fr0zen Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 W końcu jest! Najdłużej wyczekiwany wywiad ze wszystkich, a to wszystko dlatego, że głównym bohaterem jest sieciowy ‘mistrz ortografii’ – JessI. Witam Cię w ten piękny dzień i dziękuję, że znalazłeś dla mnie czas. Na pierwszy ogień tradycyjnie przedstaw się pokrótce, czyli powiedz jak się nazywasz, ile masz lat, skąd jesteś i czy naprawdę przeszedłeś mutację. Nazywam się Dawid, na nazwisko mam Zub. Pochodzę z województwa lubelskiego, precyzując mieszkam po części Zamościu i w Lublinie. Lat mam 15 i naprawdę przeszedłem mutację. Co znaczy, że "mieszkasz w Zamościu a czasem w Lublinie"? W Zamościu chodzę do szkoły, a pochodzę z Lublina i tam mam drugi dom. Czym zajmujesz się na co dzień? Co zalicza się do twoich zainteresowań? Na co dzień chodzę do szkoły, dokładniej mówiąc uczę się w gimnazjum – jestem w ostatniej klasie. Do moich zainteresowań na pewno można zaliczyć piłkę nożną i granie w gry komputerowe. Masz rodzeństwo czy jesteś jedynakiem? Mam siostrę. Nazywa się Katarzyna i jest o rok młodsza ode mnie. Jakie relacje są między wami? Jak w 'typowych' rodzeństwach kłótnie, godzenie i tak w kółko czy jesteście parą idealna i nie dochodzi między Wami do kłótni itp.? Można powiedzieć ze to bywa różnie czasem bez żadnych kłótni dajemy radę wytrzymać dłuższy czas a bywa tak że kłócimy się po kilka dni ale po za tym moje relacje z siostrą są dobre. Czyli jak w większości przypadków. Piętnaście lat na karku, pół życia już za Tobą, pochwal się czy masz swoją drugą połówkę? Były już takie dwie, ale j*bać je to szmaty jakieś. Chociaż jest taka jedna, którą szarpałbym jak Reksio szynkę, a na tą chwilę jestem wolny. PS: Wszystkie dupeczki zapraszam na steam. Rozglądasz się za jakąś dziouchą czy jesteś zdania, że na wszystko przyjdzie czas i nie jest Ci śpieszno do związków? Tak jak napisałem wcześniej jest taka jedna, która mi się podoba i jest wolna ale jest jeden problem… deska z przodu i z tyłu, ale w sumie to brałbym. A tak na serio to podoba mi się ona i zamierzam ją wziąć do M’c na romantyczną randkę i kupić powiększony zestaw dla niej. Rozumiem, że liczysz na to, że pójdzie jej w cycki? Jasne i w dupcie. Trzymam kciuki w takim razie, obyś się nie przeliczył. Kończąc temat loszek - opisz swój ideał kobiety/dziewczyny. Tym ciekawym akcentem kończymy temat dziewczyn i pomówmy o twoim rodzinnym mieście, opowiesz o Zamościu lub Lublinie? Jest tam coś ciekawego, odbywają się "światowe" wydarzenia albo gdzie można miło spędzić popołudnie? Zamość polecam serdecznie. Stare miasto, piękne budowle, restauracje, sklepy na placu głównym… Jest także ratusz jeżeli chodzi o koncerty lub rzeczy na światową skalę to w tamtym roku był festiwal muzyki pop, gdzie było to transmitowane na cały kraj. A jeśli chodzi o Lublin to polecam serdecznie Zamek Lubelski, ma on piękną historię gdyż mieszkał tam przez pewien czas polski król. W Zamościu chodzisz do szkoły, a co robisz po przyjściu z niej? Mój dzień po powrocie ze szkoły wygląda mniej więcej tak , że o 15.00 wracam do domu, od 16.00 do 19.00 mam trening, a na koniec dnia siedzę na kompie i gram. Trenujesz w jakimś klubie? Tak, trenuję w klubie Hetman Zamość. Od jak dawna grasz w barwach tego klubu i na jakiej pozycji? W tym klubie gram od 4 lat na pozycji obrońcy. Spory staż, sam kiedyś grałem w klubie i też jako obrońcy. Jak oceniasz swoje umiejętności w tym sporcie? Radzisz sobie dobrze, lepiej od swoich kolegów z drużyny? I dlaczego akurat pozycja obrońcy? Radzę sobie dobrze ale koledzy są trochę lepsi, a obrońcą jestem z tego powodu, że trener mnie tam umieścił – choć wolałbym być na ataku. Musisz o tym wspomnieć trenerowi, może da Ci się wykazać. Wracając - wiemy, że z siostrą masz dobre relacje, a z chłopakami z Hetmana? Zgranie w drużynie jest naprawdę spoko, gramy ze sobą i się dogadujemy, ale nieraz bywają także małe spięcia. Jeśli chodzi o kontakty poza ‘boiskowe’ to najlepszy mam z Łukaszem, moim kolegą ze szkoły. Jeździcie na różnego rodzaju turnieje, np. zimowe turnieje piłki nożnej na hali czy pozostajecie tylko przy meczach ligowych? Na żadne turnieje nie jeździmy, gramy tylko mecze ligowe ale może kiedyś to się zmieni. Jak oceniasz pracę swojego trenera? Jaki dla Was jest - surowy i wymagający czy podchodzi do trenowania ze stoickim spokojem i jest wyrozumiały? Nasz trener jest 1 słowem za******y wyrozumiały, pomocny... powiedziałbym nawet, że niezły śmieszek z niego. Jak wyglądają mecze rozgrywane przez twoją drużynę? Częściej wygrywacie, przegrywacie czy raczej bilans jest wyrównany? Różnie to bywa powiem ci, zdarza się, że dostajemy nieźle w du**ę ale przeważnie wygrywamy i to przeciwnik dostaje po du**e. Uprawiasz jeszcze coś prócz 'nogi' czy ograniczasz się wyłącznie do tej jednej dyscypliny sportowej? Tenis stołowy to była moja pasja i osiągnąłem coś w tym. Możesz to jakoś bardziej rozwinąć? Gra w ping-ponga zaczęła się od tego, że jakoś zimom z nudów gdy neta mi wy******o zacząłem odbijać sobie książką piłeczkę do tenisa stołowego i tak po kilku godzinach pomyślałem sobie „no to jest za******e”! Poleciałem do sklepu i kupiłem 1 paletkę, była to nijaka deska za 10 zł chyba Meteor 1 i zadzwoniłem do kumpla czy nie poszedłby ze mną w tenisa grać - on się zgodził i tak po pewnym czasie gry, gdy umiałem już odbijać przyszedł ksiądz ,który przywiózł ze sobą porządny stół do tenisa. Był on naprawdę dobry i uczęszczałem do niego na lekcje ping-ponga 3 razy w tygodniu po mszy świętej, gdyż byłem wtedy ministrantem i po ponad roku grałem już naprawdę mocno i w szkole nie było mocnych na mnie; no chyba, że nauczyciel wf’u bo nigdy go nie pokonałem. Wtedy dostałem propozycję gry na turnieju - zgodziłem się i go wygrałem, Było ich kilka moim zdaniem najwyższe osiągnięcie w tej dziedzinie to „Turniej Woj. Lubelskiego”, na którym zająłem 4 miejsce. Woow, gratuluję! Byłeś - jak sam mówisz naprawdę dobry - więc dlaczego zrezygnowałeś z dalszego grania? Wtedy zacząłem grać w piłkę nożna i moją pasje od tamtego czasu została właśnie piłka. Było troszkę o Tobie, o twoim mieście, preferencjach dotyczących dziewczyn, zainteresowaniach... czas najwyższy przejść do chyba już ostatniego tematu - a mianowicie gry i cały ten wirtualny świat. Na początku powiedz w co grasz najczęściej? Najczęściej to gram w CS 1.6 i GTA 5. Którą z nich bardziej lubisz? Uzasadnij. Counter Strike ponad wszystko. Jest to jedna z moich ulubionych gier w jakie gram. Pamiętam, że jeszcze za gówniarza grałem w tą grę ale to było na botach bo darłem mordę do mikra i dostawałem wszędzie bana. Kilka lat minęło... a Ty dalej drzesz mordę. Skąd pomysł na nick "JessI."? Z tym nickiem wiąże się pewna historia a mianowicie… Zaczęło się od tego, że dawno, dawno temu był to rok 2008 wszedłem na jakiś serwer, pamiętam, że był to serwer only DD2 i zabijali mnie i zacząłem się wk******ć i drzeć na ludzi, a na moją korzyść nie było admina, za to grała taka dziewczyna o nicku Wafariatka` - swoją drogą dalej mam z nią kontakt - zaczęła mnie uspokajać a z tego powodu iż maiłem taki głos jak dziewczynka, pomyślała, że ja jestem osobą płci pięknej i powiedziała na mnie Dżesika bo ma siostrę o tym samym imieniu. I tak gdy wchodziłem na ten serwer ona zwracała się do mnie „Dżesikaaaaa i Dżesikaaaa” aa w końcu pomyślałem o zmianie nicku i pierwsze co mi przyszło do głowy to ona. I tak wymyśliłem, na początku był nick Jeeeeeee, potem Dżesi a po sklepaniu i dodaniu kilku literek wyszedł JessI. Spodobał mi się i tak gram na nim od kilku lat. Bywało, że zmieniałem na jakiś czas np. SzeRwI <3,Fafaq, JoooO. Historia długa i wyczerpująca, tak jak lubię (nie wspomnę nawet o czasie, który musiałem poświęcić na poprawę błędów XD). Aktualnie jesteś na naszej sieci donatorem i adminem serwera DD2 GO:MOD, a jak w ogóle do nas trafiłeś? Zaczęło się to od tego, że zostałem zbanowany przez opiekuna na wcześniejszym serwie za niby wh, chociaż screeny były czyste ale on twierdził, że spalony byłem więc powiedziałem mu, że niech się pi*****i i szukałem innego serwa. Po niedługim czasie trafiłem na zombie moda na Cs-wakacje. tam grałem ponad rok za czasów danieloskY, JoKeR?!, kiedy to oni byli opiekunami. Nawet miałem tam admina lecz gdy serwer zaczął podupadać postanowiłem przenieść się na GO:MOD FFA. Grałem tam tydzień i PeQ powiedział, że może bym spróbował w administracji i złożyłem podanie. TeTe-_- przyjął mnie i grałem tam przez jakiŚ czas, do momentu gdy sieć przejęła Kika i ją ro*******a. Wtedy wszedłem całkiem przypadkiem na jakiegoś GO:MODa, był wtedy Roni na nim i napisał mi, że jest nowa sieć, kilka dni temu powstała. Zapytałem o nazwę i tak trafiłem tu na najlepszą sieć i jestem tu z wami do dziś. Skoro już wspomniałeś o Michale i najlepszej sieci, to jak w twojej opinii radzi sobie administracja z prowadzeniem całego projektu 1s2k? Administracja 1shot2kill to wysoki poziom, nigdy nie spotkałem się z tak dobrą administracją i ogarniętym właścicielem a byłem na niejednej sieci i póki co jestem u was bo serwery są odpicowanie na picuś glancuś pizdeczkę. Kiedyś grałeś i to sporo na serwerze Jail Break, z tego co pamiętam byłeś tam nawet adminem, a miałeś również szansę zostać jego opiekunem. Żałujesz, że nie wyszło? Hmmm… Grałem na tym serwerze w opór i starałem się jak mogłem, ale przyznaję; moje zachowanie było dziecinne. Niejaki Semper dostał szansę jako opiekun - po dwóch tygodniach gó**o zrobił i odszedł. Żal mi go jest po prostu a dostał bardzo ważna rangę, miał w nią w****ane, nawet nie starał się. Czekałem po tygodniu na odpowiedź od niego, troszeczkę żałuję tego, że się nie dostałem ale futuba i Shawins zrobią więcej i lepiej dla serwera niż ja. Ale chętnie bym się postarał o opiekuna jakiegoś serwera gdyż chciałbym wypróbować czegoś nowego i dałbym z siebie wszystkie siły jak i te materialne po prostu (Krystek przeczytaj to i rozważ tą sprawę). Gdybyś mógł wybrać, to opiekunem jakiego serwera chciałbyś zostać? Zdecydowanie JB. Czyli jednak, sentyment do serwera został? No wiadomo. Na sieci zaszło ostatnio kilka zmian, np. na forum został wprowadzony nowy styl, a FFA Classic przerobiono na kolejnego GO:MODa. Możesz się jakoś odnieść do tego? Według Ciebie te zmiany są na plus czy wręcz przeciwnie? Dla mnie jak najbardziej na plus, gdyż nie darzę sympatią zwykłe serwery FFA ale FFA GO:MOD juz tak, jak może pamiętasz grałem na FFA GO:MOD wiele, wiele czasu poza tym może Krystian dałby mi szansę jako opiekun. Ale to tak poza tematem, serwery GO:MOD CS 1.6 moim zdaniem lepiej się kręcą niż zwykłe FFA. Jeśli chodzi o forum, to @aXen odpierdala dużo dobrej roboty, trzyma forum pod opieką a nie tak jak wcześniej, że Krystkowi forum ro******i jakieś pedały. Teraz na sieci jesteś donatorem i adminem jednego z GO:MODów. Pytanie dotyczy w głównej mierze admina, a mianowicie dlaczego postanowiłeś nie tylko grać ale również pilnować porządku na serwerze GO MOD, a nie na JB? Po przerwie 2 miesięcznej w CS zapragnąłem fragów, a to, że wtedy jeszcze FFA GO:MOD nie było zawitałem na DD2, gdyż to moja ulubiona mapa. W świecie CS jak 1.6 i GO i jest tam naprawdę ogarnięta administracja i bardzo dobry człowiek i opiekun – Roni. Zawsze idzie się z nim dogadać i darzę go wielką sympatią. Zimny także jest bardzo dobrym opiekunem, grałem z nim 6 miesięcy na starym GO:MOD FFA i nigdy nie narzekałem na jego pracę. Pomocny, ogarnięty, zna się na swojej robocie, odwala kawał dobrej roboty, poza tym jakbym nie mógł grać!? Przecież tam gra tyle botków, pozdrawiam całą ekipę GO MODa jak i Ciebie Olafku bo tam grasz i robię z Tobą za******e interesy za euro na klucz. Interesy niczym w filmie „Blow” lub „Wilk z Wallstreet”. Pozwól, że zadam Ci teraz kilka pytań, które jak dotąd nie padły w wywiadzie, a więc... jakiej muzyki słuchasz? Rap, POP i House MIX. Masz ulubionego wykonawcę, albo piosnkę? Showtek, Martin Garrix, Chada, Timmy Trumpet. A jeśli chodzi o filmy, jaki gatunek preferujesz najbardziej? Najbardziej horrory, filmy akcji i animowane. Jest taki film, który chciałbyś nam polecić? Droga bez powrotu, Szybcy i Wściekli,Krwawe wzgórza, Modeligo. Pamiętasz na czym byłeś ostatnio w kinie? Tak się składa, że byłem dzisiaj. Film nosił nazwę "VooDoo" czy jakoś tak i był to horror. Mógłbyś streścić krótko o czym był film? I czy jest wart polecenia? Nie polecam tego filmu, mało straszy a na etykietce tak się srali +18. Jakiś typ za*******a z sierpem i zabija ludzi w miasteczku i torturuje ich. 30 zł psu w du**ę, a mogłem sobie pokupować skiny do CS:GO. Końcowy werdykt - nie polecam, 1/10? Dokładnie tak. A co najczęściej robisz przed snem? Przed snem gram na kompie, wtedy lepiej mi się śpi. Ostatnie pytanie na dzisiaj, czy chcesz kogoś pozdrowić? Chciałbym pozdrowić @Roniego, @Krystek, @Zimny, @fr0zena, @LemoNa, @futuba, @Shawinsa, @P00La i całą ekipę GO:MOD DD2. Dzięki za poświęcony czas, trzymaj się. Wzajemnie! Vesio , PanZabójca19 , futuba i 8 innych 11 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) @fr0zen dzięki za cierpliwość i za poprawę tych błędów + dla ciebie.Troszeczkę nam ten wywiad zajął Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez fr0zen zajął* PanZabójca19 , futuba , P00L i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-43888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futuba Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 @fr0zen pokaz wersje nie poprawiona Fajny wywiad, ale dalej nie slyszalem tego glosu :V smuluus #no_grafik i Shock 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-43898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Gratuluję wytrwałości bo poprawek pewnie było mnóstwo Poza tym- okej Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-43913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesio Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 No nieźle. Konkret wywiad trzymaj plusa Shock 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-43925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!nGa Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Długo oczekiwany wywiad się pojawił Jest okey Shock 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-43945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost z ananasem Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nie pozdrowiłeś mnie. ch*j Ci w dupe. A tak na prawdę to mogłeś wstawić bez poprawek xDDDDDD smuluus #no_grafik , Shock i PanZabójca19 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-44031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk*****l Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dobry wywiad, a tak na marginesie, to mam do Zamościa pół godziny drogi, bo w pobliskiej wiosce mieszkam, może się nawet kiedyś mijaliśmy... xD Shock 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-44306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 @QUINJaka wioska jak można zapytać ? p a t r i o t i c 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-44314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miautynka Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Również mieszkam w Zamościu Przynajmniej jeszcze przez dwa miesiące xD Super wywiadzik! Shock 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-45076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrWilk Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 to już wiem gdzie mieszka miau kiedyś cię odwiedzę Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-45078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miautynka Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zapraszam Zamość/Warszawa DrWilk i Shock 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-45079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jedna uwaga na kolejny raz. Proszę o większą cenzurę, a nawet nie umieszczanie słów obraźliwych. Niestety wywiad naszpikowany wulgarnością i obrażaniem co jest niedopuszczalne, prócz poprawiania błędów powinieneś też porobić jako cenzor i takie wyrażenia po prostu omijać lub sklecać to innymi słowami Dnia 7.04.2017 o 23:59, SamiczkaBeta napisał: Krystkowi forum ro******i jakieś pedały. no sorry... chyba nie potrzeba tu komentarza Poza tym się nieźle uśmiałem Shock 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/5936-9-wywiad-shock/#findComment-45088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi