^^^MaLIk^^^ Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1. Twój nick: Malik 2. Nick użytkownika/admina: Keves 3. Opis sytuacji: Siedzę sobie na konkursie TheVoice komentuje na czacie jak reszta uczestników, po czym dostaje bana na zawsze z powodem "Trolujesz". Z racji że padały groźby w postaci bana na zawsze kiedy tylko pojawię się na TS, musiałem się ukrywać i siedzieć na innym nicku aby temu zapobiec. Administrator postanowił wsadzić wszystkich do jednego wora i zaczął banować. Powód? Wspominasz o jakiś DDosach w skardze stefana, jakbym miał z tym coś wspólnego, ja również dostawałem na swoim konkursie ddosy i nie kieruje podejrzeń w waszą stronę. 4. Data/Godzina zdarzenia: 29.02.2020 godzina 20:00 5. Dowody: Nie trzeba KeveS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46829-skarga-keves/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Wyjaśniłem wszystko w poprzedniej skardze - https://1shot2kill.pl/topic/46828-skarga-na-kevesa/ Nie będę tego powtarzać, gdyż nie ma to najmniejszego sensu. Dodam tylko, że IP mogło polecieć właśnie od Ciebie. Myślę, iż jedna skarga wystarczy na ten temat, więc odniosłem się tam do postawionych mi ''zarzutów''. Także czekamy na decyzje @ Roni. Groźby w postaci bana?! Ukrywanie się przede mną? - haha nie to się nie dzieje naprawdę, coś jeszcze ciekawego wymyślicie? ^^^MaLIk^^^ , Stefan Salvatore i wontekk 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46829-skarga-keves/#findComment-336110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^^MaLIk^^^ Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nie wspomnę tylko że kiedy ja prowadziłem TheVoica to również dostawałem DD-osy i nie dopatrzałem od kogo, czy od was czy nie, tylko dalej prowadziłem. Ty oskarżasz nas o to że ktoś równie dobrze jak mnie Ddosował ... Jedna skarga nie wystarczy, J@ skierował mnie tutaj więc apeluje o reakcję . Groźby w postaci bana pojawiły się już Na TheVoiceDeagle kiedy oskarżałeś o faworke i twierdziłeś że skopiowany konkurs u ciebie będzie lepszy, gdzie niestety wszyscy widzieli że nie dokładne dźwięki i wszelkie wpadki pojawiały się. Jak na dwu tygodniowe przygotowanie do konkursu to słabo. Dodatkowo doszły do mnie informację że jak już poszedłem od was z TS po rozmowie to jednej z trenerek i jednej uczestniczce powiedziałeś że jak tu wbije to z bomby perma dostanę ... Dojrzałość widoczna. Pozdrawiam KeveS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46829-skarga-keves/#findComment-336426 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nie wiem o czym mówisz, lecz pewne rzeczy pozwolę sobie wytłumaczyć. Nie interesuje mnie zbytnio twój serwer ts3, a tym bardziej co na nim robisz. Mówisz tutaj jakieś rzeczy nonsensowne, które nie mają kompletnie wpływu do tejże skargi. Mało kogo to interesuje co ty tam robisz na swoim tsie, jakie konkursy prowadzisz i co Ci się tam przytrafiło. Notorycznie obrażaliście Uczestników/Sieć 1s2k, mówiliście o faworyzacjach, prowokowaliście, przeszkadzaliście podczas trwania eventu i stąd te bany. A ty mi tutaj przychodzisz i mówisz coś o dojrzałości? No jak widać hipokryzja ludzka nie zna granic. Podkreślę to po raz ostatni, bany są w moim odczuciu prawidłowo nadane bo takiego zachowania ja nie będę tolerować, jeszcze podczas trwania eventu. Jak ktoś się nie umie zachować przyzwoicie to wylatuje. Ja Cię nawet nie znam , a bana dostałeś dopiero po tym, jak złamałeś regulamin. Cytat Dodatkowo doszły do mnie informację że jak już poszedłem od was z TS po rozmowie to jednej z trenerek i jednej uczestniczce powiedziałeś że jak tu wbije to z bomby perma dostanę ... Dojrzałość widoczna. Nadal nie wiem o czym mówisz... Sugerujesz się tym ''a bo ktoś mi tam powiedział, że jak wbije to dostane perma''. W takim razie gratuluje zdrowego rozsądku i swojej łatwowierności, że wierzysz każdemu, w każde słowo. Jak już wspomniałem, nie interesuje mnie inny serwer TS3. To co tutaj napisałeś jest po prostu zbędne i jak dla mnie, nic nie wnosi do tej skargi. Dlatego też, nie widzę sensu wypowiadania się w tych skargach bo to ile tutaj jest bzdur i fikcji to... Powód bana wyjaśniłem, więc ja czekam na decyzje @ Roni. Stefan Salvatore i ^^^MaLIk^^^ 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46829-skarga-keves/#findComment-336443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Salvatore Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 19 minut temu, KeveS napisał: Notorycznie obrażaliście Uczestników/Sieć 1s2k, mówiliście o faworyzacjach, prowokowaliście, przeszkadzaliście podczas trwania eventu i stąd te bany. Podkreślę to po raz ostatni, bany są w moim odczuciu prawidłowo nadane bo takiego zachowania ja nie będę tolerować, jeszcze podczas trwania eventu. Jak ktoś się nie umie zachować przyzwoicie to wylatuje. Chciałbym w końcu dowiedzieć się za co ja dostałem bana, kiedy przeszkodziłem, prowokowałem albo obraziłem. Dalej nie doczekałem się na to odpowiedzi. (Daj powód oraz dowód) Troszeczkę pokory Ci brakuje, bo ewidentnie poniosły Cię emocję (co każdemu się zdarza), ale teraz twoje wypowiedzi są przesiąknięte cwaniactwem oraz pewnością. KeveS , Parasolka i Marlen 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46829-skarga-keves/#findComment-336454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^^MaLIk^^^ Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Ty piszesz tutaj "Notorycznie obrażaliście Uczestników/Sieć 1s2k, mówiliście o faworyzacjach, prowokowaliście, przeszkadzaliście podczas trwania eventu i stąd te bany" pokaż proszę dowód na moje takie zachowanie jakie podałeś wyżej, bo ty wsadzasz ludzi do jednego wora, ja się odwołuje za siebie nie za kolegów. "Ja Cię nawet nie znam XD a bana dostałeś dopiero po tym, jak złamałeś regulamin." - No to jak nie znasz to po co banujesz bez powodu? I w jaki sposób złamałem regulamin? Banując nas przy wszystkich, gdzie wszyscy ci mówią i pytają za co ich banujesz, a ty swoje to chyba coś z tobą jest nie tak, a nie z nami? Zbanowałeś mnie i Stefana nie dając w ogóle dowodów na to bo ich po prostu nie ma, jak sam powiedziałeś wywalasz wszystkich z tamtej sieci w momencie rozdawania banów, jest to sprawiedliwie i godne pochwalenia? Nie sądzę. Rozumiem że jeśli jeden odpał na serwerze DD2 będzie to zbanujesz wszystkich kolegów tej osoby, no myślenie na poziomie. "Zapomniałeś wspomnieć o najważniejszej rzeczy, czyli o ddosach z waszej strony oraz o tym, że krzyczeliście "Jebać Administracje 1s2k" - W skardze stefana piszesz że najważniejszą rzeczą są DD-osy z którymi nikt z nas nie ma nic wspólnego, natomiast tutaj już piszesz że ban za. "Notorycznie obrażaliście Uczestników/Sieć 1s2k, mówiliście o faworyzacjach, prowokowaliście, przeszkadzaliście podczas trwania eventu i stąd te bany" Żeby rozdawać bany trzeba mieć powód, a co najważniejsze dowód. Najlepsze jest to że każde twoje słowo jest w liczbie mnogiej "mówiliście, prowokowaliście, przeszkadzaliscie" Pamiętaj że ja nie składam skargi za wszystkich tylko za siebie, wiec proszę o udowodnienie mi argumentów którymi tłumaczysz powód bana. "Dodatkowo doszły do mnie informację że jak już poszedłem od was z TS po rozmowie to jednej z trenerek i jednej uczestniczce powiedziałeś że jak tu wbije to z bomby perma dostanę ... Dojrzałość widoczna." Cytujesz mnie dodając komentarz "Nadal nie wiem o czym mówisz... Sugerujesz się tym ''a bo ktoś mi tam powiedział, że jak wbije to dostane perma''. W takim razie gratuluje zdrowego rozsądku i swojej łatwowierności, że wierzysz każdemu, w każde słowo." Więc powiedz mi czym tym się sugerowałeś rozdając bany niewinnym? Nadal nie wiem o czym mówisz pisząc powody podane wyżej W takim razie gratuluje ci sposobu rozwiązywania problemów i radzenia sobie z nimi, przykładny Admin TS3 Edytowane 3 Marca 2020 przez ^^^MaLIk^^^ Kaiju i Stefan Salvatore 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46829-skarga-keves/#findComment-336540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dobra... Słowo kontra słowo bez dowodów z żadnej strony... W takim wypadku osobiście zajmę się sprawą, ale z racji mojej małej obecności na sieci na szybkie rozwiązanie nie liczcie. Póki co sprawę zamykam. nixon , Nunko i ^^^MaLIk^^^ 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46829-skarga-keves/#findComment-336613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi