_Klaudia_ Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 (edited) Nick:_Klaudia_Imię:KlaudiaWiek:17 zaraz 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: to zalezy ile mam czasu ale teraz to 7/8 h Opisz siebie: Nazywam sie Klaudia,mam lat 17 rocznikowo 18.Interesuje się pilką nozną i interesuje się informatyką.Dlaczego akurat Ty?:Moze sie przydam koledze @Fr3sh. .Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz supporta?: jak narazie to nic bo forum jest dobrze zlozone i dopracowane :D.Jakie są twoje zainteresowania?:ogladam e-sport,i lubie wychodzic czaszami na imprezke z kolezankami i z kolegami :D. Kontakt: Forum,Steam,Fb, Edited June 28, 2018 by _Klaudia_ V1rus ✘ and BlantomaN! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Przepraszam ale jestem zmuszony dać ci głos na nie Nie spełniasz wymagań, nie widać twojej aktywności w działach które są wymagane, konto na forum założone ledwo miesiąc temu, ostatnim minusem jest posiadanie 23 postów na forum. Support jak sam się dowiedziałem to nie grupa która ma tylko moderować tematy, musi ona się wypowiadać w dziale jak i pomagać. Jedyne wymaganie które spełniasz to wiek lecz on w większości przypadków nie gra roli, nabij posty i napisz podanie za miesiąc to będę na tak. Conte and BlantomaN! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Nie ma co się rozpisywać. Nie spełniasz żadnych wymagań. Nawet masz warny na koncie i jeszcze składasz podanie? - z tego wynika że nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem... Stanowcze nie! @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ @LemoN | Never | ☆DAD☆ and BlantomaN! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Nie? po 1 nie spelkniasz wymagan po 2 fresh nie ma supporta po 3 podanie na odwal BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Nie spełniasz wymagań. BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. BlantomaN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts