Mikrus443 Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 (edited) Twój Nick:Mikrus443 Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: [Czarny]*. treść:Wchodzę na serwer a tu patrze Dzwoniec dostaje bana (ss) gdy on zawszę był czysty i tyle czasu u nas gra na serwerze. Wiem że ktoś gra u nas długo i nie jest usprawiedliwiony od ego żeby dostać ss. Pan o nicku [Czarny]*. dał mu ss bo mu się klawisze po***a*y. Jeszcze do mnie zaczął pisać obraźliwe słowa więc dostał bana na 3 godziny. Nie potrzebujemy takiej administracji na tym serwerze dowody(w przypadku skargi):http://www89.zippyshare.com/v/HBQvsXEP/file.html @[Czarny]*. Nie umiesz być na posadzie Administratora oraz nie masz szacunku do reszty administracji będziesz przeze mnie banowany za kulture Edited September 15, 2017 by Mikrus443 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Czarny]*. Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Pisalem CI ze przez przypadek, pisalem to na naszym czacie zeby nikt nie widzial ale twoje 15 lat pozwala Ci tylko na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Moim zdaniem bez sensu bylo skadac odrazu skarge, jestesmy ludzmi i mozna spokojnie sie dogadac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 W sumie i ja się wypowiem kiedyś takie skargi były nie do pomyślenia ogarnijcie się trochę wszystko da się dogadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Kazdy moze nacisnac cos przez przypadek, wiec nie trzeba sie klucic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 1. SS można dać każdemu. Co ma wspólnego staż na sieci? Mam Ci podać listę stałych graczy u których prędzej czy później dojrzeliśmy czity? 2. Prędzej to ty Mikrus opierdziel dostaniesz od Roniego za bana drugiemu adminowi, czego robić nie możesz, takie prawo mają opiekunowie, wyższa administracja. 3. Czarny też opierdziel dostanie za te ładne wyrażenia. Rossa Voorhees 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 15, 2017 Author Report Share Posted September 15, 2017 (edited) 2 minuty temu, Zimny napisał: 1. SS można dać każdemu. Co ma wspólnego staż na sieci? Mam Ci podać listę stałych graczy u których prędzej czy później dojrzeliśmy czity? 2. Prędzej to ty Mikrus opierdziel dostaniesz od Roniego za bana drugiemu adminowi, czego robić nie możesz, takie prawo mają opiekunowie, wyższa administracja. 3. Czarny też opierdziel dostanie za te ładne wyrażenia. Dobrze czekam na wypowiedź roniego Pozdrawiam Ps. @Zimny przeczytaj uważnie co napisałem o ss Edited September 15, 2017 by Mikrus443 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 (edited) Zimny ma racje w 100% gracz co dostał ssy powinien się jeszcze z tego uśmiać ze administracja coś robi a nie jest pasywna masz podejrzenia walisz ssy chyba ze by było to nagminnie to już jest grubsza sprawa . Edited September 15, 2017 by Matej Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowElite Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Chłopaki po co lecicie z żywiołem na spokojnie a nie takie akcje. Poza tym Mikrus nie masz uprawnień do dawania banów adminom taką władze mają szefy. Nie bronie ani jednego ani drugiego ochłońcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Mikrus, sam se psujesz reputacje na stanowisku admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pralnia-_-Myśli Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 (edited) nie znam was nie gram na waszym serwerze lecz każdy może się pomylić dał ss no i dobrze ssy każdy powinien dostawać wyrywkowo nie ważne czy gra 1 dzień czy rok. a skladanie skarg na swoich to jest słabe w swoim gronie to trzeba było załatwić a nie publicznie, wszystko jest już załątwione ban był bana nie ma a skarga została... po co ci to bylo panie mikrus? Czarny mam nadzieje że nie dostanie ci się za łacine bo to przecież jest dodatek do naszego pięknego Polskiego słownictwa każdemu czasem mogą puścić nerwy i się wymsknąć sam pare razy użyłem nie cenzuralnego słowa na serwie kto tego nie zrobił niech pierwszy rzuci kamień do wody [Admin to też gracz] a co do bana gdy admin banuje admina nie psujcie sobie reputacji szanujcie się. Edited September 16, 2017 by Pralnia-_-Myśli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Nie będę nabijał postów więc edit. Takimi skargami nie poprawicie ani swojej sytuacji, ani serwera. Więc tak:@[Czarny]*. zaraz po tych ssach napisał do mnie, że takie coś się stało. Reakcja prawidłowa, z jednej strony pomyłka ma prawo się zdarzyć i dobra reakcja nastąpiła po pomyłce. @Dzwoniec nie pisał do mnie z jakimiś pretensjami, rozumie, że każdy ma prawo być sprawdzony przez SSy, co więcej rozumie też, że każdy może się niestety pomylić. Błądzić rzecz ludzka, mawiają filozofowie. Jednak w wypadku tego dialogu, obaj przegięliście pałę. Czarny teksami, @Mikrus443 udostępnieniem publicznie PW. Takie rzeczy kierować bezpośrednio DO MNIE. Ponadto, Mikrus zrobiłeś rzecz NIEDOPUSZCZALNĄ. http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=69581 Innego admina mam prawo zbanować TYLKO JA ALBO KTOŚ Z ADMINISTRACJI. Na go:mody się inni nie wtrącają, tu moje decyzje są ostateczne (tylko Krystek może to zmienić). Konsekwencje: Obaj po 1 ostrzeżeniu do tabeli. Oszczędzę Was, chociaż mógłbym obu wywalić i mieć przykład, powody się szybko znajdą. Jednak obaj jesteście potrzebni i macie wykonywać swoją robotę. Rossa Voorhees and futuba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts