Foxx górny , na pełnej all Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Twój nick:Foxx Nick gracza, na którego jest skarga: c(,,')o SteamID gracz, na którego jest skarga:STEAM_0:0:4220289 Opis: Brak reakcji admina na wyzywanie od strony graczki i zlewanie u@ myśle ze taka administracja nie ma prawa bytu dodatkowo bezpotstawny kick gdy szedłem do paki zgładził mnie szkoda gadać mając znajomości w administracji nie obowiązuje nas regulamin? Dowody: kilka screenów https://www60.zippyshare.com/v/9dhngZOv/file.html Dzika parowka , Kiritoo , ven1 i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 21 godzin temu, Miod Spadziowy napisał: dodatkowo bezpotstawny kick gdy szedłem do paki zgładził mnie Rozpisz demko z tej sytuacji - czekam 24h, dopiero wtedy dam werdykt co do całości Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieOgarniam. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Zgładził, bo nie wykonujesz celów.. 10 sekund, a Ty kampisz dalej przez swoim trupem na skrzynce. Nie było reakcji z mojej strony, bo w 99% to Ty właśnie jestes prowokatorem wszystkich akcji zatem się nie dziwie, ze ludzie Cie traktują jak traktują. Poza tym napisałem Ci, ze bylem zapalic i nie było mnie przy tej sytuacji. Za słowo od lali ban na 1h, to Ty człowieku juz tu permanentny powinieneś mieć jakby zliczyć wszystkie Twoje teksty... Brak mi słów ?♂️ Edytowane 6 Stycznia 2021 przez nieOgarniam. Dzika parowka , V3lir i O l i w k a 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestroyeRR Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ojoj Foxx hipokryzja lvl hard widzę z twojej strony, sam prowokujesz ludzi na serwerze mało tego siedzisz na skrzynce do 0:30, gdy paka jest na longu więc nie ma co się dziwić, że dostajesz slay'a, bo nie zdarzysz nawet dobiec do niej. Wyzywanie? Haha nie wierzę, mówi to gość, który robi to nadmiernie, gdy nie ma administracji. Przestań płakać na innych tylko spójrz na siebie, bo to już jest żenada co Ty wyprawiasz człowieku. O l i w k a i nieOgarniam. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRdoKa Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Wydaje mi się że to już jest gruba przesada.. Może opiekunowie sieci wkoncu stanęli by po stronie adminów tj. ludzi którzy muszą się się tłumaczyć z sytuacji tak absurdalnych że aż szkoda tracić czasu na ich wyjaśnienie.. Mamy doczynienia z graczem, który w ostatnim czasie jako jedyny składa skargi na adminów przez jakieś głupie błachostki... 90% graczy naszego dust #2 stanie za adminami, którzy robią co mogą aby na serwerze był porządek. Przychodzi gracz, który każdemu gra na nerwach, na serwer przychodzi tylko i wyłącznie siedzieć w jednym miejscu, szukać problemu we wszystkim i prowokować graczy głupim tekstami i zachowaniem. Przepraszam bardzo ale to admini znają graczy serwera a opiekunowie są od tego żeby ich wysłuchać.. Może niech się wkoncu zaczną ich słuchać? Zaczną słuchać graczy? Ludzi którzy grają na tym serwerze? Jedynym opiekunem którego widuję na serwerze jest @ selfie Ale też nie gra na tyle długo by móc stwierdzić czy to prawda czy nie, jeśli chodzi o jego zachowanie... @ Czarna.Ostatnio wgl nie spotykana, z racji iż ostatni miesiąc/dwa spedzalem dużą ilość wolnego czasu to wiem. Przyszedł jakiś nowy gracz, swoim zachowaniem reprezentujący conajwyzej poziom 6 klasy podstawówki, prowokujący, bezsensu, wtrącający swoje 5 grosze, i utrudniający życie innym. Chcecie zachować ludzi na serwerze? To przestanie bronić każdego jakby był dzieckiem a od jego nieobecności zależała przyszłość sieci. Sorry bardzo ale to właśnie sytuacjami takimi jak ban dla @ O l i w k aza słowa które napisała do tego gracza (zamknij ryj) jest większa szansa na to że stracicie stałego gracza ? Większość osób, które grają na serwerze są pełnoletni.. A to nawet nie jest wulgarne, ani nie jest obrazą.. Chyba że mamy wgl inne pojęcie o życiu... Ludzie starają się robić wszystko aby było git i aby wszystkim się przyjemnie grało, a wystarczy jakiś random, który wyżej sra niż dupe ma i jest w stanie wszystkim narobić problemów.. Jesli admin buźka zostanie ukarany w jakikolwiek sposób przez to co ten Fox napisał to złożę rezygnację z funkcji admina bo niemam zamiaru brać udziału w tej paradzie klaunów. Pozdrawiam, eRdoKa stały gracz dust2#2 obeznany z obecną sytuacją na serwerze ? 49 minutes ago, eRdoKa said: Wydaje mi się że to już jest gruba przesada.. Może opiekunowie sieci wkoncu stanęli by po stronie adminów tj. ludzi którzy muszą się się tłumaczyć z sytuacji tak absurdalnych że aż szkoda tracić czasu na ich wyjaśnienie.. Mamy doczynienia z graczem, który w ostatnim czasie jako jedyny składa skargi na adminów przez jakieś głupie błachostki... 90% graczy naszego dust #2 stanie za adminami, którzy robią co mogą aby na serwerze był porządek. Przychodzi gracz, który każdemu gra na nerwach, na serwer przychodzi tylko i wyłącznie siedzieć w jednym miejscu, szukać problemu we wszystkim i prowokować graczy głupim tekstami i zachowaniem. Przepraszam bardzo ale to admini znają graczy serwera a opiekunowie są od tego żeby ich wysłuchać.. Może niech się wkoncu zaczną ich słuchać? Zaczną słuchać graczy? Ludzi którzy grają na tym serwerze? Jedynym opiekunem którego widuję na serwerze jest @ selfie Ale też nie gra na tyle długo by móc stwierdzić czy to prawda czy nie, jeśli chodzi o jego zachowanie... @ Czarna.Ostatnio wgl nie spotykana, z racji iż ostatni miesiąc/dwa spedzalem dużą ilość wolnego czasu to wiem. Przyszedł jakiś nowy gracz, swoim zachowaniem reprezentujący conajwyzej poziom 6 klasy podstawówki, prowokujący, bezsensu, wtrącający swoje 5 grosze, i utrudniający życie innym. Chcecie zachować ludzi na serwerze? To przestanie bronić każdego jakby był dzieckiem a od jego nieobecności zależała przyszłość sieci. Sorry bardzo ale to właśnie sytuacjami takimi jak ban dla @ O l i w k aza słowa które napisała do tego gracza (zamknij ryj) jest większa szansa na to że stracicie stałego gracza ? Większość osób, które grają na serwerze są pełnoletni.. A to nawet nie jest wulgarne, ani nie jest obrazą.. Chyba że mamy wgl inne pojęcie o życiu... Ludzie starają się robić wszystko aby było git i aby wszystkim się przyjemnie grało, a wystarczy jakiś random, który wyżej sra niż dupe ma i jest w stanie wszystkim narobić problemów.. Jesli admin buźka zostanie ukarany w jakikolwiek sposób przez to co ten Fox napisał to złożę rezygnację z funkcji admina bo niemam zamiaru brać udziału w tej paradzie klaunów. Pozdrawiam, eRdoKa stały gracz dust2#2 obeznany z obecną sytuacją na serwerze ? Z powodów prywatnych nie jestem w stanie ale chętnie bym to zrobił? ile razy trzeba ci demko rozpisać? Ile razy wstawiać ssy? Żebyś pojął, zaczął słuchać ludzi którzy są odpowiedzialni za porządek na serwerze.. Po co ich przyjmowales/przyjmowałaś? Po to żeby w takich sytuacjach nie mieli nic na swoją obronę? A nawet jeśli mają to będziecie bronić tego typa? Po co jest te rozpisywanie jak i tak to nic nie daje macie na to wszytko wywalone a winę widzicie tylko w adminach i graczach którzy musza się z nim męczyć na serwerze. Widzę że słabo ufacie swoim adminom ? w takim razie poco wgl wam admini może sami się zajmiecie serwerem. Pozdrawiam 11 hours ago, eRdoKa said: Wydaje mi się że to już jest gruba przesada.. Może opiekunowie sieci wkoncu stanęli by po stronie adminów tj. ludzi którzy muszą się się tłumaczyć z sytuacji tak absurdalnych że aż szkoda tracić czasu na ich wyjaśnienie.. Mamy doczynienia z graczem, który w ostatnim czasie jako jedyny składa skargi na adminów przez jakieś głupie błachostki... 90% graczy naszego dust #2 stanie za adminami, którzy robią co mogą aby na serwerze był porządek. Przychodzi gracz, który każdemu gra na nerwach, na serwer przychodzi tylko i wyłącznie siedzieć w jednym miejscu, szukać problemu we wszystkim i prowokować graczy głupim tekstami i zachowaniem. Przepraszam bardzo ale to admini znają graczy serwera a opiekunowie są od tego żeby ich wysłuchać.. Może niech się wkoncu zaczną ich słuchać? Zaczną słuchać graczy? Ludzi którzy grają na tym serwerze? Jedynym opiekunem którego widuję na serwerze jest @ selfie Ale też nie gra na tyle długo by móc stwierdzić czy to prawda czy nie, jeśli chodzi o jego zachowanie... @ Czarna.Ostatnio wgl nie spotykana, z racji iż ostatni miesiąc/dwa spedzalem dużą ilość wolnego czasu to wiem. Przyszedł jakiś nowy gracz, swoim zachowaniem reprezentujący conajwyzej poziom 6 klasy podstawówki, prowokujący, bezsensu, wtrącający swoje 5 grosze, i utrudniający życie innym. Chcecie zachować ludzi na serwerze? To przestanie bronić każdego jakby był dzieckiem a od jego nieobecności zależała przyszłość sieci. Sorry bardzo ale to właśnie sytuacjami takimi jak ban dla @ O l i w k aza słowa które napisała do tego gracza (zamknij ryj) jest większa szansa na to że stracicie stałego gracza ? Większość osób, które grają na serwerze są pełnoletni.. A to nawet nie jest wulgarne, ani nie jest obrazą.. Chyba że mamy wgl inne pojęcie o życiu... Ludzie starają się robić wszystko aby było git i aby wszystkim się przyjemnie grało, a wystarczy jakiś random, który wyżej sra niż dupe ma i jest w stanie wszystkim narobić problemów.. Jesli admin buźka zostanie ukarany w jakikolwiek sposób przez to co ten Fox napisał to złożę rezygnację z funkcji admina bo niemam zamiaru brać udziału w tej paradzie klaunów. Pozdrawiam, eRdoKa stały gracz dust2#2 obeznany z obecną sytuacją na serwerze ? Z powodów prywatnych nie jestem w stanie ale chętnie bym to zrobił? ile razy trzeba ci demko rozpisać? Ile razy wstawiać ssy? Żebyś pojął, zaczął słuchać ludzi którzy są odpowiedzialni za porządek na serwerze.. Po co ich przyjmowales/przyjmowałaś? Po to żeby w takich sytuacjach nie mieli nic na swoją obronę? A nawet jeśli mają to będziecie bronić tego typa? Po co jest te rozpisywanie jak i tak to nic nie daje macie na to wszytko wywalone a winę widzicie tylko w adminach i graczach którzy musza się z nim męczyć na serwerze. Widzę że słabo ufacie swoim adminom ? w takim razie poco wgl wam admini może sami się zajmiecie serwerem. Pozdrawiam 1. Skarga nie została jeszcze rozwiązana, ale skończy się tak samo jak skarga na @ O l i w k aktóra jest zwiazana z tą skarga. 2. Każdy ma prawo napisać skargę, tak zgadzam się z tym.. Ale nie widzicie że ten gość robi to tylko i wyłącznie dlatego, żeby zagrać na nerwach adminów? Na serwerze słyszałem słowa na "k", "Ch" i inne tam kierowane po banie. Jakiś randowomy gość składa co chwilę skargi, przecież to jest tak śmieszne że aż nie zabawne.. Ale nikt nie widzi, że jest zwykłym dzieckiem który wyżej sra niż dupe ma i myśli że w internecie takimi akcjami pokaże swoją śmieszna wyższość nad adminami, w czym mu tylko pomagacie ? 3. Fakty mieliście przedstawiane już dobrych parę razy i to od samych oskarżonych jak i świadków, dodam że są to gracze którzy grają na codzień i widzą co się dzieje, gracze praktycznie od początków, którzy nawet kiedyś mieli adminów. Zaufanie? Dla was niema czegoś takiego jak zaufanie? Jak wiarygodność? Tylko liczy się słowo jakiegoś internetowego pajaca? 4. Jeśli byłaby to prowokacja, zaczepka, cwaniakowanie do innych graczy bana bym dał ? jeśli jest to odpowiedź do typka który jest ameba i stwarza tylko problemy dla graczy. Jeśli to co @ O l i w k anapisała w swojej skardze wam nie wystarcza i jej jeszcze dajecie bana to ja niechce w tym wszystkim uczestniczyć. 5. Mam duże pojęcie o tym, oczym pisze więc proszę poszerzyć swoją wiedzę na temat sytuacji na serwerze i dopiero zarzucać mi jej brak ? jestem świadkiem, przegrałem ostatnimi czasy sporo godzin i wygląda to tak a nie inaczej, mam prawo się wypowiadać to się wypowiadam, ja jestem graczem, ty tylko opiekunem, który nie jest obecny i nie może podejść do sprawy jak normalny człowiek. Niewie co się dzieje i jak to wszystko wygląda Warny na forum? To jakieś ostrzeżenie? Wypraszam sobie wmawiania mi zastraszania kogokolwiek, musisz się doinformować co to znaczy zastraszać bo widzę, że mamy tu jakieś inne prawo wprowadzane ? złożyłem podanie o admina z chęcią pomocy dla serwera a nie jakiś względów czy czegokolwiek. Wiec jeśli nie będę mógł pomagać to poprostu nie będę tego robił i zostanę przy zgłaszaniu u@ itp. Ale jeśli mam się z wami urzerac to zapomnijmy o moim podaniu i mojej funkcji admina, nie będę zaprzeczał swoim racjom i tyle. Jeśli funkcja admina ma polegać na marnowaniu czasu na takie bzdety, to może odrazu informujcie swoich adminów o tym, jak wygląda sytuacja ze skargami ?. Flag niemam bo napisałem Ci jaka jest sytuacja ale dobrze ze ich nie odebrałem, bo szkoda mi nerwów i czasu jeśli ta funkcja wiąże się z brakiem jakiejkolwiek współpracy z opiekunami ? to by było wszystko odemnie. Pozdrawiam. Dzika parowka , V3lir , BlodhiX. i 10 innych 3 7 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxx górny , na pełnej all Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 http://441333.hltv2.pukawka.pl/hltv-2101052247-de_dust2-1609883220-1609884840.zip 1.00 Lalala -ile można pierdo*ć 1;45 lala prowokuje 2:30 dalej prowokuje 3:10 dalej prowokuje 3:15 lala ..Myśli że niewiadomo kim jest xD" 4:05 ,,Uspokoisz się?" admin c(,,')o 4:28 Lalala ,,kogo obrażam" 5:34 ,,Popatrz na siebie" 6.02 dalej..... Admin c(,,')o pisał że poszedł zapalić dlaczego wiec pisze ,,Uspokoisz się" innego admina nie było jest tak zakłamany że potrafi wymyślić coś żeby nie ponieść odpowiedzialności zgłaszania na say'u @ też nie widzi, cieżko mi zaleźć ten slay gdyż nie mam steama i nie mogę przewijać demka Nie wiem dlaczego on nie zareagował proszę o rozpatrzenie sprawy. Softly 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieOgarniam. Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Luzik gościu, mogę ponieść konsekwencje Tylko szkoda, ze napisałem to dopiero po wejściu do gry (4 minuta) Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donek ツ Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Demko dorzucone, także zamykam na tą chwilę, żeby już nikogo nie raziło coś bezsensownego dopisywać. @ Czarna. Dranzer i Victoria 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Slaya za nie wykonywanie celów nie rozpatruję z powodu braku rozpiski. 2 godziny temu, Miod Spadziowy napisał: Admin c(,,')o pisał że poszedł zapalić dlaczego wiec pisze ,,Uspokoisz się" innego admina nie było jest tak zakłamany że potrafi wymyślić coś żeby nie ponieść odpowiedzialności zgłaszania na say'u @ też nie widzi Zgłosiłeś sytuację na u@ dopiero gdy admin sam Ci o tym u@ przypomniał, wcześniej kręciłeś po prostu awanturę na serwerze, zamiast cokolwiek zgłosić. L 01/05/2021 - 22:52:43: [adminchat.amxx] Chat: "Foxx<8352><VALVE_0:4:2099277907><>" chat "Lala obraza w poprzedniej mapie i w tej zwroty typu ,,Zamknij morde"" Nie olał zgłoszenia, a poprosił Cię o dowody, ponieważ jak sam zaznaczyłeś, miało to miejsce na poprzedniej mapie, a więc admin nie miał jak tego zweryfikować. Na demku widać również, że admin był na początku mapy kilka minut afk, a o spokój poprosił Cię kiedy wrócił. [V.I.P] *[Gold Nova II]* *DEAD* c(,,')o : foxx, a Ty swiety jestes ? [V.I.P] *[Gold Nova II]* *DEAD* c(,,')o : popatrz pierw na siebie, co Ty gadasz @ nieOgarniam. ostatni raz widzę od Ciebie tego typu teksty, powinieneś poinstruować gracza, że może napisać skargę na koleżankę na forum i wyjaśnić tutaj całą sytuację, bo po pierwsze takie coś zdecydowanie nie uspokaja sytuacji na serwerze, a po drugie jesteś również od pomocy graczom i nie interesuje mnie czy się z kimś lubisz czy nie. Kolejna sprawa to jeżeli odchodzisz od komputera (nawet na te kilka minut), będąc dodatkowo sam na serwerze, wychodź z gry, aby uniknąć właśnie tego typu niejasności - "admin jest, a nie reaguje". Tym razem upominam i lekko nakierowuję, bo rozumiem, że wróciłeś na serwer w sam środek awanturki. Następnym razem będę mniej wyrozumiała co do takich odzywek w kierunku graczy. old , Aidan , V3lir i 2 innych 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/53782-skarga-co/#findComment-386698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi