Szyper Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Zrobiłem poradnik dla zielonych którzy nigdy nie grali na serverach CoD Mod SteeN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pycio Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Słaby ten poradnik... Możesz dodać bindy potrzebne do używania perkow, jak i wykonywania misji,jak używa się umiejętności klas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Polecane rozstawienie stat przy klasach (chociaż techniki są różne) można się było bardej przyłożyć. Słabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyper Posted June 14, 2017 Author Report Share Posted June 14, 2017 (edited) Wiem ,że słabo na szybkości coś wykminiłęm będę miał czas wieczorem to coś lepszego zrobię Edited June 14, 2017 by Szyper Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 1 godzinę temu, Szyper napisał: Zrobiłem poradnik dla zielonych którzy nigdy nie grali na serverach CoD Mod 3. Jeżeli chcesz kupić perk lub coś innego Naciskamy "y" i psizemy -_- /szklep to mnie do******o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 osobiście poprosiłbym o usunięcie i zrobił od nowa porządnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Ja jestem "zielony", bo nigdy nie grałem na serwerach typu cod, ale niczego nowego z tego poradnika się nie dowiedziałem... W dodatku masz tam kilka błędów np. "/szklep" Wypisanie kilku naprawdę podstawowych komend, to nie jest coś co nazwał bym poradnikiem, a wchodząc na serwer i pytając się na ogólnym czacie, dowiedziałbym się więcej niż tutaj z poradnika. Fajnie że masz chęci aby coś takiego stworzyć, ale musisz się trochę bardziej postarać. Dodaj min. jak zbindować perki, jak one działają. Jaka klasa jest najlepsza dla początkowego gracza i dlaczego. Po prostu urozmaić to trochę i dwa razy sprawdź czy masz wszystko poprawnie napisane // Zgadzam się z Zimny. Napisz to jeszcze raz, tym razem porządnie, bo w obecnym stanie nie nadaję się to do dodania do spisu poradników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 2 godziny temu, Szyper napisał: Wiem ,że słabo na szybkości coś wykminiłęm będę miał czas wieczorem to coś lepszego zrobię To po co w ogóle to pisałeś teraz? Ogólnie to jest grafika, więc już w ogóle szkoda gadać. Da się to zrobić o wiele lepiej: 1. Aby wybrać klasę klikamy "Y" i wpisujemy "/klasa" (bind w "say /klasa") 2. Nie wiesz co posiada klasa którą chcesz grać? Wpisz "/klasy". 3. Jeśli chcesz nabyć nowy perk wpisz "/sklep", wciśnij 1 i potem 7 (bind s "say /sklep") 4. Nie podoba Ci się perk? Wpisz "/drop" (bind a "say /drop"). 5. Jeżeli chcesz dowiedzieć się co daje Ci perk, wpisz "/perk" (bind d "say /perk"). Zajęło mi to 5 minut, oceniał tego nie będę, ale na moje oko jakoś to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VestSmart Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Pff... Nie postarałeś się i tyle. Jeszcze mógłbyś opisać na czym ten mod polega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Parę błędów, ale chłopak przynajmniej się starał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteeN Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Dobry Poradnik +++ Gatki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts