Myszka Miki Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Nick: Myszka Miki Imię: Mateusz Wiek: 25 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Nie będę ustalał ile godzin dziennie, jestem wstanie poświęcić forum. Z tego co pokazuje czas forum nie jest tak źle gdyż nie musiałem dużo obowiązków sprawować... CZAS ONLINE 5d 1h 42m 17s Opisz siebie: Swoje lata już mam, na co dzień prowadzę z narzeczoną sklep Zoologiczny online. Do tego mała firma budowlana. Jako że co dzień mam kontakt z nowymi ludźmi, nie widzę problemu w nawiązywaniu wspólnego języka. Jestem otwarty, lecz lubię oddzielać poszczególne tematy. Nie czuje już potrzeby bycia zauważalnym. Wole spokojną cichą prace. Dlaczego akurat Ty?: Jestem z Wami od dłuższego czasu. Myśle że jako Opiekun GO MOD radziłem sobie nieźle. Obecnie z większym doświadczeniem prowadzę FFA z którego nie zrezygnuje tak szybko. Po trafie popełnić błąd lecz nie zostawiam tematu tylko ratuje się prosząc pomocy bardziej doświadczone osoby. Pisząc podanie przemyślałem czy będę miał siłę ogarniać prace Moderatora na dłuższą metę, odpowiedz końcowa brzmi tak. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Musiałbym poznać więcej informacji od obecnej administracji jakie są dokładne plany rozwoju. W jaką stronę idziemy i czego będziemy szukać. Chodź myślę że początkowy Moderator powinien zacząć od wykonywania obowiązków. Dopiero z czasem przy rozmowach móc wrzucać swoją świeżość. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Byłem Modem na forum gry Travian.pl dawne czasy, chodź tam ludzi jak tematów było z 3 krotne więcej niż tu. Posiadałem 3 działy to pilnowania(obowiązkowe) i było kilka gdzie każdy po trochę musiał pilnować. Kontakt: GG, FB, STEAM, PW FORUM, TEL tdxa i BarteK_ 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/28231-myszka-miki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/28231-myszka-miki/#findComment-217330 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi