signore tymek Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) Twój nick z gry:Szczepvn Twoje imię:Tymon Wiek:14 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):https://steamcommunity.com/id/Szepannnnneg Link do Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Szczepvn/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 6lat Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):8 (Admin na dd2 mialem nie na tej serwerowni) Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:3latqa Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Tak na dd2 nie ta serwerownia Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak Czy posiadasz mutacje:Nie W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Szukając serwerów jb na wiaderku i nie żałuję (skopiowałem poprzednie mam nadzieję że to nie przeszkadza) Edited June 19, 2018 by szczepvn. tak se o normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3mol Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) Na nie -gt -wiek +-mutacja +ogarniasz ct -mało grasz + jak zobacze to podanie za tydzień lub za 2 to będe na tak pod warunkiem że poprawisz gt Edited June 19, 2018 by SzymiXo!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtuaL Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Na nie -gt -mutacja +amx +ogarnia Nie grałeś 3 dni a jak wejdziesz to na krótki czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
signore tymek Posted June 19, 2018 Author Report Share Posted June 19, 2018 Dobra proszę to zamknąć zapomniałem o gt + nie ma to juz sensu Frizuu , raynie and BDJQP 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Odrzucam na prośbę autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts