Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym złożyć skargę na opiekuna serwera JB .Jak większość mogła zauważyć liczba graczy na serwerze z czasu na czas się pomniejsza,Nie przypominam sobie żadnego jakiegokolwiek konkursu który miałby styczność z JB opiekun nic nie robi podanie wisi od 12lipca i nie ma kto go sprawdzić.Nie można otworzyć rekrutacji na drugiego opiekuna JB? . Opiekun olewa sobie ten temat i robi tylko podstawowe rzeczy.Jeżeli nawet jest na urlopie to nie może zająć się tym ktoś inny forum leży jeżeli nie ma organizowanych konkursów na JB to po co jest założony ten temat ? 

~Pozdrawiam 

https://1shot2kill.pl/topic/41207-skarga-opiekun-jb/

Wypada napisać kilka słów. A więc:

Liczba graczy się pomniejsza bo niektórzy mając wakacje, mają więcej czasu na grę w gierki komputerowe, a niektórzy z racji tej, że nie muszą następnego dnia wstawać rano do szkoły to korzystają z wakacji i wyjeżdżają albo wychodzą z domu. Stąd może zmniejszyła się aktywność. To że ty grasz w kółko na komputerze nie znaczy że reszta też będzie grała. Odpoczną przyjdą z większą chęcią do gry.

Robię to co do mnie należy i wywiązuję się z tego sumiennie. A to że wywiązuję się najlepiej jak umiem z podstawowych rzeczy to chyba na +, nie ? 

Podanie wisi od 12 lipca bo nie spełnia wymagań i nie śpieszy mi się mu odrzucać, jak napiszą mu inni gracze w poście że nie spełnia wymagań to weźmie sobie to bardziej do serca. Jak ktoś spełnia wymagania i zasługuje na strażnika czy admina to nie czeka długo.

Co do konkursów to może się pojawią, a jak masz jakieś zastrzeżenia i propozycje to może byś się wysilił i napisał kilka propozycji i zafundował nagrody? 

Jako jedyny dałem ci szansę na strażnika i zjebałeś to po całości. Co więcej, srasz na kogoś teraz i obrzucasz go gównem, jak wiesz że się totalnie nie nadajesz na strażnika a co dopiero na admina lub opiekuna ^^ Zrobiłbyś chyba z tego serwera wesołe przedszkole. 

Nie pozdrawiam.

PS: Żałuje, że dałem ci strażnika i się co do Ciebie pomyliłem. Drugi raz takiego samego błędu nie popełnię. Niektórzy nigdy nie wyrosną z pieluch, a już przeklinać się nauczą.

https://1shot2kill.pl/topic/41207-skarga-opiekun-jb/#findComment-301941

Zmniejszona aktywność na serwerze jest najprawdopodobniej spowodowana między innymi tym o czym Lewatyw wspomniał. Nie ma co zwalać winy na Opiekuna, który dobrze wypełnia swoje obowiązki. Jeżeli uważasz, że przyczynił się do tego to poprzyj swoją tezę odpowiednimi argumentami i dowodami. Rzucanie takich słów na wiatr bez konkretnych dowodów nic Ci nie da. Co do konkursów to hmm.. z tego co pamiętam to miał odbyć się jakiś konkurs z nagrodami, ale nie doszedł do skutku, bo brakowało chętnych. Jeżeli Ci tak bardzo zależy na konkursie, to dlaczego sam nie podsuniesz propozycji? Wakacje jeszcze nie minęły, a więc konkurs może się odbyć bez żadnego problemu, ale jest też kwestia tego, czy będą chętni. Do tej pory z Lewatywem problemów nie było i nikt nie narzeka na jego pracę prócz Ciebie, bo dostałeś degrada. Opcja drugiego opiekuna jest możliwa, ale to kwestia do omówienia z d0naciakiem oraz Lewatywem. Obecnie jest dobrze, więc nie ma potrzeby się z tym śpieszyć. Skarga odrzucona.

https://1shot2kill.pl/topic/41207-skarga-opiekun-jb/#findComment-301956

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...