Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

no serwus

jestem zawiedziony tym resetem jak większość bo w sumie oprócz nowych skinów i resetu statystyk nic nowego. na forum były tematy także o problemach z rynkiem który nie był zbyt sprawny (zbyt wysokie ceny) i nic z nim nie zrobiono. też nie było resetu klanów i nowych misji o których też był temat na forum. to odbija się na ilości graczach na serwerze bo rzadko jest wiecej niż 12 osób czasami jest 4-6. Można wiedzieć kiedy będzie przynajmniej reset klanów o ile będzie i czy będzie coś robione w kierunku tego rynku.

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/

Wszelkie pytania kierujcie do @Thomas. W tym momencie to on jest odpowiedzialny za coś takiego jak reset go:modów i ich działanie.

Ceny na rynku miał zmienić - nie zostało zrobione

Skiny - nowe, fajnie, ale to zasługa @Rossa Voorhees , @Nunko, @#Saiaku jako opiekunów, którzy coś zrobili i przygotowali. Nie widzę FTP, więc nawet nie wiem, czy wszystko będzie prawidłowo odczytywane, a nie chce mi się każdego skina z listą sprawdzać.

Misje - znowu 0 poprawek, dopisek, usprawnień, a przecież to ponoć było takie proste, bo na bazie CODa...

Klany - zostały, więc część ludzi ma wymaxowany klan już na wejściu - macie dowód z dzisiejszego dnia: https://imgur.com/a/o7mu6fU. Gdzie tu równy start po resecie?

Jakby to powiedzieć... Ktoś tu coś ostro zj****ł i nie są to opiekunowie, tylko ktoś wyższy...

Jakieś wyjaśnienia?

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223469

U nas bylo bardzo duzo nowych propozycji, i ceny chcielismy zmienic, i misji nowe, ale ktos jeden wszystko odrzucil (bo nie chcial tego robic) i powiedzial ze to tylko ulatwi gre.
Skinami sie zajmowali tylko Ja i @Karina wszystkie skiny robilismy my, z Nunko to zalatwilem, ze Ja z Karina zrobimy to, @#Saiaku wgl w tym udzialu nie bral, i bardzo duzo skinow zrobila Karina wlasnorecznie, czyli nie ma takich skinow nigdzie. Ale ktos stwierdzili ze lepiej zamiast nowych skinow dodac pare starych, nwm po co jak bylo 18 m4 do wyboru, 16 ak, 16 awp, 24 kosy. Wszystkie Famasy zrobiony wlasnorecznie, galil tez, oprocz jednego. My spedzylismy kupe czasu zeby zrobic to jak najlepiej, tylko @Thomas ktory nie gra na serwie, wszystko odrzucil, i zrobil po swojemu. Wczoraj gadalem z technikiem, disiaj powinien byc calkowity reset serwera od nowa. Tak samo rs`y przygotowalem jeszcze przed resetem, ale disiaj ma byc wszystko poprawione, bedzie reset klanow, bedzie reset rs`ow, powinny byc obrazki na podglad broni. Mam nadzieje ze dojdziemy do sukcesu, lepiej pozno niz nigdy. 

p.s. szkoda ze nie ma cie @Roni, ty mogles to wszystko zorganizowac idealnie...

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223473

Dobrze że wreszcie zaczyna się coś dziać bo serwer idzie w strone przepaści. @Rossa Voorhees reset całkowicie wszystkiego? niektórzy zrobili po 2000killi i nie wiem czy by większość by była zadowolona z resetu statystyk

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223505

To teraz dodam tylko coś od siebie, nie żeby coś ale paczki skinów i rs Thomas dostał i ode mnie lecz nie dodał nic z tego co mu podałem co mnie wkur... dobra skiny były wybrane żeby były takie same tu i tu (4maps/dd2) moje pytanie brzmi po co ? skoro to dwa różne serwery po co robić to samo jak można zrobić różniące się skiny/rs na jednym i drugim serwerze taka moja propozycja na następny już reset niech go mody nie mają tego samego :)

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223568

4 godziny temu, Zimny napisał:

Krótki komentarz. HAHAHA

Z tego co się orientuję @ mają kontrolować opiekunów/serwery, a nie decydować za nich co, jak i kiedy ma być robione, to już kwestia opiekunów mr. @Thomas chyba za dużo władzy poczułeś i potrzeba jakiejś temperówki, żebyś się tak nie panoszył na serwerach o których nie masz bladego pojęcia tym bardziej jak rzekł @Rossa Voorhees na serwerze nie grasz.

Skoro opiekunowie przygotowali wszystko na pełny reset aby zadowolić swoich podopiecznych (graczy) serwera to na co blokować rzetelną pracę? 

Nie wiem czy opiekunowie potrafią owy reset zrobić, wgrać nowe skiny itd., ale co za problem ich nauczyć? Dać im trochę swobody.

#FREEOPIEKUNI dajcie im spełniać swoje obowiązki, bo potem wiadro pomyj leci na niewinnych opiekunów kiedy @ sedzi sobie zadowolony za kurtyną.

Nic dodac, nic ujac. 

9 minut temu, #Saiaku napisał:

To teraz dodam tylko coś od siebie, nie żeby coś ale paczki skinów i rs Thomas dostał i ode mnie lecz nie dodał nic z tego co mu podałem co mnie wkur... dobra skiny były wybrane żeby były takie same tu i tu (4maps/dd2) moje pytanie brzmi po co ? skoro to dwa różne serwery po co robić to samo jak można zrobić różniące się skiny/rs na jednym i drugim serwerze taka moja propozycja na następny już reset niech go mody nie mają tego samego :)

Na twoj serwer dodali te skiny co my robilosmy, tak samo i rs'y tez u was sa nasze. I to jest dziwne. 

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223569

Na skiny nie ma co narzekać bo są nowe i ładne(nie wszystkie). Paczka rs'ów powinna być zrobiona przez opiekuna/graczy. I teraz pytanie po co jest opiekun na serwerze (go:mod dd2) skoro jego pomysły nie są brane pod uwagę? 

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223579

51 minut temu, Rossa Voorhees napisał:

Nic dodac, nic ujac. 

Na twoj serwer dodali te skiny co my robilosmy, tak samo i rs'y tez u was sa nasze. I to jest dziwne. 

Wiem dlatego właśnie trochę mnie to denerwuje bo w takim razie po co robić coś co ktoś chce a i tak nie jest brane pod uwagę, praca na marne tak właśnie to odczułem 

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223582

Moment moment.

4 godziny temu, Zimny napisał:

Krótki komentarz. HAHAHA

Z tego co się orientuję @ mają kontrolować opiekunów/serwery, a nie decydować za nich co, jak i kiedy ma być robione, to już kwestia opiekunów mr. @Thomas chyba za dużo władzy poczułeś i potrzeba jakiejś temperówki, żebyś się tak nie panoszył na serwerach o których nie masz bladego pojęcia tym bardziej jak rzekł @Rossa Voorhees na serwerze nie grasz.

Skoro opiekunowie przygotowali wszystko na pełny reset aby zadowolić swoich podopiecznych (graczy) serwera to na co blokować rzetelną pracę? 

Nie wiem czy opiekunowie potrafią owy reset zrobić, wgrać nowe skiny itd., ale co za problem ich nauczyć? Dać im trochę swobody.

#FREEOPIEKUNI dajcie im spełniać swoje obowiązki, bo potem wiadro pomyj leci na niewinnych opiekunów kiedy @ sedzi sobie zadowolony za kurtyną.

Tak Ja tu nie gram i tak samo się nim nie opiekuj. Ja mam Dd2 go moda bo tam grałem.

Nie wiem kto wam powiedział że opiekuje sie 4 maps no ale dobrze.

Jedyne co to reset robiłem z technikiem na tym serwerze i do dzisiaj nie wiem czemu nam ten reset cofnęło, ale jak się mówi "człowiek na błędach się uczy" Wszystko będzie naprawione.

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223586

4 godziny temu, REDD [t] napisał:

Dobrze że wreszcie zaczyna się coś dziać bo serwer idzie w strone przepaści. @Rossa Voorhees reset całkowicie wszystkiego? niektórzy zrobili po 2000killi i nie wiem czy by większość by była zadowolona z resetu statystyk

Killi to nic w porownaniu do porzadnego resetu, bedzie kazdy na rowno, bez klanow, to robimi dla graczy, nie tylko dla siebie. 

41 minut temu, Thomas napisał:

Moment moment.

Tak Ja tu nie gram i tak samo się nim nie opiekuj. Ja mam Dd2 go moda bo tam grałem.

Nie wiem kto wam powiedział że opiekuje sie 4 maps no ale dobrze.

Jedyne co to reset robiłem z technikiem na tym serwerze i do dzisiaj nie wiem czemu nam ten reset cofnęło, ale jak się mówi "człowiek na błędach się uczy" Wszystko będzie naprawione.

Czyli tak naprawde nikt sie nie zajmowal 4maps, fajnie. Oczywiscie bedzie slaby online jak jest slaby reset. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie naprawione. 

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223598

Z tego co tu wyczytałem i zrozumiałem jestem jeszcze bardziej zażenowany sytuacją na 4 maps niż byłem, a ten serwer był i będzie w pewnym sensie moim oczkiem w głowie, bo razem z @Roni tworzyliśmy te GO:MODY od podstaw.

A więc opiekunowie. Jak się żegnacie itd. z Ronim to piszecie bzdety o tym jak was wiele nauczył itd. nosz teraz wychodzi, że właściwie się gó**o nauczyliście, więc ja was teraz pokieruje.

Historia prawdziwa jak to było z moim i @Roni awansem. 

Krystek: no to chłopaki, to jest ftp, tu jest plik user.ini, resztę sobie popatrzcie sami i ogarnijcie. KONIEC LEKCJI!!!!

I co było później? Razem przesiadywaliśmy na TS po 2/3h ogarnialiśmy FTP, jak się robi resety, jak się dodaje skiny, gdzie się to wszystko wpisuje, dodaje, jaki format zdjęć itd. itd. i jak przyszedł czas resetu to my do Krystka powiedzieliśmy, słuchaj, siedzieliśmy ogarnialiśmy ftp, mamy parę kluczowych pytań których nie rozszyfrowaliśmy i to MY chcemy zrobić kolejny reset, bo po to zostaliśmy opiekunami, żeby odciążyć Ciebie i innych od jego robienia. A wy co teraz tu wypisujecie? Nie wiecie kto jest waszym przełożonym? nie wiecie co i do czego? wiecie cokolwiek w ogóle?

Myślicie, że jak doszliśmy od Użytkownika do Head Admina? czekając jak ktoś coś zrobi za nas? sami się wszystkiego uczyliśmy, jak się czegoś nie mogliśmy domyślić, lub czegoś znaleźć, zaraz pisaliśmy czy to do Krystka czy Donaciaka, słuchaj mamy problem w tym i tym, gdzie jest to i to? dostawaliśmy odpowiedź, pukaliśmy się w łeb, że przecież tu zaglądaliśmy i ogarnialiśmy dalej.

Już nie jesteście adminami, koniec prowadzenia z rączkę przez Roniego, jesteście OPIEKUNAMI którzy SAMI muszą zakręcić się za swoim interesem, a nie czekać jak się samo zrobi lub nie.

Powiem tylko, że jest was 3 opiekunów, dlaczego 3? My z @Roni mieliśmy prosty układ, napisaliśmy do Krystka, i nawet to nie była prośba, tylko propozycja nie do odrzucenia, mamy bliźniacze serwery i chcemy mieć oboje dostęp do serwerów swoich wzajemnie. Więc GO MOD był wspólny między nami, tylko sprawy wewnętrzne były od dzielne, skargi,admini itp. To były czasy kiedy byliśmy u swoich początków kariery opiekuna.

A was jest 3, wejdźcie sobie na TS, ogarnijcie to FTP i nauczcie się sami jeśli nikt inny się tym nie interesuje tak jak zrobilibyście to wy, bo jak mówi stare porzekadło "umiesz liczyć? licz na siebie."

1 godzinę temu, Rossa Voorhees napisał:

Czyli tak naprawde nikt sie nie zajmowal 4maps, fajnie. Oczywiscie bedzie slaby online jak jest slaby reset. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie naprawione. 

Nie. proszę Pana, to między innymi TY się zajmujesz 4 MAPSEM i TY masz przypilnować żeby wszystko było jak w zegarku szwajcarskim. Ty masz się dowiedzieć kto jest waszym przełożonym, z kim masz konsultować zmiany itd.

I jeszcze @Thomas, no fajnie, że się nie zajmujesz. To kto się w takim razie zajmuje? bo wydaję mi się, że mając właśnie to stanowisko to musisz to wiedzieć i udzielić chłopakom takiej informacji. Tym bardziej po ostatnich roszadach w administracji, bo może to był @Kub1nho? jeśli tak to kto jego pałeczkę przejął? może właśnie ty powinieneś się zainteresować, skoro prowadzisz także DD2?

