Paraksik Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Witam dziś o godzinie ok 20:00 Admin grooby dał mi bana na 5 godzin z powodu "reklamy" Osoby będące na serwerze potwierdzą że nic takiego nie było. Zapytałem dlaczego Admin Grooby zbanował gracza Sobyuk za reklamę , lecz grooby odpowiedział że nie bd sie tłumaczyć więc odpuściłem . Po jakiś 2/3 minutach dostałem bana z powodu reklamy nie wiadomo gdzie ona była bo nic nie pisałem oraz z jakich przyczyn poprostu postanowił mi dać bana bo się spienił . Proszę o zdegradowanie Groobego z roli Admina . Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroobY Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Nie zastosowałeś się do wzoru. Nie wiem, czy warto odpowiadać ;P. [11 lvl] Sybuk_: elo elektryk [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: cze Paraksik killed GroobY ^Osu with p90 [11 lvl] Sybuk_: elektryk team [34 lvl] dziuraGG: xD [41 lvl] GroobY ^Osu: 100 monet [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: ta *** Paraksik killed Waloooo with a headshot from usp *** *** Kotul killed dziuraGG with a headshot from knife *** [BaseBuilder] Dostales 2 monety oraz expa za Cele Moda. Postep 7 / 15 [14 lvl] Waloooo: usp [41 lvl] GroobY ^Osu: [11 lvl] Sybuk_: ty grasz na 50 lvl + rpg [~] Wez obiekt i uzyj klawisza R aby uzyc szybkiego przyciagania! [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: ta [11 lvl] Sybuk_: to spoko [34 lvl] dziuraGG: kotul no czemu!! [Ruletka] Gracz Paraksik wylosowal: Zwiekszony DMG o 8 [AMXBans] Pomyslnie zbanowano SteamID 'STEAM_1:0:193494132' (IP w logach). Gracz dostanie Kicka. [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: parakasik daj kila 'Sybuk_' dostal bana na '5 godzin'. Powod: 'reklama' Wiadomo o jaki serwer chodzi. Dałem bana na 5h graczowi "Sybuk", następnie Ty zacząłeś się mnie czepiać i rządać wyjaśnień. Tak jak napisałem, nie jesteś ani opiekunem, ani właścicielem, więc nie muszę Ci się tłumaczyć. Czepiając się mnie przez mikro, z 2 - 3 razy wspomniałeś o nazwe tego serwera (nie serwerowni). Zapytałem @Shawinsco mam z Tobą zrobić, i zrobiłem tak jak mi polecił. A jako dowód Twojej reklamy wstawie wycinek rozmowy z graczem "Cj 1.6..." (reszty nicku nie pamietam). Zacząłem z nim rozmowę w tej rundzie, w której dostałeś bana, ale jeszcze zanim go dostałeś: DarGorN: -kurwa DarGorN: paraksik mi zablokowal DarGorN: wejscie DarGorN: Xd GroobY: ok xD DarGorN: jak cos ss mam GroobY: mieliscie blosko siebie GroobY: mogl nieswiadomie GroobY: wiec tak srednio DarGorN: ale on mi zablokowal DarGorN: nie ja mu GroobY: zalezy kto komu sie wepchal DarGorN: ja 1 bylem DarGorN: na demku napewno jest GroobY: no to jego wina DarGorN: czm ci gada ze sie pograzyles GroobY: bana dostal na 5h GroobY: za reklame DarGorN: i dobrze gnojowi DarGorN: XD DarGorN: aaa bo powiedzial te DarGorN: 50lvl klasy DarGorN: cos tam PANTER ツ 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169435 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paraksik Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 3 minuty temu, GroobY napisał: Nie zastosowałeś się do wzoru. Nie wiem, czy warto odpowiadać ;P. [11 lvl] Sybuk_: elo elektryk [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: cze Paraksik killed GroobY ^Osu with p90 [11 lvl] Sybuk_: elektryk team [34 lvl] dziuraGG: xD [41 lvl] GroobY ^Osu: 100 monet [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: ta *** Paraksik killed Waloooo with a headshot from usp *** *** Kotul killed dziuraGG with a headshot from knife *** [BaseBuilder] Dostales 2 monety oraz expa za Cele Moda. Postep 7 / 15 [14 lvl] Waloooo: usp [41 lvl] GroobY ^Osu: [11 lvl] Sybuk_: ty grasz na 50 lvl + rpg [~] Wez obiekt i uzyj klawisza R aby uzyc szybkiego przyciagania! [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: ta [11 lvl] Sybuk_: to spoko [34 lvl] dziuraGG: kotul no czemu!! [Ruletka] Gracz Paraksik wylosowal: Zwiekszony DMG o 8 [AMXBans] Pomyslnie zbanowano SteamID 'STEAM_1:0:193494132' (IP w logach). Gracz dostanie Kicka. [14 lvl] VIP E L E K T R Y K 2014: parakasik daj kila 'Sybuk_' dostal bana na '5 godzin'. Powod: 'reklama' Wiadomo o jaki serwer chodzi. Dałem bana na 5h graczowi "Sybuk", następnie Ty zacząłeś się mnie czepiać i rządać wyjaśnień. Tak jak napisałem, nie jesteś ani opiekunem, ani właścicielem, więc nie muszę Ci się tłumaczyć. Czepiając się mnie przez mikro, z 2 - 3 razy wspomniałeś o nazwe tego serwera (nie serwerowni). Zapytałem @Shawinsco mam z Tobą zrobić, i zrobiłem tak jak mi polecił. A jako dowód Twojej reklamy wstawie wycinek rozmowy z graczem "Cj 1.6..." (reszty nicku nie pamietam). Zacząłem z nim rozmowę w tej rundzie, w której dostałeś bana, ale jeszcze zanim go dostałeś: DarGorN: -kurwa DarGorN: paraksik mi zablokowal DarGorN: wejscie DarGorN: Xd GroobY: ok xD DarGorN: jak cos ss mam GroobY: mieliscie blosko siebie GroobY: mogl nieswiadomie GroobY: wiec tak srednio DarGorN: ale on mi zablokowal DarGorN: nie ja mu GroobY: zalezy kto komu sie wepchal DarGorN: ja 1 bylem DarGorN: na demku napewno jest GroobY: no to jego wina DarGorN: czm ci gada ze sie pograzyles GroobY: bana dostal na 5h GroobY: za reklame DarGorN: i dobrze gnojowi DarGorN: XD DarGorN: aaa bo powiedzial te DarGorN: 50lvl klasy DarGorN: cos tam Zacznijmy od tego że nie potrzebuje wzoru by udowodnić że nie nadajesz się na Admina Po 1 To kampę robiłem poprostu obok nie zwracam uwagi na to co i jak buduje bo mało mnie to interesuje ban za reklamę moim zdaniem wygląda tak : **plica.pl Lub IP: 2132321321321123. A co ma do tego napis : 50lvl + rpg. A i po 2 prosze tu nie kłamać że mówiłem nazwe tej serwerowni ponieważ powiedziałem tylko 50lvl + rpg Wiec jakbyś mógł zachować troche honoru i nie kłamać proszę dostosuj się do tego. Dla mnie nie nadajesz się do tego stanowiska . --------------------------------------------------------------------------- [30 lvl] SVIP PANT3R: za reklame --. [17 lvl] [KJ]: Kotul [41 lvl] GroobY ^Osu: nie wygladasz mi na opiekuna Wpisz 'amx_help' w konsoli aby uzyskac liste komend qq dropped [41 lvl] GroobY ^Osu: albo wlasciciela "sv_restartround" changed to "1" "sv_restartround" changed to "0" [17 lvl] [KJ]: wisz ze ci lubie xD [41 lvl] GroobY ^Osu: to ja odmawiam ------------------------------------------------------------------------------ Tutaj zapytałem o odpowiedź w sprawie bana Sobyuka . Odmówiłeś dałem sobię spokój więcej nic nie mówiłem potem jakiś gracz do mnie napisał dzięki że zablokowałem chociaż nie zrobiłem tego specjalnie . mógł poprosić o pomoc. DarGorN: -kurwa DarGorN: paraksik mi zablokowal DarGorN: wejscie DarGorN: Xd GroobY: ok xD DarGorN: jak cos ss mam GroobY: mieliscie blosko siebie GroobY: mogl nieswiadomie GroobY: wiec tak srednio DarGorN: ale on mi zablokowal DarGorN: nie ja mu GroobY: zalezy kto komu sie wepchal DarGorN: ja 1 bylem DarGorN: na demku napewno jest GroobY: no to jego wina DarGorN: czm ci gada ze sie pograzyles GroobY: bana dostal na 5h GroobY: za reklame DarGorN: i dobrze gnojowi DarGorN: XD DarGorN: aaa bo powiedzial te DarGorN: 50lvl klasy DarGorN: cos tam Oraz patrząc po tym co wstawiłeś. Osoba z nickiem DarGorN obrazila mnie oraz sama zareklamowała a bana chyba nie dostała. jeszcze raz wspomne nie nadajesz sięi tyle oraz odnośnie dowodów do Sheriff . Pov3R powiedział że nie muszę wstawiać . Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5iq180cm0kg Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Prawda jest taka że grooby (admin) nie wchodzi prawie wogole na serwer tzn. aktywnosc raz na pare dni a jak juz przychodzi to jest niesprawiedliwy dla wielu graczy. Ja dostalem bana za ,,WSPOLPRACE" prawda dostalem slusznego ale tez widzialem jak on tak samo robil Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroobY Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) 24 minuty temu, GroobY napisał: Czepiając się mnie przez mikro, z 2 - 3 razy wspomniałeś o nazwe tego serwera (nie serwerowni). 11 minut temu, Paraksik napisał: A i po 2 prosze tu nie kłamać że mówiłem nazwe tej serwerowni ponieważ powiedziałem tylko 50lvl + rpg Wiec jakbyś mógł zachować troche honoru i nie kłamać proszę dostosuj się do tego. 1. Czytaz ze zrozumieniem. 2.Nie rozmawiamy o tej kampie. 11 minut temu, Paraksik napisał: Tutaj zapytałem o odpowiedź w sprawie bana Sobyuka . Odmówiłeś dałem sobię spokój więcej nic nie mówiłem 3. Jakbyś dał sobie spokój to byś bana nie został. Masz szczęście, że hltv nie nagrywa mikrofonu. 4. Rozmowa, którą wstawiłem jest ze steam. ____ @5iq180cm0kg Proszę o dowody. Owszem, ostatnio mniej czasu spędzam na serwerze. Byłem prawie 2 tygodnie na zwolnieniu, a na końcu tygodnia nie mogłem wejść na serwer z przyczyn osobistych. Nie Ty jesteś od rozliczania mnie z godzin. Znam regulamin admina i wiem ile godzin musze spędzić na serwerze Edytowane 14 Marca 2018 przez GroobY Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169448 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTER ツ Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Jak dla mnie również ban nie słuszny.. jeszcze nie grałem na takim serwerze gdzie napisanie na say'u 50lvl+rpg to reklama. Nie raz grałem na serwerach gdzie gracze mieli nick np. class only dd2 (ps. na serwerze gra gracz o nicku TroleK.pl) i nie byli banowani.. przecież nawet nie ma www, .pl i ip wiec dla mnie to taka reklama jak dziecko małpy i szympansa Cytat @GroobY w skrocie bedziesz je***y na serwerze bo kazdy lubi paraksa JEBAC CIEBIE I KASZE TYLE MAM DO POWIEDZENIA JEB Z LOKCIE ELO ps. już uspokójcie się trochę każdy admin to człowiek i ma uczucia. Każdy możne popełniać błędy .. Edytowane 14 Marca 2018 przez PANTER ツ Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169468 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Temat zamykam, bo robicie spam. Jak tak dalej pójdzie, to wylecicie oboje z forum mając po 10 ostrzeżeń za te głupie wypowiedzi @P0v3R, @Shawins decydujcie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Misiu Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Nie ma ip ale jest nazwa. Serwery BB można policzyć na palcach jednej ręki więc porównywanie do ONLY DD2 jest nie na miejscu. Pozwoliłem adminowi Ciebie zbanować, ponieważ wspominałeś tą nazwę na czacie głosowym mnóstwo razy. Czy to jest prawda? Nie wiem. Ban minął, flagi admina zabrane więc kłódka. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Misiu Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21570-skarga-na-grooby/#findComment-169704 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi