Amadix Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) Twój nick: Amadix Nick gracza, na którego jest skarga: Dokładny czas zdarzenia: IP / STEAM_ID (cała linijka z amx_ip): Opis: Dowody: Wiéc tak , po pierwsze, malo graczy jest dlatego ze sá ch*we mapy co chwile nie odpowiednie do ilosci graczy ,,, po drugie nie ma adminów z glowá którzy robili by naprzyklad glupie ankiety na zmiane mapy gdy wszyscy placzá nikogo nie ma ( Anek w tym przypadku jest bezuzytecznym adminem , nie wiem boi sie zrobic ankiete czy co, nic nie robi ) a po trzecie proponowal bym te mapy male zeby byly na stale do RTV bo to jesst porazka co sie dzieje na tym serwerze zaniedbany strasznie nikogo nie ma, i jak to ma stac. <<<< to jest glówny punkt>>>> male mapy ,,, a i jeszcze jedna kwestia co do klasy zwinny snajper za malo dmg ma wedlug mnie to najslabsza klasa do levelu 80 nikogo prawie na hita nie sciága gdzie to trud zeby kogos wogóle namierzyc xD dziékuje. po czwarte wiem ze mam przecinki jeb*n*iete, jestem analfabetá, muzykiem, przepraszam , dziekuje za wyrozumialosc.... Slucham wladców serwera @vice versa Edytowane 2 Maja 2020 przez Amadix levider 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Hill Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Też tak sądzę, mapy na tym servie to jedna wielka porażka. Grane ciągle to samo... ta sama mapa powinna byc dopiero po przegranych 10 nastepnych to moze by cos tem userverowi pomoglo... kolejna rzecz to zbyt szybka rozgrywka co do coda 201... moim zdaniem powinien byc troche wolniejszy. Statystyki klas na awansach zbyt duza .... po kolejne to te smieszne auty gdzie taki talib ktory na 80 lvl ma 3 umiejetnosci + ak + klan + atut przemienia sie w klase nie do zabicia ... Klasa Wartownik hmmm co to wgl jest za klasa ? statystyki po 0 4hp za trafienie i raz na runde resp i pelne hp Katastrofa ... Szczerze mowiac nie powinno sie porownywac servera 401 do 201 ale jezelli patrzac ze klany atuty sa to twierdze ze tych smiesznych awansow byc nie powinno. Klasa to klasa a nie jakies dodatkowe umiejetnosci po wbiciu lvl bo predzej czy pozniej i tak ktos wbije ten lvl ... Tyle ode mnie. Podupadł server i to bardzo ale no co zrobić ... Pozdrawiam levider 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348702 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadix Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 1 minute ago, Green Hill said: Też tak sądzę, mapy na tym servie to jedna wielka porażka. Grane ciągle to samo... ta sama mapa powinna byc dopiero po przegranych 10 nastepnych to moze by cos tem userverowi pomoglo... kolejna rzecz to zbyt szybka rozgrywka co do coda 201... moim zdaniem powinien byc troche wolniejszy. Statystyki klas na awansach zbyt duza .... po kolejne to te smieszne auty gdzie taki talib ktory na 80 lvl ma 3 umiejetnosci + ak + klan + atut przemienia sie w klase nie do zabicia ... Klasa Wartownik hmmm co to wgl jest za klasa ? statystyki po 0 4hp za trafienie i raz na runde resp i pelne hp Katastrofa ... Szczerze mowiac nie powinno sie porownywac servera 401 do 201 ale jezelli patrzac ze klany atuty sa to twierdze ze tych smiesznych awansow byc nie powinno. Klasa to klasa a nie jakies dodatkowe umiejetnosci po wbiciu lvl bo predzej czy pozniej i tak ktos wbije ten lvl ... Tyle ode mnie. Podupadł server i to bardzo ale no co zrobić ... Pozdrawiam oj tutaj za duzo wymysliles mistrzu bez obrazy , tylko male mapy sa potrzebne na tym serwie, pobrac nowych adminów bo starzy sa bezuzyteczni , i bedzie git Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levider Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Green ma rację. Jakieś wydziwy są na tym servie, gdzie nowy gracz nie ma większych szans. W związku z czym wiele osób czeka na reset zamiast grać Atuty. Przecież to dwa perki dla gracza. Ogromna przewaga nad kimś kto ma tylko jeden albo wcale. Nowego gracza oczywiście na coś takiego nie stać Awanse to kolejna sprawa. Może bez zwiększania statów byłoby nieco lepiej. Dość zniechęcająca atrakcja A małe mapy to konieczność bo często gra mała ilość graczy Ehh tęsknie za starym oldschoolowym cod modem sprzed kilku lat Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadix Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) albo male mapy dac bo jest 8-12 graczy max codziennie a wchodza mapy na 30 ludzi 28 minutes ago, Amadix said: oj tutaj za duzo wymysliles mistrzu bez obrazy , tylko male mapy sa potrzebne na tym serwie, pobrac nowych adminów bo starzy sa bezuzyteczni , i bedzie git ale rozumiem ale to nie moja glowe jestem nietrzezwy przepraszam nie lapie wszystkiego jak powinienenemn xD ale ogólnie to porazka ten 201 zaniedbany ja wiem ze to nie donaciaka ale vice versa kladzie ch&&& i to nie wypala oto chodzi a moze to donaciaka c*j wi jakie macie uklady ale ogarnijcie ten 201 bo ma potencjal ale jest nie dopilnowany a i moja rada do 401 zmniejszyc kondycje nie da sie nikogo namierzyc to sie mija z celem wszystko 120 kondy maxxxxxxxxx dziekuje Edytowane 2 Maja 2020 przez Amadix Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Jeśli chodzi o mapy to przy wyborze RTV gdy jest mało graczy powinny być wtedy w nominacjach tylko małe, ale nie wiem czemu pijesz do Anka? @ Anek za każdym razem kiedy jest potrzeba i jest np. na steam, a zgłaszam mu boty itp to chodzi i banuje. Co do vote map admini tego nie robią ponieważ od tego jest RTV, a później by było "Admin na cholerę robisz vote map?! przecież nie wszyscy chcieli zmianę mapy." Wiem coś o tym.... Admini gdy są na serwie pilnują porządku, a jeśli w danym momencie ich nie ma to napiszcie na czatboxie o admina czy coś to zapewniem, że jakiś admin, moderator czy ktoś inny co może coś zdziałać- zadziała. Co do klas, atutów, perków. To jest cod mod jeśli są jakieś propozycje to napiszcie je w odpowiednim dziale a co do przegranych map powinien być ten odstep 10 map Janusz z 201 , gudelajka i Anek 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz z 201 Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 A więc tak gościu malinowy.... Chyba na oczy nie widziałeś zaniedbanego serwa, Vicek z Donaciakiem robią robotę której brakowało na tym serwie, i jeśli sądzisz że jak nie ma małych map na serwie to jest zaniedbany??? Małe mapy nie są dobrym rozwiązaniem ponieważ wybierze się np pooldaya przy 8 graczach i zaczną wbijać kolejne osoby to uwierz mi że Ci co mają duże lvl cieszą że mogą expic na ofiarach I to właśnie to prowadzi do upadku serw bo ktoś kozaczy setnym lvl na małej mapie i zniechęca do gry innych. nixon , gudelajka i Anek 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348715 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anek Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) W ogóle zacznijmy od początku : Amandix stwierdził że jestem bezużytecznym adminem co nic nie robi, nie potrafi zrobić vote (ankiety) i powinienem się doszkolić. Ja nie chciałem robić vote, bo stwierdziłem że jak jest 17 osób w grze na mapie inferno to nie ma potrzebny zmieniania na jakiegoś snowa. I nie rzucaj do mnie takich śmiesznych oskarżeń, że jestem bezużytecznym adminem, bo zawsze na każde zawołanie kogokolwiek, wchodzę na serwer. Nie rozumiem tego całego dogryzania, zamiast napisać propozycję zmiany w mappacku to Ty się przyczepiłeś adminów, dla Twojej wiadomości potrafię zrobić votemap, nieraz z tego korzystałem jak na serwerze było po 8 osób :> Co do jakieś "propozycji" która starałem się znaleźć w tym poście, to można by wprowadzić jakiś plugin typu "mala mapa" wpisywane przez określoną ilość graczy. Edytowane 2 Maja 2020 przez Anek nixon , Janusz z 201 i gudelajka 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348725 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadix Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) nie wiem gdzie to szukac, nie mam cierpliwosci do szukania jakiegos mappacku, pisze tutaj , Dajcie male mapy pod RTV bo jak na serwie perzewaznie jest do 6-10 graczy, co wam szkodzi oddac male mapy do RTV ????????? serio .... i wiem co odpiszecie, ze jak jest malo graczy to sa male mapy automatycznie, ale nie oto chodzi , powinny byc caly czas, zebysmy robili sobie te RTV , gdy niektórzy placza, bo widze ze nie tylko ja , bo jest nie odpowiednia ilosc graczy na te mapy wielkie, co wam szkodzi, nie wiem.... gracze spadaja bo sa duze mapy i szukanie sie, zamiast expienia... a i Anek sory troche mnie ponioslo, bo sie zdnerwowalem tymi malymi mapami, i jak widzialem ze nic z tym nie robisz to mnie szlag jasny trafil ... tez powinenes byc bardziej elastyczny troche, w takich momentach.... no ale jak rozwiáze sie ten problem, to tematu nie bylo xD Edytowane 3 Maja 2020 przez Amadix Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0naciak Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Plugin na mapy został właśnie nieco zaktualizowany i dobieranie mapy względem ilości graczy działa teraz nieco lepiej. Dodatkowo ostatnie 10 map też jest wyłączone z głosowania. Ogólnie z tymi mapami to zawsze jest problem i obawiam się, że nie dogodzę. Historia jest zawsze taka sama, aż sobie opowiem: wchodzi gracz na forum, mówi mapy są do dupy, same dusty, spamują 11111, nudny ten serwer srutututu z Vickiem w miarę możliwości szukamy nowych map, ewentualnie bierzemy z propozycji o ile jakieś są i dodajemy nową mapę na serwer superancko, w końcu będzie ciekawie, nowe mapy, koniec dustów, Victorrrrrrrrria! Nic bardziej mylnego Zmiana na nową mapę, spam z czatu aż słychać: "Co to za gówno, nie znam tego, nie da się na tym grać, admin zmień mapę" Mija 15 sekund, wiadomości w narzekanie zmieniają się w "rtv rtv rtv rtv rtv rtv" 3 minuty mijają, znowu dust A teraz wróć do początku opowieści i przeczytaj sobie ją od nowa - tak to właśnie wygląda Co do szybkiej rozgrywki, atutów które są jak drugi perk, awansów itd. to odpowiem krótko - serwer jest nastawiony po prostu na szybką rozgrywkę. Któryś rok do tyłu rzeczywiście był to serwer, gdzie reset był raz na 3 miesiące, biegało się całkiem normalnie (bez jakiegoś latania itd.) i gra była mniej dynamiczna, jednak z czasem gracze po prostu sami chcieli by rozgrywka stała się szybsza i dla nich właśnie serwer się tak zmienił. To, że parę osób wolałoby zagrać na spokojniejszym serwerze nie znaczy, że wszyscy by tak chcieli. Wydaje mi się, że większosć grajków bardzo lubi kiedy gracze latają po mapie i runda kończy się w 30 sekund (pewnie przez to tak bardzo lubią grać na de_c4 heh). Jeżeli bardzo Ci zależy na wolnej rozgrywce, większym "balansie" (co inni znowu by nazwali "ta klasa nic nie daje") to jedyne co chyba mogę polecić to zmienić serwer. Tyle, sprawa myślę wyjaśniona. gudelajka , nixon , UCZII- i 6 innych 2 7 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348791 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0naciak Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Problem został rozwiązany! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48414-zaniedbaly-serwer-cod-201/#findComment-348792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi