Jump to content

Recommended Posts

Witajcie! :D

Mam na imię Wiktor, mam 15 lat (skończone), na razie się uczę. Zamierzam w przyszłości pójść na wydział informatyczny oraz kształcić się w tym kierunku.

Umiem programować w C++, Pythonie, troszkę w Javie, miałem serwer CS'a, udało mi się skonfigurować pluginy na Skiny oraz rangi :P . Podziwiam tę sieć serwerów {1s2k } za wspaniałe serwery, pomysł, atmosferę oraz ludzi którzy tworzą oraz rozwijają to wszystko. Zamierzam w przyszłości zgłosić się jako administrator, pomóc w dbaniu o porządek i nie tylko.

Jako młody człowiek mam naprawdę wiele zapału i energii do pracy oraz bardzo lubię rozmawiać  i pracować z innymi. Uwielbiam programować z tego względu, że jedną z moich ulubionych rzeczy to widzieć jak coś, co własnoręcznie zrobiłem działa.

Pozdrawiam wszystkich, ponieważ wiem że wielu osobom nie chce się czytać długiego tekstu, tym bardziej że nie piszę o konkursie, nagrodach lub rangach, a jedynie o sobie.

Jeśli chcielibyście podzielić się jakąś radą lub zwyczajnie sprawić mi radość, możecie napisać komentarz bądź zareagować (dając np. wesołą buźkę, serduszko like'a itp.)

Dziękuję z całego serca, trzymajcie się - Oby ten wieczór był dla was wspaniały :D:)

https://1shot2kill.pl/topic/34058-siemanko-d/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...