Labeo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: Labeo Nick gracza, na którego jest skarga: Donek SteamID: Opis: Kilka dni temu dostalem bana na 5 min za plumkanie z graczami na mikro,nie dlatego zeby zrobic burdel na serwerze bo nienawidze gdy jest syf,robilismy to tylko dlatego zeby wprowadzic troche pozytywnego klimatu dzien jak codzien ,jak wszyscy wiedza na serwerze zawsze jest smiech i beka,zero wyzwisk itd i mimo tego ze nie mam juz admina sam czasami uspokajam graczy jesli leca jakies wyzwiska lub spiny,jesli jest za cicho na serwie to wraz z innymi staram sie wprowadzic troche humoru,smiechu itd bo raczej gdy na serwie sa 32 osoby i kazdy siedzi zamulony i nic nie mowie to raczej mila atmosfera to to nie jest,ok mysle sobie nie bede pisal smiesznej skargi za bana ktorego dostalem na 5 min...Dzis czytam podanie na admina vice versa i jestes kolejna osoba ktora rzuca klody pod nogi komus kto jest normalny i kto chce pomoc na serwerze, """jest to troszkę dziecinne kiedy prosiłem was tamtego dnia co do mikra kiedy bawiliście się odgłosami różnymi dałem wam ostrzeżenie ale pózniej jak grałem sobie spokojnie i padłem to znowu usłyszałem znowu i z dopowiedzianym "cicho bo donek już nie żyje" . Dowodów praktycznie już nie mam bo hltv wstecz aż tak nie pokaże"" to jest wers z twojego komentarza pod podaniem Vice Viersa dajesz gosciowi pod podaniem NIE bo kiedys sobie plumknal na mikro w celu wprowadzenie troche smiechu i pozytywnej atmosfery no jedyne co wnioskuje z tego co napisales to to ze jestes kolejnym nieogarnietym adminem razem z kolega Longerem ktory nabija non stop gt na spekcie,Dzis wchodze na serwer hant plumknal wiec mu mowie ""nie plumkaj bo znow dostane bana za plumkanie""" gram gram i cyk dostałem bana na 1 godzine z powodem "prowokacje" ?? za to za hant plumknal sobie a ja powiedzialem nie plumkaj bo dostane bana od Donka za plumkanie,to jest prowokacja ? niby do czego ??? xD zarty jakies ? i to na godzine ?? ogarnij sie czlowieku najpierw to sie daje ostrzezeniem,potem sie banuje i nie godzine tylko na 5 minut a jak nie znasz regulaminu to proponuje go przeczytac kilka razy dziennie to moze wejdzie Ci do glowy,gdy ze dwa lata temu skladalem tu podanie na admina to kazdy admin traktowal drugiego jak brata czy siostre dzis natomiast z tego co widze to robi sie coraz to gorzej,zamiast wprowadzac pozytywny klimat wy banujecie takiego Labeo za nic tym samym wprowadzajac negatywna atmosfere....czekam na demko z rozpiska w ktorym momencie Cie sprowokowalem i oczekuje ze twoja rozpiska bedzie adekwatna do ppt regulaminu,bo czas bana raczej nie byl adekwatny do tego co powiedzialem...skoro za czasow gdy mialem admina banowalem ludzi z 10 banami za kulture na kilka godzin i to zdaniem opiekuna byl za dlugi wymiar czasu,to z jakiej racji dostaje bana na godzine za niby prowokacje,to co sie dzieje ostatnim czasem na serwerze to jakis kabaret chyba ? az mnie dziwi to ze Selfi dajesz sie robic w ch**a co niektorym,mam nadzieje ze opiekunowie nie podejda do tej skargi z zamiarem obrony admina a raczej z zamiarem wyjasnienia tego co zaszlo,a jak wiadomo Selfi roznie to z tymi banami na serwerze bylo,kazdy z nas wie jakie bany byly za dlugie jakie za krotkie odnosnie danego powodu,wiec akurat z tym banem w zupelnosci sie nie zgadzam i z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli ja bym dał tał taka kare osobie ktora ma 1 wygasnietego 5 minitowego bana to juz bys mnie opierdalal na steam za to w jaki sposob banuje,wiec prosze Ciebie i Czarna i powazne podejscie do tej skargi,a jesli admin sie na mnie uwzial z niewiadomych dla mnie przyczyn i nadal bedzie banowal mnie taka dlugoscia banow to nadal beda lecialy skargi,wiec teraz jesli zauwaze ze zbanowales kogos za prowokacje na krocej niz godzine to rowniez napisze skarge bo to co zrobiles to HIT...Jesli Tak bedziecie banowac stalych graczy za takie smieszne rzeczy to nie wroze przyslosci tego serwera bo nikt sobie nie pozwoli an takie traktowanie..... Dowody: Dostarczenie dowodow lezy w intencji admina,wiec niech admin je dostarczy Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Pato.tato JustGirl. , FROZEN , Seth ` i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Admin opowiedział mi co zaszło na serwerze jeszcze przed tym jak Cię zbanował i ja się z banem zgodziłam, także jest to bardziej skarga na mnie 2 godziny temu, Pato.tato napisał: Dzis czytam podanie na admina vice versa i jestes kolejna osoba ktora rzuca klody pod nogi komus kto jest normalny i kto chce pomoc na serwerze Każdy ma prawo przedstawić swoje zdanie pod podaniem na admina, po to jest możliwość komentowania. Skarga jest o bana, więc tego się trzymajmy. 2 godziny temu, Pato.tato napisał: najpierw to sie daje ostrzezeniem,potem sie banuje i nie godzine tylko na 5 minut a jak nie znasz regulaminu to proponuje go przeczytac kilka razy dziennie to moze wejdzie Ci do glowy Po 1. Admin nie ma obowiązku Cię ostrzegać, pełniłeś u nas tą funkcję i tego nie wiesz? Po 2. to ja Tobie proponuję poczytać regulamin, zanim zarzucisz jego nieznajomość Adminowi. 1.4 Cwaniakowanie, naśmiewanie się z graczy, prowokowanie do sporów lub zbyt mocna krytyka - [Ban 1h - Ban 1 dzień] 2 godziny temu, Pato.tato napisał: Dowody: Dostarczenie dowodow lezy w intencji admina,wiec niech admin je dostarczy 3. Każda skarga powinna opierać się na dowodach w postaci demka lub screenów. W przypadku braku dowodów można poprosić Właściciela/Opiekuna serwera o wyciągniecie logów czatu z danego dnia i godziny. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-345995 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labeo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) A co zaszlo nim mnie zbanowal ? To ja poprosze te dowody do czego tyczy sie pttk 1.4 bo nie przypominam sobie byl cwaniakowal,nasmiewal sie z kogos lub prowokowal Czy to ze powiedzialem ze mnie admin zbanuje to Twoim zdaniem jest mocna krytyka ? Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Pato.tato Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-345996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @ Pato.tato Twoim obowiązkiem jest przedstawieniem dowodów niewinności Czekam na dowody, a pkt 1.4 dotyczył się Twojego powodu bana czyli prowokacji Seth ` 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-345997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labeo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nie nie,admin dal bana na ktorego jego zdaniem zasluzylem wiec niech on mi udowodni ze zasluzylem,w jaki sposob mam przedstawic Ci dowod ?? Mam go wam narysowac ??? Czy co bo nie rozumiem nie badzcie smieszni i pokazcie mi ze zawinilem bo nie poczuwam sie winny,jesli mnie zatrzymuje policja to oni przedstawiaja mi dowod wiec o czym Ty piszesz,teraz bedziecie debila ze mnie robic 3. Każda skarga powinna opierać się na dowodach w postaci demka lub screenów. W przypadku braku dowodów można poprosić Właściciela/Opiekuna serwera o wyciągniecie logów czatu z danego dnia i godziny...wiec ja prosze opiekunow,nie posiadam dowod poniewaz nie spodziewalem sie ze dostane bana bo gdybym sie spodziewal to zapewnil bym sobie dowody niewinnosci i po wejsciu na serwer bym zaczal krecic demko,wiec jak juz pisalem prosze opiekunow o wyciagniecie logow czatu z danego dnia i godziny Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-345999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbikk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 "W przypadku braku dowodów" - dowody sa, wystarczy wskazac demko. Logi sa odkladane w formie textowej, jesli akcja dziala sie na micro to nie ma opcji na przedstawienie dowodu, HLTV nie nagrywa rozmow.( mozna by cos z tym zrobic) Policja nie przedstawia dowodow, oni wystawiaja kare na podstawie regulaminow, jezeli sie z tym nie zgadzasz to idziesz na "forum" i przedstawiasz sytuacje, jak masz nagrana interwencje to pokazujesz, jak nie to sad/HA rozstrzyga spór na podstawie zeznan zainteresowanych stron. Wszyscy sie zgadzamy, ze poszlo o prowokacje. Ludzie maja rozne charaktery i niektorych mozna bardzo latwo sprowokowac, a innych nie. Pkt regulaminu moze byc rozumiany bardzo szeroko, a decyzje o tym podejmuje admin na podstawie wlasnych odczuc. Ten tekst byl wycelowany w admina, wiec mozna sie poczuc prowokowanym. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346006 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labeo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zrob cos z tym Selfi,i lepiej sprawdz czy dziala glos w demku ktore pobiore za jakis czas Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nunko Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zakończe wasza dyskusje i poprosze o wypowiedz opiekunów @ Czarna. i @ selfie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @ Pato.tato masz jeszcze 21 godzin na przedstawienie dowodów. Labeo i Nunko 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labeo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) ok wiec ciag dalszy skargi...tutaj jest link do demka https://www38.zippyshare.com/v/yWHB2MeB/file.html od min 21:00 Labeo był za chwile Ban ktorego na demku nie widac oczywiscie glosu w demku nie ma "nic nowego" i wy graczowi mowicie zeby przedstawil dowody z demka ktore mozna sobie wsadzic w ....nie chcialbym aby skarga zostala zamknieta z powodu braku dowodu,bo dowod jest ale niestety to jest wasz problemu ktorego od dluzszego czasu nie potraficie ogarnac odnosnie tego glosu w demkach i tak juz jest od kilku miesiecy,admin Donek ma demko a jak wiadomo gdy admin nagrywa demko wszystko na nim jest i glos i plynnosc,wiec zamiast poprosic Donka o wstawienie tego demka i nie byloby problemow to wy zamiast pomoc to utrudniacie graczowi to w tym przypadku mi,wiec teraz to ja bede robil wam pod gorke bo mam dosc waszego podejscia i traktowania graczy jak smieci, teraz ja czekam na dowody z waszej strony,admin posiada dowod wiec prosze o wstawienie go,ja wam tego nie odpuszcze i bede dazyl do tego by ta skarga zostala rozpatrzona tak jak nalezy a nie tak jak wam sie podoba, bo wy sobie interpretujecie powod bana jako prowokacje,jesli opiekunowie tego nie potrafia zrobic to bede prosil o to Donaciaka bo z tego co widze to nie macie zamiaru zajac sie tym tak jak powinniscie i wam tego nie odpuszcze ,a wiem ze dostalem tego bana bo zwrocilem uwage Anonimce czyli graczowi ktory tam sobie swiruje z Donkiem i tym oto banem admin Donek chcial sie odgrysc na mnie,jesli jest regulamin to sie prosze do niego stosowac,jak juz pisalem nie poczuwam sie winny i bede dążyl do tego by admin Donek dostal +1 do tabeli za nieslusznego bana....Czekam na dowody Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Pato.tato Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 41 minut temu, Pato.tato napisał: admin Donek ma demko a jak wiadomo gdy admin nagrywa demko wszystko na nim jest i glos i plynnosc,wiec zamiast poprosic Donka o wstawienie tego demka @ Donek ツ posiadasz demko? Jeśli nie, to nie mamy jak rozpatrzyć skargi, bo nikt z was nie ma dowodów @ Pato.tato szkoda, ze wina głosu z HLTV nie jest naszą winą tylko pukawki. Pisałem do donaciaka w tej sprawie i czekamy na odpowiedź hostingu T o w interesie osoby niezgadzającej się z banem jest zorganizować dowody na niesłuszność bana, nigdy nie rozwiązujemy skarg "słowo przeciwko słowu" i za Twoich czasów panowała ta sama zasada, skąd w Tobie taki bulwers i zdziwienie? Chyba, że ta zasada była dobra dopóki nie znalazłeś się po drugiej stronie barykady? Admin nie ma obowiązku nagrywania swojego demka podczas gry, ale to też już powinieneś wiedzieć Staramy się wszystkich traktować tak samo, a jeśli ktoś nie potrafi przyjąć kary na klatę to już jego problem Teraz masz czekać na donka i jego odpowiedź, bo już zaczynasz schodzić z głównego tematu i zaczynasz schodzić na jakieś inne tematy niezwiązana ze skarga Nunko , Labeo i Czarna. 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Wymyślasz jakieś spiski, że dostałeś bana za upomnienie Anonimki, ale zapominasz, że Admin konsultował ze mną bana przed jego nadaniem i ja wyraziłam na niego zgodę. Napisałeś też, że zamykamy Ci temat, bo nie wiemy co odpisać lub blokujemy Ci możliwość obrony - wyraźnie jest napisane, że czekamy na info czy donek ma demko czy nie, a Ty bezsensownie spamujesz wiązankami, mimo iż już wszyscy znamy Twoją wersję wydarzeń. Skoro o demku mowa: A więc tak: Nie mamy dowodu w postaci demka, które rozjaśniłoby niektóre aspekty tutaj, jednakże Wasze wersje wydarzeń właściwie się pokrywają. Donek dał Ci jakiś czas temu bana za wydawanie głupich dźwięków na mikro, wiem również, że jesteście bardzo często upominani o ogarnięcie mikrofonów. Następnie wspomniał o sytuacjach z mikrofonami (bo jak wiemy, nie tylko Ciebie się one tyczą) pod podaniem ViceVersy, pod którym dałeś mu łapkę w dół - fakt, że wspomniałeś o wypowiedzi Donka pod owym podaniem, tylko potwierdza, że grało to swoją rolę w całej sytuacji. A jaką? Otóż chwilę później grając na serwerze, słyszysz, że hant wydaje owe dźwięki/plumki czy jak to tam nazywacie i w obecności Donka walisz prześmiewczy teskt "NIE RÓB TAK BO BANA DOSTANIESZ" I Ty i ja wiemy, że miało to na celu przedrzeźnić/wyśmiać Admina, który wcześniej Cię za to zbanował, a następnie dał na NIE pod podaniem podpierając się m.in. właśnie nadużywaniem mikro przez kandydata. Tobie się nie spodobało, a mieliśmy ostatnio okazję się przekonać jak potrafisz zareagować, kiedy ktoś nie zgadza się z Twoją opinią pod jakimś podaniem Bazując na powyższych wydarzeniach, oboje wraz z @ selfie zgadzamy się z banem, wystarczy czasem ugryźć się w język UCZII- , Softly , selfie i 1 inny 1 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Problem został rozwiązany! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Labeo 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48082-skarga-donek/#findComment-346156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi