Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście nikt nie dał mi się wypowiedzieć pod poprzednim tematem o moim banie (co akurat jest normalne dla waszej sieci- olewanie ludzi, którzy płacą hajs żeby grać na tym słabym serwerze). Dlatego teraz się wypowiem, a raczej zadam kilka pytań. Czarna.- jesteś właścicielką serwera? Bo sam kiedyś pomagałem w prowadzeniu serwera i wiem jak to jest: masz ziomka który pociśnie Ci od najgorszych i go nie zbanujesz, ale zbanujesz (w moim przypadku na 24 h (sic! :D ) kogoś, kogo nie znasz bo takie masz widzimisię. Gram na waszym serwerze (do dzisiaj) pewnie około 2-3 lat, wszyscy znają mnie z kultury (niech ktoś zaprzeczy), zawsze wykonuję cele mapy i sam ganiam tych, którzy mają je głęboko w poważaniu. I co dostaję na koniec? Ano bana 24 h od wielkiej Pani admin, która przymyka oko na to, że 30 z 31 osób ciśnie sobie od najgorszych i wyzywa się przy najbliższej okazji, ale to GrubY Jorge .! musi dostać bana za wszystkich :D Ogólnie pewnie usuniecie ten temat bo jesteście słabiutcy, ale może ktoś zdąży przeczytać i się przekona, że nie warto tu grać. Setki PLN poświęcone, godziny przy kompie, fajne znajomości, setki minut śmiechu po wiadrach i wodospadach i co? I gó**o, przyszedł czas się pożegnać. Spieprzam na serwery innej sieci, może znajdzie się miejsce, gdzie jak za dobrego, starego komunizmu, wszystkich będą traktować równo. Tutaj podam przykład: Karol obraża wszystkich i wszystko co się rusza, ale bana nie dostanie, bo przecież jak to?! :D Błaszczyk obraża wszystkich dokoła, włącznie ze mną (mordo nie obraź się, podaję tylko przykład) i każdy to traktuje w kategoriach żartu, przygrywki z jego strony (admini również, w tym Czarna.), ale to kiedy GrubY się odezwał i coś pijany oświadczył (nie umiem oglądać demka, nawet nie wiem co powiedziałem, ale jak jesteś Czarna. takim wielkim adminem to może podrzucę demka na wszystkich z top 50 i pobanujesz wszystkich? :) ) to dostaje bana. Powiem wam szczerze, że nigdy mi się nie podobało zarządzanie tym serwerem. Jedynym dobrym adminem w historii mojego grania (ok 2-3 lata) był Błasczyk. I choć pewnie większosc się na to popłacze to kur.wa gość był zawsze, banował jak trzeba a nie kiedy było można wyżyć się za własne niepowodzenie, nie podniecał się jak ktoś powiedział ''jebać botów'' czy inne tego typu zdania. No cóż, więcej n ie będę dodawał. To jest moje pożegnanie z waszą słabiutką siecią i waszymi SŁABIUTKIMI adminami. Z tego miejsca dziękuję wszystkim, których spotkałem na serwie. Miło było pograć, miło było pogadać, pobajerować. W szczególności wymienię tu Błaszczyka jako ziomka, który zawsze przeciwstawiał się temu, żeby na serwerze zapanowała jakaś pedalska anarchia (nie mylić z TĄ anarchią). Szkoda, że to już koniec, ale jako graczowi, który spędził na serwerze tysiące godzin, który zawsze starał się być dobrą duszą towarzystwa nie przystoi zgadzać się na jakieś chore zasady o tym, że ja dostaję bana za byle gó**o na całą dobę, a inne gó**o wyzywa mnie, siedzi na respie tt (np!), albo nie wykonuje celów mapy i dostaje kicka (!!!). SZKOOOOODA, szanujcie się admini, a w szczególności adminki (pozdro beti, Ty jedyna normalna w towarzystwie)  i pracujcie na rzecz tego, żeby ten serwer przynosił zyski, a nie straty przez wasze widzimisię. Czarna.- nie mam w żadnym wypadku do Ciebie pretensji, ale piszę że przepraszam, że raz każdemu się może zdarzyć, że nie pamietam, ale WŁADZA oczywiście musi zostać zachowana i nie wiem dlaczego akurat w moim przypadku nie może zostać nagięte ''prawo serwera'', kiedy akurat każdy używa co rundę zwrotów za które zostałem wyrzucony :) jeszcze raz wielka szkoda. Jestem zły i zażenowany, nie piszę tego żeby kogoś obrazić bo więcej nie wejdę na ten wasz piękny i bogaty serwer, ale żeby komuś otworzyć oczy. Może znajdzie się jakiś właściciel, który rozpisze jasno zadania adminów, a nie da im wolną rękę w karaniu tych, którzy akurat są pod ręką, a w niekaraniu tych, których akurat lubi/ szanuje/ podnieca się nimi etc. Jeszcze raz pozdrawiam was mordeczki, to był naprawdę mile spędzony czas. Piszę to pod wpływem środków psychoaktywnych: alkoholu i marihuaniny, więc wybaczcie błędy a szczerość zachowajcie dla siebie. Jeszcze ostatni raz: ADMINI BĄDŹCIE KONSEKWENTNI bo ziomków trzymacie za ''pazuchą'' a innych wyrzucacie. Szkoda, że nikt nigdy nie panuje nad tym serwem, każdy może wyzywać, czitować i stać na respie a i tak na koniec bana dostaje nieznajomy admian, bo przeiceż znajomi są chronieni :D Trzymajcię się mordy, oby mniej adminów takich jak na tym serwie. Pozdro i miłej gry, naprawdę miło było was wszystkich poznać i z wami pograć :) Buziaki  i yebać władzę! elo :)

https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/

10 godzin temu, RikiTiki napisał:

Marudzisz Andrzej ,tez dostalem wczoraj bana za obraze w zartach i co mam nie grac? Barszczu tez dostaje czesto i gra ,szkoda ze odchodzisz 3m sie :D

i To mi sie podoba,wiesz za co poszedl ban,i nie masz do nikogo pretensji ;) :drinks:

https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290885

@ dolbo chyba wyjaśnił temat. Od siebie dodam tylko:

12 godzin temu, GrubY Jorge .! napisał:

nie umiem oglądać demka, nawet nie wiem co powiedziałem

selfie napisał Ci w skardze słowo w słowo co powiedziałeś (https://1shot2kill.pl/topic/39510-ban-nie-wiem-za-co-d/).

Temat zamykam, gdyż nie jest to dział przeznaczony do pożegnań. Trzymaj się :D

https://1shot2kill.pl/topic/39539-ban-nie-wiem-za-co-d/#findComment-290900

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...