Tyszka Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 (edited) Nick: P a t r i o t i c Czas: 04.07.2017 - 11:57:02 Powód: Resp do 1:30 Dowody (ss/demo): http://f1.hltv.org.pl/srv40794/HLTV-1707041149-de_dust2.dem.zip Wytłumaczenie: Dostałem bana za to że byłem na respie 1:30 wyszedłem z respa. Przybiegły 2 osoby cofnąłem się delikatnie zabiłem ich biegł kolejny, nie miałem amunicji cofnąłem się dalej załadowałem i idę... Nagle bije mnie ktoś i ban za respa... Ban za respa się daje gdy ktoś tam stoi i kampi Teraz wchodzę po banie pytam się szanownego kolegi za co i dostaję kolejnego :)))))))))))))))))))))) Lecz teraz " ty to miales bana dostac pamietam twoje przeskoki " czy ja czegoś nie wiem (?) Dorosłeś na admina ? Po raz kolejny mnie banujesz za nic. Edited July 4, 2017 by Tyszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Legendary peRM? :3! Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Mieliśmy Cię zbanować za skargę która była.@Futuba jak możesz wyjaśnij mu za co dostał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Otworzyłem specjalnie temat gdzie dostałeś bana. tam masz się wypowiadać i przedstawić swoją wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 @Zimny nie ma co sie wypowiadac. Latales typie odpalony i na sile sie probujesz odwolac. Co Ty chcesz wyjasniac, ze Twoj kolega gral, czy brat ? KaKa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts