Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Na mapie, de_aztec, terroryści nie mają szans wyjść z respa, ponieważ ct jest tam tak szybko, że jest to nie możliwe. Ct powinno być zmuszone do obrony side, a nie rush tt, podsyłam demko z azteca, na którym @Wasilij Zajcew właśnie idealnie pokazuje, iż linie rushu, są bez sensu bo nie da sie wyjść z respa. Kolejne mapy rozpisze w kolejnych tematach. W załączniku moja propozycja, jeżeli chodzi o zmianę.  Proszę o każdego który gra na 401 o podpisanie się pod postem, na tak czy na nie. Dzięki wielkie.

Kolor czerowny - stare linie

Kolor fioletowy - nowe linie

Link do demahttp://f1a.hltv.org.pl/srv55773/HLTV-1901202101-de_aztec.dem.zip

de_aztec.png

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/

W końcu coś mądrego napisałeś  :D W 100% się z tobą zgadzam. Sama grałam w tt na tej mapie i grać się nie da. 1:40-1:30 i tt już prawie nie ma.

Linie które zaznaczyłeś byłyby rozwiązaniem, lecz ta jedna zamiast po prawej stronie przed drzwiami mogłaby być tutaj :image.png.73ce27954110a06bce2b35e83715fc8b.png

Jak już mowa o zmianach również na mapach niżej mogłyby zajść małe zmiany

-de_inferno

-de_kabul32 (moim zdaniem te schody to powinien być rash, tt ledwo co wyjdzie z respa i ct już tam są) 

image.png.393abd1f05afcbf391d1cbf35f54ea6d.png

Edytowane przez Katelyn
https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267310

Ja jestem jak najbardziej za bo na nie ktorych mapach praktycznie pod sam resp mogą podejsc respa nie da sie oposcic. Podam tutaj przyklad de_dust2 powinno byc cos takiego a nie

Screenshot_2019-01-20-21-53-23.png

Edytowane przez xxxLGxxx
https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267311

Podpisuje się pod tym w 100%. Napisałeś o mapie, na której linie najbardziej były bezsensowne +dla Ciebie. 

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267313

Czas zmian nadszedł czas, Proponuję zrobić osobny temat -dyskusja dotycząca stref raszu.

Mapy typu de_dust powinny ulec natychmiastowej zmianie pod względem strefy raszu.

20190120_222237.thumb.jpg.4f4a886d2b34f93e29832ee9f6cc3a1e.jpg

css_dust320190120_222133.jpg.90cbed6c24cc9e15a91f9a6dfc144b03.jpg

de_barcelona

20190120_223013.jpg.3a337a35f5448bb41b1fea6708709be5.jpg

de_cbble20190120_223129.jpg.f8865cc49707b8fe618c9ffe13780511.jpg

cs_office20190120_222844.jpg.e37a06b9fcb11fa69b7547d391c5e35d.jpg

I wiele innych..

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267325

16 minut temu, Chesterfiled napisał:

I na txt mozna tez cos takiego zrobic

Temat o txt zrobię z ekipą (teamdres)

W przyszłym tygodniu, zajmiemy się tą sprawą!

#Edit

Rekrutacja do naszego team otwarta~!

Edytowane przez Starszy Sasiad
https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267331

Godzinę temu, xxxLGxxx napisał:

Sory ze pisze nastepny ale nie.moge dodac ss :/ na de_italy cos takiego powinno byc

Screenshot_2019-01-20-21-53-29.png

Jak dla mnie ta kreska na środku to idiotyczny pomysł. Nie można jej przekroczyć ale jak wyjdziesz przy samym domku majac awp/scouta to bardzo łatwo uchwycić respa CT także dla mnie to jest głupota. 

Aczkolwiek co do de_aztec jak najbardziej się zgodzę, jak ktoś nie ma dobrego lvl żeby się bronić w tt to nie ma raczej szans na przeżycie. 

Co do Kabula czy inferno na moje zdanie są dobrze wyznaczone strefy raszu. 

Zaś natomiast na mapie cs_assault_upc tt nie powinno mieć szansy na wyjście przed 1:45 z budynku 

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267346

41 minut temu, Sonic. napisał:

Jestem na nie ponieważ to jest serwer codmod a nie zadne ffa.

No właśnie to jest COD Mod. Tutaj szybciej się chodzi niż na FFA. Co Ty za głupoty wypisujesz. Tutaj linie raszu muszą być w innym miejscu bo inaczej Tt zostaje zjedzone przez CT z takimi liniami rushu. To tak jakby tego rushu praktycznie nie było. 

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267402

Nie no za********e najlepiej przebudować wszystkie strefy raszu, żeby drużyna która celi nie ma musiała siedzieć na respie i czekać na wp*****l.. Po to się ich uczyłem, żeby je teraz zmieniać, chociaż i tak nieraz dostawałem bana niesłusznego mimo wiedzy kompletnej.. Strefy są jakie są bo opiekun kierował się zasadą "widzenia respa". Od początku gry czuję ból du*y o ten rasz i jak dla mnie powinno go w ogóle nie być. Po to wbijam poziom, po to mam kondycję i staje się wytrzymalszy, żeby móc się sprawdzić i wj****ć we wszystkich. To jest COD MOD tu się leci przed siebie i niszczy wszystko co spotka się na drodze, a nie kampi jak gówniak ostatni. Prawda jest taka, że klasy takie jak cichy, teleporter są ograniczone, a drużyna nie posiadająca celi może tylko czekać na granat 1/1 pod nogi >.< Ograniczenie raszem niszczy cały sens rozgrywki jeszcze jak ci do*****ą niesłusznego bana na godzinę bo nawet nie zerknęli w temat Lolka wcześniej. Nie wspominając już o skargach na złość za rasz, to już w ogóle jest debilizm totalny. Każdy jest tylko człowiekiem i popełnia błędy od zawsze i popełniać je dalej będzie.. Gracz bez celi się czuje jak zwierze w zoo i ciągle ma z tyłu głowy myśli "jak zraszuje minimalnie to dostane bana", "kurde, na pewno tu się kończyła strefa raszu?" Obłęd po prostu.. Wszyscy też się szlachetnie kierujecie wykonywaniem celi, a nigdy nie widziałem żeby ktoś slayował za cele gdy zostaje powiedzmy te 50 sekund do końca rundy, a gość nie ma zamiaru biec po bombę/na bsa. Ja wam powiem jak to wygląda.. Taki gracz dostaje slaya na 10s do końca rundy albo bana z du*y i wszystko cacy.. Na 201 jak grałem gdzie nie ma raszu, nie ma też problemu(darujcie sobie gadanie o innym balansie gry, bo tam też można używać gsj i być w kilka sec na respie wroga mimo braku kondycji i nikt nie płacze)do tego za niewykonywanie celi są błyskawiczne slaye i to jest poprawna postawa.. Możecie sobie teraz gadać pod nosem, że jak mi się nie podoba to powinienem sp********ć na 201. Gram tu dłużej od was, mimo iż uważam serwer 201 za o wiele lepiej zrobiony i bardziej dopracowany(w wielu aspektach o których już nieraz pisaliśmy, żeby były poprawione tutaj i nas olano) to gram dalej na 401 ze swoich powodów(mimo całego flame'u na mnie ^^). Autor pytał o opinię, to ma niezmienną opinię starego wyjadacza. Nie liczę na nic i nie wspominajcie niżej o mojej wypowiedzi opierając się o swoje argumenty. Mogę być jedynym który ma swoje odmienne zdanie i mi to pasuje. Dla mnie wasza idea jest zj****a i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Wolność słowa Misie, cya.

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267417

2 godziny temu, Miuoszek napisał:

Nie no za********e najlepiej przebudować wszystkie strefy raszu, żeby drużyna która celi nie ma musiała siedzieć na respie i czekać na wp*****l.. Po to się ich uczyłem, żeby je teraz zmieniać, chociaż i tak nieraz dostawałem bana niesłusznego mimo wiedzy kompletnej.. Strefy są jakie są bo opiekun kierował się zasadą "widzenia respa". Od początku gry czuję ból du*y o ten rasz i jak dla mnie powinno go w ogóle nie być. Po to wbijam poziom, po to mam kondycję i staje się wytrzymalszy, żeby móc się sprawdzić i wj****ć we wszystkich. To jest COD MOD tu się leci przed siebie i niszczy wszystko co spotka się na drodze, a nie kampi jak gówniak ostatni. Prawda jest taka, że klasy takie jak cichy, teleporter są ograniczone, a drużyna nie posiadająca celi może tylko czekać na granat 1/1 pod nogi >.< Ograniczenie raszem niszczy cały sens rozgrywki jeszcze jak ci do*****ą niesłusznego bana na godzinę bo nawet nie zerknęli w temat Lolka wcześniej. Nie wspominając już o skargach na złość za rasz, to już w ogóle jest debilizm totalny. Każdy jest tylko człowiekiem i popełnia błędy od zawsze i popełniać je dalej będzie.. Gracz bez celi się czuje jak zwierze w zoo i ciągle ma z tyłu głowy myśli "jak zraszuje minimalnie to dostane bana", "kurde, na pewno tu się kończyła strefa raszu?" Obłęd po prostu.. Wszyscy też się szlachetnie kierujecie wykonywaniem celi, a nigdy nie widziałem żeby ktoś slayował za cele gdy zostaje powiedzmy te 50 sekund do końca rundy, a gość nie ma zamiaru biec po bombę/na bsa. Ja wam powiem jak to wygląda.. Taki gracz dostaje slaya na 10s do końca rundy albo bana z du*y i wszystko cacy.. Na 201 jak grałem gdzie nie ma raszu, nie ma też problemu(darujcie sobie gadanie o innym balansie gry, bo tam też można używać gsj i być w kilka sec na respie wroga mimo braku kondycji i nikt nie płacze)do tego za niewykonywanie celi są błyskawiczne slaye i to jest poprawna postawa.. Możecie sobie teraz gadać pod nosem, że jak mi się nie podoba to powinienem sp********ć na 201. Gram tu dłużej od was, mimo iż uważam serwer 201 za o wiele lepiej zrobiony i bardziej dopracowany(w wielu aspektach o których już nieraz pisaliśmy, żeby były poprawione tutaj i nas olano) to gram dalej na 401 ze swoich powodów(mimo całego flame'u na mnie ^^). Autor pytał o opinię, to ma niezmienną opinię starego wyjadacza. Nie liczę na nic i nie wspominajcie niżej o mojej wypowiedzi opierając się o swoje argumenty. Mogę być jedynym który ma swoje odmienne zdanie i mi to pasuje. Dla mnie wasza idea jest zj****a i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Wolność słowa Misie, cya.

Ta i siedzenie 24h na serwie i niszczenie gry, nowe strefy rushu się przydają. Chyba nie wiesz co się teraz odpier*la na serwerze xD.

Edytowane przez TWERKZ
https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267437

Jakich stref byście nie zaproponowali to terroryści i tak będą zablokowani w tym prostokącie w większości rund, chyba że w terro będzie dużo kozaków. Aztec jest po prostu ujowy.

Spoiler

imageproxy.png.40842c07a6f531b48de8252d1909976e.png

Chyba że zrobimy tak xd

Spoiler

427622077_Beztytuu.png.8bb9083705043cd2df66007b6a2466cd.png

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267448

1. Oczywiście mapa "de_aztec" - Nie będę tego komentował,a  dlaczego? Ponieważ jesteście tak jak by to ująć, aby was nie obrazić? "słabi czy coś w tym stylu" faktem jest, że @LoL2014 ma rację to jest po prostu "chujowa mapa" i nie zmienisz tego, a ci da strefa rashu na branie na biega na "Bs A" powiesz mi? Strefa śmiech na sali. Możecie dać i strefę rashu na owej bramie, ale to nie zmieni nic naprawę nic to nie zmieni, dlaczego? Bo wy jako "TT w ogóle na żadnej mapie się, z respa nie ruszacie jak zauważyłem, a to CT ma rashować czy TT? Bo ja już nie rozumiem, a bany za rash dostaje, bo wy nawet nie potraficie jak jesteście, w TT rashować, wyjść, z respa nie wiem. Dajesz taki przykład, a może dlatego mnie, bo mam 400 poziom? Hmm.. dostaje przedmiot jakiś super i jest po zawodach i w sumie jestem w 6 sekund przy strefie rashu? To już nie mógł problem. Proszę o zobaczenie szczegółowo dema, a dlaczego, bo od samego początku jak mapy nie wychodzi, z respa, a więc jaka jest tu logika, ale jak już przeszedłem do TT, to już zero "obsrania, że tak powiem" i jakoś wylecieli, a tak to co? Wy nie narzekacie na strefy, a na graczy jak zauważyłem. To, że czasem mam te 400 hp czy coś i nie potraficie zabić, to już nie mój problem.

2. Mapa "de_kabul32" śmiech na sali, czy jak? Następna zj****a mapa i respy? To tak samo jak by na "de_rats_1337" zrobić strefę rashu, a czemu by nie? Właśnie pokaże wam, ale zaraz.

3. Mapa "de_dust2" najbardziej ograna mapa świata, ale to mniejsza. @xxxLGxxx dałeś tę strefę, z jednego powodu, że gracze na +300 poziom są, w 4sekundy i dlatego ją dałeś? Bez sensu jest dobrze jak jest, z zielonych nie widać respa TT, a więc co? Tutaj ponowny płacz na graczy, a nie strefy.

4. Mapa "assalut" To nich będzie strefa rashu tak, że TT w ogóle nie wyjdzie, z hangaru, a taki Narkoman walnie Fale mocy, z strony CT na dachu i praktycznie cały Team TT ginie. Prawda Ciastek?

5. Mapa "css_dust3", a nawet nie skomentuje, bo to co ty dałeś, za strefę rashu, to nie wiem. Jak by na to nie patrzyć znów zj****a mapa po prostu, a wy się czepiacie jak gracie całymi dniami "dusty", a takie mapy jak wy tu wymieniacie granę są może 3 razy, a może 4 na dzień, bo można to zobaczyć po GOTV.

6. Mapa "de_barcelona" nie skomentuje? Bo strefy jak najbardziej tam odpowiadają. Nie wiem w czym wy widzicie problem. (Stoicie na respie i tyle, a TT ma cele i powinno raszować, a nie czekać na fragi) Bez sens.

7. Mapa "de_cbble" - Nie wiem czemu @Starszy Sasiad dałeś te linie tam, ale wiem już. Aby, z pochy nie można przeskakiwać od razu na plecy przeciwnika, a to dalej stójcie w tym kwadracie. (TT ma Cele, to macie rashować) A nie czekać na zbawienie.

A na końcu sobie zacytuje? @OnyX

Cytat

Aczkolwiek co do de_aztec jak najbardziej się zgodzę, jak ktoś nie ma dobrego lvl żeby się bronić w tt to nie ma raczej szans na przeżycie.

No tak płacz na graczy to utwierdza to zdanie. Jak ktoś nie umie grać i ma niski poziom postaci, to @OnyX powiem jedno mało mnie to interesuje. (Nie ma poziomu, nie umiejętność gry na codmod i tyle, a z respa i nie nie wychodzą) A jak już tu jestem, to powiem o twojej kresce, którą namalowałeś na czarno mówisz, żeby to była nowa strefa, ah jak najbardziej jestem na tak stanąć sobie na środku drzwi i strzelać, a no przecież nie widać respa.

Nie po to pompuje 401 poziom i full wszystkiego, aby stać w miejscu, a większość banów za rash moich to właśnie polowanie na fragi jak TT nawet kur.. się nie ruszy, z respa. Tłumaczyłem troszkę @Ex4rius również znów na mapie "de_aztec", że nawet jak byście je zmienili, to i tak nie wyjdą z respa zrozumcie. Po pół kilo w gaciach mają jak jestem Ja, Ciastek, Pablo w jednym team.

Jak dla mnie nie powinno być w ogóle stref rashu czy na c4 ktoś płacze na rats ktoś płacze? To czemu na innych mapach ma być?

JEST TU TYLKO PŁACZ NA GRACZY, A NIE STREFY RASHU.

Edytowane przez Wasilij Zajcew
https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267476

3 godziny temu, TWERKZ napisał:

Ta i siedzenie 24h na serwie i niszczenie gry, nowe strefy rushu się przydają. Chyba nie wiesz co się teraz odpier*la na serwerze xD.

Mówiłem, mi to tito, chciał opinii to ma :D Nie mój serwer i nie mam nic do gadania(w szczególności ja). Niech sobie zmieniają strefy jak chcą. Zrobi się jeszcze większy gnój bo nie wszyscy spojrzą w aktualny temat i znów będzie miliard skarg. Skrócenie stref raszu i tak nic im nie da bo to nie ukróci naszego movementu i skilla dobrze o tym wiesz :D

Kids nie wiem co wam da ograniczenie stref raszu o kawałeczek. Piętnaście sekund od wpierdzielu co runde nikogo nie zbawi tym bardziej, że samo ustawienie się do strefy zajmuje np. mi z 3-5 sec >.< A no zapomniałem chcecie sobie chociaż flarkę rzucić XD Nie rozumiem tego płaczu o Azteca, jak się wparuje do wody przed tymi 15 sec to jest lipa mega, bo zazwyczaj zeskakuje tam minimum 5 terro. Mi na pełnym speedzie i używając małpich manewrów nawet na tym cichym brudnym niewidzialnym z doliny orków trudno było się przedostać na pochę obok respa xD

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267488

Witam

widzę że macie z tym problem ...

jest jedno logiczne rozwiązanie tego wiecznego problemu : usunąć te "Rash"

skończy się płakanie na forum,serwerze czasem jak widzę co ludzie piszą  na forum czy w trakcie gry po prostu masakra.

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267676

36 minut temu, C1a5tek napisał:

Witam

widzę że macie z tym problem ...

jest jedno logiczne rozwiązanie tego wiecznego problemu : usunąć te "Rash"

skończy się płakanie na forum,serwerze czasem jak widzę co ludzie piszą  na forum czy w trakcie gry po prostu masakra.

Raczej to nie przejdzie bo jak będą sami dobzi w ct to nawet tt nie wyjdzie z respa i runda skończy się w 10 sekund więc to moim zdaniem odpada :D

https://1shot2kill.pl/topic/35680-strefy-rushu-zmiany/#findComment-267692

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...