virek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Witam serdecznie wszystkich czytelników! Początkowy zamysł dodania kolejnego wywiadu był zaplanowany na niedziele aczkolwiek stwierdziłem, że tym razem zrobię to ciut szybciej. Głównym powodem jest początek weekendu a dla naszych forumowych maniaków wywiadzik dodany dziś będzie super sprawą - przynajmniej tak myślę. Aby nie przedłużać moim kolejnym gościem jest Opiekun Serwera Only AWP CS:GO 1s2k @Patka ^^. Zapraszam do czytania oraz komentowania! Konstruktywna krytyka mile widziana. @daav (Redaktor) @Patka ^^ (Gość wywiadu) R. - Witam serdecznie. Zaczniemy standardowo, przedstaw się nam. Jak masz na imię, ile masz lat, skąd jesteś? P. - W sumie po nicku nie trudno wywnioskować, nazywam się Patrycja, lat 18, za tydzień wleci 19stka, ostatnie naście ahahaha . Pochodzę z Podlasia, mieszkam w małej miejscowości przy granicy z Białorusią . Mega spokojna okolica, dużo zieleni, brak tłoku . R. - Jakieś plany na 19stkę? Huczna impreza a może czas spędzisz w gronie najbliższych? P. - Urodziny mam akurat dzień przed studniówką, więc z imprezką to tak średnio, bo trzeba też jakoś w miarę możliwości w sobotę wyglądać . Ewentualnie zrobię coś tydzień później w weekend i spędzę ten czas w gronie najważniejszych . R. - Super w takim razie życzę wszystkiego najlepszego na zaś gdyby nie było okazji. Powiedz nam czym zajmujesz się po za światem internetu oraz CS'a. Uczysz się, pracujesz? P. - Uczę się. Chodzę do ostatniej klasy liceum ogólnokształcącego. R. - Jaki kierunek wybrałaś? P. - Idąc do szkoły średniej wybrałam profil politechniczno-informatyczny. Dlaczego właśnie ten? Do matmy nigdy mnie nie ciągnęło i nigdy ciągnąć nie będzie. Wybrałam profil ten, a nierozszerzony wybiera się samemu . Po ukończeniu chcę iść na studia, jednak dalej nie wiem, co chcę w życiu robić, więc kierunek stoi pod znakiem zapytania. R. - Kierunek stoi pod znakiem zapytania ale może masz coś na oku? P. - Zawsze jarał mnie świat kryminałów, zagadek, może w tym kierunku bym poszła, a jeżeli się nie uda to coś z geografią albo filologia rosyjska - nie ukrywam, bardzo dobrze czuje się w tym języku. R. - Wysoko mierzysz. Życzę powodzenia! Czy kierunek który wybrałaś sprawia Ci satysfakcje? P. - W sumie nie czuje żadnej satysfakcji, kierunek taki jak każdy inny, w tej szkole nie ma on żadnego znaczenia, ze względu na możliwość wyboru rozszerzeń. Po liceum i tak nic tak naprawdę się nie ma. R. - To fakt, dlatego ja skończyłem zawodówkę, chociaż mam zawód i papier. Jakie są Twoje zainteresowania? P. - Będąc w gimnazjum jeździłam na zawody lekkoatletyczne, grałyśmy z dziewczynami w piłkę ręczną, odnosiłyśmy spore sukcesy, grałyśmy na szczeblu wojewódzkim . Bardzo lubię ten sport, jednak przez szkołę średnią musiałam zrezygnować z treningów. Cały czas jednak lubię oglądać mecze i śledzę postępy naszej "miejscowej" drużyny, z której dwóch szczypiornistów gra w kadrze narodowej . Aktualnie bardzo lubię robić zdjęcia. Dla swojej satysfakcji bawię się w fotografa, żaden ładny widok mi nie umknie . R. - Gratuluje! Masz czym się pochwalić . Jakieś osiągnięcia z zawodów lekkoatletycznych? Może powiesz coś więcej na ten temat. P. - W tej dziedzinie wielkich sukcesów nie mam, jeździłam na biegi przełajowe o dystansie 1km i zawsze kwalifikowałam się w pierwszej 15-ce, co dawało mi awans do następnego etapu, maksymalnie doszłam do szczebla wojewódzkiego w Białymstoku. Regularnie biegałam i miałam kondycję w miarę możliwości, nie to co teraz, bo troszkę się rozleniwiłam, przebiegnięcie zaledwie 100 m jest dla mnie męczarnią xd R. - Rozumiem ale według mnie to i tak duże sukcesy. A może masz jakieś zdjęcie wartę uwagi które chciałabyś Nam pokazać? P. - Oczywiście. R. - Piękny zachód słońca! Uwielbiam takie widoki. Jak spędzasz wolny czas? P. - Czas wolny spędzam różnie. Zależy od nastroju, sytuacji i chęci. Pomagam rodzicom, o ile mi się chce uczę się - w końcu w maju maturka. W weekendy albo jak jest wolne od szkoły, spotykam się z chłopakiem i przyjaciółmi. Jestem maniakiem seriali - uwielbiam oglądać . Między tym wszystkim jest czas na gierki, odpalam komputer i gram w csa. R. - Jakie seriale oglądasz? Może polecisz coś czytelnikom? P. - Aktualnie oglądam "Orange is the new black", jestem w końcówce 5 sezonu, zostanie mi ostatni. Akcja dzieje się powoli, jednak to idzie tak wciągnąć, że można oglądać cały dzień. Co mogę polecić? Na pierwszym miejscu bym postawiła "Riverdale" - tajemniczość i zagadki są fenomenem tego serialu, do mega ciekawych również mogę zaliczyć "Elite", "Stranger Things" i oczywiście "13 powodów" ♥ R. - Nie widziałem żadnego z wymienionych ale na pewno nadrobię zaległości. Zdradź nam jeszcze jakiej słuchasz muzyki ? P. - Muzyka zawsze mi towarzyszy, przy odrabianiu lekcji, jeździe samochodem, sprzątaniu a latem we wszystkich przejażdżkach rowerowych/na rolkach. Ma ona szeroki zakres, jeśli chodzi o gatunek. Nie umiem ściśle wybrać jednego. Słucham tego, co wpadnie w ucho . R. - Rozumiem jak to się mówi wszystko i nic. Jakie jest Twoje największe marzenie? P. - Marzeń się nie mówi, bo się nie spełnią . R. - To prawda, pytanie podchwytliwe. Powiedz nam jesteś pesymistką, optymistką czy realistką? P. - W sumie jestem tak jakby połączeniem tych trzech osobowości, jednak myślę, że przeważa pesymizm. Zawsze miałam niską samoocenę, byłam "cichą myszką". Bardzo szybko się poddawałam, czego z perspektywy czasu żałuję. Teraz, dzięki @Petero jakoś idę ku górze i nie myślę o sobie, jako o kimś, kto jest nikim . Jestem mu za to bardzo wdzięczna ❤️ R. - Jakimi wartościami kierujesz się w życiu? P. - Staram się być dobrym człowiekiem. Nie zawsze mi wychodzi, ale liczą się chęci. Według mnie najważniejszymi wartościami są rodzina, miłość i przyjaźń budowane na uczciwości, chęci pomocy i poświęcenia. Nic nie powinno ze sobą kolidować, tylko łączyć się w całość i kształtować osobowość człowieka, bo to wlaśnie bliscy mają na to największy wpływ . R. - Zgadzam się z Tobą w 100%. Wróćmy do wioski w której mieszkasz. Są jakieś szczególne miejsca w których lubisz spędzać czas? P. - Latem lubię spędzać czas nad wodą - posiedzieć nad rzeką, zalewem - spokojne miejsca, gdzie można spokojnie posiedzieć, pośmiać się, pogadać z przyjaciółmi, pijąc przy tym jakieś winko . R. - Hehe to dokładnie tak jak ja. Masz jakiegoś zwierzaka? Kot, pies a może coś innego? P. - Mieszkam na wsi, mam kilka kotków i 2 psy - starszego Murzyna i szczeniaczka - małą Tosię, która naprawdę, czasami daje w kość, ale mimo wszystko, nie zamieniłabym jej na kogoś innego ❤️ R. - Ja mam suczkę - Zuzie i króliczka miniaturkę - Lili to znaczy króliczek jest mojej kobiety . Dobra przejdźmy teraz do świata CS'a, udzieliłaś nam na prawdę dużo informacji na swój temat. Powiedz nam jak zaczęła się Twoja przygoda ze światem CS'a? P. - W grudniu 2015 roku zaczęłam grać w Counter-Strike 1.6, skąd pomysł na taką gierkę? Zobaczyłam, że brat w to gra, początkowo nie rozumiałam, co on może w niej widzieć, bo tylko się chodzi i strzela, z czasem jednak moja ciekawość do tej gry wzrastała i sama zaczęłam w nią grać. Początkowo gościłam na serwerach jako zwykły gracz, na początku non-steam, a później, po zakupie steama, również jako dodatkowa pomoc przy pilnowaniu serwera . W czerwcu 2016 roku stwierdziłam, że chce spróbować czegoś nowego i kupiłam CS:GO. Tak jakoś mnie wciągnęło, że gram to teraz . R. - Na jakich serwerach zaczynałaś swoją przygodę, może jakaś szczególna historia z tym związana? P. - Grałam tylko i wyłącznie na serwerach 1v1 (arena), jedna sieć, druga, trzecia, aż w końcu przerzuciłam się na serwer awp, bardzo miło wspominam, dzięki temu w sumie nauczyłam się chociaż troszkę grać z awp. Rok temu wróciłam do arenek, znalazłam serwer należący do @-Gamer-, najlepszy, na jakim grałam dotychczas, właśnie tam, teraz - po 3 miesięcznej przerwie spędzam czas, gram też na serwerze AWP @Petero i @Pr0myk gdzie jestem opiekunką. R. - Zdradź nam jaką masz rangę w CS:GO. P. - Jeśli chodzi o rangę mam orzełka, maksymalnie miałam lema. R. - Jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerem Only AWP? P. - Jestem na nim od początku jego istnienia, z racji, że znam się z właścicielami serwera w prawdziwym życiu, znaleźli mi rolę, dzięki której mogę uczestniczyć w życiu serwera nie tylko jako gracz. R. - Co skłoniło Cię do złożenia podania na rangę Opiekuna Serwera? P. - Nie składałam podania, właściciele sami mi zaproponowali tą pozycję. R. - Nie jedna osoba chciałaby otrzymać taką propozycję. Jak oceniasz postęp serwera Only AWP odkąd pojawiłaś się na nim po raz pierwszy? Jakieś szczególne zmiany zapadły Ci w pamięci? P. - Serwer bardzo szybko się rozwinął, istnieje dopiero pół roku, a praktycznie nie ma okresu, kiedy stoi pusty. R. - Oby tak dalej! Jak współpracuję Ci się z Właścicielami serwera Only AWP? P. - Bardzo dobrze Zawsze idzie się dogadać. R. - Czy jest coś co zmieniłabyś na serwerze? P. - Nie, wszystko jest w porządku, a jeśli są jakieś braki to zostają uzupełniane na bieżąco, a usterki szybko naprawiane. R. - Jak trafiłaś na 1s2k? P. - Przeszłam tu razem z ekipą ze starej sieci, która jakiś czas temu została zamknięta. R. - Jak oceniasz zmiany które zostały wprowadzone na sieć od Twojej pierwszej wizyty? P. - Każda jest lepsza od drugiej i wpływa na korzyść forum oraz serwerów. R. - Są na forum osoby z którymi masz szczególnie dobry kontakt? P. - Jasne . Najlepszy kontakt, bo aż 24/7 mam kontakt z @Petero, później z @Pr0myk (towarzysze do wspólnych imprez XD) również dobry kontakt mam z @Nati., @mkky, @BotsoN, @Fak Jo Mada!, @platyna1992. Moje domowe przedszkole ♥ R. - Są na forum osoby z którymi chcesz utrzymywać jak najmniej kontaktu? P. - Nie, jestem zwykle miło nastawiona do ludzi R. - Jak oceniasz pracę czerwonych (rang decyzyjnych)? Chodzi tu o Właściciela oraz Administratorów. P. - Jest okej, ostatnio na plus wyszły te nowe zmiany forum, chyba największą uwagę zwróciłabym na tabelę serwerów, jest bardziej czytelna. Co do całkowitej pracy nie mogę się odnieść w sposób dokładny, bo nie spędzam na forum dużo czasu, wchodzę, sprawdzam czy nie ma powiadomień albo nowych informacji/odwołań dotyczących serwera i wychodzę. R. - Gdyby decyzja należała do Ciebie bądź miałabyś na to jakiś wpływ czy chciałabyś zobaczysz jakiś nowy serwer na sieci jeśli tak to jaki i dlaczego? P. - Nowości zawsze wychodzą na duży plus, jednak myślę, że użytkownicy już mają szerokie pole do popisu, jeśli chodzi o wybór serwera, z racji tego, że jest ich już sporo, co nie znaczy, że nie może być więcej. R. - Czy masz w planach kiedyś startować na inną posadę czy skupiasz się tylko na serwerze Only AWP? P. - Myślę nad powrotem na posadę admina na arenę 1v1, pogram, zobaczę R. - W takim razie życzę powodzenia i oczywiście podboju arenki. Zbliżamy się do końca wywiadu, dziękuje Ci za poświęcony czas, chciałabyś kogoś pozdrowić na koniec? P. - Chciałabym pozdrowić @Petero - najlepsiejszego chłopaka, którego podziwiam, że ma jeszcze do mnie cierpliwość XD @Pr0myk aka menel , całą ekipę ze starej sieci z akcentem na @Nati., @Fak Jo Mada!, @BotsoN, @platyna1992, @-Gamer-, Ciebie @daav za chęć przeprowadzenia wywiadu Pozdrawiam też całą aktualną ekipę siedzącą w zarządzie 1s2k Przypominam o możliwości zapisania się do wywiadu. Jesteś chętny? Sprawdź temat niżej!! BotsoN , Vanilla. , platyna1992 i 6 innych 8 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotsoN Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Fajnie lepiej poznać osobę z która się na częsty kontakt XDD P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hype` Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 No ciekawy wywiad trzeba przyznać Ale z takim stażem na ONLY AWP to powinnaś już mieć globusa, a nie tylko orzełka P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264852 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platyna1992 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Mily wywiad, bardzo dobrze sie go czyta. Jeden z lepszych wywiadow jakie do tych czasow czytalem. Pozdrawiam P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264853 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nati. Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 OOO dziękuję za pozdrowionka! Wywiadzik oceniam bardzo pozytywnie, leci plusik! Patka za seriale szanuję i wiesz o tym!! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebestkangur Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Fajny wywiad P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxLGxxx Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Fajny wywiadzik miło poznać ale mogł by być krótszy bo nie lubie czytac P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0myk Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 @Patka ^^ za tego menela to się jeszcze policzymy P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla. Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Kolejny super wywiadzik Bardzo przyjemnie się czytało No i miło poznać koleżankę Zdjęcie bardzo fajne, kiedyś lubiłam robić zdjęcia ale teraz czasu na to nie ma ;c P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSeriaKa PAM PAM Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 @daav Elegacnko ci to poszło Gz Pozdrawiam $uper$eriaKa P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-264996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost69 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Dobra robota P4tka 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-265027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychoPatka Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Bardzo fajny wywiad. Ciekawy i miło się czyta Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-265714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evi. Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Świetny wywiadzik, fajnie zobaczyć jako uczestnika wywiadu kogoś znajomego @daav dobra robota. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35339-58-wywiad-patka/#findComment-266131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi