Stefan Salvatore Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1. Twój nick: Stefan 2. Nick użytkownika/admina: Kaves 3. Opis sytuacji: Przyszedł kulturalnie na konkurs, chciałem posłuchać jak śpiewają ludzie, a może nawet zaśpiewać. Wszystko było ok, fajna zabawa ale nagle dostaje perma. Rozumiem że bany były rozdawane dla osób które trollują, ale nigdy w życiu nie wiedziałem żeby rozdawać permy za nic. Myślę że takie zachowanie jest zdecydowanie nie na miejscu. Jako administrator należy chyba kierować się pewnymi pryncypiami oraz przestrzegać regulaminu, na który automatycznie osoba która podejmuje stanowisko admina godzi się, przy tym respektując go. Sądzę że administrator rozdawał bany dla wszystkich osób z innej konkurencyjnej sieci. Byłoby to w zupełności zasadne, gdybym reklamował jakkolwiek wspomnianą wcześniej sieć, bądź też łamał netykietę panującą na waszym sieciowym ts. Tak się nie stało, dlatego chciałbym wiedzieć, czym kierował się administrator ? Dochodząc do toku myślenia Kaves, jeżeli byłbym osobą o innym kolorze skóry, wyznaniu, poglądach politycznych odmiennych od tych które postrzega Kaves, to również otrzymałbym perma ? Pozostaje tylko pytanie, czy takie zachowanie które zaprezentował wspomniany w tej skardze admin, działa na korzyść sieci ? Na to musi odpowiedzieć sobie już sam właściciel. 4. Data/Godzina zdarzenia: 29.02.2020 około godziny 20. 5. Dowody: Nie posiadam takich, jedynie adnotację ,,You are banned permanently." Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji, oraz w przypadku rozwiązania tego problemu o odpowiednie ukaranie owego admina. Pozdrawiam osia46 , ^^^MaLIk^^^ , rzanetka i 4 innych 1 4 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46828-skarga-na-kevesa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Bany były rozdawane głównie dla osób, które obrażały Uczestników/Sieć/Administracje. Również były bany za trollowanie bo niestety takie osoby też były. Zapomniałeś wspomnieć o najważniejszej rzeczy, czyli o ddosach z waszej strony oraz o tym, że krzyczeliście "Jebać Administracje 1s2k" itp... Ja nie będę tolerować takiego zachowania, stąd te bany. DDOSY leciały dziwnym przypadkiem na mnie oraz na Weronikę. (Mieliście nasze IP) Także nie było osoby, która dostała perma za nic. Jak dla mnie bany są słuszne, ponieważ ddosy są też karane pod względem prawnym. Cytat Sądzę że administrator rozdawał bany dla wszystkich osób z innej konkurencyjnej sieci. Jest część osób, które nie dostały bana, więc nie możesz mi tutaj wmawiać, że rozdawałem bany komu popadnie. Bany poleciały dla tych osób, które zasłużyły. Jak dla mnie słuszne bany, ale o tym zadecyduje oczywiście @ Roni. Stefan Salvatore , osia46 i wontekk 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46828-skarga-na-kevesa/#findComment-336096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Salvatore Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) 9 minut temu, KeveS napisał: Bany były rozdawane głównie dla osób, które obrażały Uczestników/Sieć/Administracje. Również były bany za trollowanie bo niestety takie osoby też były. Zapomniałeś wspomnieć o najważniejszej rzeczy, czyli o ddosach z waszej strony oraz o tym, że krzyczeliście "Jebać Administracje 1s2k" itp... Ja nie będę tolerować takiego zachowania, stąd te bany. DDOSY leciały dziwnym przypadkiem na mnie oraz na Weronikę. (Mieliście nasze IP) Także nie było osoby, która dostała perma za nic. Jak dla mnie bany są słuszne, ponieważ ddosy są też karane pod względem prawnym. Jest część osób, które nie dostały bana, więc nie możesz mi tutaj wmawiać, że rozdawałem bany komu popadnie. Bany poleciały dla tych osób, które zasłużyły. Jak dla mnie słuszne bany, ale o tym zadecyduje oczywiście @ Roni. Daj mi dowody że Cie obraziłem, że trollowałem, bądź krzyczałem ,,jebać administrację 1s2k" . Napisałeś że nie było osoby która dostała bana za nic, więc powiedz mi za co ja bana dostałem ? Oskarżenie o ddos w moim odwołaniu to już w ogóle jakiś absurd, więc nawet do tego się nie odnoszę, bo nie wiem skąd mogę mieć twoje IP to po pierwsze, a po drugie nie jestem Billem Gatesem i nie potrafię robić takich rzeczy. Bezpodstawne wmawianie w tym odwołaniu że zrobiłem to ja, jest karalne na równi z przeprowadzeniem ddosa na inną osobę, więc pohamuj swoje szczeniackie zapędy. Obowiązuje też coś takiego jak domniemanie niewinności, polecam poczytać coś na ten temat. Część osób nie dostała bana, więc czym kierowałeś się że to ja dostałem bana ? Pozdrawiam PS: Bardzo chętnie chciałbym żeby wypowiedziały się też inne osoby które były na tym konkursie, nie koniecznie z tej ,,konkurencyjnej" sieci. Może ja mam jakąś ulotną pamięć i one będą w stanie wskazać wszystkie zarzuty które tutaj przytoczyłeś. Edytowane 29 Lutego 2020 przez Stefan Salvatore KeveS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46828-skarga-na-kevesa/#findComment-336098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dobra... Słowo kontra słowo bez dowodów z żadnej strony... W takim wypadku osobiście zajmę się sprawą, ale z racji mojej małej obecności na sieci na szybkie rozwiązanie nie liczcie. Póki co sprawę zamykam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/46828-skarga-na-kevesa/#findComment-336614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi