Jump to content

admini - cele mapy

Zimny
 Share

Recommended Posts

Twój Nick: Zimny

Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: nie wiem jacy tam admini teraz adminują, miejmy nadzieję, że się admin przyzna

treść:Co to się w ogóle dzieje na serwerze?

Wszedłem na serwer na godzinkę i miałem już dość patrzenia na to jak admini pilnują CELI MAPY. Widziałem X sytuacji jak to zostawał 1 CT na 5/6 TT i ten spami na środek ekranu żeby cele robił, po czym jak nie wykonał to slay. czy też odwrotna sytuacja, został 1 TT na 5 CT, TT na A się bronił przed 3 CT szturmującego go od długiej, paka bodajże w trupie i dostał SLAY za cele... ŻENADA

No ludzie, ja rozumiem cele mapy ale w sytuacji 1 vs 5  wykonanie celi jest co najmniej AWYKONALNE i jeśli ktoś NIE MA VIPA, a ma umysł to woli sobie w tedy walnąć SAVE i w następnej rundzie się odkuć, to naprawdę nie jest MEGA TRUDNE do pojęcia, to są wręcz podstawy tej gry - MYŚLENIE

Co innego być 1 vs 1 i kampić, czy kampić z paką na respie, czy, biegać z paką po mapie kiedy bsy są czyste

dowody(w przypadku skargi):http://d1.hltv.org.pl/srv39449/HLTV-1709262129-de_dust2.dem.zip

@xtreme, Ty slayowałeś i spamowałeś o cele. Owszem, trzeba je wykonywać, ale miejże rozsądek... Jakby to był ktoś z topki z vipem, to pewnie by poleciał na cele... od normalnego gracza, który nie robi szału wymagasz cudów... Normalne, że się cofnie i zrobi w takiej sytuacji w jakiej był wszystko, żeby nie paść... Jak się gra 1vs1 ew. 1vs2, to można o celach upominać... pamiętaj, że nie każdy też sobie poradzi z 5 osobami i trzeba działać instynktownie...

Zasady są ważne, cele jak najbardziej... ale trochę WYROZUMIAŁOŚCI...

Jeszcze próba wykłócania się:

L 09/26/2017 - 21:42:25: [adminchat.amxx] Chat: ".: X T R E M E :.<3607><STEAM_1:0:405755684><>" chat "@@ zimny a co to za roznica czy jest 1 na 5 czy 5na 5 cele sa i koniec kropka

Próbujesz pouczać człowieka, który opiekował się tym serwerem i zna go o wiele lepiej niż Ty? No tu to akurat dałeś ciała...

@Zimny na tyle opisał dokładnie sytuację, a i fajne demo dał, że nawet punktu do obrony admina nie ma...

Skarga słuszna, +1 do tabeli. Close.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.