Alucard! Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Witam, moją propozycją jest dodaniem darmowego vipa dla graczy którzy zakupili gre a nie zpiracili. AMI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Jestem za taki pomysł jest odpowiedni bo widziałem go na kilku innych serwerach i wypalił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Nie nie i Nie! Vipy to usługi, są płatne bo za nie utrzymuje się serwer. Gdyby tak każdy gracz steam dostał za darmo to by serwer straciłby. Chcesz mieć vipa to go kup a nie proś aby był za darmo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts