Jump to content

Skarga na admina

Mikrus443
 Share

Recommended Posts

Twój Nick:Mikrus443

Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: [Czarny]*.

treść:Wchodzę na serwer a tu patrze Dzwoniec dostaje bana (ss) gdy on zawszę był czysty i tyle czasu u nas gra na serwerze. Wiem że ktoś gra u nas długo i nie  jest usprawiedliwiony od ego żeby dostać ss. Pan o nicku [Czarny]*. dał mu ss bo mu się klawisze po***a*y. Jeszcze do mnie zaczął pisać obraźliwe słowa więc dostał bana na 3 godziny. Nie potrzebujemy takiej administracji na tym serwerze

dowody(w przypadku skargi):http://www89.zippyshare.com/v/HBQvsXEP/file.html

@[Czarny]*. Nie umiesz być na posadzie Administratora oraz nie masz szacunku do reszty administracji będziesz przeze mnie banowany za kulture

Edited by Mikrus443

1. SS można dać każdemu. Co ma wspólnego staż na sieci? Mam Ci podać listę stałych graczy u których prędzej czy później dojrzeliśmy czity? 

2. Prędzej to ty Mikrus opierdziel dostaniesz od Roniego za bana drugiemu adminowi, czego robić nie możesz, takie prawo mają opiekunowie, wyższa administracja.

3. Czarny też opierdziel dostanie za te ładne wyrażenia.

2 minuty temu, Zimny napisał:

1. SS można dać każdemu. Co ma wspólnego staż na sieci? Mam Ci podać listę stałych graczy u których prędzej czy później dojrzeliśmy czity? 

2. Prędzej to ty Mikrus opierdziel dostaniesz od Roniego za bana drugiemu adminowi, czego robić nie możesz, takie prawo mają opiekunowie, wyższa administracja.

3. Czarny też opierdziel dostanie za te ładne wyrażenia.

Dobrze czekam na wypowiedź roniego :D Pozdrawiam ;)
Ps. @Zimny przeczytaj uważnie co napisałem o ss :D

Edited by Mikrus443

nie znam was nie gram na waszym serwerze lecz każdy może się pomylić dał ss no i dobrze ssy każdy powinien dostawać wyrywkowo nie ważne czy gra 1 dzień czy rok. a skladanie skarg na swoich to jest słabe w swoim gronie to trzeba było załatwić a nie publicznie, wszystko jest już załątwione ban był bana nie ma a skarga została... po co ci to bylo panie mikrus? Czarny mam nadzieje że nie dostanie ci się za łacine bo to przecież jest dodatek do naszego pięknego Polskiego słownictwa każdemu czasem mogą puścić nerwy i się wymsknąć sam pare razy użyłem nie cenzuralnego słowa na serwie kto tego nie zrobił niech pierwszy rzuci kamień do wody :D [Admin to też gracz] a co do bana gdy admin banuje admina nie psujcie sobie reputacji szanujcie się.

Edited by Pralnia-_-Myśli

Nie będę nabijał postów więc edit.

Takimi skargami nie poprawicie ani swojej sytuacji, ani serwera.

Więc tak:
@[Czarny]*. zaraz po tych ssach napisał do mnie, że takie coś się stało. Reakcja prawidłowa, z jednej strony pomyłka ma prawo się zdarzyć i dobra reakcja nastąpiła po pomyłce. @Dzwoniec nie pisał do mnie z jakimiś pretensjami, rozumie, że każdy ma prawo być sprawdzony przez SSy, co więcej rozumie też, że każdy może się niestety pomylić. Błądzić rzecz ludzka, mawiają filozofowie.

Jednak w wypadku tego dialogu, obaj przegięliście pałę. Czarny teksami, @Mikrus443 udostępnieniem publicznie PW. Takie rzeczy kierować bezpośrednio DO MNIE. Ponadto, Mikrus zrobiłeś rzecz NIEDOPUSZCZALNĄ.

http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=69581

Innego admina mam prawo zbanować TYLKO JA ALBO KTOŚ Z ADMINISTRACJI.

Na go:mody się inni nie wtrącają, tu moje decyzje są ostateczne (tylko Krystek może to zmienić).

Konsekwencje:

Obaj po 1 ostrzeżeniu do tabeli.

Oszczędzę Was, chociaż mógłbym obu wywalić i mieć przykład, powody się szybko znajdą. Jednak obaj jesteście potrzebni i macie wykonywać swoją robotę.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.