GrubY Jorge .! Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Oczywiście nikt nie dał mi się wypowiedzieć pod poprzednim tematem o moim banie (co akurat jest normalne dla waszej sieci- olewanie ludzi, którzy płacą hajs żeby grać na tym słabym serwerze). Dlatego teraz się wypowiem, a raczej zadam kilka pytań. Czarna.- jesteś właścicielką serwera? Bo sam kiedyś pomagałem w prowadzeniu serwera i wiem jak to jest: masz ziomka który pociśnie Ci od najgorszych i go nie zbanujesz, ale zbanujesz (w moim przypadku na 24 h (sic! ) kogoś, kogo nie znasz bo takie masz widzimisię. Gram na waszym serwerze (do dzisiaj) pewnie około 2-3 lat, wszyscy znają mnie z kultury (niech ktoś zaprzeczy), zawsze wykonuję cele mapy i sam ganiam tych, którzy mają je głęboko w poważaniu. I co dostaję na koniec? Ano bana 24 h od wielkiej Pani admin, która przymyka oko na to, że 30 z 31 osób ciśnie sobie od najgorszych i wyzywa się przy najbliższej okazji, ale to GrubY Jorge .! musi dostać bana za wszystkich Ogólnie pewnie usuniecie ten temat bo jesteście słabiutcy, ale może ktoś zdąży przeczytać i się przekona, że nie warto tu grać. Setki PLN poświęcone, godziny przy kompie, fajne znajomości, setki minut śmiechu po wiadrach i wodospadach i co? I gó**o, przyszedł czas się pożegnać. Spieprzam na serwery innej sieci, może znajdzie się miejsce, gdzie jak za dobrego, starego komunizmu, wszystkich będą traktować równo. Tutaj podam przykład: Karol obraża wszystkich i wszystko co się rusza, ale bana nie dostanie, bo przecież jak to?! Błaszczyk obraża wszystkich dokoła, włącznie ze mną (mordo nie obraź się, podaję tylko przykład) i każdy to traktuje w kategoriach żartu, przygrywki z jego strony (admini również, w tym Czarna.), ale to kiedy GrubY się odezwał i coś pijany oświadczył (nie umiem oglądać demka, nawet nie wiem co powiedziałem, ale jak jesteś Czarna. takim wielkim adminem to może podrzucę demka na wszystkich z top 50 i pobanujesz wszystkich? ) to dostaje bana. Powiem wam szczerze, że nigdy mi się nie podobało zarządzanie tym serwerem. Jedynym dobrym adminem w historii mojego grania (ok 2-3 lata) był Błasczyk. I choć pewnie większosc się na to popłacze to kur.wa gość był zawsze, banował jak trzeba a nie kiedy było można wyżyć się za własne niepowodzenie, nie podniecał się jak ktoś powiedział ''jebać botów'' czy inne tego typu zdania. No cóż, więcej n ie będę dodawał. To jest moje pożegnanie z waszą słabiutką siecią i waszymi SŁABIUTKIMI adminami. Z tego miejsca dziękuję wszystkim, których spotkałem na serwie. Miło było pograć, miło było pogadać, pobajerować. W szczególności wymienię tu Błaszczyka jako ziomka, który zawsze przeciwstawiał się temu, żeby na serwerze zapanowała jakaś pedalska anarchia (nie mylić z TĄ anarchią). Szkoda, że to już koniec, ale jako graczowi, który spędził na serwerze tysiące godzin, który zawsze starał się być dobrą duszą towarzystwa nie przystoi zgadzać się na jakieś chore zasady o tym, że ja dostaję bana za byle gó**o na całą dobę, a inne gó**o wyzywa mnie, siedzi na respie tt (np!), albo nie wykonuje celów mapy i dostaje kicka (!!!). SZKOOOOODA, szanujcie się admini, a w szczególności adminki (pozdro beti, Ty jedyna normalna w towarzystwie) i pracujcie na rzecz tego, żeby ten serwer przynosił zyski, a nie straty przez wasze widzimisię. Czarna.- nie mam w żadnym wypadku do Ciebie pretensji, ale piszę że przepraszam, że raz każdemu się może zdarzyć, że nie pamietam, ale WŁADZA oczywiście musi zostać zachowana i nie wiem dlaczego akurat w moim przypadku nie może zostać nagięte ''prawo serwera'', kiedy akurat każdy używa co rundę zwrotów za które zostałem wyrzucony jeszcze raz wielka szkoda. Jestem zły i zażenowany, nie piszę tego żeby kogoś obrazić bo więcej nie wejdę na ten wasz piękny i bogaty serwer, ale żeby komuś otworzyć oczy. Może znajdzie się jakiś właściciel, który rozpisze jasno zadania adminów, a nie da im wolną rękę w karaniu tych, którzy akurat są pod ręką, a w niekaraniu tych, których akurat lubi/ szanuje/ podnieca się nimi etc. Jeszcze raz pozdrawiam was mordeczki, to był naprawdę mile spędzony czas. Piszę to pod wpływem środków psychoaktywnych: alkoholu i marihuaniny, więc wybaczcie błędy a szczerość zachowajcie dla siebie. Jeszcze ostatni raz: ADMINI BĄDŹCIE KONSEKWENTNI bo ziomków trzymacie za ''pazuchą'' a innych wyrzucacie. Szkoda, że nikt nigdy nie panuje nad tym serwem, każdy może wyzywać, czitować i stać na respie a i tak na koniec bana dostaje nieznajomy admian, bo przeiceż znajomi są chronieni Trzymajcię się mordy, oby mniej adminów takich jak na tym serwie. Pozdro i miłej gry, naprawdę miło było was wszystkich poznać i z wami pograć Buziaki i yebać władzę! elo Błaszczykowski i beti 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikiTiki Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Marudzisz Andrzej ,tez dostalem wczoraj bana za obraze w zartach i co mam nie grac? Barszczu tez dostaje czesto i gra ,szkoda ze odchodzisz 3m sie Labeo 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolbo Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Cześć gruby Tak czytam to i czytam i nie mogę przejść obojętnie obok takiego postu Kilka faktów: 1. @ Czarna. jest opiekunem serwera, a właścicielem jest @ d0naciak 2. Kto jak to, ale Czarnula nigdy nie była postronna podczas konfliktów i kłótni i zawsze pod uwagę brała regulamin serwera i sieci, nie zwracając czy gra jej brat siostra czy największy wróg. 3. Piszesz o wydanych PLN i setkach godzin przy PC - żenujący argument z tego względu, że nie masz obowiązku wydawać ani grosza na serwer tym bardziej przesiadywać na serwerze nie wiadomo ile godzin - to po prostu Twoja własna inicjatywa, pozwolę sobie tylko zauważyć jedną rzecz, a mianowicie, wydając 5/10/50zł na VIPa nie jesteś zwolniony z przestrzegania regulaminu czy kultury. 4. Mówisz o kolesiostwie i braku wyciągania konsekwencji wobec innych grajków powołując dwa przykłady: Karola Prezesa i Błaszczyka: Proszę bardzo, pierwszy z nich: Karol Prezes Spoiler Dodam tylko, że już ma perma narzuconego za kulturę, a każde ponowne jego wejście (omijanie banów) skutkuje kolejnym banem narzucanym przez odpowiednie komendy. Drugi z Twojej listy Błaszczyk: Spoiler Jeżeli jego zachowanie nie ulegnie poprawie to zapewne polecą bany tygodniowe aż suma sumarum zakończy grę na serwerze. Mimo, że lubię tego wariata to wiem, że przesadza, a zachować się potrafi co pokazał starając się o admina na naszym serwerze, niestety dostał admina i wyleciał z takiego a nie innego powodu . 5. Mówisz słabiutki serwer i słabi admini: Spoiler Słabiutka sieć/serwer a tylko na tym jednym serwerze spędzasz po kilkaset minut dziennie Gdyby nie praca adminów serwer by zszedł na psy dawnoooooo temu, tylko dzięki pracy adminów, na serwerze jest względny spokój brak odpałów i gra się miło i spokojnie. (tak wiem, przepychanki były, są i będą, ale uwierzcie mi, nie da się wszystkiego wychwycić i ogarnąć w minutkę dwie, Admin nie działa na zasadzie - dostaje wiadomość u@ten i ten resp u@ ten i ten wyzywa - a admin klika AMX i cyk banik - NIE! najpierw musi sprawdzić i ocenić zachowanie gracza dopiero może dać kicka/bana; admini to nie cyborgi, każdy ma prawo się pomylić czy nie zauważyć jakiegoś przewinienia) 6. Zasady i obowiązki pełnienia funkcji adminów są rozpisane, tak jak jest regulamin sieci, zakupów usług, czy regulamin sieci. I jest to ustalone od X wieków. 7. Zamiast pisać tak żmudnie długą rozprawkę, która zasadniczo niczym nie ubliża ani pracy adminom, ani opiekunów (bo niczego negatywnego na temat pracy nie udowodniłeś) mogłeś napisać zwykłe odwołanie od bana, tam byś dostał demo czy SS z konsoli i byś zobaczył za co wyleciałeś skoro jak sam twierdzisz byłeś "pod wypływem". Trzymaj się cieplutko i podbijaj internety Pozdrowionka od dolbo Błaszczykowski , Labeo , beti i 8 innych 4 1 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błaszczykowski Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Powodzenia Gruby A i pozdrów Mamusie Edytowane 19 Maja 2019 przez Błaszczykowski Labeo 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290853 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOJER Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Trzymaj się Gruby Labeo 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labeo Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 10 godzin temu, RikiTiki napisał: Marudzisz Andrzej ,tez dostalem wczoraj bana za obraze w zartach i co mam nie grac? Barszczu tez dostaje czesto i gra ,szkoda ze odchodzisz 3m sie i To mi sie podoba,wiesz za co poszedl ban,i nie masz do nikogo pretensji RikiTiki 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290885 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 @ dolbo chyba wyjaśnił temat. Od siebie dodam tylko: 12 godzin temu, GrubY Jorge .! napisał: nie umiem oglądać demka, nawet nie wiem co powiedziałem selfie napisał Ci w skardze słowo w słowo co powiedziałeś (https://1shot2kill.pl/topic/39510-ban-nie-wiem-za-co-d/). Temat zamykam, gdyż nie jest to dział przeznaczony do pożegnań. Trzymaj się Labeo i dolbo 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290900 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna. Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290901 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi