske i nic poza Tym. Zresztą, nie wszystko zobaczysz, możesz mieć słabszy dzień. Przyjrzysz się rozpisce wraz z demkiem i widzisz co jest trzy i pięć. Po prostu lepszy. 5. Nie. Trzymają mnie w piwnicy, a moja ksywa wśród szczurów to Piwniczak. Uważam, że środowisko to ludzie, z którymi siedzę/rozmawiam/mam kontakt, a praca to taka, za którą mam pieniądze. 6. Nie chodzę na studia, strata czasu w życiu. Pracuje. ;* 7. Czy zrobiłem to z sekundy na sekunde? Myślisz, że nie siedziałem i nie analizowałem innych demek z poprzedniej sieci na Virusa? Myślisz, że było mi łatwo podjąć decyzję i samemu nałożyć tego bana? Obejrzałem tamto demko jeszcze 2 dodatkowe razy względem czasówek i całe. Dalej uważam, że jedna akcja jest na b++. To, że się kolegujemy, nic nie znaczy, PANIE BYŁY H@. Jestem Misiu i anja 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224438 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 2 godziny temu, deathinside` napisał: @futuba jestes nie normalny. 1. Jak dużo alkocholu potrafisz wypić? 2. Czy kiedyś ktos ci złamał serce? 3. Czy umarła ci kiedyś ważna osoba? 4. Czy wierzysz w życie po śmierciu ? 5. Czy wierzysz w paranormalne rzeczy? // @Aris. - Moje i Karolci olałeś ;-; ` Nie olałem, tylko podczas kliknięcia w "Dodaj odpowiedź" dostałem zawieszenie i ani się nie zapisało w edytorze, ani nie wysłało! Gomen ;-; 1. Alkoholu* mogę w siebie wcisnąć dużo (poza piwem, bo tego nie trawie i po 4-rech potrafie już stać jak po litrze ojechanym sam). Ogólnie znam swój umiar i to się czuję. Nie powiem Ci ile dokładnie, ale w granicach litra w górę. Zależy od humoru, jak się czuję, jak dzień minął. 2. Yup. Raz się zdarzyła taka sytuacja, że mnie dotknęło. 3. Yup. W którymś z pytań Futuba zadał pytanie "Jeżeli mógłbyś ożywić jedną zmarłą osobę, to kto by to był". Odsyłam. 4. Nie. 5. Nie, jednakże uwielbiam te tematy. 1 godzinę temu, Karolcia ;*** napisał: 1. Co robisz w wolnych chwilach..? 2. Pracujesz..? 3. Jakie masz zainteresowania..? 4. Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia..? 4. Jakiej muzyki słuchasz najczęściej..? 6. Czego się bałeś jak byłeś dzieckiem..? 7. Lubisz czytać książki..? 8. Masz jakieś zwierzę..? 9. Trenujesz coś..? 10. Lubisz podróżować..? 11. Chcesz gdzieś wyjechać..? 12. Masz jakieś przezwisko..? 13. Kim chciałeś zostać w dzieciństwie..? 14. Co Cię najbardziej denerwuję..? 15. Zdarza Ci się przeklinać czy się powstrzymujesz od tego..? 16. Co motywuje Cię w życiu..? 17. Co lubisz oglądać filmy/seriale..? 18. Jak masz na imię..? 19. Jest coś co Ci się nie podoba na naszej sieci..? 20. Grasz czasem na naszych serwerach..? 1. Gram, spaceruje (ostatnimi czasy rzadziej), jem, pale, rozmawiam etc. 2. Tak. 3. Gry komputerowe, Zjawiska paranormalne, Historia, Manga/Anime. 4. Nie ma takiej rzeczy. 5. Rock przeważnie. 6. Odwrócić się za siebie. 7. Troszkę tak. 8. Nie. 9. Nie. 10. Owszem i to dużo! 11. Yup, do Japonii. 12. Aris, w świecie realnym także. 13. Nikim. Nie myślałem o Tym. 14. Osoby z iq węża ogrodowego. 15. Jak szewc wale po drutach. 16. Swoboda. 17. Zależy. Filmy to One-Shot, a serial się ciągnie i daje więcej historii z siebie. Od nastroju to ZALEŻY, jak już mówiłem. 18. Adam. 19. Patrz pytanie 14. 20. Yup. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1. Czy każdy miś lubi jeść miodek? 2. Podobno dużo krzyczysz czy jest to forma buntu czy zwyczajnie masz adhd? 3. Jak Ci się pełni obowiązki ub team? 4. Czy planujesz w przyszłości startować na wyższe stanowiska? 5. Czemu w chinach zakazane jest przytulanie drzew? 6. Co chciałbyś zmienić na forum? 7. Co chciałbyś zrobić dzień przed końcem świata? 8. Jak myjesz zęby którą ręką trzymasz szczoteczkę (Jak nie myjesz to daj obojętnie jaką żeby się nie wydało :D) 9. Czy pamiętasz wszystkie imiona teletubisiów?Jeżeli tak to podaj. 10. Dlaczego mi dokuczasz na ts'ie? 11. Używasz tego samego ręcznika do wycierania głowy i części intymnych? 12. Piłeś kiedyś płyn do mycia naczyń? (Jeśli tak to jaki smak polecasz?) 13. Czy byłeś kiedyś na koloniach? 14. Wolisz konie czy zebry? 15. Z jakiej planety przybyłeś? 16. Jaki rozmiar buta miał kot w butach? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224460 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Adrian. napisał: 1. Czy każdy miś lubi jeść miodek? 2. Podobno dużo krzyczysz czy jest to forma buntu czy zwyczajnie masz adhd? 3. Jak Ci się pełni obowiązki ub team? 4. Czy planujesz w przyszłości startować na wyższe stanowiska? 5. Czemu w chinach zakazane jest przytulanie drzew? 6. Co chciałbyś zmienić na forum? 7. Co chciałbyś zrobić dzień przed końcem świata? 8. Jak myjesz zęby którą ręką trzymasz szczoteczkę (Jak nie myjesz to daj obojętnie jaką żeby się nie wydało :D) 9. Czy pamiętasz wszystkie imiona teletubisiów?Jeżeli tak to podaj. 10. Dlaczego mi dokuczasz na ts'ie? 11. Używasz tego samego ręcznika do wycierania głowy i części intymnych? 12. Piłeś kiedyś płyn do mycia naczyń? (Jeśli tak to jaki smak polecasz?) 13. Czy byłeś kiedyś na koloniach? 14. Wolisz konie czy zebry? 15. Z jakiej planety przybyłeś? 16. Jaki rozmiar buta miał kot w butach? 1. Nie! 2. Ty mówisz, ze krzycze, a już Ci tłumaczyłem, że to co dla Was jest krzykiem dla mnie jest głośnym mówieniem. Ty jeszcze nie słyszałeś co to KRZYK w moim wydaniu. 3. Całkiem w porządku, ale jest zapierdziel. 4. Nie zastanawiałem się, jak pisałem wcześniej. Czas pokaże. Na razie sądzę, że jestem za krótko tutaj na coś wyższego. 5. Nie wiem mordo. 6. Za dużo pocenia się. Może zrobię listę, jak będę miał trochę wolnego czasu. 7. Pożegnać się z każdym, kto jest dla mnie w jakimś stopniu ważny. 8. Prawą, standardowo. 9. Tinky Winky, Dipsi, Lala, Po. 10. Bo Cię kocham bracie <3. 11. Tak. XD 12. Jasne, ten z limonką od Fairy. 13. Nie. 14. Konie. 15. Nie Planety, tylko innej linii czasowej. 16. Chyba 3. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224475 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Jak to jest lecieć na AR? Bo twój szczebel kariery to topka? 2. "Nieważne jakbym odpowiedział i tak by dostał bana, bo tak już było, że decyduje większa część ekipy."- z V1rusem było tak samo? 3. "Ucieczka przed banem na TS"- To nowe zjawisko wynalezione przez Ciebie czy twoją głupotę? 4. Kiedy dostanę moją obiecaną korespondencje (PANIE 60'TKO). #1 @Aris. Podstawa- nie odpowiadamy pytaniem na pytanie. Poza tym to moje czy twoje Q&A? #2 @Aris. dokładnie, nie ma rady. Tylko widzisz moje pytania były trafne, a twoje to tylko wyobraźnia. Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224604 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) 8 minut temu, don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ napisał: 1. Jak to jest lecieć na AR? Bo twój szczebel kariery to topka? 2. "Nieważne jakbym odpowiedział i tak by dostał bana, bo tak już było, że decyduje większa część ekipy."- z V1rusem było tak samo? 3. "Ucieczka przed banem na TS"- To nowe zjawisko wynalezione przez Ciebie czy twoją głupotę? 4. Kiedy dostanę moją obiecaną korespondencje (PANIE 60'TKO). 1. Jak to jest robić za 50 zł miesięcznie? 2. Z Twoimi ograniczeniami myślowymi też było tak samo? 3. Nie rżnij głupa. DC'ujesz po każdej obeldze. 4. As soon as possible, kiddo.@don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Czasami na głupotę nie ma rady, Jeśli nie widzisz odpowiedzi w pytaniu na twoje pytanie, to już odpuść, bo niczego nie osiągniesz. Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Aris. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P00L Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Czemu się spinasz jeśli śmieszkuję,że demka to sharinganem oglądasz ? Czemu zachowujesz się jak 12latka zmieniając zdania w ocenie demek,według mnie nie jesteś osobą która się nadaję na to(zmieniasz zdanie z odpalonego an czystego-brak kompetencji ? ) Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Teraz, P00L napisał: Czemu się spinasz jeśli śmieszkuję,że demka to sharinganem oglądasz ? Czemu zachowujesz się jak 12latka zmieniając zdania w ocenie demek,według mnie nie jesteś osobą która się nadaję na to(zmieniasz zdanie z odpalonego an czystego-brak kompetencji ? ) Nikt się nie spina. Może bardziej powinieneś zadać sobie pytanie "Dlaczego Ty wiesz co ja myśle, robię i czuje w danym momencie?". Ciągniesz jedno i to samo, jak dawno po zawodach. Ciekaw jestem, dlaczego taki wyszczekany nie byłeś jak byłeś u mnie na kanale, miałeś dużo okazji, żeby zapytać, powiedzieć. Polecam douczyć się podstaw w ojczystym języku, bo masz dziure w basenie, co przekłada się na wypisywane przez Ciebie zdania, albo słowa, które nie mają sensu i najprawdopodobniej wyleciały Ci z głowy ich definicje. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-224614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dranzer Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 1. Chce Ci się jeszcze odpowiadać na pytania? 2. Jakbyś mógł się na jeden dzień wcielić w dowolną postać fikcyjną/historyczną/realną, zwierzę itd itd to kto/co by to było i dlaczego 3. Jakbym poprosił, żebyś skoczył mi po kebsa i byłbyś niedaleko to czy byś poszedł? 4. Korzystałeś kiedyś z serwisów randkowych? 5. Ulubiona zabawa z dzieciństwa? 6. Spożywałeś kiedyś narkotyki lub substancje odurzające? 7. Jaki rodzaj muzyki lubisz i słuchasz? 8. Jeśli chodzisz do kina to na jakim filmie byłeś ostatnio? 9. Jaka jest najbardziej bezsensowna rzecz jaką zrobiłeś w życiu? 10. Masz jakiś bezsensowny talent którym chciałbyś się pochwalić? 11. Czytasz książki? 12. Potrafisz zrobić salto? 13. Jakbyś miał do wyboru 4 kraje jakie byś mógł odwiedzić nie patrząc m.in. na koszty itd to jakie byś chciał odwiedzić? 14. Chciałbyś wziąć udział w jakimś teleturnieju? jeśli tak to w jakim? 15. Jakbyś był aktorem w jakim filmie chciałbyś zagrać? 16. Leciałeś kiedyś samolotem? 17. Chciałbyś skoczyć na spadochronie? 18. Lubisz odwiedzać wesołe miasteczko? 19. Jakie emocje Ci towarzyszą czytając moje pytania? 20. Czy chcesz bym jeszcze o coś zapytał? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-225488 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 21 minut temu, Dranzer napisał: 1. Chce Ci się jeszcze odpowiadać na pytania? 2. Jakbyś mógł się na jeden dzień wcielić w dowolną postać fikcyjną/historyczną/realną, zwierzę itd itd to kto/co by to było i dlaczego 3. Jakbym poprosił, żebyś skoczył mi po kebsa i byłbyś niedaleko to czy byś poszedł? 4. Korzystałeś kiedyś z serwisów randkowych? 5. Ulubiona zabawa z dzieciństwa? 6. Spożywałeś kiedyś narkotyki lub substancje odurzające? 7. Jaki rodzaj muzyki lubisz i słuchasz? 8. Jeśli chodzisz do kina to na jakim filmie byłeś ostatnio? 9. Jaka jest najbardziej bezsensowna rzecz jaką zrobiłeś w życiu? 10. Masz jakiś bezsensowny talent którym chciałbyś się pochwalić? 11. Czytasz książki? 12. Potrafisz zrobić salto? 13. Jakbyś miał do wyboru 4 kraje jakie byś mógł odwiedzić nie patrząc m.in. na koszty itd to jakie byś chciał odwiedzić? 14. Chciałbyś wziąć udział w jakimś teleturnieju? jeśli tak to w jakim? 15. Jakbyś był aktorem w jakim filmie chciałbyś zagrać? 16. Leciałeś kiedyś samolotem? 17. Chciałbyś skoczyć na spadochronie? 18. Lubisz odwiedzać wesołe miasteczko? 19. Jakie emocje Ci towarzyszą czytając moje pytania? 20. Czy chcesz bym jeszcze o coś zapytał? 1. Tak. 2. Moja własna, wykreowana postać. Dlaczego? Chciałbym zobaczyć, jak to jest być w czyjejś skórze. 3. Why not? Ale musisz się liczyć z Tym, że stawiasz i mi. 4. Nie. 5. Raz dwa trzy @Jestem Misiu patrzy. 6. Tak. 7. Marihunanen nie jest przeze mnie zaliczany do narkosiowatych i nie jest odrzucająca, więc odpowiedź brzmi NIE. 8. W gimnazjum na pierwszych wagarach w życiu byłem ostatni raz w kinie. WYDAJE MI SIĘ, ŻE "SZEPT" albo "SZEPTY" nie pamiętam nazwy horroru, ale taki z tego horror jak z Thomasa dobry zawodnik. 9. Poznanie Thomasa. ~~ Pomagał @Anonimowy. 10. Umiem palić fajke nosem. Może być? 11. Czasami. 12. Tak. 13. Japonia, Ameryka, a potem takie klimaty wojenno-anonimowe Irak and Afganistan. 14. Japońskim. Wpierdalanie ramen na czas! XD 15. W horrorze. XD (@Anonimowy. SIĘ ZAŚMIAŁ PRZY TYM PYTANIU I WIEM CO CHCIAŁ ODPOWIEDZIEĆ, DLATEGO ODPOWIADAM DODATKOWO ZA NIEGO: PORNOS). 16. Nie. 17. Chciałbym. 18. Samemu nie, bo tam małpy Thomasy chodzą i Trzecie. 19. Żadne. XD 20. Nie wiem, nie wiem. Zapytaj małpy. XD Dranzer 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-225503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Misiu Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dlaczego jesteś małpą w grze Fortnite? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-225524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aris Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 21 minut temu, Jestem Misiu napisał: Dlaczego jesteś małpą w grze Fortnite? Bo Ty jesteś małpą i uczyłeś mnie Jestem Misiu 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/29287-qa-aris/#findComment-225530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi