Skocz do zawartości

[#15] Wywiad - aXen

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Witajcie, na wstępie powiem tyle- nie wymagajcie dużo ode mnie bo tak leniwej osoby do odpowiadania jak @aXen to ja nigdy nie widziałem... A teraz zapraszam na dosyć śmieszny troszkę może wywiad :D 

REDAKTOR:

image.png.8758bb7f8ea1a7964074d9ec22bf4b39.png

@don Erwin

Bohater:

image.png.c6b148fa4e64378dbfffe8097b33954c.png

@aXen

Witaj @aXen czy masz chwilkę czasu?

Nie :D, mam dużo czasu.

Jak dobrze się składa, chciałbyś udzielić mi wywiadu?

Tobie- nie! Udzielam wywiadu dla 1s2k.pl!

Cały RUDY. To miło, że udzielisz wywiadu dla naszej sieci, a więc na początek przedstaw się nam- powiedz jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz!

No więc tak, nazywam się Piotr lecz na drugie imię mam Maciej. Mam 19 lat i pochodzę z Trójmiasta.

Trójmiast- Pewnie jest co zwiedzać! Co ty lubisz robić w tym twoim trójmieście?

Ogólnie to jest dużo do zwiedzania lecz ja już praktycznie wszędzie byłem. Miasto jest dla mnie domem oraz miejscem pracy i nauki. Uwielbiam nowoczesność a to można zauważyć praktycznie wszędzie w Gdańsku. Trójmiasto jest moim 3 ulubionym miastem w Polsce.

Co ciekawego można zwiedzić w trójmieście?

Ogólnie to nie lubię zwiedzać zabytki a w Trójmieście jest ich dużo. Dużo czasu spędzam na uczelni oraz w centrum handlowym (Galeria Bałtycka).

Wspomniałeś, że dużo czasu spędasz na uczelni, a wcześniej wspomniałeś, że trójmiasto dla Ciebie to miejsce pracy i nauki- po tych słowach mogę wiedzieć, że studiujesz. Opowiedz nam na jakim kierunku jesteś i na którym roku?

Obecnie jestem na pierwszym roku studiów na Politechnice Gdańskiej o profilu Informatycznym.

Jak radzisz sobie na Politechnice Gdańskiej?

Jest dobrze lecz mogło by być lapiej.

W sprawie nauki czy samopoczucia- jak traktują rudych, haha.

Dobrze bo studia to nie gimbazjum i tam nawet studiują osoby z Rosji.

To jak zaczynamy temat o osobach to nie wypada się spytać o "koleżanki (tak wiem rudzi ich nie mają) z uczelni, ładne są?

Tak, ładne są.

No i gitarka, duży plus na studiach haha! Będąc przy temacie na uczelni, co sądzisz o osobach tam się znajdujących zaczynając od nauczycieli po samych uczniów?

Nie ma nauczycieli na studiach tylko wykładowcy Ludzie są ogarnięci, każdy innym pokaże i wspieramy siebie nawzajem (zwłaszcza na testach XD).

Tam nie ma testów, są kolosy Macieju! Jak się uczysz?

Uczę się jak mi się zachcę :D

To niech Ci się zechce :D Jakie masz hobby?

Granie w gry, kodowanie stylów, programowanie, siłownia, matma, spanie, jedzenie i dużo by tutaj wymieniać.

Kodowanie stylów- zawsze mnie to ciekawiło, skąd taka wiedza na ten temat?

Wiedza z internetu XD Lubię tworzyć coś dla innych i odnalazłem się w tworzeniu stylów.

Ile zajmuje kodowanie takiego stylu?

Około 20-30 godzin. Czas zależy od wszystkiego czy chcemy mieć zwykły styl czy taki który pada na kolana.

"taki, który pada na kolana"- taki jak my mamy?

Taki to już jest biały styl, ciemny jest w trakcie tworzenia.

Czyli możemy niedługo ujrzeć na światło dzienne nowy styl?

Styl BETA ciemnego stylu już jest dostępna dla wszystkich i można go zmienić w lewym górnym rogu forum.

Okej to dajmy sobie "siana" i przejdźmy dalej, wspomniałeś, że twoje hobby to też siłownia- ile razy ćwiczysz, jaką masz dietę i redukujesz ciało czy jak?

Trenuję 3 razy w tygodniu i nie mam diety. Jem co chcę i nic mi się nie dzieję. Aktualnie jestem na masie bo ważę 73kg przy wzroście 190cm.

Czy w dni, które nie ćwiczysz biegasz, jeździsz na rowerze? Coś w typu cardio czy odpoczywasz?

Najczęściej chodzę z kolegami i koleżankami po sklepach w galerii bałtyckiej :D

Tylko po sklepach czy może jeszcze na browarka? :D

Nie piję alkoholu po za winem i pewnie nie będę pić bo dla mnie smakuje to jak gó**o XD

A piłeś kiedyś w ogóle?

Piwo piłem, nie moje smaki a wódkę to nie na moje usta.

Aż takie delikatne te usta? :D Nie będę Ciebie zamęczać tymi nudnymi pytaniami bo mi zaraz padniesz!! Słuchasz muzyki?

Tak XD

Jaki jest to gatunek?

Pop, electro i remixy.

Remixy w typie "o ty bobrze" czy zwykłych piosenek?

Zwykłych piosenek.

A masz jakąś swoją ulubioną piosenkę?

Nie mam swojej ulubionej, mam swoją playlistę.

To widzę wlatujesz z grubej rury! Masz jakąś swoją drugą połówkę? Czy jedyna połówka twoja to winiacz?

Jeszcze nie.

Jeszcze?

Jeszcze

A masz jakąś na oku?

Aktualnie nie, chcę nacieszyć się życiem bo wiem jak to jest w związkach. Kobieta idzie na zakupy i ty też musisz bo będzie to wypominała 10 lat.

Dobry tok myślenia! A Kasia z którą tak ciągle grasz i gadasz?

Nie jest to mój typ, lecz grać z nią uwielbiam.

Okej, okej. Masz jakieś uzależnienia?

Jedyne to chyba komputer, raz na jakiś czas potrafię siedzieć do 4:00 w nocy.

Pewnie większość z tej sieci ma takie uzależnienie. Skoro tyle to przejdźmy do najważniejszych pytań- jak zaczęła się twoja przygoda z cs? Jaka to była wersja?

Moja pierwsza wersja to CS:GO i zaczynałem 2 lata temu gdzie zaczynałem interesować się grami. Wcześniej grałem dużo na PS3.

A w 1.6 grałeś czy omijałeś ta wersje?

Omijałem tą wersję bo była najbardziej zbugowana według mnie XD

A jak się nie mylę widziałem Ciebie kiedyś w 1.6- jaki to był serwer?

Slender Mod XD

Dobre wytłumaczenie B)  jak trafiłeś na sieć?

Praktycznie jestem od początku przez d0naciaka.

@d0naciak- były H@, tak dla wiedzy. @d0naciak Ciebie ściągnął?

Nudziło mi się i spytałem się czy nie potrzebuje pomocy. @Krystek się zgodził abym opiekował się całą stroną.

Jak wyglądały twoje i @Krystek relacje na początku? Dogadaliście się w sprawie wyglądu, innej wersji bezproblemowo czy "każdy miał swoje ale"

Bez problemów, dał mi wolną rękę.

Czyli fajny bardzo starcik! Co chciałbyś wprowadzić w niedługim czasie na stronę? Czy zobaczymy w końcu "czas online"?

Na stronę chcę wprowadzić portal a czas online będzie w niedalekiej przyszłości.

Portal?

Tak, blog o grach.

Ciekawie się robi, zrobiłeś nam smaka! Pomału zbliżamy się ku końcu wywiadu, może tak zabawa na koniec- podam 6 nicków, a ty powiesz co sądzisz o danej osobie, wchodzisz w to?

Nie XD

Okej

Nie chce mi się pisać xd

Skoro tak chcesz zakończyć ten wywiad... To dzięki za poświęcony czas. Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić?

Pozdrawiam całą sieć :) 

https://1shot2kill.pl/topic/8640-15-wywiad-axen/

Nad @aXen to trzeba chyba z kijem stac, za ta delikatna leniwosc w wypowiedziach :niegrzeczny::D

Widać że długa znajomość między wami i fajnie przeprowadzony wywiad :D

Leci plusik!

Edytowane przez Titania
https://1shot2kill.pl/topic/8640-15-wywiad-axen/#findComment-65010

18 godzin temu, don Erwin napisał:

Ciekawie się robi, zrobiłeś nam smaka! Pomału zbliżamy się ku końcu wywiadu, może tak zabawa na koniec- podam 6 nicków, a ty powiesz co sądzisz o danej osobie, wchodzisz w to?

Nie XD

Jebłem na ryj

https://1shot2kill.pl/topic/8640-15-wywiad-axen/#findComment-65232

3 godziny temu, Zimny napisał:

Jebłem na ryj

To samo chcialem zrobic co Ty! :D Caly Rudzielec , krotko i na temat "daj mi spokój juz, musze robic styl" XD

Wywiad bardzo fajny , @don Erwin nie smiej sie tak z niego bo tez dostaniesz ksywe "Rudy" :P

https://1shot2kill.pl/topic/8640-15-wywiad-axen/#findComment-65331

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...