@Roni chciałbyś coś ciekawego dodać? znając Ciebie zawsze coś tam masz do dorzucenia.

Zgłosiliście się na opiekuna, okażcie zaangażowanie i sami nauczcie się tego czego i my z Ronim także się uczyliśmy sami, przechodzicie dokładnie tę samą drogę co i MY. Różnica jest taka, że my sami wykoncypowaliśmy, że mamy się tego nauczyć, a nie dostawać opierdziel żeby wziąć du**ę w troki.

Ode mnie to tyle.

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223626

No dobrze teraz kolej na moje zdanie w tych wszystkich wypowiedziach .Pisałem do @selfie o wszystkim co sie dzieje i wgl .Jakie kolwiek rady czy cos i problemy .Tak tez o resecie pisalem z nim ze to i owo nie gra i cos zostalo niedopatrzne a kto odrzucic nasze pomysły ?? To jest pytanie ?Przedstawiliśmy z @Rossa Voorhees 2 tematy i kazdy jakos sie pokrywal z moimi jak i jego pomyslami chcielismy ten reset zrobic z pompa i zatrzykiem adrenaliny dla graczy aby mieli cos nowego od nowych opiekunów.Pisalismy z @Rossa Voorhees bardzo duzo o wielu zmianach i wgl  ustalaliśmy każdy szczegół.Co do skinow to ich zasługa i tak jak pisał @Rossa Voorhees podzielilismy sie obowiazkami aby zrobic to z jajem.... @Karina włożyła wiele w zrobienie skinow ,poswieciła swój czas aby nam pomudz w tym i naprawde gratulacje dla niej bo ma dziewczyna potencjał na tekie sprawy :).kolejna sprawa dotyczy uprawnień i dostepu do ftp jak i dawania admina jak i zabierania . Ktos kupuje usługi a my nie mamy w to wgladu , tak samo w logi nie a czasem sie zdarzy ze trzeba wejsc i cos znalesc .Troszke nam to podcieło skrzydełka i nic nie mozemy zrobic w tym kierunku aby było lepiej brak swobody dla nas jako opiekonów , wolnej przestrzeni do rozwijania umiejetnosci i nowych pomysłow eh :( Ten reset miał być bombą a okazał sie klapa i niewypałem .....

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223642

2 godziny temu, Rossa Voorhees napisał:

Killi to nic w porownaniu do porzadnego resetu, bedzie kazdy na rowno, bez klanow, to robimi dla graczy, nie tylko dla siebie. 

36 minut temu, Zimny napisał:

Z tego co tu wyczytałem i zrozumiałem jestem jeszcze bardziej zażenowany sytuacją na 4 maps niż byłem, a ten serwer był i będzie w pewnym sensie moim oczkiem w głowie, bo razem z @Roni tworzyliśmy te GO:MODY od podstaw.

A więc opiekunowie. Jak się żegnacie itd. z Ronim to piszecie bzdety o tym jak was wiele nauczył itd. nosz teraz wychodzi, że właściwie się gó**o nauczyliście, więc ja was teraz pokieruje.

Krystek: no to chłopaki, to jest ftp, tu jest plik user.ini, resztę sobie popatrzcie sami i ogarnijcie. KONIEC LEKCJI!!!!

I co było później? Razem przesiadywaliśmy na TS po 2/3h ogarnialiśmy FTP, jak się robi resety, jak się dodaje skiny, gdzie się to wszystko wpisuje, dodaje, jaki format zdjęć itd. itd. i jak przyszedł czas resetu to my do Krystka powiedzieliśmy, słuchaj, siedzieliśmy ogarnialiśmy ftp, mamy parę kluczowych pytań których nie rozszyfrowaliśmy i to MY chcemy zrobić kolejny reset, bo po to zostaliśmy opiekunami, żeby odciążyć Ciebie i innych od jego robienia. A wy co teraz tu wypisujecie? Nie wiecie kto jest waszym przełożonym? nie wiecie co i do czego? wiecie cokolwiek w ogóle?

Myślicie, że jak doszliśmy od Użytkownika do Head Admina? czekając jak ktoś coś zrobi za nas? sami się wszystkiego uczyliśmy, jak się czegoś nie mogliśmy domyślić, lub czegoś znaleźć, zaraz pisaliśmy czy to do Krystka czy Donaciaka, słuchaj mamy problem w tym i tym, gdzie jest to i to? dostawaliśmy odpowiedź, pukaliśmy się w łeb, że przecież tu zaglądaliśmy i ogarnialiśmy dalej.

Już nie jesteście adminami, koniec prowadzenia z rączkę przez Roniego, jesteście OPIEKUNAMI którzy SAMI muszą zakręcić się za swoim interesem, a nie czekać jak się samo zrobi lub nie.

Powiem tylko, że jest was 3 opiekunów, dlaczego 3? My z @Roni mieliśmy prosty układ, napisaliśmy do Krystka, i nawet to nie była prośba, tylko propozycja nie do odrzucenia, mamy bliźniacze serwery i chcemy mieć oboje dostęp do serwerów swoich wzajemnie. Więc GO MOD był wspólny między nami, tylko sprawy wewnętrzne były od dzielne, skargi,admini itp. To były czasy kiedy byliśmy u swoich początków kariery opiekuna.

A was jest 3, wejdźcie sobie na TS, ogarnijcie to FTP i nauczcie się sami jeśli nikt inny się tym nie interesuje tak jak zrobilibyście to wy, bo jak mówi stare porzekadło "umiesz liczyć? licz na siebie."

Nie. proszę Pana, to między innymi TY się zajmujesz 4 MAPSEM i TY masz przypilnować żeby wszystko było jak w zegarku szwajcarskim. Ty masz się dowiedzieć kto jest waszym przełożonym, z kim masz konsultować zmiany itd.

I jeszcze @Thomas, no fajnie, że się nie zajmujesz. To kto się w takim razie zajmuje? bo wydaję mi się, że mając właśnie to stanowisko to musisz to wiedzieć i udzielić chłopakom takiej informacji. Tym bardziej po ostatnich roszadach w administracji, bo może to był @Kub1nho? jeśli tak to kto jego pałeczkę przejął? może właśnie ty powinieneś się zainteresować, skoro prowadzisz także DD2?

@Roni chciałbyś coś ciekawego dodać? znając Ciebie zawsze coś tam masz do dorzucenia.

Zgłosiliście się na opiekuna, okażcie zaangażowanie i sami nauczcie się tego czego i my z Ronim także się uczyliśmy sami, przechodzicie dokładnie tę samą drogę co i MY. Różnica jest taka, że my sami wykoncypowaliśmy, że mamy się tego nauczyć, a nie dostawać opierdziel żeby wziąć du**ę w troki.

Ode mnie to tyle.

@selfie

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223644

45 minut temu, Zimny napisał:

Ode mnie to tyle.

Nas mieli pilnowac i pomagac @Kub1nho i @selfie, wszystko co moglismy zrobic/zapytac, wszystko ogarnelosmy, o czym wgl dalej mowic, jak do tej pory nie mamy dostemu do ftp. Z checiem bedziemy z @Nunko siedziec i ogarniac to, po to przyslismy na stanowisko opiekuna, zeby serwer tylko ulepszyc. Juz ponad miesiac jestesmy opoekunami bez dostepu do ftp.

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223650

Co do resetu dostałem wszystkie pomysły oraz skiny od opiekunów rsy też nie mogłem ich wrzucić bo byłem w pracy więc miał je wrzucić asior bo kubinho nie mógł. Kolejną rzecz reset przeanalizowałem wszystko z Kubą czy to będzie dobre czy też nie spodobało nam się kilka pomysłów to je zostawiliśmy. Napisałem do Technika czy da rade coś z nimi zrobić napisałem że przy większości tak później gadałem z Thomasem i praktycznie większość rzeczy odrzucił bo uważał że gra będzie za łatwa i niech zostanie tak jak jest. Aktualnie jestem bez komputera do końca weekendu a już gadałem z Nunko co do dostępu ftp i wyjaśniałem sobie z nim wszystko do Ciebie Rossa też się odezwę po weekendzie

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223656

Kolejna sprawa to dawnie svipa na tydzien za 3 plusy przez inne osoby .Jeżeli z @Rossa Voorhees jesteśmy opiekunami i mamy trzymać ten serwer to osoby ktore daja adminom za te plusy svipa powinny dac notke czy cos w tej sprawie bo tedy ja jak podliczam chłopaków to mam za przeproszeniem burdel w papierkach a ja lubie mieć ład i skład .Każda bzdete czy urlop czy co kolwiek notuje i odnotowuje aby miec klarownosć w tych sprawach a jak ktos daje svipa a nie ma kasowanych plusów to pozniej nie dojde kto co ile ma ..

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223661

WoW, no przynajmniej opiekunowie będą w końcu opiekunami, a nie ?czymś?

Chociaż tyle dobrego z wjazdu na forum 

I tak na sam koniec, żeby was dodatkowo zmotywować. (pisze to, bo @Roni mówi, żebym o tym wspomniał xD )

Jak coś planujecie tak jak teraz to macie nie czekać jak na ruskim kazaniu aż się zrobi tylko róbcie to co my robiliśmy z @d0naciak. Tydzień przed resetem miał od nas GG zaspamione żeby nam w końcu podesłał zamówione pluginy. Do tego stopnia leciał spam, że zawsze był poziom takiego wkurwienia na nas, że aż przestawał nam odpisywać, a jeśli już to późno w nocy kiedy był pewien, że nas już nie ma przed komputerem ;) 

Życzę powodzenia już jako pełni opiekunowie z dostępem do FTP

https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-223692

Może jestem tutaj płotką, ale to jest jedyny serwer na którym gram i fajnie by było jakby był on ogarnięty, tym bardziej, że widać że  @Rossa Voorhees i @Nunko chcą przywrócić serwer do jego świetności z przed kilku miesięcy kiedy to wieczorami ciężko było na niego wejść. Ja wróciłem po jakiś 3 miesiącach przerwy i od kilku dni widzę, że nie ma porównania do tamtego czasu... zwykle na serwerze jest 5-8 osób, raz dziennie przez 10 minut może się zdarzy że jest powyżej 20 - no jakaś masakra, trzymam kciuki że uda wam się to chłopaki ogarnąć, ale do tego potrzeba współpracy innych osób...

[Edit po kolejnym nocnym resecie] Widzę, że w nocy był jeszcze jeden reset który dotknął też skinów i euro, w sumie dobrze bo niektórzy już schomikowali po 100 euro i zaraz by były klany koksowane, a tak ruszamy wszyscy od 0 :)

Przejrzałem skiny - normalnie można podejrzeć tylko ich niewielką część - bodajże do 2 pierwszych broni z listy. Pozostałe są albo zupełnie niewidoczne (M4, USP) albo w złym formacie (AK, AWP, FAMAS itd. a więc głównie używane bronie) i trzeba przewijać suwaki żeby obejrzeć SCREEN BRONI Z MAPKI DE_TRAIN ?! O co tu w ogóle chodzi?? Zakładam że te co są widoczne normalnie to stare skiny, a wszystkie nowe (zrobione) mają po prostu porobione screeny z użycia ich na trainie... Trochę słabe, ale jeśli tak musi być, to chociaż ustawcie ich odpowiednie wielkości, żeby nie było trzeba używać suwaków + sprawdzić dlaczego niektóre skiny nadal nie są widoczne (o ile to w ogóle możliwe bez kolejnego resetu).

[Edit po kolejnym nocnym resecie]

Ciekawe jak z cenami na rynku, na razie bez skrzynek ciężko to sprawdzić :)

[Edit2] mam klucz i skrzynke pistoletów - ceny chyba nie zmienione.

Duży plus za nowe domyślne "skiny" dla granatów, fajnie wyglądają, ale równie duży MINUS za wprowadzenie Friendly Flash :( to wypadek przy pracy, czy specjalne działanie? Jeśli wypadek to może uda się to wyłączyć bez kolejnego resetu?

Ciekawi mnie też, czy zostały zmienione (zmniejszone) najbardziej dojechane misje jak ninja, czy brojenie paki?

Btw. Ilu jest teraz adminów? Chyba mało, bo wczoraj 2 ewidentnych cziterów wyłapałem przez 2 popołudniowe godziny, zgłaszałem na u@, ale chyba przez ten czas żadnego admina nie było na serwie - a jak typ lata z AIM-botem, to też ludzi odstrasza z serwera ;)

Edytowane przez Marudny
Powtórny reset
https://1shot2kill.pl/topic/29156-uwaga/#findComment-224045

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...