Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukiwany opiekun na serwer  AIM MAP. Poniżej wymagania, wzór oraz obowiązki.

Wzór:
1. Imię:
2. Wiek:
4. Dlaczego Ty:
5. Miałeś już jakieś doświadczenie?:
6. Jak widzisz swoją pracę?:
7. Pomoc finansowa dla serwera?:
8. Kontakt:

Wymagania:
- 20 postów na forum
- 16 lat
- mile widziana znajomość ftp - poziom zaawansowany

- zaangażowanie w rozwój serwera - duża aktywność na sieci

Obowiązki:
- cotygodniowe podliczanie adminów
- granie na serwerze
- raz na miesiąc wykonanie paczki RS
- dodawanie/zabieranie adminów
- dbanie o dział serwera
- mile widziane wsparcie finansowe na reklamy

https://1shot2kill.pl/topic/6099-opiekun-aim-map/

1. Imię: Kamil.
2. Wiek: 18 lat.
4. Dlaczego Ty: Wiele razy pełniłem ową funkcję, a co więcej miałem nawet własny serwer. Jestem gotowy podjąć się obowiązków Opiekuna Serwera. CS jest to jedyna gra w jaką gram. Karierę w Countera rozpocząłem w wieku 13 lat a swojego pierwszego Opiekuna miałem w wieku 15 :) Z roku na rok zdobywałem doświadczenie i myślę, że teraz moja wiedza jest na wystarczającym poziomie, w sumie jeszcze wiele się muszę nauczyć lecz nauka to potęga :) 
5. Miałeś już jakieś doświadczenie?: Bardzo dobre. Wiele razy opiekun, kilka razy własny serwer.
6. Jak widzisz swoją pracę?: Planuje jak najlepiej potrafię zaopiekować się serwerem, wpłacać co miesiąc na niego jakieś symboliczne grosze (jak na razie nie pracuje także wiele nie mogę zaoferować) Wykonywać paczki RS itp.
7. Pomoc finansowa dla serwera?: Oczywiście, że tak.
8. Kontakt:

• Wiadomość prywatna na forum
  • Administracji mogę podać Facebook'a 
https://1shot2kill.pl/topic/6099-opiekun-aim-map/#findComment-45199

1. Imię: Bartłomiej
2. Wiek: 16
4. Dlaczego Ty: Jestem osobą sumienną, ostatnio mam bardzo dużo czasu, który mógłbym poświęcić na dbaniu o porządek, na serwerze oraz się nim zajmowanie. Wiedza na temat amx 7,8/10. Sprawdzałem się na kilku serwerach jako admin/opiekun serwera. Przyda się dodatkowa para rąk do pracy z serwerem. Starałbym się jakoś go oczywiście ulepszać tak, żeby stał się coraz lepszy dla graczy a nie zepsuł swojego stylu. Zajmowanie się nim uczciwie oraz sumiennie.
5. Miałeś już jakieś doświadczenie?: Oczywiście, że tak.
6. Jak widzisz swoją pracę?: Jak? Mhm. Ciężko mi powiedzieć jak widzę prace na serwerze. Przede wszystkim zajmowanie się nim uczciwie, bez żadnych faworyzacji. Staranie się go reklamowanie i polecanie znajomym aby jakoś działał. Wymagane paczki RS. Oczywiście starałbym się je robić regularnie.
7. Pomoc finansowa dla serwera?: Zależy od miesiąca. Teraz w grę wchodzi prawo jazdy B1 ale oczywiście coś bym tam się starał.
8. Kontakt:

Telefon - (Tylko administracji)

FB - (Tylko administracji)

Steam - Jeśli będzie potrzebny zakupuje od razu

Prywatne wiadomości na forum

https://1shot2kill.pl/topic/6099-opiekun-aim-map/#findComment-45204

1. Imię: Olaf
2. Wiek: 18 lat
4. Dlaczego Ty: Mam czas, chęci, doświadczenie i zapał do pracy. Czasami grywam na tego typu serwerach (głównie only HS) i fajnie byłoby zdobyć trochę technicznej wiedzy na temat tego moda. Jestem na sieci od dawna i wydaje mi się, że jestem osobą choć w ułamku zaufaną. Obowiązki zawsze wypełniam należycie, era zwolnień/urlopów już dawno minęła więc myślę, że ten aspekt podziała na moją korzyść. Jestem ogarniętym chłopakiem, który lubi ciągle się uczyć czegoś nowego (jeśli nie kminisz to olej to).  Myślę, że się nadam i zdobędę większe doświadczenie w prowadzeniu serwera przy boku administracji.
5. Miałeś już jakieś doświadczenie?: Tak, chociażby na poprzedniej sieci jako opiekun serwera 4k lub na PS jako opiekun CoD:201.
6. Jak widzisz swoją pracę?: Co tu dużo gadać, będę robił to co będzie trzeba czyli

10 godzin temu, Zimny napisał:

- cotygodniowe podliczanie adminów
- granie na serwerze
- raz na miesiąc wykonanie paczki RS
- dodawanie/zabieranie adminów
- dbanie o dział serwera
- mile widziane wsparcie finansowe na reklamy

7. Pomoc finansowa dla serwera?: Od czerwca dopiero jakiś niewielki przelew będę mógł robić co miesiąc.
8. Kontakt: pw / steam / gg 20772274

https://1shot2kill.pl/topic/6099-opiekun-aim-map/#findComment-45294

1. Imię: Dominik
2. Wiek: 18
4. Dlaczego Ty: Nigdy nie miałem opiekuna na żadnym serwerze i chiałbym zobaczyć jak to jest go mieć. Mile widziana pomoc :) 
5. Miałeś już jakieś doświadczenie?: Jeszcze nie :) 
6. Jak widzisz swoją pracę?: Mam o wiele więcej czasu niż dotąd , dużo chęci na utrzymywanie/pomoc innym na serwerze i będę się starać robić wszystko co w mojej mocy :) 
7. Pomoc finansowa dla serwera?: Oczywiście że tak :) 
8. Kontakt: gg i Steam w w opisie :) 

https://1shot2kill.pl/topic/6099-opiekun-aim-map/#findComment-45455

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...