janas723211 Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Nick:Janas Wiek:27 GT:http://www.gametracker.com/player/Janas/80.72.40.221:27015/ Mutacja: Mam Znajomość amxx : Nigdy nie byłem adminem (musiał bym pobierać wskazówki od innych adminów) Dlaczego ty?: Chciałbym się sprawdzić w roli admina W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: Przypadkiem tu trafiłem .Czy posiadasz działający mikrofon?: Mam słuchawki ale mikrofon nie działa,ale jestem w stanie zakupić. Platforma (STEAM/NON STEAM): NON STEAM Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski Belg! Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Na NIE -Podanie Koli w oczy +wiek -Nie widuje cię ;/ -Mikro Popracuj troche nad forum , i pograj troche a będzie Gitara Spójrz w GT, to że ty go nie widujesz nie oznacza, że nie gra. Zimny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 (edited) Często widuję Cię na serwerze, można powiedzieć, że stały wyjadacz. Będę za okresem próbnym pod warunkiem, że po pierwsze edytujesz post i poprawisz podanie, szybko nabijesz 5 postów, zanim Zimny zobaczy oraz zainwestujesz w mikrofon. Póki co, na nie, ale jeśli spełnisz te warunki edytuję i dam TAK. Taka nasza mała umowa Pozdrawiam. ~Sadysta Edited June 15, 2017 by Sadysta Link to comment Share on other sites More sharing options...
janas723211 Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 (edited) Spoiler Nic nie będe poprawiał to co napisałem to jest prawda. Edited June 15, 2017 by janas723211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Teraz, janas723211 napisał: Nic nie będe poprawiał to co napisałem to jest prawda. Źle mnie zrozumiałeś, zmień kolor czcionki na czarny, bo ciężko się to czyta, na początku przed podświetleniem pomyślałem, że nie napisałeś według wzoru, ale wzór jest ok. PS. Na przyszłość nie odpowiadamy we własnym podaniu, żeby nie robić spamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 3 godziny temu, janas723211 napisał: Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? Tak Nie zapoznałeś się z regulaminami. Twój pech, kłamców nie potrzebuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts